3656
-
#1936 "De elmegyek a házak mögött, át a kocsinál a másik oldalra és ott van 2 fazon akiket nem tudok sose kikerülni"
A dobozokon menj keresztül, jobbra.
-
#1935 Megintcsak köszönöm.Többet nem nyavajgok :) -
Hellsing47 #1934 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ööö...a templom melletti köhalmazon mássz fel a tetöre majd onnan indulj el abba az irányba ahogy mutatta a video -
#1933 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most meg a hegyre nemt udok feljutni ,ahonnan a követ kell legurítani.Látom ahogy mutatja az utat, de az a hegy megmászhatatlan. -
Sam16 #1932 plz valaki segítsen megcsinálni ezt a játékot tényleg nem tom mit csináljak egyszerűen nem megy -
Master Rick #1931 az ostorral hogyan lehet elkapni dolgokat???
-
#1930 Köszi! -
Hellsing47 #1929 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!menj fel a temetöbe( ahogy mész a templomhoz irja egy tábla hogy Cemetery..)ott beszélsz egy kölökkel az meg oda adja neked a kulcsot a templomhoz...innen remélem már rájössz :) -
#1928 Meg lehet az oldani.Először én is lehetetlennek találtam.
Ne add fel! -
Master Rick #1927 De elmegyek a házak mögött, át a kocsinál a másik oldalra és ott van 2 fazon akiket nem tudok sose kikerülni -
#1926 Lopakodni kell ,hogy senki ne vegyen észre.
Bújj a dobozok mögé ,figyeld merre mennek az őrök, és ha szabad a pálya rohanj a következő fedezékhez. -
Master Rick #1925 Az elején vagyok elakadva és nem tudom hogy mit csináljak. A városból kell kimenekülnöm és nem tom hogy hova hogyan. PLZ HELP -
#1924 HELP!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!XI. epizódnál vagyok,amikor meg kell találnom a medált.De az iránytű nem jelzi merre kell mennem.Milyen iránybe induljak.Az erődítmény mögöt két fickó és pénzt kérnek hogy tovább menjek ,de honnan szedek pénzt? -
#1923 Tárgyak mögé el lehet bújni vagy a bokorba.... -
Sam16 #1922 ugy is próbáltam nem sikerül -
gematta #1921 á
lopakodni
oda se érek a kapuhoz azt már leugat az öreg
-
gematta #1920 indisd ujra
azután próba meg -
Sam16 #1919 cső nekem még mindig nem oldódott meg a problémám ugye felrakta a játékot Daemonba benne van meg minden a a crack fájlban ami van az akarom bemásolni a gyökérkönyvtárába a játéknak és nem engedi mert folyamat valami írásvédettségről pofázik de ha meg a mappa írásvédettségét akarom kiszedni azt se engedi mit tegyek -
gematta #1918 áááááááá
kócce
-
#1917 Hi ! Lopakodni.
-
gematta #1916 hy
egy öreg csoka van 1 farmon de ha bemék kidob mit
kell ott csinálni?
köcce -
#1915 helo nem lessz majd egy hamchi multiplyaer?mert múltiznék vele eggyet. -
Atyman #1914 Hi!
Már másnak is volt prolémája azzal, hogy bányás pályánál hibaüzent nélkül kilép windowsba, de sajnos nem válaszolt senki!
Valaki tudna segíteni, vagy tippet adni, hogy mit lehetne ezzel kezdeni? -
#1913 köszi!!!
nagyon rossz torrent fájlt választottam ki ezek szerint, ez pech -
#1912 http://rapidshare.de/files/32018484/unlconj.part01.rar.html
http://rapidshare.de/files/32019766/unlconj.part02.rar.html
http://rapidshare.de/files/32021057/unlconj.part03.rar.html
ezeket lekapod, elkezded kicsomagolni, biztos benne lesz az .r00 ... bemásolod, és mehet ! ;) -
#1911 XV -
#1910 Nyilvánvalóan azért hiányolja, mert nincs. -
#1909 Hello, letöltöttem a játékot, ki szeretném csomagolni, de hiányolja ezt a fájlt:unl-coj.r00.
Valaki járt már így?És mit tegyek, mert annélkül nem tudom kicsomagolni? -
Hamuka #1908 Ahol a puskát felvetted van egy ajtó,amit nem tudsz kinyitni.Menj vissza és az egyik kocsiból ki tudsz menni a másik oldalra.(Menetirány szerinti jobb oldal).Megkerülöd a hegyet,kinyírsz pár fickót és lesz egy szakadék.Ha a vonat felé nézel,látod,hogy az ajtó ami zárva volt ki van támasztva egy gerendával.Ezt kell szétlőni a távcsöves csúzlival.Azután vissza a vonatba és az ajtó nyitva lesz. -
#1907 Figyelni kéne csak hogy miket mondanak meg mit ir ki a game mert nem viccből irja ki meg beszélnek benne a karakterek!
-
#1906 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne! Az Episode IV-en amikor a vonatos helyen nyomulok, akkor kapok egy távcsöves puskát! Na ott mit kell csinálni vagy lelőni, mert nagyon nem vágom? Előre is köszi! -
#1905 Ne menny a híd felé, térj le előtte jobbra, menny fel a dombra és keress egy házikót. -
#1904 A folyóval szemben keresd átmész és ahol van felkapaszkodó ott felmászol.
A piros pöttyöt figyeld az iránytűszerűségen. -
Lakky #1903 HY!!
A sasos pályán vagyok ahol kötél a kezemben és valamelyik hegyre fel kell mászni de nem tudom hogy melyikre és a sassal egyáltalán mit kell csinálni?
HELP!!! -
Sir IvanHoe #1902 Az elejen jarok mikor a csaj ablakan ki kell ugrani.Merre kell meglepni?Mert eljutok a hidig ahol jottem,de ott all 2 ember es faszrahuznak egybol! -
#1901 www.gamecopyworld.com on keresd -
nihillus #1900 Ha valakinek van a játékhoz crack-je, kérem küldje el erre az e-mail címre: [email protected]. Előre is köszönöm! -
csgj #1899 vki plz válaszoljon a kérdésemre! -
#1898 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rántsd elő a pisztolyodat: egér le fel céloz és tűz -
#1897 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mit kell csinállni az utolso pályán mikor leszurják az indiánt?
megy a video és semmit nem tudok csinállni