3656
-
buko20 #2336 basszus letöröltem a játékot és most meg nincs hozzá cd kulcsom !!!!!!!!!
valaki segitene?
pls
-
buko20 #2335 csá.eddig jo ment a játék, most meg amikor beteszem a cd-t azt irja ki h tegyem be az eredeti lemezt.ilyenkor mi van?nemtudok vele játszani.valaki segitsen -
goblin83 #2334 Vissza szoktam olvasni, ez most is megtörtént... No de azt ne várjuk már el, hogy 30 oldalt olvasson vissza az ember... És ha annyira olvasod, akkro szívesen vettem volna a válaszod pl a nyerges kérdésemnél... Nem csak fikázni lehet egy fórumban! De ha már azt teszed, akkor csináld jól! -
wid22 #2333 Ha nem zöbb száz váasz lenne könnyebb lenne átnézni. Ne adgy isten egy végigjátszáról nem is beszélve. Különben kösz a segitséget -
#2332 Halljátok srácok én nézem a topicot rendszeresen és mindig ugyanazokat a kérdéseket látom!
Mi lenne ha mielőtt kérdeztek visszalapoztok , nem kell sokat hidjétek el mert ami kérdést most te feltettél azt kb 20szor már feltették és ez neked is szól kedves wid22!! ezek a kérdések már rentgetegszer fel lettek téve!!!!!! -
Vlala #2331 Várd meg, amíg a fószer nem néz oda. Akkor lopózz be. A lényeg, hogy észre ne vegyen. -
wid22 #2330 Én már az elején elakadtam amikor egy farmra kell bemenni és mindig észre vesu a farmer. Mit kell ott csinálni mert a kerités is zárv mindenhol.Kösz a segitséget -
#2329 Úgy csináld,mint a párbajoknál! -
goblin83 #2328 A végén, mikor Billy verekszik Jarezzel és leüti, aztán ugye felkel és előkapja a kést (ami akár egy kardnak is megfelel és mellesleg a hátából veszi ki :) ). Akkor megkapjuk az irányítást a papra, és ha jól gondolom tele kéne pumpálni a rossz fiút ólommal. Na most én bármit nyomok, az öreg nem veszi elő a pisztolyt, és szegény Billy meghal! :) Nálam van megint valami kis bug? Mit kell csinálni? -
#2327 kösz!de mindent megértek csak ezt az szart kurván nem de azért télleg köszi a bisztatást.
-
#2326 hát persze, 7600GTn sm3 alatt tökéletes... hiszünk neked!!! :D -
#2325 nem szaggat? képtelenség . Milyen géped van? 16 szürés melett 1280x960 felbontás mellett és a fraps futtatása melett képtelenség hogy ne legen néha 25 fpsn-él kevesebb -
Vlala #2324 Futtass mellette egy 3DMARK-ot a háttérben. -
#2323 Már nem tudok semmit magasabbra állítani, mégsem szaggat. -
Vlala #2322 Lehetséges, hogy több befejezése is van a játéknak? a XII. fejezetben kicsit eltévedtem. -
Vlala #2321 Options / video / brightness. Ne vedd túl magasra, az Atya nem denevér... -
Amigoss #2320 valahogy lehet fényt csinálni? -
#2319 jó neked ha már ottvagy, én még az elején szenvedek, remélem lesz aki segitsen.
más.: Gépigény:
8x AF melett is bőven 25 fps alatt van :( -
Amigoss #2318 Hali!
A V ebizódban járok mikor kijöttem a bányából de leszakadt a híd mert 1 csávót felé mentem és újra a bányában vagyok...De olyan szar most is ott akadtam el ahol álványokon kell felmenni mert olyan sötét a játék hogy az orromig se látok mert 1 rohadt lámpát se raktak volna oda... -
#2317 rakd fel a fraps programot, szerintem rögtön rosszul leszel, mint még páran
Driver? Hát grafika alapján pár % nagyobb gyorsulás nem várható, iszonyű szép ez a játék, szeirntem a legszebb, messze... -
Vlala #2316 Nekem X700-asom van, azon elég hűdeszép, bár kicsit akad a nyílt terepen, főleg lóháton. Lehet, hogy szét kell néznem lassan új driver után? :) -
Funk #2315 nyilván. -
#2314 szürést kikapcsolom, de a felbontás nem veszem lejebb, mert ha lenne (ppár hét és lesz) egy lcd monitorom, akkor ebbe a felbontásba fogom használni.
Majd hamarossan kap egy 8800GTX kártyát + zalman vizhütést
Sajnos a 7800GTX szép lassan kevés lesz -
Vlala #2313 Tényleg? :) -
Funk #2312 itt most várjál fél percet.a játék legjobb része.leszopik a picsa.már'csakhogy a tájszólásodhu ileszkedjek verbálisan. -
goblin83 #2311 De gondolom az eszedbe se jutott, hogy kicsit lejjebb vegyél a felbontásból és a grafikából... Inkább nézed a diavetítést?! :P (bocsi:) ) -
goblin83 #2310 Hát neked ha akarnánk se tudnánk segíteni... Ennyire balfék nem lehetsz... -
Funk #2309 én elővettem a bibliát és egy pisztolyt,míg felolvastam,addig a krapek nem rugdalta a nő kezét,ki lehetett lőni,majd a szutykot gyorsan felhúztam.mármint a vonat tetejére. -
Funk #2308 ez volt az utobbi évek egyik legjobb játéka.az első pálya egy kicsit elkeserítő,de a többi igen jó.
üdv:Funk -
#2307 visszaolvastam és azt találtam hogy szét kell lőni az üvegeket :D azokat szét dobáltam, na majd este
egyébkétnm hihetetlen gépigényes
AMD X2 4400+ és 7800GTX kártyával 16 szüréssel, 1280x960 felbontásba max grafikával, rendesen akad, van maikor csak 12-14 fps. De valami iszonyat szép -
Chubby23 #2306 Srácok, nagy segítség lenne, ha valaki el tudna küldeni egy mentést a VII.-VIII. epizód környékéről a [email protected] címre, kikészült a vinyóm, és a mentések is odavesztek. Ott tartottam kb., hogy az indiánnal elosontam valami csaj házáig, majd a végén egy csávót kellett leverni bunyóban, ezután a lány apja pedig elengedett szabadon. Kösz előre is: Chubby -
#2305 segítsetek már az elején elakadta, ház tetején megszereztem a pisztolyt, és ezután mit kell cisnálni? 30 percet szenvedtem vele, de nem jöttem rá
köszi -
stein #2304 Köszönet Vlala-nak a segítségért ! -
Vlala #2303 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A túszejtővel gyorsan kell végezni, utána felrohanni a nőhöz minél közelebb, rávinni az egeret, és amikor megjelenik a kéz ikon, f-fel fel tudod húzni. (most menekül meg a halál torkából, erre mit csinál? Áll a vonat tetejének a szélén, mint f... a lagziban... látszik, hogy nő :) ) -
#2302 Nekem meg olyan is volt,hogy kiba nagy volt a táv,amit lovagolni kellett és úgye néztem lefelé és belelovagoltam a szakadékba :D:D -
stein #2301 Vonat tetején a túsz(nő)állandón meghal (VI.rész)Kérek segítséget, hogyan tovább ? -
Vlala #2300 Tegnap este jöttem rá, hogy félgraffal játszok. Megláttam egy lovat. Azonnal mentés, főmenü, grafika fel, egyedül a foliage-t kellett visszavennem, mert különben akadt, mint álat, végre, van egy szép lovam, és nem is szakít annyira :)
A lovaglós részeket is nagyon eltalálták, és ha lenézek, látom magamat a lovon ülni :) Még jó, hogy Billy két pisztollyal a kezében is megüli, ha lesz ilyen rész, kipróbálom az ősmagyar stílust is, és hátrafelé fogok nyilazni. :) -
#2299 okés, np :P
grebber: nem is csoda asszem :D elég VGA zabáló stuff, és eléggé gyönyörű is.. :)
btw, tökjó az új design :P -
#2298 Amúgy már ez a game is szerepel VGA tesztekben :D -
#2297 jaja, hát ahol sok fű volt, ott nagyon akadt...
énis úgy lovagoltam, hogy felfele néztem :DDD
de barlangokban jól ment :P