Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Nagy pálya, lovaglás, esetleg lóverseny, korbács-only mód, vagy az egyik pálya után szabadon: nyilazz le több nyulat, mint az ellenfél...
Tehát gyakorlatilag felejtsd el, amit single részben láttál, a multija egy teljesen másik játék.
Nincs benne ló. Egyáltalán. De mondjuk felesleges is lenne, mert a pályák nagyon kicsik, el lehet látni egyik felébõl a másikba.
Tûz, tûzterjedés sincs.
Van Deathmatch, TDM, meg CSkoppintás-bankrablás. Nem túszok vannak, hanem pénzeszsákok, azokat kell ellopni. Ugyanúgy körökre osztva, idõlimittel, mint CS-ben.
Összességében annyira nem rossz, csak láttunk már ilyet 1000x, még jobbat is. Viszont ahhoz képest, hogy mit ki lehetett volna hozni belõle, nagyon összecsapott, igénytelen, ötlettelen koppintás.
Ami vicces, hogy törttel játszottam vele, de hivatalos szerveren. Megjelenés elõtt, mikor warez már volt, kiadva még nem, az online szerverek még nem ellenõriztek CD-kulcsot... 😛 😄 Kár, hogy összvissz két napig lehetett ezt kihasználni...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Egy kis LAN-t terveznénk a cimborákkal és vérfrissítés gyanánt eszembe jutott eme játék is. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire jó ötlet, mert olvastam ok negatívumot is a multis részrõl. Valójában azt szeretném elkerülni, hogy egy csomó várakozás is idõ után, amit az installálás, patch-ek és pályacsomag telepítése követel meg, fél óra játék után uninstall legyen a vége. Ézért érdeklõdnék, hogy érdemes e 8 emberrel feltelepítettni?
Továbbá milyen patch-et érdemes felrakni, valamint van e a beépített játékmódokon kívül egyéb letülthetõ MOD amit érdemes kipróbálni?
A válaszokat elõre is köszönöm !
Végigjátszottam sok meghalás után végre 😛
Vett játék,ezért kérdezném,hogy a multihoz van vmi ismertetõ? Illetve kell vmilyen patch hozzá?
köszi!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
kösz a segítséget.
#hhwnd
Nem tudjátok megmondani hogy kell az ostort használni?
Kirakja az ikont de jobb gombra csak odab'sz egy nagyot és nem fogja meg a tárgyat. Nem tudjátok megmondani mit csinálhatok rosszul?
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
akkor most mi is kell neki?
Install....
...kérdezi...
...felmehet-e...
Installl megvolt, índítanám a játékot erre a a buzi star protection kérzei felmeghet-e, amire a válasz igen... na itt akad meg a dolog, mert adminisztrátori jogokat kér, s mivel szerinte nincs ez meg, leáll.
A kérdés mit tettem rosszul? A Vista szerint rendszergazda vagyok...
#hhwnd
tudna vki segiteni? el szeretném inditani a játékot és kiír egy hibaüzenetet:
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc000018)
Kéne egy kis help!
Call of Juarez telepítése közbe felmerült egy kis hiba!
Régen (nyáron) fennt volt egyszer akkor nem csinálta ezt a hibát, de most csinálja:
Vista-m van!
elõre is köszi!
:Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0x0000018).....
a segítséget elõre is köszönöm
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
Raynek és Thomasnak volt egy harmadik testvére is, de összevesztek egy lányon, amikor benyúlt a zsebébe, Ray azt hitte, fegyverért nyúl, és lõtt. Az öccse kezében egy biblia volt. Ray azóta vezekel.
remélem nem kieg.
Polish site Gry-OnLine.pl revealed that Techland is working on a new Call of Juarez game, to be published by UbiSoft. Call of Juarez: Bound in Blood will be a prequel to the original with main characters Ray and Thomas McCall, and is scheduled for 2009.
info: Worthplaying
Na ez jó hír csak nemtom hogy kieg lesz-e vagy rendes folytatás.
Next PC upgrade: 2022
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
3433-nál a megoldás.
Elõre is köszi
Elõre is köszönöm Pista
Gondolom (tipp) amikor a barlanghoz mész be ott szakad le, akkor a folyón mássz ki és "hegyet" kell másznod.
Végigjátszás, angol kell hozzá, de sok kép is van
Légyszi valaki válaszoljon következõ kérdesem lenne.
A IV résznél vagyok a hid mindég leszakad, merre lehet el menni és hogyan.
Üdv Pista
AA-t már nem is bírta a gép, szal maradt 4x-esen, de a változás az tényleg észrevehetõ.
töltési idõben is, legalább a duplája lett :p
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"