Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elöször el a tepmolhoz ott arra fel..
onnan átmész a sziklákhoz mész a kereszt felé..
ott majd ugrálnod kell..és a faágak is segítenek..úgy jutol el a kõhöz.!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Én meg a rohadt "Grand Kanyonban"szenvedek.
El kell jutnom a kõhöz,csak nem tudom merre😞
megoldva..!
Kösz a segítséget!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Pont tegnap jártam arra.
Ha felértél a tollat ne felejtsd el felvenni😊
Grebber
DE FPS-nek nem elég lendületes egyszerüen nincs harci hangulata.
Ebböl az FPS játékbol hiányzik a First-person shooter! 😄
Bocs!
hát lehet hogy csak az segitene <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
mennyi RAM-od van??
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ha felérsz a hegytetõre,amikor támad a sas,van ott a sziklaperem szélén egy bokor arról kell felvenni egy indiántollat,és már indulhatsz is lefelé.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Vk tudja hogy van-e crack szerver, mert én nem találok<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Inkább itt meséld el a problémáidat tovább, érthetõen, mert sztem nem a játék hibája, hanem te nem tudsz valamit.
Qwerty4
Szal ne higgyünk a képeknek...a tartalom egészen más!!
EZT AZOKNAK IRTAM, AKIK TÁJÉKOZÓDNAK MIELÖTT BEINVESZTÁLNAK EGY ISMERETLEN JÁTÉKRA!
Én csak feltettem 1 kérdést,tudni szerettem volna ,hogy folytatódik-e a játék,van-e értelme görcsölnöm.
Hasonló jókat neked is meg a barátodnak is!
Next PC upgrade: 2022
konkrétan mit kell csinálni az ögembernél mikor a skulot
kell fölveni
mert mihejst
lopakodva elindulok befele akkor is
észre vessz?
még pedig ott amikor asszem IX episode amikor a lóval megérkezem a sziklához..menni kell felfelé és eléggé egyértelmû...mindaddig amíg nem jön a sas aki leakar onnan lökni majd az omló sziklál és 1 fa..na itt ált meg a tudomány a kiáló fátol balra nem lehet menni..se jobbra sem..probáltam már a fáfa is felállni...sikerült is..de onnan szembe a szikla falat nem érem el😞(
kerestem olyan ágat ami a legtovább kiér de az sem segített😞
mi a megoldás...??
Elõre is thx.
Vki segitsen pls ha elinditom a game exejet fekete kepernyõ jon be es vissza kilep a vindowsba.Nem crack a baja mert a curerom es reloados crackneel is ezt csinaljha.Vki segitsen pls mert mar mindent megprobaltam es vegleg kifogytam az otletekboool....
Peace
GOOBY, pls
Help mE!
XI. rész. Hogyan , vagy merre kell kijutni a völgybõl?
Minden kijáratot néztem es mindenhol "vámot" kérnek : vagy lové, vagy pia😊
Ami van templom oda meg nem lehet bemenni!!
Elore is köszi!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Házba jutás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fel kel menni az eggyik létrán a falra és ott a kiságyuval kell lõni szemben a nagykapuval van viszont felmenni csak a ház másik oldalán tudsz.
de kétlem hogy megy... (ha meg igen, akkor kb. ne is menne, mert tényleg nagyon vga zabáló)
Nagyon jó játék volt!