3656
-
theclub #3496 Nem tudja valaki véletlenül, fut Windows 7 alatt a játék? -
Gauge #3495 OKé, felraktam. Erre most kódot kér, de ami a manualon van rajta azt nem fogadja el...
akkor most mi is kell neki? -
NB2 #3494 Ahol a gépfegyver volt oda vissza kell menni és balra elmenni, megkerülni a hegyet majd ott lesz egy másik rifle azzal el tudod lőni a gerendát. -
Gauge #3493 szóval:
Install....
...kérdezi...
...felmehet-e... -
Gauge #3492 Probléma:
Installl megvolt, índítanám a játékot erre a a buzi star protection kérzei felmeghet-e, amire a válasz igen... na itt akad meg a dolog, mert adminisztrátori jogokat kér, s mivel szerinte nincs ez meg, leáll.
A kérdés mit tettem rosszul? A Vista szerint rendszergazda vagyok... -
Vlala #3491 Azt, amelyik nem nyílik, és mellette haldoklik egy katona? -
#3490 az nekem sem sikerült, én a vagonokból kihordtam az összes dobozt, majd építettem egy lépcsőt és a kocsik tetején átugráltam :D -
motosandu #3489 hy.az epizod 6 ban hogy kell kinyitni az ajtót miután elrabolják a nőt? -
Gerito #3488 hali!
tudna vki segiteni? el szeretném inditani a játékot és kiír egy hibaüzenetet:
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc000018) -
#3487 egósz jó volt ez a játék :)
tetszett
most játszottam ki :) -
donoki #3486 aznap szereztem be, ám most kipróbálok egy másik változatot! -
Vlala #3485 Megsérült a lemez? Nálam Vista alá lazán felmászott. -
donoki #3484 Hali!
Kéne egy kis help!
Call of Juarez telepítése közbe felmerült egy kis hiba!
Régen (nyáron) fennt volt egyszer akkor nem csinálta ezt a hibát, de most csinálja:
Vista-m van!
előre is köszi! -
Devil093 #3483 Sziasztok! felraktam a játékott és amikor akarom inditani ilyet ír
:Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0x0000018).....
a segítséget előre is köszönöm -
Vlala #3482 Jól hangzik. Valószínűleg az eredeti előtt fog játszódni - talán éppen abban az időben, amelyre a töltőképernyők történetei többször is visszautalnak.
Raynek és Thomasnak volt egy harmadik testvére is, de összevesztek egy lányon, amikor benyúlt a zsebébe, Ray azt hitte, fegyverért nyúl, és lőtt. Az öccse kezében egy biblia volt. Ray azóta vezekel. -
Fbn Lx #3481 zsííírjó =)
remélem nem kieg. -
#3480 Call of Juarez: Bound in Blood (PS3/X360/PC) Revealed
Polish site Gry-OnLine.pl revealed that Techland is working on a new Call of Juarez game, to be published by UbiSoft. Call of Juarez: Bound in Blood will be a prequel to the original with main characters Ray and Thomas McCall, and is scheduled for 2009.
info: Worthplaying
Na ez jó hír csak nemtom hogy kieg lesz-e vagy rendes folytatás. -
#3479 Lopakodni kell, a fák, szekér, bokrok mögött bújj el és han em figyel, akkro lopakodj. -
akrosztikon #3478 Hogy kell a legelején besurrani az öreg birtokára? Ha csak megpróbálok bemenni a kapun, egyből kidob. Hülyét kapok tőle. Miért nem lehet lelőni? Segítséget kérek, jóemberek! -
Vlala #3477 Nézz rá a mentési könyvtáradra. Ilyet nem szokott csinálni a játék, feltehetőleg valami windowsos cucc szállt el. -
#3476 Ez nem igaz. Megyek Maryhez, vagy kihez, épp apacsokat irtok, amikor a játék kidob az asztalra. Nem voltam ideges, előtte mentettem, mondom betöltöm. Ám amikor klikkelek a load gombra, a játék "nem sikerült betölteni a mentést" dologot lök a képembe.És nem csak ennél a mentésnél, akármelyiknél. Emiatt nem fogom újrakezdeni a játékot, valaki ötletet? -
#3475 Megvolt, egyszerűen újra kellett indítani a gépet, utána működött xD. Az volt, hogy gyakorlatilag akárhova bújtam, a villámlásoknák mindig észrevettek. De így megoldottam. -
Fbn Lx #3474 bebújsz egy bokorba, és ott várod, hogy jöjjön egy villám. ha dörgött, akkor felállhatsz, mehetsz a következő bokorsorig... nem olyan nehéz az. -
Vlala #3473 A villám a barátod és az ellenséged is egyszerre. Könnyebben meglátnak a villámfénynél, viszont a mennydörgés túlharsogja az ostorcsapás zaját. -
NB2 #3472 Nem chítelni:) Tényleg 3-4 hely van ami picit nehézkesebb, de szerintem teljesíthető. Kb hol bux le? -
#3471 Uhh... Ez a játék kimaradt az életemből, most kezdtem el. Ott tartok, hogy valami istenverte bányán kell átmenni Billy-vel, ami dugig van vonatrablókkal. Nos, akármit csinálok, akárhova bújok, ha jön egy villám, egyből jön a lődözés, még úgy is, ha a legközelebbi bandita és én köztem egy 2 méter vastag szikla van. Ötlet? Vagy valami "nemlátnakmeg" cheat? -
Vlala #3470 Szeretem ezt a cumót, kiírta, hogy még 68 nap és 7 óra van hátra a letöltésből (most lett aktuális, Vistásítottam a gépet). -
Vlala #3469 Vedd kézbe az ostort, aztán nézz rá vele egy faágra. Megjelenik egy kis ikon, amely egy ágra tekeredett kötelet ábrázol, ilyenkor jobb gomb, és már rajta is vagy. -
The Best #3468 sziasztok elakadtam az elsö pályam mikor kiirja hogy az ostorral kell a hasadékokon átugrálni vagy mi de én ott nem tudom hogy kell
-
NB2 #3467 Mé adtam azt a lüke végigjátszást?:)
3433-nál a megoldás. -
#3466 Elakadtam segits. A XI résznél vagyok. A kápolnán kijöttem,mutassa a gömbölyű sziklát. De nem tudok feljutni hogyan kell.
Előre is köszi -
#3465 Köszi már megtaláltam a felmenő utat -
#3464 Sziasztok. A következőt szeretném kérdezni? Fölmásztam a sziklára,az utolsó nagyon magasan van,fa nincs,hogyan lehet feljutni. -
Vlala #3463 Ránézel a lóra, megjelenik a nyerg ikon, akciógomb. -
#3462 Valaki legyen szíves megmondani,Hogyan lehet a ló nyergébe fölugrani gyorsan. Mert Billi elszökik.
Előre is köszönöm Pista -
NB2 #3461 Ha leszakad akkor valszeg nem arra van a megoldás:)
Gondolom (tipp) amikor a barlanghoz mész be ott szakad le, akkor a folyón mássz ki és "hegyet" kell másznod.
Végigjátszás, angol kell hozzá, de sok kép is van -
Légyszi valaki válaszoljon következő kérdesem lenne.
A IV résznél vagyok a hid mindég leszakad, merre lehet el menni és hogyan.
Üdv Pista -
Fbn Lx #3459 hát ez a dx10 durva, már-már fölveszi vele a versenyt a mai játékokkal =)
AA-t már nem is bírta a gép, szal maradt 4x-esen, de a változás az tényleg észrevehető.
töltési időben is, legalább a duplája lett :p -
Fbn Lx #3458 ez lesz az, kösz :) -
Boroskóla #3457 Ha Call of Juarez 1.1.1.0 - DX10 Enhancement Packtöltöd akkor igen.