Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lenne nekem egy kérdésem. o.O
hallottam errõl a dx10-es dologról. na most errõl csak egy benchmark létezik, vagy magát a játékot is lehet dx 10-ben játszani?
Ha igen, ez a dx10 enhancement pack az? jót töltök? xD

csak mert régen végigtoltad egy 9600xt-vel, és hát nem a legjobb grafon. most meg újra kedvet kaptam hozzá, mint kedvenc fps-emhez, vajon 8800gt-vel mit produkál :p
Ha elakadtok a játékban menjetek a youtube-ra ott minden epizódról van videó meg lehet nézni a továbbjutást egy-egy rizikósabb résznél.
sziasztok , nekm a demó változat van meg. és azt szeretném megkérdezni,h a Ray részében a játéknak hogy kell kinyitni az ajtót???
és hogyan lehet lovat szerezni a másik részben ??
elõre is köszönöm
Trabantt
Mi lesz veled késõbb?😊
Oktatórész alatt mit értesz? Az elejét? Elindulsz elõre, a köveken ugrálsz, lemész az öreghez a farmra, ott ügyesen õt kikerülve ellopakodsz a ház végébe, felszeded a pisztolyt aztán gyakorolsz lõni és mész tovább a "városba".
Hogy a rákba kell megcsinálni az oktatórész?Egyáltalán mit kell ott csinálni hova kell menni?
Hány Wanted plakátot találtál meg a 40-bõl? (mindenkitõl megkérdezem 😊 )

Végigjátszottam, és nagyon élveztem!Kösz a segítséget!Most rápihenek, aztán nehezebb fokozaton újra nekifutok!
Jól látod😊 Felmászol a falon és hiába van ott melletted rögtön balra a víztartály neked meg kell kerülni az egész mindenséget és úgy kell rájuk lökni a tartályt. Persze közben gyilkolni is kell, de az már könnyen megy😊
Kösz!Annyit tudnál még segíteni, hogy Molly-t és Ray-t hogyan lehet megmenteni a lángok elõl az utolsõó epizódban?(szerintem a víztartályhoz van köze, de nem tudom mit kell vele kezdeni?)
Mássz fel a falra és a fõbejárattal szembe lévõ ágyuval lõdd ki a bejáratot.
Sziasztok!(Ismét)elakadtam, ezúttal XiV. epizódban. A banditák fõhadiszállásán vagyok, kinyírtam mindenkit az udvaron, bementem a falak alltti helyiségekbe, végigmentem (és lõdöztem) a falon. Merre tovább, van még megoldandó feladat? Mert az épületbe a fõbejáraton és a hátsó bejáraton sem enged bemenni?A "GPS" szerint az udvaron, ha rámegyek valami ledeszkázott,földbe rejtett építményre (akkor vagyok a célponttnál, de nem nagyon enged semmit csinálni! Szóval merre és hogyan tovább?Elõre is kösz!
Van egy rész a vonatnál ahol át lehet menni a másik oldalra (egy nyitott kocsi, gyakorlatilag csak az alja van meg) és ott tovább kell menni, lesz egy pár bandíta és ott még lesz egy kis megoldandó feladat.
Hellosztok!
A vonatos résznél akadtam el ahol elbarikádozták a vonat útvonalát.Felmentem a vonatra mentem végig a kocsikon,mindenkit megöltem aztán hopp az utolsó ajtó zárva és nem tudom mit kéne csinálni.Tud valaki ebben segíteni nekem?köszi elõre is
Kösz!Megvan!
Hátsó ajtó, azt hiszem, be kell rúgni. (mármint az ajtót, ne indulj a kocsma felé. 😊 )

Sziasztok!Elakadtam a VIII.epizódban:A texasi lovasrendõröknek segítek elfoglani a farmot, ahol billy és Molly van.Az udvaron mindenkit lelövünk, körbejárom a házat, hátul is lepuffantok 2-3 embert, de aztán merre tovább?A házba nem tudok egyik ajtón sem bemenni, texasiak meg csak ott bámulnak és állnakz ajtó elõtt!Szóval merre tovább?????
grebber
Meg kell crackelni és akkor nemfogja kérni a lemezt!
Itt letöltheted!

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!Abban kérném a segitségeteket hogy ma nagy nehezen sikerült letöltenem ezt a játékot.Égre-földre kereste,és nagy nehezen segitettek linket berakni.Kicsomagoltam,telepitettem.Inditanám de az eredeti cd-ét kéri.Az hogy lehet?mit nemcsináltam jol a telepitésnél?Köszönöm elörre is!Üdv:Zsu.
tdu Toyota
uh köszi szépen 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Kiegészül az ikon egy fadarabbal amelyre tekeredik a korbács, és akkor nyomsz egy jobbegeret.
tdu Toyota
hellosztok a kötelet ,hogy lehet használni??? úgy értem ,hogy felmászni valahova köszi

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

oké et is meg van :-)köszi
át mentem de most a sziklával kinlodok.
Igen, jól látod. A templomnál kell felmászni, végig a szirten, átugrani a "szakadékon", végigmenni a másik oldalon majd legurítani a sziklát és akkor megnyílik a bejárat.
sziasztok. a templomonál vagyok ami mögött 3 sir van,mit kellott csinálni?
valami sziklát kell elmozditani ha jol gondolom, de hohy tudok fel menni a dombra? tudja v.ki? köszönöm!
Elõször megtettem, de aztán megpróbáltam újrakezdeni az egész epizódot úgy, hogy nem lõttem le, és így is zárva maradt a géppuskáshoz vezetõ ajtó! Ötlet?
Amikor lejössz a völgybõl akkor is lelövöd a géppuskást?
Várj!Én még a deszkakilövéses eset elõtti részrõl beszélek!elõtte lévõ kocsin van az a géppuskás, aki már akkor megpróbál lelõni, amikor lereszkedsz a völgybe a vonat azon részéhez,ami egy víztartály mellett áll.Szóval ott megyek a vonaton, rugdosom ki az ajtókat, lövöm az ellent, majd már csak egy ajtó választ el a géppuskástól - aki a nyitott vagonon van - és az az ajtó nem nyílt ki nekem elõször!Na azt kerültem meg fáradtságos munkával(a csomagokból építetett tákolmány segítségével a vonat tetejére mászva.EZÉRT KÉRDEZEM?HOGY A GÉPPUSKÁSHOZ SIMÁN AZ AJTÓN KELL-E ELJUTNI,mert lehet,hogy ez kavar be a késõbbiekben a gerendás ajtónak is,hogy nem a "helyes" utat választottam!VAGY SZERINTED NEM LEHET? Vagy esetleg XP, és játék újratelepítés?
Igen, annka a deszka kilövésétõl már nyílnia kellene.

Szóval a géppuskáshoz ugyanúgy a vonatajtón át vezet az út,tehát nyílnia kellene nem????
Te gyárival játszottad végig? Telepítsem esetleg újra az egészet, vagy az oprendszert?
Elkezdtem ma az egész VI-os epizódot az elejétõl, de sajnos ugyanúgy zárva van a géppuskáshoz vezetõ ajtó, így már nem is próbáltam másfelé megkerülni, mert gondolom az eredeti út az ajtón keresztül vezet!Más ötlet esetleg?
Ez valami bug lesz. A pálya elölrõl kezdése nagyon nagy kínzás lenne?

Eddig egyébként nem vettem észre ilyen "hibát" a játékban!Egyébként a géppuskás kiiktatásához az ajtón keresztül kell eljutni?Mert nem kem nem ott sikerült (és nem is könnyen) és lehet, hogy ez is bekavart a game-nek. Van ennek valami trükkje, mert nekem sehogy sem nyílik a géppuskáshoz vezetõ ajtó?!
SZó szerint!!!Már a géppuskáshoz sem tudtam kimenni az ajtón(lentebb írtam arról is),de ott még valahogy felküzdöttem magam a vonat tetejére és lemásztam hozzá!Ott is már gyanús volt, hogy az tudomást sem vett rólam csak lõtt elõre mozdulatlanul.Beleeresztettem vagy 50 golyót, de le sem sz...ta.Továbbmentem a másik kocsihoz,ahol ugye van ez a gerendás sztori.Akkor elhallgatott a gépuska és eltünt a manus is.lerendeztem a gerendát, majd visszamentem a az ajtóhoz... és nem nyílik, és a manust sem találom a túsz nõvel.Igaz, nem gyári a játék, de akitõl kaptam õ már végigjátszotta.Nem tudom mi lehet aprobléma.Szóval minden tanácsot szívesen fogadok, mert nagyon tetszik a játék, ezért is szeretném nem abbahgyni!!!!Írjatok!!!!
Pedig annak már nyílnia kellene.
Várj.
Odaérsz az ajtóhoz, próbálod nyitni, nem nyílik. Rövid párbeszéd a haldokló utassal, majd kimész, és a távcsövessel lelövöd a gerendát. Visszamész, kinyitnád az ajtót, és nem akarja?

Ismét HELP!!!Nagy nehezen megoldottam a feladatot.Eltávolítottam a mesterlövész puskával az ajtót tartó gerendát, lelõttem a rosszfiúkat mindkét oldalon... de merre tovább? Visszamentem az ajtóhoz, de az ugyanúgy nem nyílik ki!!!!!
HELP!
Elakadtam a VI. epizódban, és már kb 3 napja görcsölök a megoldáson!
A probléma a következõ:
Feljutok a vonatra. Ahol 4-5 kocsin keresztül mindenkit kínyírok (kivéve civilek), majd megszólal a géppuska, de az arra vezetõ kocsiajtót nem tudom kinyitni. Próbáltam rugdosni,lõni, a tetõn át felmászni, de akárhogy ügyeskedtem, nem tudtam kimászni (és mindig összedõltek a bõröndökbõl és egyéb dolgokból épített tákolmányok), oldalt sem engedett sehol.
Elõre is kösz!

hiba
A detection toolsba van egy erdekes dolgog:

a video kartyahoz se pipat se x-et nem rakott ki, nincs "lebírálva"

azt irja alul hogy radeon 9800 vagy nvidia 6600-asom van
csakhat nekem egy 8800gts-van a legujabb nv driverrel

na akkor most mivan? 😞

JethroHUN
Fekete képernyõ? hmmm, nekem legutóbb a ET: Quake Wars nál volt ilyesmi.
Ez shader gond. Én patchet soha nem raktak fel ehehz a játékhoz, nem hiszem h kell, nincs sok hiba benne. Nekem egy ócska ati radeon 9600, ez el vitte. Dx9 telepítés, talán megoldja

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

hiba
atneztem vagy 25 oldalt tobbeknek volt fekete kepernyos gondja de egyertelmu megoldast nem talaltam 😞

-codec pak
-win reinstall
-video bealltias sm2-re
-kormány/joy bezavarhat

hiba
felraktam a legujabb vidkari drivert is, de most is csak fekete kepet ad ha nem patchelem (winxp)
patch-el meg azt a java hibat irja 😞

JethroHUN
Én már végig vittem 2x, de már sajna nincs fent. Nem emlékszem semmi a tiedhez hasonló hibára.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

hiba
miacsöcs senki nem tolja mar?

hiba
1.1.1patch utan meg ez:
CScriptManager::RegisterCPPMethod(..):No java native method:
Module:😄eleteAllSounds, signature: ()V
WTF?

hiba
mit qrtam el csak fekete kepet ad inditas utan, win behal csak hw reset segit...
hlp!

Peetboy
Valaki tehetne be képeket a DX10-es verzióról...

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

meg lesz! köszönöm!
Qwerty4
A piros pontok (térkép!!!több is van!!!) felé lovagolj.

Qwerty4

sziasztok. ott tartok ahol a 3nyulat kell elejteni de nem talámom a 3.at!! tudvalaki segiteni? köszönöm
zsolti