3656
-
Hellsing47 #1616 bujj el a fa mögé -
Szolnokboy #1615 de az öreg nem megy hátra :S 2 percig vártam de csak szedi a szarát és nem megy sehova -
mac83 #1614 mi van itt gyerekek, láma-gyülekezet? -
Hellsing47 #1613 I. episod..egy istálloszerüségben lesz
jobb klikk-el kapaszkodz és ütsz is
bal klikkel-el csapsz,ütsz
:D
nem nehéz megjegyezni,irja nagy betükkel a gém :D -
Headers #1612 Vagy hol lehet megszerezni? -
Headers #1611 az ostort hogy kell használni?
-
gaspy #1610 hy !
a játék telepitése után az E meghajton(ide telepitettem a játékot)létrejött egy msvcr70.dll illetve egy msvcp.dll fájl
nálatok is?ezeket törölhetem vagy kell a játéknak?
-
Panzer #1609 Bocs mindenkinek, de azt a kis alagútat nem láttam. Brightness tök alacsonyan volt. -
Hellsing47 #1608 igen balra..majd egyenesen végig az uton -
Panzer #1607 Ahol az a baromi sokk kő van, onnan balra kell kijutni a vízből. Nem??? -
#1606 Na létezik már megoldás arra a részre mikor valami sivatag közepén egy kavics alól ki kell szedni valami aranyat? A nagy követ nem tudom elmozdítani, de ott a dombon van valami másik kő amit le kéne gurítani asszem. És oda hogy jutok fel? Vagy mit kell csálni? -
#1605 Hát ezért nemfogom előről kezdeni a gamet!Mentésem meg nincs onnan tehát képet nemtudok mutatni! -
Hellsing47 #1604 egyáltalán már kijutottál a vizböl???
vagy csak az utat nem találod???
én pont most csináltam meg a IV.epizodot és ott annál a résznél tök egynesen elötted van az ut..talán 1x-2x kell használnod az ostort hogy átlendülj a rések közöt :) -
Panzer #1603 Be tudnál szúrni egy képet, hogy merre hol állsz. -
#1602 Azt van hogy nem jól csinálsz valamit mert el kell érni! -
Panzer #1601 De nem tudom elérni a fát mert tul messzse van.
Na ilyenkor mi van. -
#1600 Ugorj bele a vízbe és kapaszkodj be az utadba kerülő sziklába és ki a partra ,de vigyázz mert a sordás ha nem kapaszkodsz fel megöl! -
#1599 Most nem azért de szerintem akik elakadnak ilyen amatőr helyeken játszanak passziánszot!
joenumberone:
Menj az utón ahova leugrottál ott a végén lesz egy szakadék és ott egy fa azon kell átlengeni ostoroddal! -
Panzer #1598 SZiasztok.
A IV. epizódnál amikor a híd leszakad mit kell csinálni, és merre kell menni.
Kicsit szájbarágosan írjatok. Addig ok, hogy a baromi sok kő előtt kimegyek a partra, de merre tovább??
THX, -
joenumberone #1597 Az Episode 1 vagyok erre a kérdésre:"Billyvel vagyok bemegyek egy öreg foszer házába töltényért akárhogy megyek be mindig a hátam mögött van kiugrok az ablakon vissza nem tudok menni lent pedig nincs semmi ut a fát nem tudom kidönteni a másik oldalra .Mit kell csinálni?".Valaki azt irta hogy van egy út de nincs.Más megoldás?
-
miki90 #1596 kösz szépen öcsém! -
#1595 Feltettem az ffdshow-t de ezzel sem indul el fekete képernyő és lefagy a gép. Safe mode-ban sem indul el. Azt nem értem, hogy a demo miért ment rendesen. -
#1594 Jézusom!!!! Már sokszor le lett irva.
Meg ki is irja a game!
Be kell lopakodni amikor az öreg hátramegy! -
miki90 #1593 jo akkor ugy mondom hogy a legelsö pálya amikor lejövök a szikláról és az öreg nem enged be mert mindig visszautasit na ott mit kell csinálni? -
Hellsing47 #1592 töröld a könyvárát is vagy/ill. tegyél fel egy másik codec packot :D
nekem ffdshow van fent és azzal semmi baja :DD -
Hellsing47 #1591 a Saloon-hoz(nem biztos,lehet nem az a neve :D) gurult oda egy szekér,1 vagy 2 hordoval!löjj azokba...
a hidat meg felejtsd el! -
#1590 Nem. K-Lite kodekpakk van fent a gépen. Hogy lehet teljesen eltávolítani a gépről mert ha csak uninstallálom akkor nem törlődik rendesen. -
deicide #1589 Üdv mindenkinek!
Nem világos a dolog..
Nos a pap vagyok lelöttem mindenkit a városban és mennem kell kifelé de a hidon van 1 láda és 1 szekér gondolom fel kell gyújtani..de ez a szekér nagyon nem akar rendesen égni hiába dobok a ponyvára 2 akármit meg a szekér belterébe ez nem akar égni rendesen:((
mit kell itt tenni..? és föleg hová dobálni hogy jól égjen..?? -
#1588 sodródj az árral, a többire rájössz :) -
#1587 vazze, szerintem azért nem válaszol senki, mert ilyen nincs az első pályán. legalábbis én tollra nem emlékszem. Toll egy jóval későbbi epizódban lesz, egy hegyre kell felmásznod érte. Ezt a rész utáltam a legjobban, mert ki nem állhatom, ha egy fps átmegy ügyességi játékba :) -
#1586 kodekpakk gyanus!
ha fekete kép alatt nyomkodod az ESC-et, akkor sem jutsz el a főmenüig? -
#1585 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csá a pókos barlangban vagyok és leérkezek egy vizzel teli barlangba és ott merre kell menni? vagy valhol limbálozni kell az ostorral?
help -
#1584 Egy jó hír elkezdték magyarítani a gamet! -
#1583 Azért vannak a dobozok hogy használd őket! -
miki90 #1582 hello!
az elsö pályán hol találom a solyom tollat amit oda kell vinni az öregnek?
hiába követem a piros pontot az iránytün nem találom:( -
#1581 hello!
lenne egy problémám, igaz a játék elején van még, de hátha vki még ott sincs :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor a pappal ki kell menekülni az égő házból EP 3ban, akkor merre menjek? a pajtából semerre sem bírok kimenni, mert nem ugrik eleget, vagy mittomén...help plz -
#1580 Hello!
Az mitől lehet, hogy indítás után csak egy fekete képernyőjön be? Legujabb nvidia driver és directx van a gépen. A demo rendesen ment a régebbi nvidia sriverrel megoldás lehet ha vissza teszem azt? -
#1579 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elmenni a temetőbe ... utána a kis templomhoz a sírokhoz... -
PunkZoli #1578 énmeg most az aranykeresős résznél akadtam el ,a csókák vmi tekilát akarnak hogy továbbengedjenek:D ,mitkell ottan csinálni? -
PunkZoli #1577 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bekell osonni! kikell használni a tereptárgyak okozta lehetőségeket,ctrl gombbal gugolva kell bindelni,és q,e gombokkal hajolsz ki!
egészen elmész a házikó hátamögé,ott f-ffel felkapod a látát ,és felmászol a tetejére ott lesz a pisztoly,majd a csóka átenged a területen