Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi,segitsen valaki pls,elakadtam Episod 6.-nál miután képfegyverrel apritottam és utána csatlakozott hozzám két katona és 3 doboz zárja el az utat amerre mennem kéne.. na itt nem tom mi a megoldás.(amugy a vonatnál van ez) pls help

arty

Forza.

Örm
Hello!
A legújabb nvidia driver és directx van a gépen a fent lévõ k-lite codecket letöröltem a géprõl. Az mitõl lehet, hogy indítás után csak egy fekete képernyõ jön be egy nyilal és nem történik semmi?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

McGrady
lenne egy egyszerû de nem nagyszerû kérdésem 😄
szóval, ha unleashed verzióm van, arra jó a crack, vagy elrontja? bocsi a hülye kérdésért

Kuss!-magyarázta.

Balumann
itt is fennvannak a crackek innen a legegyszerûbb leszedni!

grebber
Remélem lesz valami kieg vagy 2. rész!

Next PC upgrade: 2022

az biztos, alig vártam má hogy vége legyen, és lássam ujra a napfényt 😊

Várd meg amikor az öreg elfordul, elmegy és ctrl osonj be
Törölt felhasználó
Ez a bányás pálya igen szopatós...
gamerboy91
Légyszi segítsen valaki nekem!

Nagyon kéne a segítség!

mucsácsó
nha, megtaláltam a további utat hurrá 😄...még jó hogy beírtam pf 😄
McGrady
plz spolierbe írd legközelebb, én is kb. ott vok(kicsit elõbb) és jobb szeretem a meglepetéseket 😄

Kuss!-magyarázta.

gamerboy91
Légyszi segítsen valaki nekem!

<#help><#help>

mucsácsó
császtok!

nagyon tetszik a game, nagyon nagy hangulata van tényleg .. 😊
ez jó kis FPS lett szvsz 😊
csak most gáz van, elakadtam azt hiszem... :S ezért gondoltam kérem a segítségeteket (lehet jó n00b, és 60x feltett kérdés, de akkor bocsi):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval, az Episode IV-en vagyok, az a sötétes, lopakodós pálya Billyvel. Már túlvagyok a lopakodás nagyján, csak ott mot mikor leszakad az a bizonyos híd, ami a bánya elõtt van, és belepottyanok a vízbe. Vízbõl kikászálódtam még mielõtt elhaláloztam volna, és Autosave-elt is, szóval gondoltam jól csinálom 😄 csak most az a gáz, hogy fingom sincsen merrefele kell menni....már minden fát átnéztem, hogy nem lehet-e ostor segítségével rácsimpaszkodni, hát de nem igazán... meg tudnátok mondani, hogy itt merrefele kell menni? 😄 már ezen tornázok lassan fél órája, és nagyon felb@sz...

köszi elõre is a segítségeteket!
gamerboy91
HELP!
Az Episode 3-ban vok.
Szét égett a SALON és kijött egy fasz akivel párbajozni kell.
A Tutorial azt mondjam h Q és E gombokat nyomogassam.
DE nekem csak 2 HP-m van.
Egyáltalán hogy nyírom ki a faszit?

McGrady
huhh, nagyon üt a gém, most kezdem az EP 3mat, kurva nagy feeling 😄
meg fut is rendesen, szaggatás nélkül, 1024-be, a töltések is viszonylag eltûrhetõek 😊

Kuss!-magyarázta.

McGrady
hmm, érdekes, én amikor az unleashdet elindítom, akkor mindig létrehoz egy DLL-t, lehet az kéne neked is ?

Kuss!-magyarázta.

csáá... amugy olyan nagyon kipróbálnám végre ezt a gamet ,de nem müxik vmi...kiírja hogy a dll file nem található a telepítés megoldhatja a problémát...de 666 telepítés után is ugyan ezt írja...........mit csináljak?pedig registraltam meg minden........azéé thx ha vki gondol rám^^<#vigyor5><#vigyor2><#circling><#wink><#gun><#violent>
kill3r21
várj nemtudsz msnre felveni mert nemvágom ám mit hogyan?
de hol van az a toll és hogy kell mászni?
már felidegesit!!
oké. 3an leszünk 😊. Jere fel akkor a 600. hszben leírt hamatchira

NEOreg3
vinned kell az öregnek egy sólyomtollat, amit megtalálsz egy fészken, mikor már nem tudsz tovább mászni és a sólyom folyamatosan támad téged

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

????????????????????
kill3r21
nemtom van e ijen de deatcmatchben kiprobálnám jössz?
Hogy lehet cooperative módban játszani????

A multiplayer részen belül meik játékmód az?

nem kell felkapaszkodni semmire, ahol volt egy ostor a dobozon, a fleett ugorj ki a tetõn

kill3r21
Akar valaki hamachival kiprobálni multit állitolag megy??
én meg mikor a sziklákrol lejöttem nem tok bemenni mer az öreg egyfolytába visszautasit!
mit kell csinálni?
Az elsõ pályán vagyok a pajtába az ostorall nem tudok felkapaszkodni a gerendára mivel kell?
van már No-DVD crack is!!!!!!!!!!!!!
Riddick73
Használd a lábad.

&#9604; http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php &#9604;

grebber
Azthiszem ALT-al.

Törölt felhasználó
Melyik gombbal lehet idõlassítást ?
grebber
Frankó a game nagyon.
Amik tetszenek benne a víz az genya szép,a vízesvödrös oltás frankó,idölassitásos lövés is jó,a lámpa eldobás majd meglövés belobbanás is klafa,sokkal jobban optimalizált mint a demo.

Lenti konfigommal tolom SM:3.0 Shadow:off AA/AF: Nincs többi médiumon és egy darab akadozás nem volt eddig.

Ami nem tetszik hogy a dobozokat meg tárgyakat amiket megfogunk szinte bármint átlehet ráncigálni!
A tûz az szerintem egy az egybe mint a source motoré full ugyanaz.

valaki nekemis is pls
a tesom gépén ki probáltam búj el a fa mögé ami a kapu mögöt van és el megy az öreg
buldozer99
Valaki pls!

Forca Barca

bauer15
1423
help lécci

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

merre mentél mert engem folyton kiszur az öreg..vagy csak én nem vok elég kreativ??? 😄
de ahogy már asszem egyzser olvastam szét kell löni az üvegeket..vagy nemtom xD

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

van olyan crack amihez nem kell a DVD??
Atti12
nem megy. 😞 köszi a segitséget, törlöm 😞

grebber
Ott irja mit kell csinálni és kurvára nem vagyok angolos de megértettem mit ir!

Másszál le vagy maradj fennt a ház tetején (én innen löttem ) és lödd le az udvaron egy fadobozon lévõ üvegeket!

gamerboy91
Help!
Elég gáz de már a legislegelején elakadtam Billyvel.
1 pálya eljutok a farmig felmegyek a ttõre megvan a fegyver és utána mit kell csinálni???
me más farmra nemtok menni!

HELP!

buldozer99
Még probáld meg frissíteni az ATI drivert!

Forca Barca

bepe79
Nekem most 6600GT-m van, de kipróbáltam a COJ-t a backup-kártyámmal is, egy 9500 NONPRO-val, és azon is ment a COJ. Minden minimumon, és 5-6 FPS, de futni futott.

Suzuki Swift GL 1.3

nekem az a bajom hogy tölti egy ideig beszél billy és kidob egy idõ mulva a játékból vagy kevás a gépem vagy nem tom
Atti12
<#rinya>
akkor törölhetem le? 😞

buldozer99
Igen az a baj!!!!
Havernak is 9200-se van!és ugyan az a problémája söt még 9550-el sem megy!!
De a 9600 pro-val már igen pedig a readme azt irja hogy 9800 kell neki!!

Forca Barca

Atti12
Hi! az lenne a problémám hogy megcrackolom el is indul a játék szépen, beállitok mindent és a töltés képernyõnél hallok egy ilyen hiba hangot, de a játékból nem lép ki hanem billy beszél tovább, de a csík sehova nem mozdul 😞. amikor emgnyomom az alt tab ot akkor elõjön a hiba, ami ez:
CrashExit...
exception: file'.\src\TerrainNew\GeoMipMap.cpp', line: 679, msg: CMipMapTerrainBlock::BuildMipMaps(..): unsupported position stream: terrain.mat.

Lehet hogy az a baj hogy ati 9200 - sem van? de akkor a menü miért indul el? :/
Tud valaki segiteni? 😞