Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
merre menjek vagy mit csináljak?
help please
Forca Barca
Legelsõnek amikor ezt írta ki, minden pipát levettem a securomot kivéve, másodszorra amikor kiírta átraktam a pipát az rmps-re azt ennyi<#ravasz1>#ravasz1>.
Pár próbálkozás után menni fog 😊
Kinyírtam mindenkit ,amikor fel kell menni a sínen egy köcsög mijndíg rámtolja a vagont.
Mit kell itt tenni?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ott pár cowboyt lepuffantasz, és a vonatnál meg is látod majd mit kell kilõni ,hogy az ajtó kinyiljon.
és hogy tom odavinni az öreghez??
Az elsõ pályán a függõhídnál a sheriff mindeg elveszi a pisztolyt, vagy a városba be lehet jutni máshogy is???
THX
Ha az öreg elmegy a bejárattól akkor már be lehet settenkedni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mit kell csinálni azután, hogy lejött a dombról Billy csávó és a fegyvereket akarja lenyúlni? ha bemegyek, pattog a muskó, hogy amgánterület...és a kerítés megy végig, nem találok sehol se beutat<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
pls help és thanks elõre is!<#help>#help><#wave>#wave>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"