Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na mondom...

elöször el a tepmolhoz ott arra fel..
onnan átmész a sziklákhoz mész a kereszt felé..
ott majd ugrálnod kell..és a faágak is segítenek..úgy jutol el a kõhöz.!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Nincsmit😊
Én meg a rohadt "Grand Kanyonban"szenvedek.
El kell jutnom a kõhöz,csak nem tudom merre😞
igen igazad van vissza kellett mennem😊

megoldva..!

Kösz a segítséget!
<#worship><#worship><#worship>

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Elég sötét a kép,kicsit vissza kell menni,lesz oott valahol egy felfelé út.
Pont tegnap jártam arra.
Ha felértél a tollat ne felejtsd el felvenni😊
Köcce!!
Grebber

törölt hozzászólás

Yossarian
googleval

Nieleen

grebber
Szerintem pont jó volt semmi gond nem volt vele!

Next PC upgrade: 2022

Ewergo
Maga az ötlet valóban jó ha mind ez pl. RPG stilusban játszódna. Talán pici mérföld kö is lenne belöle.
DE FPS-nek nem elég lendületes egyszerüen nincs harci hangulata.

Ebböl az FPS játékbol hiányzik a First-person shooter! 😄

Bocs!

Szabó Péter
Bocsi, de nem tudom elindítani, valaki segítsen pl hol találok SecuROM_Loader_v7.26 -t.

de a demóval már játszottam és az ment
512 mb
😄
hát lehet hogy csak az segitene <#hehe><#hehe>

mennyi RAM-od van??

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Ez te sem gondoltad komolyan (mármint a win reinstall-t)?Mert a többi megvolt és sajnos ugy sem jó!Kösz.
én spec úgy v. vele hogy ez a game jobb lenne ha nem lennének olyan küldik ahol mindenféle szarságot kell csinálni pl: csajjal leszopatni a gyereket lopakodni stb. egyébként jó játék csak van egy két fura dogabenne<#violent>
az a gáz hogy a szikla omlás után..asszem 3x közben jön a sas aki leakar lökni..innen megyek tovább vagyis menénk de nem tudok hová😞( lesz még 1 faág ami kilóg..annak a másik oldalára eltudok menni..de onnan tovább megint nem😞 a fa tetejére már felmentem de onnan sem tduok tovább menni😞(

Annak aki elakadt a hegytetõn.

Ha felérsz a hegytetõre,amikor támad a sas,van ott a sziklaperem szélén egy bokor arról kell felvenni egy indiántollat,és már indulhatsz is lefelé.
codec hiba, rakj fel uj driverta karidhoz,frissitsd a hangkarid,win reinstall 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

#1976????????????
#1977 ...??????

revizor
Na szval, az egész SP ahogy van gyermekeknek való, de a multi k. (ahogy a Gyurcsány mondja) jó. Na ezért ismételném meg a kérdésem......<#nezze>
Vk tudja hogy van-e crack szerver, mert én nem találok<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

bocsi Qwerty te rendes voltál köszönöm neked de ezen a 7-en vagy 3-szor írtam be de köszi most is a helpet
Qwerty4
én leszartalak???még nem is játszodtam a játékon, sõt még fel se telepítettem és próbáltam segíteni!!!azért ne ess túlzásba hogy senki, én nem vagyok senki!!!<#shakehead>
Inkább itt meséld el a problémáidat tovább, érthetõen, mert sztem nem a játék hibája, hanem te nem tudsz valamit.

Qwerty4

Szeretek itt forumozni mindenki LESZAR mikor segítséget kér az ember arra nem figyel senki a faszom tele van!! NEM TUDNA VAKLAKI NEKEM SEGÍTENI! Mert még mindig nem tudom elindítani a játékot! MEGKÖSZÖNNÉM HA VALKI ÉSZRE VENNE!
Ebben igaza va. Az elsõ lopakodás szenvedõs, a többi könnyû, a lövöldözés elmegy de csomó helyen kopranem tudod hogy mit kell csinálni.Mondjuk ezt a szövegolvasást nem értem gondolom a feladatokra gondolsz. Szerintem annyira nem jó mint amennyire az emberek és az újságok mondják.
Ewergo
Picit átvágós a gama mondjuk ki! A képek és a filling jó kis lövöldözös, menekülös, üldözös ámigoszt igér. Ezzel szemben, tele van "Myst" féle dio törövel, lopakodással, szöveg olvasással. Utólag minden feladat könnyü...!
Szal ne higgyünk a képeknek...a tartalom egészen más!!
EZT AZOKNAK IRTAM, AKIK TÁJÉKOZÓDNAK MIELÖTT BEINVESZTÁLNAK EGY ISMERETLEN JÁTÉKRA!

Nem értem mi bajjod.
Én csak feltettem 1 kérdést,tudni szerettem volna ,hogy folytatódik-e a játék,van-e értelme görcsölnöm.
Hasonló jókat neked is meg a barátodnak is!

grebber
Megvárod mig hátramegy azt belopakodsz a szekér mögé,majd onnan a ház mögé.

Next PC upgrade: 2022

hy
konkrétan mit kell csinálni az ögembernél mikor a skulot
kell fölveni
mert mihejst
lopakodva elindulok befele akkor is
észre vessz?

na megált a tudomány megint😞(

még pedig ott amikor asszem IX episode amikor a lóval megérkezem a sziklához..menni kell felfelé és eléggé egyértelmû...mindaddig amíg nem jön a sas aki leakar onnan lökni majd az omló sziklál és 1 fa..na itt ált meg a tudomány a kiáló fátol balra nem lehet menni..se jobbra sem..probáltam már a fáfa is felállni...sikerült is..de onnan szembe a szikla falat nem érem el😞(
kerestem olyan ágat ami a legtovább kiér de az sem segített😞
mi a megoldás...??

Sziasztok!Nekem is ez a problémám mint Weedorkának csak nekem nem lép ki hanem resetelnem kell,mert nem tudok semmit csinálni!(9600-os ati videókártyám van)
Elõre is thx.
Sziasztok!!!

Vki segitsen pls ha elinditom a game exejet fekete kepernyõ jon be es vissza kilep a vindowsba.Nem crack a baja mert a curerom es reloados crackneel is ezt csinaljha.Vki segitsen pls mert mar mindent megprobaltam es vegleg kifogytam az otletekboool....

Peace
revizor
Vk tudja hogy van-e crack szerver, mert én nem találok<#rinya><#falbav>

revizor
SecuROM_Loader_v7.26 ez kell neked szerintem<#eljen>

THX. Eddig nem láttam temetõt, de akkor keresgélek......
Nekem sem sikerült elsõre, tunkoltam aztán lett valami.Talán elsõnek az oszlopokat kell . De tunkold az a biztos.
Én is erre gondoltam,azaz számomra evidens volt,de valamiért nem lõtte szét az ajtót.Mind1.Megpróbálom újra.Köszi!
Megnyomod a nullát vagy lehet hogy az 'ö'-t majd szétvered a három embert balegérgo:m egynes; jobb egérgomb: erõsegynes ;kombo :bal,jobb,bal
mit kell itt csinálni?
a második epizode-ban ezt írja ki:you can scare the looters away usingyour fists ("O") Now: press (LM😎 once to hit with a straight left, press (RM😎 to hit with right hook. press(LM😎, (RM😎,(RM😎 to hit with a straight left, a right hook and a left uppercut. To leave close combat mode press "O" again. press"O" to continue
PhantomAss
egy temetõt keress ahol egy gyerek megkér hogy temesd el az apját és ezért ad 50 pesót (persze nem ad mert szegény de ad egy kulcsot a romos templomhoz)

GOOBY, pls

Helló!!

Help mE!

XI. rész. Hogyan , vagy merre kell kijutni a völgybõl?
Minden kijáratot néztem es mindenhol "vámot" kérnek : vagy lové, vagy pia😊
Ami van templom oda meg nem lehet bemenni!!
Elore is köszi!
Házba jutás kiegészítés
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ágyuval a ház ajtaját kell lõni ha valakinek nem lenne evidens

Házba jutás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fel kel menni az eggyik létrán a falra és ott a kiságyuval kell lõni szemben a nagykapuval van viszont felmenni csak a ház másik oldalán tudsz.
mucsácsó
hát ha még megy is, nagyon nagyon erõs diavetítésre számíthatsz... 😞
de kétlem hogy megy... (ha meg igen, akkor kb. ne is menne, mert tényleg nagyon vga zabáló)
gergobaby
sziasztok integrált vga-n megy a játék?

Toshiba L300-2C5

El kell menni egy hegyhez,sas tollakért!A XIV-pályán hogy lehet belyutni a házba?
Nekem sikerült végigvinni.
Nagyon jó játék volt!

Törölt felhasználó
Ha jól emlékszem utána az indián tesónál kell vizet oltani.
Törölt felhasználó
XIV.