Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ugyanazt kell csinálni mintha párbajoznál!
Next PC upgrade: 2022
u.i. Nem tud vk. COJ tört szervert (egy barátom barátjának a tolvaj barátja kérdezi<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>)
Mondja ezt az aki épp el akar lopni egy programot és ehhez egy másik tolvaj segítségét kéri, RÁADÁSUL mindezt a nagyközönség színe elõtt.
Na most akkor miért is tart itt ez az ország?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Amikor a rangerek-el letámadunk egy házat és kigyírunk mindenkit akkor mit kéne csinálni mert a házba nem enged be de szerintem bent van valami feladat ha jól értem a Billy fiút kéne megmenteni,de nem nyílik egy ajtó se.<#help>#help>
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Adott a játék, demoja ment de a teljes nem. Inicalizálási hibávál kilép.
(nem eredeti...) Valakinek 5let?
A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is.
Next PC upgrade: 2022
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Mondjatok már Hamachi Szerver nevet meg kódot amin futna a letöltött verzió kössz szépen elõre is!
Qwerty4
Te azonnal kimeríted ezt a fogalmat, mivel nem veszed meg a játékot, de úgyanúgy az is bûnös, aki esetleg netalántán átküldené neked - de ilyet hidd el, senki sem fog tenni a saját érdekében.
Ennyi.
Minden további hozzászólásod ellened szól.
1. Miért kell ilyen: <#mf2>#mf2> szmájlival illetni a kérdésemért.
2. Mit érdekel az téged, hogy foglalkozik e velem moderátor.
3. Szerintem azért tart itt ez az ország mert ilyen emberek élnek benne mint te Másoknak szivességet tenni, az fáj... egyébként miért kínlódás az neked ha adatátvitel folyik az msn-en?
4. Mindezekbõl levonva a tanúlságot... szerintem te egy igazi SEGGFEJ vagy!
<#smile>#smile>
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
A másik meg, hogy igencsak naív feltételezés, hogy valaki is majd kínlódni fog azzal neked, hogy áttuszkolja a több, mint 2 GB-ot.
Szóval, oldd meg máshogy.
Please Help!!
Bekrepált az összes mentésem 😞
Tudna valaki küldeni aXII fejezetbõl mentést a [email protected]?
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Szeretném a segítségeteket kérni!
Hogy tudom kiírni az EMUDVD Unleashed verziót? Alcoholal próbáltam, de azt írja hogy nem támogatott rögzítési formátum. Help !!!
Lenne valaki olyan kedves és áttolná most ezt a call of juarez image-t msn -en vagy skype -on?
<#hawaii>#hawaii>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Plz Help<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
elakadtam sajnos...amikor a medált a sírkõbe teszem és a sziklát arrébb kéne mozdítani azt hogy kell???már bejártam a fél sivatagot...nem tudok oda feljutni ahova néz a csávó...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Hát szerintem nagyon jó volt. Csodaszép grafika és többé kevésbé pörgõs játékmenet. A történet rendben volt. Az akciósabb részeknél a hang is jól odavágott. Keveseltem a lovaglós részeket, bár az üldözés nagyon ütött. A játék második fele sokkal jobbra sikerült mint az eslõ fele, ott zavaróan sok lopakodás van. Azért a kedvencem a farm lerohanása rész, de van egy két nagyon feelinges rész azon kívül is.
GOOBY, pls