Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert téged ott nem szeretnek. Próbálkozz a hátsó bejáraton. Ne a csajnál, hanem a csajhoz😊))
:-) jó de nem enged fel 1 ember
Rendelni nekem egy sört. 😊

Egyébként semmi különöset, csak felmenni a csajhoz.

jó semmi gond. most a kocsmában vagyok de,hogy ott mit kell csinálnom???
Qwerty4
OK. 😊

Azt nem tudhattam, hogy boxon játszod, mert nem mondtad. 😄

Qwerty4

na, meg van!!:-))) köszi
XBOX 360-on játszok, most ujra kezdtem.
Qwerty4
Görgõt használtad?Számos billentyûköt nyomogattad?
A pisztoly az 1-es vagy 2-es szám alatt kell legyen...

Qwerty4

ez az,hogy nincs a kezemben!! vagy valahogy elö kell vennem?
A pisztoly táskám üres.
Qwerty4
A pisztoly már a kezedben kell legyen mikor megkaptad ezt a feladatot.

Qwerty4

sziasztok. Tud valaki segiteni abban hogyan tudok az üvegekre löni amik a ládákon vannak? nem találom a pisztolyt sehol! köszönöm!!
zsolti
DaemoonHunter
NB2, Qwerty4, kösz a segítséget!😊😊

Qwerty4
Na, kivégezve msodszorra is. 😊

Qwerty4

Qwerty4
Jah, erre gondolt. 😊 Rosszul értelmeztem, azt hittem már az utolsó fejezetnél jár ahol az erõd falán kell felmászni.Na mindegy.
De igen egy kisfiút kell megkeresni aki a temetõben van, azután pedig a templomon át kell menni.

Qwerty4

Ha még aktuális: El kell menni a kissráchoz a temetõbe.
Qwerty4
Gobdoltam rá, de lusta voltam felrakni a Vistat. 😄
Így maradt a DX9. 😊

Qwerty4

Maxtreme
Nem tudom milyen OS-t használsz ha vistát, akkor tedd el a dx10-es patchet 😊
Nagyon sokat dob rajta GFX ügyileg 😊

Qwerty4
Nahát, jó egyforma videókarikat választottunk. 😄
Minden esetre akkor nekem nagyobb a tûrésküszöböm úgy tûnik.9550-el közepes beállításokon nem volt olyan durva.De még mindig rosszabbul ment, mint most maximumon. 😊
Valahova fel kell mászni ott asszem, az erõd egyik falán.Ha jól emlékeszem.Egyenlõre még nem tartok ott, most jutottam be a barlangba.

Qwerty4

DaemoonHunter
Nekem 9550el játszhatatlan volt:S
Most 2600Xt-vel high grafón tökéletesen megy.
Kellene egy kis segítség, van egy rész, ahol elrabolják az indiánt, aztán vele kell lenni. Úgy kezdem, hogy egy kisebb erõd mellett vagyok, egy lóval, majd innen lehet menni ide-oda, néhol állnak fegyveresek, lényegében lezárják elõttem a területet.

Qwerty4
Én meg most.
Mondjuk nem olyan izgalmas, mint elsõre, de szebb és most gyorsabban is mûködik, nem akadozik. 😊
Nem mindegy, hogy az ember 9550-el vagy 2600XT-vel játsza. 😄

Qwerty4

heló léci adjatok CS keyt mert nem találok hhozzá :S elöre is köszönöm
Talán az erõdnél járhat. A kapu felett van egy ágyu nekem ha jól emléxem azzal sikerült szétrobbantanom az ajtót.
Ha nem itt jársz beégtem😊
Hányadik epizódnál jársz?

Sziasztok.Nem tudjátok hogy Billyhez hogy lehet bejutni.
semmi8 ötlet senkinek ?
köszi, megprobálom
Sziasztok...ami az én problémám...belépek a játékba,elinditom az elsö részt és semmi...fekete monitor viszonk a célkereszt az iránytü és akis csávoka látszik a bal also sarokban DE midnen fekete... nah ez miért van? 😞
Újra kellene telepíteni, a hibaüzenetben említett fájl megsérült.

expection: file'./src/TerrainNew/GeoMipMap.ccp', line:679, msg: CMipMapTerrainBlock::BuildMipMaps(..):unsupported position stream : terrain.mat

ezt irja ki amikor betölt a game és okot nyomok és kilép....
áááááááááááááá
segítenétek? amikor betölt a game ezt irja ki

gabo91
És még egy harmadik kérdés...

Miért van az, hogy a beállításokat (grafika) törli ha kilépek a játékból.
Azért poénos, mert shader modelt 2.0-ról 3.0-ra ha átálítóm akkor kiírja, hogy újrakell indítani a játékot... na igy viszont ugyan ott vagyok... 😞

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
<#falbav><#falbav> ááá tényleg... Köszi a segítséget mindkettõtöknek. Itt nem is probálkoztam, csak a kápolna másik felén eszetlenkedtem...

Lenne még egy problémám...
Mikor molly átöleli Billy-t a pap pedig haldoklik, és látja hogy billy apja felkel a földrõl kést ránt és leszúrja billy-t... na itt hogy lehet valamit is tenni.
Ugyanis a kés kb 10cm-re van billy-tõl mikor megjelennek a dolgaim (egy pisztoly van nálam,) De nem tudom elõvenni a pisztolyt probáltam már mindenhogy nem veszi egyszerûen elõ, semmitse tudok csinálni. Se idõlassítós trükk semmi.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Jól emléxel😊 A kápolna bal oldalán (ha szembe állsz vele) lehet felmenni és úgy körbe.
grebber
A kápolna mellett kell felmenni ha jól emlékszem!Ott keresgéld a feljutási lehetõséget!

Next PC upgrade: 2022

gabo91
Üdv.

Egy kis segítség kellene. XI-nél tartok (aranyat kell megkeresnek kül. megölik Molly-t) Megvan a három sír megvan a kõ, nem tudom elmozdítani, látom hogy a hegyoldalon van egy kerek kõ amit kekellene gúritani, ám a másik hegyrõl lehet oda feljutni. viszont sehogyse tudok a másik (kápolna meletti) hegyre feljutni. Körbejártam már mindent sehonét sem tudok feljutni a hegytetõkre. Lovam idõközben eltûnt, igy nehézkesebb a dolog.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

tudja valaki hogyan lehet megcsinálni, hogy a képernyõt a játékban kiszélesitsem oly módon, hogy ne logjon bele a képbe alul és felül a za fekete sáv? biztos tudjátok mirõl beszélek. valaki help!
Köszönöm szépen.Ha elakadok majd írok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Visasza kell menni a vonat vége felé, a gaatlingnál (géppuska) balra lesz egy ösvény. Azon fel kell menni, kivezet egy tisztásra, ahonnan rálátsz a vonatra. Ott lesz betámasztva a léc, amit ki kell lõnöd.

Sziasztok.
Nem tudjátok hogy kell szétlõni a lécet a vonatajtóról.VI-dik fejezet
Köszönöm szépen segítséged!!<#mf1>
nem is tudtam<#wow2>
A nulla angol billentyûzeten gyakran az ö betût jelenti.

Sziasztok!
Tudna vki segíteni?
Amikor verekedni kell a pappal a 2. epizódban a farmon hiába nyomtam már nullát és o-t is semmi nem történik csak marad a szöveg.

ha tudtok segíteni köszönöm.
Ez is egy megoldás. Ha már a lovon nem lehet... 😊

azért én megkönnyeztem Ray-t a végén!de am.a kiskölyök 2-szer segít!ezt csak úgy hülyeségbõl írom.de én azon a kölykön gyakorlok az íjjal amikor ideaggya:-)
collecolle:amikor lelõtted az üvegeket ott van egy deszkafolyosó a ládák mellett ilyen faszom na ott átmész lesz e rét vagy mi de vigyázz mert jön egy farkas(bár azért nem nehéz kinyírni)
h valakinek kérdése van tegye fel nekem!!
12346
ja télleg^^ me hari krisz<#vigyor3>

Szerintem kérj elnézést, mert csak két óra múlva raktad be 😊)))))