Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wreck86
multi sztem túl könnyû,legalábbis ha megfelelõ pingû szerverre megy fel a játékos,de unalmas,nincs sok ötlet benne.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

1-2 napig élvezhetõ, de multiban elég idegesítõ tud lenni a célzás...
Pedig kihegyezhették volna azt a multi-módot.
Nagy pálya, lovaglás, esetleg lóverseny, korbács-only mód, vagy az egyik pálya után szabadon: nyilazz le több nyulat, mint az ellenfél...

Danecay
Köszönöm a választ. Amiket leírtál nagyjából már tudtam, de a western környezetnek is lehet hangulatfokozó eleme, még ha gyakorlatilag CS klón is, vagy nem? Végül is a CS-vel is elég sokat szoktunk játszani egy egy ilyen LAN Party során. Igazából még mindig nem tudom, hogy érdemes e idõt és energiát fordítani rá.

dronkZero
CS klón. Szerintem eléggé béna, legalábbis az engine lehetõségeihez képest.
Tehát gyakorlatilag felejtsd el, amit single részben láttál, a multija egy teljesen másik játék.
Nincs benne ló. Egyáltalán. De mondjuk felesleges is lenne, mert a pályák nagyon kicsik, el lehet látni egyik felébõl a másikba.
Tûz, tûzterjedés sincs.

Van Deathmatch, TDM, meg CSkoppintás-bankrablás. Nem túszok vannak, hanem pénzeszsákok, azokat kell ellopni. Ugyanúgy körökre osztva, idõlimittel, mint CS-ben.

Összességében annyira nem rossz, csak láttunk már ilyet 1000x, még jobbat is. Viszont ahhoz képest, hogy mit ki lehetett volna hozni belõle, nagyon összecsapott, igénytelen, ötlettelen koppintás.

Ami vicces, hogy törttel játszottam vele, de hivatalos szerveren. Megjelenés elõtt, mikor warez már volt, kiadva még nem, az online szerverek még nem ellenõriztek CD-kulcsot... 😛 😄 Kár, hogy összvissz két napig lehetett ezt kihasználni...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Danecay
Hi All!

Egy kis LAN-t terveznénk a cimborákkal és vérfrissítés gyanánt eszembe jutott eme játék is. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire jó ötlet, mert olvastam ok negatívumot is a multis részrõl. Valójában azt szeretném elkerülni, hogy egy csomó várakozás is idõ után, amit az installálás, patch-ek és pályacsomag telepítése követel meg, fél óra játék után uninstall legyen a vége. Ézért érdeklõdnék, hogy érdemes e 8 emberrel feltelepítettni?
Továbbá milyen patch-et érdemes felrakni, valamint van e a beépített játékmódokon kívül egyéb letülthetõ MOD amit érdemes kipróbálni?

A válaszokat elõre is köszönöm !

Wreck86
Sziasztok!
Végigjátszottam sok meghalás után végre 😛
Vett játék,ezért kérdezném,hogy a multihoz van vmi ismertetõ? Illetve kell vmilyen patch hozzá?
köszi!

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Valóban.
kösz a segítséget.

allock
úgy kell becélozni, hogy megjelenjen az adott fán egy külön ikon amivel rátekeredik ha ráütsz

#hhwnd

Siasztok
Nem tudjátok megmondani hogy kell az ostort használni?
Kirakja az ikont de jobb gombra csak odab'sz egy nagyot és nem fogja meg a tárgyat. Nem tudjátok megmondani mit csinálhatok rosszul?

Nem tudja valaki véletlenül, fut Windows 7 alatt a játék?

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

OKé, felraktam. Erre most kódot kér, de ami a manualon van rajta azt nem fogadja el...

akkor most mi is kell neki?
Ahol a gépfegyver volt oda vissza kell menni és balra elmenni, megkerülni a hegyet majd ott lesz egy másik rifle azzal el tudod lõni a gerendát.
szóval:

Install....
...kérdezi...
...felmehet-e...
Probléma:

Installl megvolt, índítanám a játékot erre a a buzi star protection kérzei felmeghet-e, amire a válasz igen... na itt akad meg a dolog, mert adminisztrátori jogokat kér, s mivel szerinte nincs ez meg, leáll.

A kérdés mit tettem rosszul? A Vista szerint rendszergazda vagyok...
Azt, amelyik nem nyílik, és mellette haldoklik egy katona?

allock
az nekem sem sikerült, én a vagonokból kihordtam az összes dobozt, majd építettem egy lépcsõt és a kocsik tetején átugráltam 😄

#hhwnd

hy.az epizod 6 ban hogy kell kinyitni az ajtót miután elrabolják a nõt?
hali!
tudna vki segiteni? el szeretném inditani a játékot és kiír egy hibaüzenetet:
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc000018)
allock
egósz jó volt ez a játék 😊
tetszett
most játszottam ki 😊

#hhwnd

aznap szereztem be, ám most kipróbálok egy másik változatot!

Megsérült a lemez? Nálam Vista alá lazán felmászott.

Hali!
Kéne egy kis help!
Call of Juarez telepítése közbe felmerült egy kis hiba!
Régen (nyáron) fennt volt egyszer akkor nem csinálta ezt a hibát, de most csinálja:
Vista-m van!

elõre is köszi!

Sziasztok! felraktam a játékott és amikor akarom inditani ilyet ír
:Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0x0000018).....
a segítséget elõre is köszönöm

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

Jól hangzik. Valószínûleg az eredeti elõtt fog játszódni - talán éppen abban az idõben, amelyre a töltõképernyõk történetei többször is visszautalnak.
Raynek és Thomasnak volt egy harmadik testvére is, de összevesztek egy lányon, amikor benyúlt a zsebébe, Ray azt hitte, fegyverért nyúl, és lõtt. Az öccse kezében egy biblia volt. Ray azóta vezekel.

zsííírjó =)
remélem nem kieg.
grebber
Call of Juarez: Bound in Blood (PS3/X360/PC) Revealed

Polish site Gry-OnLine.pl revealed that Techland is working on a new Call of Juarez game, to be published by UbiSoft. Call of Juarez: Bound in Blood will be a prequel to the original with main characters Ray and Thomas McCall, and is scheduled for 2009.

info: Worthplaying

Na ez jó hír csak nemtom hogy kieg lesz-e vagy rendes folytatás.

Next PC upgrade: 2022

Encore
Lopakodni kell, a fák, szekér, bokrok mögött bújj el és han em figyel, akkro lopakodj.
Hogy kell a legelején besurrani az öreg birtokára? Ha csak megpróbálok bemenni a kapun, egybõl kidob. Hülyét kapok tõle. Miért nem lehet lelõni?<#wink> Segítséget kérek, jóemberek!
Nézz rá a mentési könyvtáradra. Ilyet nem szokott csinálni a játék, feltehetõleg valami windowsos cucc szállt el.

Falcon87
Ez nem igaz. Megyek Maryhez, vagy kihez, épp apacsokat irtok, amikor a játék kidob az asztalra. Nem voltam ideges, elõtte mentettem, mondom betöltöm. Ám amikor klikkelek a load gombra, a játék "nem sikerült betölteni a mentést" dologot lök a képembe.És nem csak ennél a mentésnél, akármelyiknél. Emiatt nem fogom újrakezdeni a játékot, valaki ötletet?

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Megvolt, egyszerûen újra kellett indítani a gépet, utána mûködött xD. Az volt, hogy gyakorlatilag akárhova bújtam, a villámlásoknák mindig észrevettek. De így megoldottam.

bebújsz egy bokorba, és ott várod, hogy jöjjön egy villám. ha dörgött, akkor felállhatsz, mehetsz a következõ bokorsorig... nem olyan nehéz az.
A villám a barátod és az ellenséged is egyszerre. Könnyebben meglátnak a villámfénynél, viszont a mennydörgés túlharsogja az ostorcsapás zaját.

Nem chítelni😊 Tényleg 3-4 hely van ami picit nehézkesebb, de szerintem teljesíthetõ. Kb hol bux le?
Falcon87
Uhh... Ez a játék kimaradt az életembõl, most kezdtem el. Ott tartok, hogy valami istenverte bányán kell átmenni Billy-vel, ami dugig van vonatrablókkal. Nos, akármit csinálok, akárhova bújok, ha jön egy villám, egybõl jön a lõdözés, még úgy is, ha a legközelebbi bandita és én köztem egy 2 méter vastag szikla van. Ötlet? Vagy valami "nemlátnakmeg" cheat?

Szeretem ezt a cumót, kiírta, hogy még 68 nap és 7 óra van hátra a letöltésbõl (most lett aktuális, Vistásítottam a gépet).

Vedd kézbe az ostort, aztán nézz rá vele egy faágra. Megjelenik egy kis ikon, amely egy ágra tekeredett kötelet ábrázol, ilyenkor jobb gomb, és már rajta is vagy.

sziasztok elakadtam az elsö pályam mikor kiirja hogy az ostorral kell a hasadékokon átugrálni vagy mi de én ott nem tudom hogy kell

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Mé adtam azt a lüke végigjátszást?😊
3433-nál a megoldás.
Ny Papa
Elakadtam segits. A XI résznél vagyok. A kápolnán kijöttem,mutassa a gömbölyû sziklát. De nem tudok feljutni hogyan kell.

Elõre is köszi

Ny Papa
Köszi már megtaláltam a felmenõ utat

Ny Papa
Sziasztok. A következõt szeretném kérdezni? Fölmásztam a sziklára,az utolsó nagyon magasan van,fa nincs,hogyan lehet feljutni.

Ránézel a lóra, megjelenik a nyerg ikon, akciógomb.

Ny Papa
Valaki legyen szíves megmondani,Hogyan lehet a ló nyergébe fölugrani gyorsan. Mert Billi elszökik.

Elõre is köszönöm Pista

Ha leszakad akkor valszeg nem arra van a megoldás😊
Gondolom (tipp) amikor a barlanghoz mész be ott szakad le, akkor a folyón mássz ki és "hegyet" kell másznod.

Végigjátszás, angol kell hozzá, de sok kép is van
Ny Papa

Légyszi valaki válaszoljon következõ kérdesem lenne.
A IV résznél vagyok a hid mindég leszakad, merre lehet el menni és hogyan.

Üdv Pista

hát ez a dx10 durva, már-már fölveszi vele a versenyt a mai játékokkal =)
AA-t már nem is bírta a gép, szal maradt 4x-esen, de a változás az tényleg észrevehetõ.
töltési idõben is, legalább a duplája lett :p
ez lesz az, kösz 😊

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"