3656
-
#2496 Valaki help!Amikor a vonaton vagyok és bevan zárva az ajtó akkor mit kell csinálni??plz help! -
#2495 Hát enegma játékban az zavar hogy mindig más emberékvel vagyok vagyok Billyvel de utána viszont őt kergetem:Sez azért nekem nem a legszimpatikusabb de a játék ettől függetlenül atom zsír:) -
#2494 A ház mögé.Ott fel a tetőre majd... -
demetan #2493 a tutorialban, hova kell menni, miután bejutottam az öreg fószer birtokára? -
#2492 Segitséget kérek. XIV résznél megöltem mindenkit az udvaron,hogyan lehet tovább jutni. -
#2491 Most itt vgayok éppen és nem tudom merre menjek:(:)NEm tud valaki nekem segíteni hogy itt mit és hogyan??
-
#2490 De most viszont elakadtam:)Amikor a skinhead csávóval pisztoly párbaly van akkor mit kell nyomni?? mert nem látom a stukit és össze vissz alő:(HElp plz -
#2489 Nekm kurván bejön a game:)főleg már h tovább jutottam:) -
gigamaster #2488 Hi all!
Kb 10 perce játszottam ki!!!!!!Nagyon nagyon tetszett......eddig sz.tem 2006-ban ez a legjobb game!!
Remélem lesz Call of Juarez 2
Amugy XV. epizódból áll és a vége naon szomorú, mert meghal a pap -
Vlala #2487 A térkép kis kötrökkel jelöli a nyulak helyzetét. -
nandras90 #2486 hellosztok
nekem az lenne a kérdésem hogy a IX. epitodban el kell fogni 3 nyulat és eddig minden ok lenne ha meg is találnám oket. van ketto nyul a kozelben azokat már elkaptam de a harmadik nyulat azt hol keressem????
már össze vissza járkálok de nem találom sehol azt a harmadik nyulat.
kérlek segitsetek !!!
előre is koszonom -
#2485 Köszi az infot. Remélem mihamarabb meg lesz! -
#2484 SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!
Mit nem lehet ezen érteni? -
#2483 nem tudom mit irtál ,hiszen kezdő vagyok. -
#2482 Ny Papa: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Három nyulat kell szerezned aztán azokkal vissza kell menned az öreg indiánhoz.
Sgtfathi: A 60% valós érték, de csak ideiglenesen, mert közben Morpheu$ bevállalta a ParaWorld fordítását is. Legutoljára amikor MSN-enen beszéltem vele, azt mondta, talán novemberben kész lesz a COJ magyarításával. A grafikus résszel én már jóval régebben elkészültem. -
#2481 Az épület hátulján kell bemenni
-
#2480 Nem tudja vki hogy áll a magyaritása a játéknak?
Olvastam a Gamehunteren hogy 60% on áll, de már vagy 2-hete és még semmi változás! -
#2479 IX rész elején vagyok a nyulakat kikell lőni, vagy hogyan lehet tovább jutni -
#2478 IX rész elején vagyok a nyulakat kikell lőni, vagy hogyan lehet tovább jutni -
#2477 Mien foszogatokat nincs ott semien foszogato a framon:SVAgy vissza ahhonan jöttem?? -
#2476 elején? Billy szüleinek a háza? kergeted Billy-t amíg tudod, aztán ha már nem tudsz utána menni, akkor vissza, és le kell pofoznod a fosztogatókat. -
#2475 Lenne egy kérdésem amikor ég a ház akkor ott mit kell csinálnom amikor Billyit is kergetem?? -
#2474 Köszönöm szépen mindkettőtöknek! -
Vlala #2473 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rúgd be a hátsó ajtót C-vel. -
#2472 http://guides.gamepressure.com/callofjuarez/guide.asp?ID=1371
itt van vegigjatszas -
#2471 Igazándiból az a gond, hogy miként lehet bejutni a házba!? Ez nem megy (8.epizód, pap, falu, nagy ház) Köszönöm! -
#2470 Szia Apukám!!!
Köszi, majd megprószálom.
Hali! -
#2469 ott a tulsó oldalon mész ki, lóra ülve és mész Billy után -
#2468 Sziasztok!
Segítene nekem Vk. tovább jutni?
8.epizód. A pappal vagyok, beérek a faluba és bejutok a kerítésen belülre, van egy nagy ház. X szer körbejártam, semmi, nem tudok bejutni. Bementem a szomszédos istállóba, ott sincs semmi érdemleges. Mit kéne tennem??? Előre is köszönüm!! -
#2467 Köszi szépen a segítséget -
#2466 Ismétlem, az nem "kötél", hanem korbács, és csak annyit tudsz rajta leereszkedni, amennyi a hossza, annál lejjebb nem. -
#2465 Megtaláltam a megoldást. -
#2464 Kijöttem a városból. Van egy kis ház. Felvettem a pisztoly lőszert,kiugrottam az ablakon .Ott vanak a fák,meg a szakadék és nemtudok tovább menni. Hogyan lehet tovább jutni. Prábáltam kötélen leereszkedni (bal egér) de nem tudok. -
#2463 A beakasztott korbácson:
Jobb egégomb: felmászás
Bal egérgomb: lemászás
Mindkét egérgomb: korbács kiakasztása -
#2462 Segitséket kérek. A kötélen ,hogy kell leereszkedni -
Vlala #2461 Tölts vissza egy előző quick save-et. Ha minden igaz, a játék az előző 4 qs-t őrzi meg, ez még a Chrome hagyatéka. -
T1 #2460 az a durva hogy sajnos annál a résznél pont meghalltam és kiléptem a gémből..elmentem kajálni újra beléptem és betöltöttem a quick save-emet és oda érek ahol meghaltam és runtime error -
Vlala #2459 Nálam nem fagyott. Szedd ki a mentéseket, és telepítsd újra szerintem, ha úgyis kifagy akkor passz. -
T1 #2458 Hali!
Eljutottam oda hogy bent vagyok a bányában és egy helyen kifagy a játék ti nem tapasztaltatok hasonlókat? -
#2457 Köszi szépen