3656
  • Hellsing47
    bujj el a fa mögé
  • Szolnokboy
    de az öreg nem megy hátra :S 2 percig vártam de csak szedi a szarát és nem megy sehova
  • mac83
    mi van itt gyerekek, láma-gyülekezet?
  • Hellsing47
    I. episod..egy istálloszerüségben lesz
    jobb klikk-el kapaszkodz és ütsz is
    bal klikkel-el csapsz,ütsz
    :D
    nem nehéz megjegyezni,irja nagy betükkel a gém :D
  • Headers
    Vagy hol lehet megszerezni?
  • Headers
    az ostort hogy kell használni?
  • gaspy
    hy !
    a játék telepitése után az E meghajton(ide telepitettem a játékot)létrejött egy msvcr70.dll illetve egy msvcp.dll fájl
    nálatok is?ezeket törölhetem vagy kell a játéknak?
  • Panzer
    Bocs mindenkinek, de azt a kis alagútat nem láttam. Brightness tök alacsonyan volt.
  • Hellsing47
    igen balra..majd egyenesen végig az uton
  • Panzer
    Ahol az a baromi sokk kő van, onnan balra kell kijutni a vízből. Nem???
  • Mr_no_NaMe
    Na létezik már megoldás arra a részre mikor valami sivatag közepén egy kavics alól ki kell szedni valami aranyat? A nagy követ nem tudom elmozdítani, de ott a dombon van valami másik kő amit le kéne gurítani asszem. És oda hogy jutok fel? Vagy mit kell csálni?
  • grebber
    Hát ezért nemfogom előről kezdeni a gamet!Mentésem meg nincs onnan tehát képet nemtudok mutatni!
  • Hellsing47
    egyáltalán már kijutottál a vizböl???
    vagy csak az utat nem találod???
    én pont most csináltam meg a IV.epizodot és ott annál a résznél tök egynesen elötted van az ut..talán 1x-2x kell használnod az ostort hogy átlendülj a rések közöt :)
  • Panzer
    Be tudnál szúrni egy képet, hogy merre hol állsz.
  • grebber
    Azt van hogy nem jól csinálsz valamit mert el kell érni!
  • Panzer
    De nem tudom elérni a fát mert tul messzse van.
    Na ilyenkor mi van.
  • grebber
    Ugorj bele a vízbe és kapaszkodj be az utadba kerülő sziklába és ki a partra ,de vigyázz mert a sordás ha nem kapaszkodsz fel megöl!
  • grebber
    Most nem azért de szerintem akik elakadnak ilyen amatőr helyeken játszanak passziánszot!

joenumberone:

Menj az utón ahova leugrottál ott a végén lesz egy szakadék és ott egy fa azon kell átlengeni ostoroddal!
  • Panzer
    SZiasztok.
    A IV. epizódnál amikor a híd leszakad mit kell csinálni, és merre kell menni.
    Kicsit szájbarágosan írjatok. Addig ok, hogy a baromi sok kő előtt kimegyek a partra, de merre tovább??

THX,
  • joenumberone
    Az Episode 1 vagyok erre a kérdésre:"Billyvel vagyok bemegyek egy öreg foszer házába töltényért akárhogy megyek be mindig a hátam mögött van kiugrok az ablakon vissza nem tudok menni lent pedig nincs semmi ut a fát nem tudom kidönteni a másik oldalra .Mit kell csinálni?".Valaki azt irta hogy van egy út de nincs.Más megoldás?
  • miki90
    kösz szépen öcsém!
  • Örm
    Feltettem az ffdshow-t de ezzel sem indul el fekete képernyő és lefagy a gép. Safe mode-ban sem indul el. Azt nem értem, hogy a demo miért ment rendesen.
  • grebber
    Jézusom!!!! Már sokszor le lett irva.

Meg ki is irja a game!
    Be kell lopakodni amikor az öreg hátramegy!
  • miki90
    jo akkor ugy mondom hogy a legelsö pálya amikor lejövök a szikláról és az öreg nem enged be mert mindig visszautasit na ott mit kell csinálni?
  • Hellsing47
    töröld a könyvárát is vagy/ill. tegyél fel egy másik codec packot :D
    nekem ffdshow van fent és azzal semmi baja :DD
  • Hellsing47
    a Saloon-hoz(nem biztos,lehet nem az a neve :D) gurult oda egy szekér,1 vagy 2 hordoval!löjj azokba...
    a hidat meg felejtsd el!
  • Örm
    Nem. K-Lite kodekpakk van fent a gépen. Hogy lehet teljesen eltávolítani a gépről mert ha csak uninstallálom akkor nem törlődik rendesen.
  • deicide
    Üdv mindenkinek!

Nem világos a dolog..

Nos a pap vagyok lelöttem mindenkit a városban és mennem kell kifelé de a hidon van 1 láda és 1 szekér gondolom fel kell gyújtani..de ez a szekér nagyon nem akar rendesen égni hiába dobok a ponyvára 2 akármit meg a szekér belterébe ez nem akar égni rendesen:((

mit kell itt tenni..? és föleg hová dobálni hogy jól égjen..??
  • Yossarian
    sodródj az árral, a többire rájössz :)
  • Yossarian
    vazze, szerintem azért nem válaszol senki, mert ilyen nincs az első pályán. legalábbis én tollra nem emlékszem. Toll egy jóval későbbi epizódban lesz, egy hegyre kell felmásznod érte. Ezt a rész utáltam a legjobban, mert ki nem állhatom, ha egy fps átmegy ügyességi játékba :)
  • arty
    kodekpakk gyanus!

ha fekete kép alatt nyomkodod az ESC-et, akkor sem jutsz el a főmenüig?
  • bauer15
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csá a pókos barlangban vagyok és leérkezek egy vizzel teli barlangba és ott merre kell menni? vagy valhol limbálozni kell az ostorral?
    help
  • grebber
    Egy jó hír elkezdték magyarítani a gamet!
  • grebber
    Azért vannak a dobozok hogy használd őket!
  • miki90
    hello!
    az elsö pályán hol találom a solyom tollat amit oda kell vinni az öregnek?
    hiába követem a piros pontot az iránytün nem találom:(
  • McGrady
    hello!
    lenne egy problémám, igaz a játék elején van még, de hátha vki még ott sincs :)
    amikor a pappal ki kell menekülni az égő házból EP 3ban, akkor merre menjek? a pajtából semerre sem bírok kimenni, mert nem ugrik eleget, vagy mittomén...help plz
  • Örm
    Hello!
    Az mitől lehet, hogy indítás után csak egy fekete képernyőjön be? Legujabb nvidia driver és directx van a gépen. A demo rendesen ment a régebbi nvidia sriverrel megoldás lehet ha vissza teszem azt?
  • arty
    elmenni a temetőbe ... utána a kis templomhoz a sírokhoz...
  • PunkZoli
    énmeg most az aranykeresős résznél akadtam el ,a csókák vmi tekilát akarnak hogy továbbengedjenek:D ,mitkell ottan csinálni?
  • PunkZoli
    bekell osonni! kikell használni a tereptárgyak okozta lehetőségeket,ctrl gombbal gugolva kell bindelni,és q,e gombokkal hajolsz ki!
    egészen elmész a házikó hátamögé,ott f-ffel felkapod a látát ,és felmászol a tetejére ott lesz a pisztoly,majd a csóka átenged a területen