Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bucser: nekem ez már az eleje ota alap és tényleg alig randább 😊 a foliage low/medium/high viszont csak 2-2 FPS-t hoz szintenként 😞
ahogy haladok a játékba, egyre rosszabbak az fps értékek 😞 gondolták itt már ugyse hagyom abba 😄
Forza.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval összegezve a melett, hogy nagy a gépigénye nálam az év FPS-e született😊 év játéka kifejezésselk várjunk még😄 de FPS-ben nekem ebben az évben a legjobb eddig😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
brought tears to my eyes. He said, "No hablo ingles." "
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
5900XT-vel nem is fút a játék,igaz?Van köztetek olyan,akinek még 5ös széria van és ment vele a gamma?
Vagy esetleg létezik hozzá valamilyen patch,amivel régebbi kártyán is tud fútni?
Elõre is thx
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Vagy ki lehet írni lemezre valamelyiket, és mûködik hagyományosan is?
Másnak nem jött elõ ez a hiba?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Elárulom neked hogy a sima 6800 és a 6600GT között sebességben (szûrõk nélkül) szinte semmi difi. (szûrések használata esetén már más, a 6800 256bites membusza miatt. De ott sem kell 5-10%-nál jobb eredményre számítani)
Nameg attól is függ ogy az ismerõsöd milyen cpu-val hajtja a 6600GT-t.. mert ha pl 2 ghz-s celeronnal akkor... 😊
eggyik ismerösömnek meg 6600GT-n nem épp a legjobb gyorsasággal m1..
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
htx.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A spoiler tag kurva hasznos ne neked álljon már feljebb mikor megszólunk, hogy a faszért nem használod... Nem poénos elcseszni más játékélményét. ezért lett ez kitalálva.
Amúgy semmi fontosat nem árultam el vazze! Nem mondtam meg a végkifejletet meg stb, szal ne siránkozzatok!
Pl. ha azt mondtam volna, hogy dart vader luke apja akkor lenne okotok rá (ne jöjjetek azzal a dumával, hogy nah mostmá nem nézem meg a star warst<#idiota>#idiota>)
Amúgy ez a skirmish mód nagyon állat! Most toltam neten fél órát! Még tele van kezdõkkel azé látszik! Pár menet után már a 3. helyen voltam a 30 közül 😊.
2500+ Barton, 1G, 9600XT-n el fog indulni, vagy fölöslegesen töltögetem két napja?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
most lelõtted a játékom végét 😞
a p*csába az ilyen majmokkal 😞
ep7-nél tartok, eddig kiváncsi voltam a sztori végére 😞
Forza.
a 11es epizodban vok Billyvel kell maszkalni ott vok a 3 sirkonel megvan a bejarat. kerdes: hogy lokom ra a kot ott fennt amit mutatt a videoban hogy letudjak menni a bejaraton? elore is kosz
Shep: Nem azt mondtam h élethû, hanem hogy szép 😊
Mondjuk nálam még mindig a mohpa h2o-ja viszi a pálmát (meg a farcry-é 😊 )😄
Mert amire elõkapom a fegyvert már leis szúrja bilit!
Meg amikor elõtudnám kapni a fegyvert és elkezdem felfelé görgetni az egeret csak egy idõ után kapja elõ és ha túlgörgetem akkor meg elteszi az a fa**!
Már sikerült elõvennem, de akkor meg nem tudtam lelõni!
Vmi tip?? Próbáltam billentyûzettel elõvenni, de ez a sza* nem engedte!
Forca Barca
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"