3656
  • DjCooll
    Valaki help!Amikor a vonaton vagyok és bevan zárva az ajtó akkor mit kell csinálni??plz help!
  • DjCooll
    Hát enegma játékban az zavar hogy mindig más emberékvel vagyok vagyok Billyvel de utána viszont őt kergetem:Sez azért nekem nem a legszimpatikusabb de a játék ettől függetlenül atom zsír:)
  • svani
    A ház mögé.Ott fel a tetőre majd...
  • demetan
    a tutorialban, hova kell menni, miután bejutottam az öreg fószer birtokára?
  • Ny Papa
    Segitséget kérek. XIV résznél megöltem mindenkit az udvaron,hogyan lehet tovább jutni.
  • DjCooll
    Most itt vgayok éppen és nem tudom merre menjek:(:)NEm tud valaki nekem segíteni hogy itt mit és hogyan??
  • DjCooll
    De most viszont elakadtam:)Amikor a skinhead csávóval pisztoly párbaly van akkor mit kell nyomni?? mert nem látom a stukit és össze vissz alő:(HElp plz
  • DjCooll
    Nekm kurván bejön a game:)főleg már h tovább jutottam:)
  • gigamaster
    Hi all!

Kb 10 perce játszottam ki!!!!!!Nagyon nagyon tetszett......eddig sz.tem 2006-ban ez a legjobb game!!
    Remélem lesz Call of Juarez 2
    Amugy XV. epizódból áll és a vége naon szomorú, mert meghal a pap
  • Vlala #2487
    A térkép kis kötrökkel jelöli a nyulak helyzetét.
  • nandras90
    hellosztok
    nekem az lenne a kérdésem hogy a IX. epitodban el kell fogni 3 nyulat és eddig minden ok lenne ha meg is találnám oket. van ketto nyul a kozelben azokat már elkaptam de a harmadik nyulat azt hol keressem????
    már össze vissza járkálok de nem találom sehol azt a harmadik nyulat.
    kérlek segitsetek !!!
    előre is koszonom
  • Sgtfathi
    Köszi az infot. Remélem mihamarabb meg lesz!
  • ibrik
    SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!

Mit nem lehet ezen érteni?
  • Ny Papa
    nem tudom mit irtál ,hiszen kezdő vagyok.
  • ibrik
    Ny Papa:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Három nyulat kell szerezned aztán azokkal vissza kell menned az öreg indiánhoz.

Sgtfathi: A 60% valós érték, de csak ideiglenesen, mert közben Morpheu$ bevállalta a ParaWorld fordítását is. Legutoljára amikor MSN-enen beszéltem vele, azt mondta, talán novemberben kész lesz a COJ magyarításával. A grafikus résszel én már jóval régebben elkészültem.
  • Ny Papa
    Az épület hátulján kell bemenni

• Sgtfathi
    Nem tudja vki hogy áll a magyaritása a játéknak?
    Olvastam a Gamehunteren hogy 60% on áll, de már vagy 2-hete és még semmi változás!
  • Ny Papa
    IX rész elején vagyok a nyulakat kikell lőni, vagy hogyan lehet tovább jutni
  • Ny Papa
    IX rész elején vagyok a nyulakat kikell lőni, vagy hogyan lehet tovább jutni
  • DjCooll
    Mien foszogatokat nincs ott semien foszogato a framon:SVAgy vissza ahhonan jöttem??
  • Halfer
    elején? Billy szüleinek a háza? kergeted Billy-t amíg tudod, aztán ha már nem tudsz utána menni, akkor vissza, és le kell pofoznod a fosztogatókat.
  • DjCooll
    Lenne egy kérdésem amikor ég a ház akkor ott mit kell csinálnom amikor Billyit is kergetem??
  • revizor
    Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
  • Vlala #2473
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rúgd be a hátsó ajtót C-vel.
  • bakvarnyu
    http://guides.gamepressure.com/callofjuarez/guide.asp?ID=1371
    itt van vegigjatszas
  • revizor
    Igazándiból az a gond, hogy miként lehet bejutni a házba!? Ez nem megy (8.epizód, pap, falu, nagy ház) Köszönöm!
  • revizor
    Szia Apukám!!!
    Köszi, majd megprószálom.
    Hali!
  • Halfer
    ott a tulsó oldalon mész ki, lóra ülve és mész Billy után
  • revizor
    Sziasztok!
    Segítene nekem Vk. tovább jutni?
    8.epizód. A pappal vagyok, beérek a faluba és bejutok a kerítésen belülre, van egy nagy ház. X szer körbejártam, semmi, nem tudok bejutni. Bementem a szomszédos istállóba, ott sincs semmi érdemleges. Mit kéne tennem??? Előre is köszönüm!!
  • Ny Papa
    Köszi szépen a segítséget
  • ibrik
    Ismétlem, az nem "kötél", hanem korbács, és csak annyit tudsz rajta leereszkedni, amennyi a hossza, annál lejjebb nem.
  • Ny Papa
    Megtaláltam a megoldást.
  • Ny Papa
    Kijöttem a városból. Van egy kis ház. Felvettem a pisztoly lőszert,kiugrottam az ablakon .Ott vanak a fák,meg a szakadék és nemtudok tovább menni. Hogyan lehet tovább jutni. Prábáltam kötélen leereszkedni (bal egér) de nem tudok.
  • ibrik
    A beakasztott korbácson:
    Jobb egégomb: felmászás
    Bal egérgomb: lemászás
    Mindkét egérgomb: korbács kiakasztása
  • Ny Papa
    Segitséket kérek. A kötélen ,hogy kell leereszkedni
  • Vlala #2461
    Tölts vissza egy előző quick save-et. Ha minden igaz, a játék az előző 4 qs-t őrzi meg, ez még a Chrome hagyatéka.
  • T1
    az a durva hogy sajnos annál a résznél pont meghalltam és kiléptem a gémből..elmentem kajálni újra beléptem és betöltöttem a quick save-emet és oda érek ahol meghaltam és runtime error
  • Vlala #2459
    Nálam nem fagyott. Szedd ki a mentéseket, és telepítsd újra szerintem, ha úgyis kifagy akkor passz.
  • T1
    Hali!
    Eljutottam oda hogy bent vagyok a bányában és egy helyen kifagy a játék ti nem tapasztaltatok hasonlókat?
  • Ny Papa
    Köszi szépen