3656
-
joenumberone #1896 Kösz. nagyon jó gém jó sztori
-
#1895 Már írták de leírom, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy víztartály és egy szerkezet a közelében arra ostorral felmászol és a víztartály felé kezdessz lendülni, majd ráugrassz. -
joenumberone #1894 ja az a pap.Tudod ray elmegy kiszabaditani mollyt a csávó dobálja a dinamitit amit szét kell löni beesik egy és begyulat ezután jön a 15 episod itt tartok én.Bemegyek billyvel le lövök mindenkit és ad 200 másodpercet hogy eloltsam ezt a tüzet van valami kut de nem tudom használni a vödörben pedig nincs viz,. -
#1893 Már nem emlékszek.
Ray az a pap?
írd körül jobban a pályát, talán beugrik.
-
joenumberone #1892 nem a házban hanem a veremben ahol Molly és Ray van időre kellene eloltani a tüzet. -
csgj #1891 multizni vmilyen progi segítségével nem lehet a tört verzsönben? -
#1890 Hol a tűz a házban, ha igen akkor keress egy vödröt és azzal öntsd le. -
#1889 Rendicsek. -
joenumberone #1888 A 15 episodnál vagyok Billyvel hogy kell eloltani a tüzet?
-
#1887 Ok majd írd meg sikerült e. -
#1886 A Reloaded verziot tedd fel, az nem ir ki ilyen hibat. -
#1885 Nem a bemontolt filet akartad véletlen felülírni? -
#1884 Koszi, megprobalom, remelem sikerulni fog, ha nem megy kereslek priviben ok? -
crusaderzoli #1883 Sziasztok! Feltettem a játékot és a játék indítása után a következő hibaüzenetet írja: A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következő programot nem lehet végrehajtani (7000).
Tobábbi részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=7000&l=hu címen. Na most ezen címen nincs semmi.
Help!!!
-
#1882 Ott várni kell egy kicsit, mert odamegy a házhoz, utána mehetsz a ház irányába és gyorsan beosonsz a ház mögé, dobozt odaviszed és felkapaszkodsz a tetőre.
Gyorsan kell mert észrefog venni. -
Pityesz #1881 Ok.Köszi!
tegnap berugtam 2x is!
1x az ajtót, utána meg örömömben!
Szia
-
#1880 Balról kell menni a kocsihoz -
#1879 :)) Ok. koszi elore is! -
#1878 kérdezd meg egy haverod, hogyan lehet felülirni egy irásvédett fájlt... vagy szülődet.. valakit, aki ért hozzá :)
vki kérdezte, h készül e a magyarítás:
www.gamehunter.hu
"
Projekt bejelentés: Call of Juarez
2006.09.08. 23:01 | Feladó: Morpheu$ | 79 hozzászólás
Üdvözletem Egy újabb jóhírt szeretnék közölni, nem rég kipróbáltam a Call of Juarez western stílusú FPS játékot, és a több órányi játék után egyszerűen annyira megfogott a hangulata, hogy azonnal nekikezdtem a játék lokalizálásának.
A játék közepes mennyiségű szöveget tartalmaz, közel 210.000 karakternyit. Hamarosan leközlök képeket a fordításból.
Jelenleg három projekten dolgozok. Lego Star Wars II , ParaWorld és Call of Juarez." -
#1877 10 percen belül megmondom -
#1876 Ok. koszi, de csak jovohet elejen tudom megnezni a valaszod, addig azert kinlodok meg vele :) -
#1875 Most telepítem fel újra, aztán megnézem mit kell csinálni. -
#1874 Ige a bejárattól jobbra az a nagy épület.
Nem tudok róla, hogy lenne.
-
#1873 A pajta az a "szetvert" epulet jobbra? mert oda is probaltam bemenni, de ott is megcsipett! nincs valahol vegigjatszas esetleg magyarul? -
#1872 Lehet, hogy előszőr a pajtába kell menned, és utána a házhoz. -
#1871 A haz jobb felere kell menni? nem a bal oldalon a kerites menten? -
#1870 Minek a hordó?
Nem sokat megy arrébb, az hiszem jobbról kell menni ellentétesen, amerre néz. -
#1869 Ertem es erre mar ra is jottem meg a hordot is magammal vittem, de mindig felfedez :(( a bal oldalra kell menni a kerites mellett? mennyire megy odebb? -
Sam16 #1868 hát én kész vok mindenki itt tólja de nekem nem engedi crackelni még mindig mit tegyek??? -
#1867 Azért kell a fa mögé állni és megvárni, hogy odébb menjen, (használd a kinézés gombot "E")aztán lopakodva (gugolva)bemehetsz. -
#1866 Az nem piskota, mert elindulok befele mikor elfordul es maris visszafordul es kiabal :(( -
#1865 Pontosan. -
#1864 Na ok. de be kell menni a keritesen belulre es a haz hata moge kell menni? -
#1863 Előbb menj a fa mögé és onnan nézz ki, hogy mikor megy odébb.
A ház mögött lesz a pisztoly. -
Sam16 #1862 hát én kész vok mindenki itt tólja de nekem nem engedi crackelni még mindig mit tegyek??? -
joenumberone #1861 A 14 episodnál járok hogy lehet a házba bejutni? -
#1860 Szia! kerhetem, a segitseged? most kaptem nemreg meg a jatekot es az elso palyanal tartok mondd meg legyszives hol a pisztoly, mert az oreg mar lassan az oruletbe kerget, hogy folyton meglat akarhogy lopakodok is! :(( -
#1859 Milyen videókártyád van? -
most19 #1858 Helló!nálam az a baj hogy nem indul el.Crack-eltem és amikor elindítombejön egy fekete kép és az marad amíg nem resetelek!Vki ha tud segítene?Előre is kösz.(A reloaded verzió van meg) -
kropotkin #1857 Meg ucsoroghetunk a bozotban, pedig kozel s tavol egy csavo boklaszik, az is hattal nekunk. :)