Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv mindenkinek😊
Elmentem lõni 3 nyulat és vissza kell mennni az öreghez majd menni valahová 120 m.p alatt..csak nem tudom merre mert a térkép nem mutat semmi...😞(
tudna nekem segíteni valaki...??
Elmentem lõni 3 nyulat és vissza kell mennni az öreghez majd menni valahová 120 m.p alatt..csak nem tudom merre mert a térkép nem mutat semmi...😞(
tudna nekem segíteni valaki...??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Nagyon sirály a játék, nekem még csak most jutott idõm kipróbálni.
A NOLF 1-2, a Nightfire, a Max Payne 1-2 és a Splinter Cell-ek óta nem élveztem ennyire FPS-t (ill. TPS-t).
A NOLF 1-2, a Nightfire, a Max Payne 1-2 és a Splinter Cell-ek óta nem élveztem ennyire FPS-t (ill. TPS-t).
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Na ide még nem írtam asszem a most megjelent game-ek közül. 😊
A helyzet az, hogy gyöngyszem lett ez a játék. Sõt, JÁTÉK! Mert tele van ötletekkel, szórakoztat és HANGULATOT teremt.
Jelenleg Billyvel menekülök, lovat loptam, és az apacsok között szambázok Molly felé. Talán a 7. vagy 8. epizód.
Olvasgattam itt a kérdéseket, és én ezt úgy látom, hogy teljesen logikusan építettek fel mindent. Ha én ott lennék élõben, akkor én is ezt tenném. Mint pl nyereg megkeresése, tüzek oltása, ugrálás, stb stb...
És nem rohanok vele, mert ez egy csemege és sajnálnám kivégezni egy-két nap alatt. Szóval minden nap egy fejezet. 😊
A helyzet az, hogy gyöngyszem lett ez a játék. Sõt, JÁTÉK! Mert tele van ötletekkel, szórakoztat és HANGULATOT teremt.
Jelenleg Billyvel menekülök, lovat loptam, és az apacsok között szambázok Molly felé. Talán a 7. vagy 8. epizód.
Olvasgattam itt a kérdéseket, és én ezt úgy látom, hogy teljesen logikusan építettek fel mindent. Ha én ott lennék élõben, akkor én is ezt tenném. Mint pl nyereg megkeresése, tüzek oltása, ugrálás, stb stb...
És nem rohanok vele, mert ez egy csemege és sajnálnám kivégezni egy-két nap alatt. Szóval minden nap egy fejezet. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Látom néhányatok már végigvitték a gémet én csak az szeretném megtudni hogy epízódós mert én most XII.-nél tartok
Valaki tud adni egy 100%-os Mentést?
Törölt felhasználó
Sikerült végigvinni.
Nagyon jó játék volt!
Nagyon jó játék volt!
Valaki tud adni egy secret.txt file-t vagy egy egész profilt akinek megvan mind a 40 körözési kép?
Mert végigvittem de csak 12-õt találtam igaz annyira nem kerestem.
Mert végigvittem de csak 12-õt találtam igaz annyira nem kerestem.
ott senkit se nyírj ki. a bokrokban bújj el és mindig haladj elõre, lineráis szal nem lehet eltéveszteni.
Amikor a vonathoz kell lopakodni akkor van egy a hely ahol 2 fazon van a tûznél és az 1ik kártyáskalandról magyaráz és a másik közben odajön és kinyírom a másik pedig észreveszi és riaszt. Nah azt a részt hogyan csinálom meg???
már megvan....
hol a fegyver suzy szobájába?
nem kéne gyeplõt felvenni a lovakra?
bocs hogy megint én vagyok enyhén béna vagyok hozzá de a városba vagyok és fevettem már az ostort is de onnan nem tom rmb és lmb ir és innen mit kéne csinálni??
Benrakadtam a sheriff irodájában és rámgyújtották az egészet. Mit csináljak mert ki nem tudok jönni
lödd szét az üvegeket a dobozon...és utána menj ki...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
jo de hova nézem de ova menjek engem nem engedi ki balra azt irja hogy you have finished firstly tutorial de mit gyakoroljak vagy nem tom
figyuzzatok, tom ti már naon sokáig elvittétek, de én csak most kezdtem el vele játszani és nagyon bejõn csak most az elsõ pályán vagyok még csak, a õreg faszit kicseleztem és felvettem a fegyvert a tetõrõl de onnan mit kell csinálni??elõre is kõszi
"De elmegyek a házak mögött, át a kocsinál a másik oldalra és ott van 2 fazon akiket nem tudok sose kikerülni"
A dobozokon menj keresztül, jobbra.
A dobozokon menj keresztül, jobbra.
Törölt felhasználó
Megintcsak köszönöm.Többet nem nyavajgok 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ööö...a templom melletti köhalmazon mássz fel a tetöre majd onnan indulj el abba az irányba ahogy mutatta a video
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Törölt felhasználó
Most meg a hegyre nemt udok feljutni ,ahonnan a követ kell legurítani.Látom ahogy mutatja az utat, de az a hegy megmászhatatlan.
plz valaki segítsen megcsinálni ezt a játékot tényleg nem tom mit csináljak egyszerûen nem megy <#guluszem1>#guluszem1><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
az ostorral hogyan lehet elkapni dolgokat???
Törölt felhasználó
Köszi!
menj fel a temetöbe( ahogy mész a templomhoz irja egy tábla hogy Cemetery..)ott beszélsz egy kölökkel az meg oda adja neked a kulcsot a templomhoz...innen remélem már rájössz 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Törölt felhasználó
Meg lehet az oldani.Elõször én is lehetetlennek találtam.
Ne add fel!
Ne add fel!
De elmegyek a házak mögött, át a kocsinál a másik oldalra és ott van 2 fazon akiket nem tudok sose kikerülni
Törölt felhasználó
Lopakodni kell ,hogy senki ne vegyen észre.
Bújj a dobozok mögé ,figyeld merre mennek az õrök, és ha szabad a pálya rohanj a következõ fedezékhez.
Bújj a dobozok mögé ,figyeld merre mennek az õrök, és ha szabad a pálya rohanj a következõ fedezékhez.
Az elején vagyok elakadva és nem tudom hogy mit csináljak. A városból kell kimenekülnöm és nem tom hogy hova hogyan. PLZ HELP
Törölt felhasználó
HELP!
XI. epizódnál vagyok,amikor meg kell találnom a medált.De az iránytû nem jelzi merre kell mennem.Milyen iránybe induljak.Az erõdítmény mögöt két fickó és pénzt kérnek hogy tovább menjek ,de honnan szedek pénzt?
Tárgyak mögé el lehet bújni vagy a bokorba....
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
ugy is próbáltam nem sikerül
á
lopakodni
oda se érek a kapuhoz azt már leugat az öreg
lopakodni
oda se érek a kapuhoz azt már leugat az öreg
indisd ujra
azután próba meg
azután próba meg
csõ nekem még mindig nem oldódott meg a problémám ugye felrakta a játékot Daemonba benne van meg minden a a crack fájlban ami van az akarom bemásolni a gyökérkönyvtárába a játéknak és nem engedi mert folyamat valami írásvédettségrõl pofázik de ha meg a mappa írásvédettségét akarom kiszedni azt se engedi mit tegyek <#sir>#sir><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
áááááááá
kócce
kócce
hy
egy öreg csoka van 1 farmon de ha bemék kidob mit
kell ott csinálni?
köcce
egy öreg csoka van 1 farmon de ha bemék kidob mit
kell ott csinálni?
köcce
helo nem lessz majd egy hamchi multiplyaer?mert múltiznék vele eggyet.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Hi!
Már másnak is volt prolémája azzal, hogy bányás pályánál hibaüzent nélkül kilép windowsba, de sajnos nem válaszolt senki!
Valaki tudna segíteni, vagy tippet adni, hogy mit lehetne ezzel kezdeni?
Már másnak is volt prolémája azzal, hogy bányás pályánál hibaüzent nélkül kilép windowsba, de sajnos nem válaszolt senki!
Valaki tudna segíteni, vagy tippet adni, hogy mit lehetne ezzel kezdeni?
köszi!!!<#worship>#worship>
nagyon rossz torrent fájlt választottam ki ezek szerint, ez pech<#szomoru1>#szomoru1>
nagyon rossz torrent fájlt választottam ki ezek szerint, ez pech<#szomoru1>#szomoru1>
Qwerty4
http://rapidshare.de/files/32018484/unlconj.part01.rar.html
http://rapidshare.de/files/32019766/unlconj.part02.rar.html
http://rapidshare.de/files/32021057/unlconj.part03.rar.html
ezeket lekapod, elkezded kicsomagolni, biztos benne lesz az .r00 ... bemásolod, és mehet ! 😉
http://rapidshare.de/files/32019766/unlconj.part02.rar.html
http://rapidshare.de/files/32021057/unlconj.part03.rar.html
ezeket lekapod, elkezded kicsomagolni, biztos benne lesz az .r00 ... bemásolod, és mehet ! 😉
Forza.
Hello, letöltöttem a játékot, ki szeretném csomagolni, de hiányolja ezt a fájlt:unl-coj.r00.
Valaki járt már így?És mit tegyek, mert annélkül nem tudom kicsomagolni?<#nemtudom>#nemtudom>
Valaki járt már így?És mit tegyek, mert annélkül nem tudom kicsomagolni?<#nemtudom>#nemtudom>
Qwerty4
Ahol a puskát felvetted van egy ajtó,amit nem tudsz kinyitni.Menj vissza és az egyik kocsiból ki tudsz menni a másik oldalra.(Menetirány szerinti jobb oldal).Megkerülöd a hegyet,kinyírsz pár fickót és lesz egy szakadék.Ha a vonat felé nézel,látod,hogy az ajtó ami zárva volt ki van támasztva egy gerendával.Ezt kell szétlõni a távcsöves csúzlival.Azután vissza a vonatba és az ajtó nyitva lesz.