Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hi!
a VIII. epizódban amikor több foszerral mek hogyan kell be jutni a házba billyi-hez?
Elöre is kösz!
a VIII. epizódban amikor több foszerral mek hogyan kell be jutni a házba billyi-hez?
Elöre is kösz!
Forca Barca
Tényleg! Mûködik Hamachin? Kipróbálta már valaki élesben? Nekem az utóbbi idõben egyes játékok alatt nem mûködött, nem látta játékon belül a szervert.
jelre lerantod az egeret, ezzel elõkapod a stukkert, aztan igyexel minél gyorsabban becélozni.
Nieleen
célozz az egérrel le, aztán fel....vagy fordítva <#alien>#alien>
tehát mozgasd az egeret le-fel, fel-le <#alien2>#alien2>
tehát mozgasd az egeret le-fel, fel-le <#alien2>#alien2>
hi, párbalyban hogy kapomelõ a fegyvert?😄D me nemolvastamel visszamenni meg nincs kedvem😄
de a dobozokkal nem tudsz utánna megölni egy embert <#vigyor3>#vigyor3><#wink>#wink>
az is egy megoldás<#vigyor>#vigyor>
de nem véletlenül kaptad meg a távcsöves stukkert <#wink>#wink>
de nem véletlenül kaptad meg a távcsöves stukkert <#wink>#wink>
hát én vacakoltam a távcsövessel. Visszamentem a géppuskához, az ottani dobozokat összepakoltam és végigkocogtam a vonat tetején.
Nieleen
nem sziklát kell meglõni...tudod, miko rbent voltál, és meghalt melletted az a csávó, nem tudtad kinyitni azt az ajtót...azért nem, mert a túlodalról ki van támasztva...tehát azt nézd meg jobban <#wink>#wink>
Törölt felhasználó
Ha indítom a multiplyart azt írja ki invalid cd key.
Help...
Help...
én nem látok ott semmilyen sziklát amit meg lehetne lõni
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Köszi,próbálom😊
Én még a securomossaljátszom!
Én még a securomossaljátszom!
kodekpakk?
minek használsz olyat? divx5, xvid, oszt kész, meg mplayer, az mindent megeszik
minek használsz olyat? divx5, xvid, oszt kész, meg mplayer, az mindent megeszik
Hello!
Dx9.0c van fent és K-Lite Codec pack van fent.
Dx9.0c van fent és K-Lite Codec pack van fent.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Hella!
Az elsõ pályán a függõhídnál a sheriff mindeg elveszi a pisztolyt, vagy a városba be lehet jutni máshogy is???
THX
Az elsõ pályán a függõhídnál a sheriff mindeg elveszi a pisztolyt, vagy a városba be lehet jutni máshogy is???
THX
+d 😊
köszönöm, igaza van 😊
mindig aszt irja ki hogy fizessek 3 eurot meg ijeneket
Urak, itt merre van az arra? <#wow2>#wow2><#vigyor3>#vigyor3>
valami sziklát kell meglõnöm a jobb oldalon, vagy mit magyarázott a faszi...help!

valami sziklát kell meglõnöm a jobb oldalon, vagy mit magyarázott a faszi...help!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most ennél a víztározós-tûzoltós dolognál akadtam le... Valami tippet mondhatna valaki, ha nem is teljes megoldást 😊 Már próbáltam szétlõni, belemászni, ágyúval meglõni (azt nem tudja használni), kerestem dinamitot (nem volt sehol), kiszedni a lábait, felmászni arra a pallós izére mellette a falon (nem jött össze), szétlõni a pallós izét (az sem), de semmi nem hatott...
sziasztok nemtudna valaki cracket a jatekhoz mert a rapid shared oldalrol nemtudom letolteni elore is koszi
Ö-t nyomd meg... asszem azt kell 😄 szal a 9-es melletti "0"-t 😛
asszem én azt nyomtam, de lehet a normális 0-t...de azért próbáld meg 😊
amúgy a crack nem rakoncátlankodik? 😄
asszem én azt nyomtam, de lehet a normális 0-t...de azért próbáld meg 😊
amúgy a crack nem rakoncátlankodik? 😄
Valaki már elakadt itt, de nem érkezett rá válasz, szóval megkérdem én is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor a faternak kell megszerezni az aranyat, és elereszt egy szál lóval, átjutok a templomon, megvan a 3 sír, az egyik megmutatja a követ amit el kell mozdítani. Aztán mutatja a hegyoldalon levõ követ amit gondolom le kellene dönteni, meg a szemközti hegyen a keresztet. ODa kellene akkor elvileg feljutni, de HOL? Körbejártam már mindkét hegyet 2x, de nem találtam feljárót.
Hello!
Az mitõl lehet, hogy indítás után csak egy fekete képernyõ jön be más semmi? A legújabb nvidia driver van a gépen a kártya egy 6600GT.
Az mitõl lehet, hogy indítás után csak egy fekete képernyõ jön be más semmi? A legújabb nvidia driver van a gépen a kártya egy 6600GT.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
csá amikor Billyvel vagyok és egy nagy hegyre mutat zöldel és pirossal valami másra ami sz.tem az íjat mutatja ott fel kell menni a legtettejére?
és nehéz oda föl menni vagy csak én kaverodtam el nagyon?
kösz
és nehéz oda föl menni vagy csak én kaverodtam el nagyon?
kösz
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
nekem sehogysem mûködik a krekk
szerencse, hogy megvan az eredeti exe így azzal még elindul=)
szerencse, hogy megvan az eredeti exe így azzal még elindul=)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
akkor most mi a rák van?
kralci: te akkor ezek szerint nem mountoltad be daemonba és ugy elindult neked??
kralci: te akkor ezek szerint nem mountoltad be daemonba és ugy elindult neked??
nekem müködik, innen leszedtem http://www.newtorrents.info/?id=10880 és az egészet bemásoltam a játékba a daemon emulation-ba nincs kijelölve semmi.
Bocsi,nem olvastam vissza.
Elakad a játék amikor Billit üldözöm és utána fosztogatnak.
Bejön a video aztán azt mondja nyomjam meg a "0"-t és semmit nem csinál.
Elakad a játék amikor Billit üldözöm és utána fosztogatnak.
Bejön a video aztán azt mondja nyomjam meg a "0"-t és semmit nem csinál.
a crk jo, de ált. ezek csak fixed exe-k, nem nocd exe-k! de azt már könnyû megcsinálni, pár nap és lesz nocd is.
Forza.
CRACK:
http://rapidshare.de/files/32173953/Call_of_juarez_crk.rar.html
http://rapidshare.de/files/32173953/Call_of_juarez_crk.rar.html
ja..akkor nem szoltam 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
hát ez nemnagyon van tömörítve úgylátom, mert a másik kitömörítve ennyi😊
amúgy nem mûködik a crack😛
amúgy nem mûködik a crack😛
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
hxxp://rapidshare.de/files/32173780/548464864321864786132.rar
itt is van crack xD
különbözik a másiktöl méretben😊
itt is van crack xD
különbözik a másiktöl méretben😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
akkor szar krekk
na szal ha kiirom crackel együtt egy DVD-re és ugy jáccok hogy benne van a DVD a meghajtoba akkor nem fogja kiirni hogy tegyem be a DVD-t????????????
most akkor mivan?
nem jo a RLD crack?
nem jo a RLD crack?