3656
  • joenumberone
    Kösz. nagyon jó gém jó sztori
  • koppim
    Már írták de leírom,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van egy víztartály és egy szerkezet a közelében arra ostorral felmászol és a víztartály felé kezdessz lendülni, majd ráugrassz.
  • joenumberone
    ja az a pap.Tudod ray elmegy kiszabaditani mollyt a csávó dobálja a dinamitit amit szét kell löni beesik egy és begyulat ezután jön a 15 episod itt tartok én.Bemegyek billyvel le lövök mindenkit és ad 200 másodpercet hogy eloltsam ezt a tüzet van valami kut de nem tudom használni a vödörben pedig nincs viz,.
  • koppim
    Már nem emlékszek.
    Ray az a pap?
    írd körül jobban a pályát, talán beugrik.
  • joenumberone
    nem a házban hanem a veremben ahol Molly és Ray van időre kellene eloltani a tüzet.
  • csgj
    multizni vmilyen progi segítségével nem lehet a tört verzsönben?
  • koppim
    Hol a tűz a házban, ha igen akkor keress egy vödröt és azzal öntsd le.
  • TopGun
    Rendicsek.
  • joenumberone
    A 15 episodnál vagyok Billyvel hogy kell eloltani a tüzet?
  • koppim
    Ok majd írd meg sikerült e.
  • TopGun
    A Reloaded verziot tedd fel, az nem ir ki ilyen hibat.
  • koppim
    Nem a bemontolt filet akartad véletlen felülírni?
  • TopGun
    Koszi, megprobalom, remelem sikerulni fog, ha nem megy kereslek priviben ok?
  • crusaderzoli
    Sziasztok! Feltettem a játékot és a játék indítása után a következő hibaüzenetet írja: A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
    A következő programot nem lehet végrehajtani (7000).
    Tobábbi részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=7000&l=hu címen. Na most ezen címen nincs semmi.
    Help!!!
  • koppim
    Ott várni kell egy kicsit, mert odamegy a házhoz, utána mehetsz a ház irányába és gyorsan beosonsz a ház mögé, dobozt odaviszed és felkapaszkodsz a tetőre.
    Gyorsan kell mert észrefog venni.
  • Pityesz
    Ok.Köszi!
    tegnap berugtam 2x is!
    1x az ajtót, utána meg örömömben!
    Szia
  • koppim
    Balról kell menni a kocsihoz
  • TopGun
    :)) Ok. koszi elore is!
  • arty
    kérdezd meg egy haverod, hogyan lehet felülirni egy irásvédett fájlt... vagy szülődet.. valakit, aki ért hozzá :)

vki kérdezte, h készül e a magyarítás:

www.gamehunter.hu

"
    Projekt bejelentés: Call of Juarez
    2006.09.08. 23:01 | Feladó: Morpheu$ | 79 hozzászólás

Üdvözletem Egy újabb jóhírt szeretnék közölni, nem rég kipróbáltam a Call of Juarez western stílusú FPS játékot, és a több órányi játék után egyszerűen annyira megfogott a hangulata, hogy azonnal nekikezdtem a játék lokalizálásának.

A játék közepes mennyiségű szöveget tartalmaz, közel 210.000 karakternyit. Hamarosan leközlök képeket a fordításból.

Jelenleg három projekten dolgozok. Lego Star Wars II , ParaWorld és Call of Juarez."
  • koppim
    10 percen belül megmondom
  • TopGun
    Ok. koszi, de csak jovohet elejen tudom megnezni a valaszod, addig azert kinlodok meg vele :)
  • koppim
    Most telepítem fel újra, aztán megnézem mit kell csinálni.
  • koppim
    Ige a bejárattól jobbra az a nagy épület.
    Nem tudok róla, hogy lenne.
  • TopGun
    A pajta az a "szetvert" epulet jobbra? mert oda is probaltam bemenni, de ott is megcsipett! nincs valahol vegigjatszas esetleg magyarul?
  • koppim
    Lehet, hogy előszőr a pajtába kell menned, és utána a házhoz.
  • TopGun
    A haz jobb felere kell menni? nem a bal oldalon a kerites menten?
  • koppim
    Minek a hordó?
    Nem sokat megy arrébb, az hiszem jobbról kell menni ellentétesen, amerre néz.
  • TopGun
    Ertem es erre mar ra is jottem meg a hordot is magammal vittem, de mindig felfedez :(( a bal oldalra kell menni a kerites mellett? mennyire megy odebb?
  • Sam16
    hát én kész vok mindenki itt tólja de nekem nem engedi crackelni még mindig mit tegyek???
  • koppim
    Azért kell a fa mögé állni és megvárni, hogy odébb menjen, (használd a kinézés gombot "E")aztán lopakodva (gugolva)bemehetsz.
  • TopGun
    Az nem piskota, mert elindulok befele mikor elfordul es maris visszafordul es kiabal :((
  • koppim
    Pontosan.
  • TopGun
    Na ok. de be kell menni a keritesen belulre es a haz hata moge kell menni?
  • koppim
    Előbb menj a fa mögé és onnan nézz ki, hogy mikor megy odébb.
    A ház mögött lesz a pisztoly.
  • Sam16
    hát én kész vok mindenki itt tólja de nekem nem engedi crackelni még mindig mit tegyek???
  • joenumberone
    A 14 episodnál járok hogy lehet a házba bejutni?
  • TopGun
    Szia! kerhetem, a segitseged? most kaptem nemreg meg a jatekot es az elso palyanal tartok mondd meg legyszives hol a pisztoly, mert az oreg mar lassan az oruletbe kerget, hogy folyton meglat akarhogy lopakodok is! :((
  • koppim
    Milyen videókártyád van?
  • most19
    Helló!nálam az a baj hogy nem indul el.Crack-eltem és amikor elindítombejön egy fekete kép és az marad amíg nem resetelek!Vki ha tud segítene?Előre is kösz.(A reloaded verzió van meg)
  • kropotkin
    Meg ucsoroghetunk a bozotban, pedig kozel s tavol egy csavo boklaszik, az is hattal nekunk. :)