Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Szvsz utóbbi idõk egyik legszebb játéka.. Majd ha otthon leszek csinálok néhány shotot..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

nforce a te barátod ....

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Netrat
Nyilván nem, mert ahhoz le kéne szednem, de ha csak virtuális lemezrõl futtatható, akkor nálam kiesett ez a release, mert soha nem rakok ilyesmit a gépemre. Ezért kérdeztem.

ChevyG work
+fav

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Istencsászár
Csodák pedig nincsenek... ennél meg fõleg... ultra lowon 30 fps és annyira nem ronda, highon 10 és 1átalán nemszép... remélem azt a chrome motort hanyagolják és több játék nemlesz ezzel a fossal, mer igy megölik a játék szépségét másra nemjó.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
nem, de ott tényleg nagyon szaggatott 😞

Bucser: nekem ez már az eleje ota alap és tényleg alig randább 😊 a foliage low/medium/high viszont csak 2-2 FPS-t hoz szintenként 😞

ahogy haladok a játékba, egyre rosszabbak az fps értékek 😞 gondolták itt már ugyse hagyom abba 😄

Forza.

Bucser
JA akinek nagyon akad a füves virágos részeknél vegye le a shadows-t low-ra és a shadow map méretet 1024-re. Csodákra képes😊 és a játék maga nem lesz sokkal rondább.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nos kísérleteztem kicsit😊 a 9. fejezet pályáján

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ott jó nagy nyílt terület van , hogy mekkora is az a nyílt terep😊 vágtattam drága hátasomon északról keletre keletrõl nyugatra szépen körba a pályán (kb olyan fél, 1 óra volt körbelovagolni úgy hogy szegény pára vágtatott) és baromi jól van lezárva a pálya😊 nyugaton tenger keleten a folyó sodrása olyan erõs, hogy nem tudok továbbúszni mert a sodrás visszahúz😄 értitek?? nem fal van, hanem ahogy a folyó beér a völgybe nem tudsz visszaúszni mert legjobb esetben is csak tartani tudod a pozíciódat (ráadásul nem is lábon voltam hanem lovon)😄 kurva jól ki van találva😄 északon a hegyek megmászhatatlanok😊 délre még csak most megyek😄 azért meg kell hagyni kurva nagy területet csináltaka fiúk😊 És a lovaglás egyenesen élmény😄 ahogya loval le lehet ugratni meredélyekrõl úgy hogy közben húzod a kantárt és folyamatosan lassítod😄 eszméletlen kár, hogy nem lehet third person nézetet engedélyezni szívesen méegnézném vágta közben de tuti vagyok, hogy kurva jól meg van csinálva. Viszont van bizonyítékom, hogy nem csak Jézus tud víen járni😄h naem alovm is😄 egy kis hiányosság de nem baj érte😄 meg kár, hogy nem beszél a lóhoz az ember mint ahogy az a gunban csinálta😊 Hanem csak ül rajta és a ló liheg😊 ez kellett volna még és nagyon állat lenne de órákat el tudok csak lovaglással szaraodni😄 na meg a lóról nyilazás hihetetlen állat ahogy a lóval együtt ügetsz és bezoomolsz és belassul az idõ és ha jól cinálod a nyúllal egy ütemben vagy levegõben így követi a mozgást😄 Eszméletelen hangulatos.

Szóval összegezve a melett, hogy nagy a gépigénye nálam az év FPS-e született😊 év játéka kifejezésselk várjunk még😄 de FPS-ben nekem ebben az évben a legjobb eddig😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Másnak is megfõ a gépe a bányás résznél?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

<#idiota><#hehe><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Voltan
Bazeg, gratulálok...<#ejnye1>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kellene1FAQ,nem?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mr Bishop
" After twelve years of therapy my psychiatrist said something that
brought tears to my eyes. He said, "No hablo ingles." "

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Bucser
próbáltad elolvasni a mellékelt NFO-t?

svédcsepp
Szevasztok
5900XT-vel nem is fút a játék,igaz?Van köztetek olyan,akinek még 5ös széria van és ment vele a gamma?
Vagy esetleg létezik hozzá valamilyen patch,amivel régebbi kártyán is tud fútni?
Elõre is thx

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

NEOreg3
eszméletlen hangulatos a multija😮

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Netrat
Ezek az EMUDVD verziók csak Alcohollal vagy Daemonnal mountolva mennek?
Vagy ki lehet írni lemezre valamelyiket, és mûködik hagyományosan is?

A bányás résznél mindíg kilép a játék.
Másnak nem jött elõ ez a hiba?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Maxtreme
náklam meg 6600GT-vel "elég jó gyosasággal megy" 😊
Elárulom neked hogy a sima 6800 és a 6600GT között sebességben (szûrõk nélkül) szinte semmi difi. (szûrések használata esetén már más, a 6800 256bites membusza miatt. De ott sem kell 5-10%-nál jobb eredményre számítani)
Nameg attól is függ ogy az ismerõsöd milyen cpu-val hajtja a 6600GT-t.. mert ha pl 2 ghz-s celeronnal akkor... 😊

ReaL KiLLeR
huu de megijesztettetek..😊 na és nem csak ez de azt hittem van is okom félni a full game kiprobálásátol mivel a demo még low-ban is beszaggatott 1024-be SM2-vel is és már nem tuttam semmit tenni hogy élvethetö l1en erre fel rakom a teljeset DT4+SCLoader és startoltam a game-t a video options-ba megnéztem mi hogy van beállitva és mivel féltem feljebb venni az 1es opciokat igy magyatam ugy bár biztos voltam benne hogy szaggatni fog ugy mer 1024-be volt SM3.0-val high sgadows-al meg medium részletességbe..és igy ment teljesen jol!!feljebb vettem high-re ott ojan 5 fps- esett de élvezhetö maradt csak uj táj betöltésénél,sok tereptárgy megjelenitésénél beszaggatott de nem volt ez még baj de nem szeretem ha 30-35 fps alá esik vagy csak ingadozik ugyhogy vissza vettem medium-ra igy tolom és tejjesen jo és xép is de nagyon!!pedig a vga-ba kételkedtem mer !!128!!MB-s csak..eggy Club3D GeForce 6800..proci eggy 3G-s intel P4-es és 1G DDR RAM..Asus alaplap etc. szal létezik már job és ujabb..mégis m1 vele jol!!😊
eggyik ismerösömnek meg 6600GT-n nem épp a legjobb gyorsasággal m1..

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

SötétBarom
Egy kérdés:

Ha minden igaz, akkor a 13. epizód elején akadtam el, aholis az történik hogy ray betol egy batár géppuskát öreg juarez barátja udvarába, a böszme villából meg megállás nélkül jönnek az arcok, meg spawnolnak mindenfele.. =( Kell valamit triggerelni hogy leálljanak vagy csak osszam le õket? =)

htx.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Shep
Elindulni el fog, más kérdés, hogy hogy fog kinézni élvezhetõ sebesség mellett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bucser
ja persze

Mert amire elõkapom a fegyvert már leis szúrja bilit

A spoiler tag kurva hasznos ne neked álljon már feljebb mikor megszólunk, hogy a faszért nem használod... Nem poénos elcseszni más játékélményét. ezért lett ez kitalálva.

Má nem azé, de az elsõ mondatom után: "hogy kell a legvégén kinyírni, azt a csávót" én a helyetekben már abbahagytam volna az olvasást.

Amúgy semmi fontosat nem árultam el vazze! Nem mondtam meg a végkifejletet meg stb, szal ne siránkozzatok!

Pl. ha azt mondtam volna, hogy dart vader luke apja akkor lenne okotok rá (ne jöjjetek azzal a dumával, hogy nah mostmá nem nézem meg a star warst<#idiota>)

Amúgy ez a skirmish mód nagyon állat! Most toltam neten fél órát! Még tele van kezdõkkel azé látszik! Pár menet után már a 3. helyen voltam a 30 közül 😊.

dronkZero
Full minimum grafnak mi a gépigénye?
2500+ Barton, 1G, 9600XT-n el fog indulni, vagy fölöslegesen töltögetem két napja?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Rage47
ugye, kicsit más ha a game végét szurja el vki, mintha a közepét nem spoilerezi:/
buldozer99
jah mocskos fasz!!😞😞😞😞
Mért nem tudta spoilerrel!!

Forca Barca

Shep
Farcry a legjobb 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
paraszt 😞
most lelõtted a játékom végét 😞

a p*csába az ilyen majmokkal 😞

ep7-nél tartok, eddig kiváncsi voltam a sztori végére 😞

Forza.

beamkiller
hello!
a 11es epizodban vok Billyvel kell maszkalni ott vok a 3 sirkonel megvan a bejarat. kerdes: hogy lokom ra a kot ott fennt amit mutatt a videoban hogy letudjak menni a bejaraton? elore is kosz

buldozer99
Jaja nagyon ott van!!
Nagyon zsír game!😊

Forca Barca

Már megoldottam közbe, de amúgy 1000 segítségkérés volt eddig ami nem spoileres volt, szal...

Maxtreme
Mintha savba esnél kb olyan a hatás😊))

Shep: Nem azt mondtam h élethû, hanem hogy szép 😊

Mondjuk nálam még mindig a mohpa h2o-ja viszi a pálmát (meg a farcry-é 😊 )😄

Rage47
vedd elö a fegyvert az egér lefelé mozditásával,ugy mint párbajkor
Rage47
köszönjük a spoilert<#falbav>
Baze, hogy kell a legvégén kinyírni azt a csákót?

Mert amire elõkapom a fegyvert már leis szúrja bilit!
Meg amikor elõtudnám kapni a fegyvert és elkezdem felfelé görgetni az egeret csak egy idõ után kapja elõ és ha túlgörgetem akkor meg elteszi az a fa**!

Már sikerült elõvennem, de akkor meg nem tudtam lelõni!

Vmi tip?? Próbáltam billentyûzettel elõvenni, de ez a sza* nem engedte!

Shep
Hát nem tudom, szerintem a víz leginkább egy darab kék fóliára emlékeztet amit mozgatnak.

Serpa
mér??
megfulladsz?
😊

Maxtreme
Azé' a víz üt😊
Kár hogy nem lehet bent úszni😊

Mr_no_NaMe
Na sikerült elindítani egy KRKSecurom nevû progival amivel csak meg kellett nyitni az exet és már hasított is...Ez volt délután 2-3 fele és azóta játszok 1-2 órás megszakítással. Most ott tartok, hogy Billyvel meg kell szeretni valami aranyat (?) és egy kavicsot kell elmozdítani. Rá is mutat a dombon lévõ kavicsra, hogy azt kéne rálökni és elmozdul, de oda fel, hogy a francba jutok? Már majdnem bejártam gyalog az egész rohadt nagy pályát, de sehol sem találtam oda felmenõt. Gondolom a templom jobb oldali részére kell felmenni ahol a kereszt van és onnan elindulni...
tedd fel újra😊 de szerintem a progi csinálvmit hogy kilépp! vagy driver frisités kell

Bucser
kevés a ramod. nekem most 750 megát eszik meg a játék (úgy hogy lent a taskbaron😄).

Sziasztok,az mítõl lehet,hogy nagyon sokszor kidobál a játék, volt amikor a menübõl vágott ki.Próbáltam Securom loaderrel és CureRom-mal is.Eddig egyszerre max. 15 percig tudtam játszani.Az ötleteket elõre is köszönöm.
Rage47
ha sok pénzt hoz, akkor biztos😊)
Shep
A csaj farmjánál járok, hol lehet bejutni, könnyen?

szerintetek lesz Folytatása a játéknak???

buldozer99
Igen ott van a pisztoly és utána be jönnek és észre vesznek és tipli ki az ablakon!!!!

Forca Barca

Rage47
bal oldali szekrény, jobb felsö fiók😊
az ágy melleti fiókban van! balra ha jól emlékszem

Csuhai G
Amikor bemászok a csajhoz az ablakon akkor elindul rögtön 1 számláló. Asszem valami pisztolyt kell keresnem a lakásban, de nem biztos! Mit kell keresni, és hol van? 😊 Végigkutattam a lakást, de semmit nem találtam! Elõre is köszi!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"