3656
  • svédcsepp
    bocsesz mucsácsó nem neked akartam :)
  • svédcsepp
    Billyvel kell valamit csinálni?
    Mit-mit kifejtenéd? paprikás krumplit,szójapörköltet vagy mit?:)))
    Melyik izé is ég pontosan? a hozé melletti?:)
    Fejtsd ki bővebben kérlek és akkor tréfa helyett esetleg tud(unk)segiteni...

peace
  • svédcsepp
    Nekem sajnos olyan 14 fps volt,mindig lenéztem és úgy lovagoltam szaladtam stb..:)))
    Akciós részeknél meg kb 5-6 fps
    1len pálya(rész) volt ,ahol 28 fps volt folyamatosan ,amikor kitesznek az erödből és meg kell találnod az aranyat,na ott 1 ideig nagyon fasza volt....

• DjCooll
    na szal akkor ott ahol billyvel kell vmit csinálni és ég a izé ott mit csináljak???
  • mucsácsó
    mármint akadt folyamatosan szinte, de néha pár FPS, úgy értettem hogy néha rohadtul :P
  • mucsácsó
    de nagyon jó game volt, ez volt az első olyan game, ami rohadtul akadt néha, és már a tököm tele volt az akadással, de azért is kitoltam :)
  • arty
    ház, szvsz nagyon kevesen nyomták konstans 30+ fps-el végig :))

nekem pont miután végigvittem, éett jobb gépem, de nincs erőm még1x végigtolni ... :)
  • mucsácsó
    nekem is, hehe :D
  • svédcsepp
    Hát ez fasza játék volt.Biztos majd végigtolom még1x,csak előbb kell valami jobb vas,mert most a lövöldözős részeknél,minta folyamatos bullet time lett volna,úgy szagatott
  • goblin83
    Na megoldódott a nyergelés. Újra kezdtem a mapot és mikor bevittem a lóhoz a nyerget, magától felnyergelte!

Kis bug...
  • svédcsepp
    De hülye vagy(ok).
    Én kérek ellnézést,az ima ideje alatt csak azért nem ment le az életerömből mert pont a melvértet találták el,ami olyankor sárga lesz és nem sebez meg a golyó...
  • DjCooll
    ja ja ott
  • buko20
    bocs a kérdést.már vissza olvastam és igy tudom
  • buko20
    hali.most tettem fel a játékot de már az eljén megakadtam.mit kell csinálni?hogy az öregembernél továbbmenjek?
  • goblin83
    Nagyon jó ötlet így beírni a megoldásT! Aki nem tart még ott, nem olvasssa el véletlenül! :D
  • goblin83
    Mikor vissza kapod az irányítást rögtön ki az ablakon és balra. Ne állj meg, ne nézz vissza, csak fuss! :D
  • wid22
    Igen sajna ilyenek is vannak mint te Hoz_Hun
    Nem nyitok vitát de .....hény éves vagy 12?
  • goblin83
    Hali!

Már a 8. fejezetet gyűröm és elakadtam egy csöppet... Egy bosszantó részen. Billyvel kell menni és lovat kell szerezni, hogy azzal jussak majd el Molly farmjára (ha jól emléxem). Fel is mászok a hegyen, meg van a ló, a házban megtalálom a nyerget és még egy fegyvert is, hozzá tölténnyel. Elviszem a nyerget a lóhoz, de sehogy nem tudom felrakni rá. Szó szerint rá kéne rakni? De próbáltam azt is és nem nagyon sikrül... Ha meg nincs a kezemben a nyereg, akkor meg a célkereszt átváltozik nyereg jellé. Hiába nyomom a használt, semmi. Max a ló hátsójára tudok ütni, de ez sovány vigasz... És ahogy néztem ló nélkül tovább sem lehet menni. :( Valaki segítsen! Köszi
  • mucsácsó
    ahol üldözni kell a Billyt?
  • DjCooll
    éh az a farm vagy mi ott mit csináljak ezt mondjátok el azt megszünök:)
  • DjCooll
    áá most meg a tat elől menekülök akitől a gólyot szerzem merre menjek az ablakbol jobbra vagy balra?
  • DjCooll
    Most benn vagyok valamien épületbemn és zárva az ajtó már van ostorom meg minden csak az ajtó zárva van hogyan tovább?
  • DjCooll
    köcce megvan és akkor utána ki az ablakon vagy mi?
  • DjCooll
    de melyik ház ablakába?:)
  • sector512
    Nem kell ehhez chet annyira nem nehéz :) Átlopakodsz az utca másik oldalára, ott meg amikor nem figyelnek átugra a ládákon és be a ház ablakán.
  • DjCooll
    ezek programok ugye?? adsz linket ahonnan letudom szedni?
  • DjCooll
    az adig megvan hogy kiugrok az ablakon de amikor ott a háztak mögött mekk mindig valahogy lelönnek mert már át megyek a másik oldara de nem sikerül onnan sehova mennem me levan zárva meg stbb kikkel menni a városból??
  • zizz21
    cheathappnens meg ign pc cheats,itt szokott lenni mindenhez.
  • mucsácsó
    hát ha megvan a pisztoly, akkor kiugrasz azon az ablakon ahonnan jöttél :)
    és akkor majd utánna talán rájössz magadtól, de ezután elég szenvedős rész jön (legalábbis nekem az volt :S)
  • DjCooll
    srácok valaki segítsen tudom hogy béna vok de amikor bemgeyek a városba elveszi a serif a fegyverem és akkor felmegyek a csajhoz megkeresem és akkor mit kell csinálni mármint merre kell elmenekülni??valaki írja l e elejétől a végéig ezt mert nem tudok végig menni anélkül hogy le ne lőnének.amugy nincs a game hez kod??
  • Vlala #2266
    Én is most tettem fel, de teljesen magával vitt a hangulata... a menekülő kölyök és a megszállott pap, keresve sem találhattak volna jobb sztorit és főalakokat. Remélem, a sztori sem túl rövid, az ötödik epizódnál tartok...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A fickókkal nem kell törődni, fel a szerpentinen (halkan), jobra lesz egy kis felugró, de vigyázz, egy őr portyázik arrafelé. Az ostorral csendben ki tudod ütni.
  • Amigoss
    Hali! ott tartok mikor leszakadt a híd és kijöttem balra a vízből és 1 szerpentín visz a hegy oldalán akik a tűznél voltak 2 ember odament ahol leszakadt a híd...
    Hol találom az utat a vasúthoz?
    köszi!
  • wid22
    Amikmor elinditom a játékot azt irja ki hogy alkalmazás hiba. Rámegyek a a beállitásra ott ki van irva hogy 7600GS a videokártya de nics zölden kipipálva. Az lehet a gond amiért nem indul hogy nem ismeri a videokártyát?
    Kösz a segitséget
  • svédcsepp
    Nálam volt szerepe.
    Odaértem 1 faszihoz,aki elkezdett lőni én toltam neki az igét :D és valamelyik ima ideje alatt nem ment le az életerőmből eközben pedig sárga lett alúl a kis figura ikonja....
  • Csapi007 #2262
    Az van meg.
  • Csero90
    semmi gond amúgy, csak ha visszalapozol akkor kb 30szor le van írva a kérdésed + a válasz rá!!!
  • zizz21
    Hát Én beálltam a fa mögé aztán 10-05 másodperc alatt arébb ment vmi mást kötözni,azt akkor beljebb lopoztam,akkor meg visszament az első ládához kötüzni,akkor meg felfutottam a tetőre. Ne gondolj túl sokat erről,ez csak training,szal nem kell splinter cell-t játszani az öreggel.
  • DjCooll
    menyi idő kb mire arébb megy?:)amugy köszike:)
  • zizz21
    Áljj be a fa mögé,várdd meg még odébb áll,aztán lopakodj beljebb,az a lényege,h úgy juss fel a tetőre a pisztolyhoz,h ne vegyen észre.
  • DjCooll
    azért mondjuk lehet sztem egy faq vagy valami ahol levavvanak írva az ilyesmi dolgok..