3656
  • most19
    Sziasztok!Nekem is ez a problémám mint Weedorkának csak nekem nem lép ki hanem resetelnem kell,mert nem tudok semmit csinálni!(9600-os ati videókártyám van)
    Előre is thx.
  • WEEDORKA
    Sziasztok!!!

Vki segitsen pls ha elinditom a game exejet fekete kepernyő jon be es vissza kilep a vindowsba.Nem crack a baja mert a curerom es reloados crackneel is ezt csinaljha.Vki segitsen pls mert mar mindent megprobaltam es vegleg kifogytam az otletekboool....

Peace
  • revizor
    Vk tudja hogy van-e crack szerver, mert én nem találok
  • revizor
    SecuROM_Loader_v7.26 ez kell neked szerintem
  • GrS
    THX. Eddig nem láttam temetőt, de akkor keresgélek......
  • Adacs
    Nekem sem sikerült elsőre, tunkoltam aztán lett valami.Talán elsőnek az oszlopokat kell . De tunkold az a biztos.
  • Robyeee
    Én is erre gondoltam,azaz számomra evidens volt,de valamiért nem lőtte szét az ajtót.Mind1.Megpróbálom újra.Köszi!
  • Adacs
    Megnyomod a nullát vagy lehet hogy az 'ö'-t majd szétvered a három embert balegérgo:m egynes; jobb egérgomb: erősegynes ;kombo :bal,jobb,bal
  • dyewittness
    mit kell itt csinálni?
  • dyewittness
    a második epizode-ban ezt írja ki:you can scare the looters away usingyour fists ("O") Now: press (LMB) once to hit with a straight left, press (RMB) to hit with right hook. press(LMB), (RMB),(RMB) to hit with a straight left, a right hook and a left uppercut. To leave close combat mode press "O" again. press"O" to continue
  • PhantomAss
    egy temetőt keress ahol egy gyerek megkér hogy temesd el az apját és ezért ad 50 pesót (persze nem ad mert szegény de ad egy kulcsot a romos templomhoz)
  • GrS
    Helló!!

Help mE!

XI. rész. Hogyan , vagy merre kell kijutni a völgyből?
    Minden kijáratot néztem es mindenhol "vámot" kérnek : vagy lové, vagy pia:)
    Ami van templom oda meg nem lehet bemenni!!
    Elore is köszi!
  • Adacs
    Házba jutás kiegészítés
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az ágyuval a ház ajtaját kell lőni ha valakinek nem lenne evidens
  • Adacs

Házba jutás:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Fel kel menni az eggyik létrán a falra és ott a kiságyuval kell lőni szemben a nagykapuval van viszont felmenni csak a ház másik oldalán tudsz.
  • mucsácsó
    hát ha még megy is, nagyon nagyon erős diavetítésre számíthatsz... :(
    de kétlem hogy megy... (ha meg igen, akkor kb. ne is menne, mert tényleg nagyon vga zabáló)
  • gergobaby
    sziasztok integrált vga-n megy a játék?
  • Robyeee
    El kell menni egy hegyhez,sas tollakért!A XIV-pályán hogy lehet belyutni a házba?
  • Lakky
    Nekem sikerült végigvinni.
    Nagyon jó játék volt!
    Ha jól emlékszem utána az indián tesónál kell vizet oltani.
    XIV.
  • deicide
    Üdv mindenkinek:)

Elmentem lőni 3 nyulat és vissza kell mennni az öreghez majd menni valahová 120 m.p alatt..csak nem tudom merre mert a térkép nem mutat semmi...:((

tudna nekem segíteni valaki...??
  • ibrik
    Nagyon sirály a játék, nekem még csak most jutott időm kipróbálni.
    A NOLF 1-2, a Nightfire, a Max Payne 1-2 és a Splinter Cell-ek óta nem élveztem ennyire FPS-t (ill. TPS-t).
  • Fritz Von...
    Na ide még nem írtam asszem a most megjelent game-ek közül. :)
    A helyzet az, hogy gyöngyszem lett ez a játék. Sőt, JÁTÉK! Mert tele van ötletekkel, szórakoztat és HANGULATOT teremt.
    Jelenleg Billyvel menekülök, lovat loptam, és az apacsok között szambázok Molly felé. Talán a 7. vagy 8. epizód.
    Olvasgattam itt a kérdéseket, és én ezt úgy látom, hogy teljesen logikusan építettek fel mindent. Ha én ott lennék élőben, akkor én is ezt tenném. Mint pl nyereg megkeresése, tüzek oltása, ugrálás, stb stb...
    És nem rohanok vele, mert ez egy csemege és sajnálnám kivégezni egy-két nap alatt. Szóval minden nap egy fejezet. :)
  • Lakky
    Látom néhányatok már végigvitték a gémet én csak az szeretném megtudni hogy epízódós mert én most XII.-nél tartok
  • Gazsi007
    Valaki tud adni egy 100%-os Mentést?
    Sikerült végigvinni.
    Nagyon jó játék volt!
  • Adacs
    Valaki tud adni egy secret.txt file-t vagy egy egész profilt akinek megvan mind a 40 körözési kép?
    Mert végigvittem de csak 12-őt találtam igaz annyira nem kerestem.
  • NeoMaN
    iszonyat....
  • Halfer
    ott senkit se nyírj ki. a bokrokban bújj el és mindig haladj előre, lineráis szal nem lehet eltéveszteni.
  • Master Rick
    Amikor a vonathoz kell lopakodni akkor van egy a hely ahol 2 fazon van a tűznél és az 1ik kártyáskalandról magyaráz és a másik közben odajön és kinyírom a másik pedig észreveszi és riaszt. Nah azt a részt hogyan csinálom meg???
  • Curesz
    már megvan....
  • Curesz
    hol a fegyver suzy szobájába?
  • koppim
    nem kéne gyeplőt felvenni a lovakra? Nem.
    A fán kell leereszkedni az ostorral a tetőről.

• Cike
    nem kéne gyeplőt felvenni a lovakra?
  • Cike
    bocs hogy megint én vagyok enyhén béna vagyok hozzá de a városba vagyok és fevettem már az ostort is de onnan nem tom rmb és lmb ir és innen mit kéne csinálni??
  • Master Rick
    Benrakadtam a sheriff irodájában és rámgyújtották az egészet. Mit csináljak mert ki nem tudok jönni
  • Hellsing47
    lödd szét az üvegeket a dobozon...és utána menj ki...
  • Cike
    jo de hova nézem de ova menjek engem nem engedi ki balra azt irja hogy you have finished firstly tutorial de mit gyakoroljak vagy nem tom
  • koppim
    Nézd a pontot az iránytűdön, arra menny, amúgy balra kell menni ki az udvarból.
  • Cike
    figyuzzatok, tom ti már naon sokáig elvittétek, de én csak most kezdtem el vele játszani és nagyon bejőn csak most az első pályán vagyok még csak, a őreg faszit kicseleztem és felvettem a fegyvert a tetőről de onnan mit kell csinálni??előre is kőszi