Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csapi007
Mivan???

A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is.

Eagle16
Köszike megvan! 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ne vedd a szívedre. Robin Hood is tolvaj még is sokan szeretik. <#wink>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

PhantomAss
soxor leírták olvass vissza picit pls

GOOBY, pls

grebber
Már retentõ sokszor le lett irva.

Ugyanazt kell csinálni mintha párbajoznál!

Next PC upgrade: 2022

w77d
Sziasztok! Ott tartok amikor megmentette a srác a csajt és a tiszteletest! Jön egy videó, a rosszfiú felkel és nekem valahogy le kéne lõnöm mielõtt megöli a srácot. De sehogy sem akar a tiszteletes lõni! Mit kell ott tenni?

revizor
Az nem tolvaj, akinek a papája nem tud a zsebébe dugni havi 50 rugót, hogy "vegyél belõle amit akarsz", hanem az a tolvaj -és a papája-, aki ezt meg tudja tenni...
u.i. Nem tud vk. COJ tört szervert (egy barátom barátjának a tolvaj barátja kérdezi<#nevetes1><#nevetes1>)

"Szerintem azért tart itt ez az ország mert ilyen emberek élnek benne mint te..."

Mondja ezt az aki épp el akar lopni egy programot és ehhez egy másik tolvaj segítségét kéri, RÁADÁSUL mindezt a nagyközönség színe elõtt.

Na most akkor miért is tart itt ez az ország?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Rupicz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elmégy a ház mögé,ott berúgod az ajtót,és már bent is vagy.Ennyi!

ibrik
Arról még nem hallottál a játékban, hogy az ajtókat Ray tiszteletes be is tudja rúgni?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

rosemberg
Hi
Amikor a rangerek-el letámadunk egy házat és kigyírunk mindenkit akkor mit kéne csinálni mert a házba nem enged be de szerintem bent van valami feladat ha jól értem a Billy fiút kéne megmenteni,de nem nyílik egy ajtó se.<#help>

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

Csapi007
Hello
Adott a játék, demoja ment de a teljes nem. Inicalizálási hibávál kilép.
(nem eredeti...) Valakinek 5let?

A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is.

grebber
Ha még nem jutottál túl irja is a game hogy a közeli doboz tetején vannak üvegek azokat kell lelöni!

rosemberg
Az iránytû mutatja az utat meg igazából nem is tudsz másfelé menni de csak lopakodva.

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

rosemberg
A jobb felsõ sarokban van egy irágytû és egy piros pont az íránytûben arra kéne tartanod de az öreg ne vegyen észre.

AMD Boss
Megszereztem a stukkert, de most utánna mit kell csinálnom ?

rosemberg
Ezek a részek lopakodós részek úgyhogy abba gondolkozz mindíg.Amikor a tata félre néz akkor te tudsz lopakodni persze csak békajárásban és mindíg valami mögé bújva akár egy bokor vagy akármi.Ez türelem játék.De a következõ pályán már másik szereplõt kapsz aki nem a lopakodás híve<#gun><#hehe>

grebber
Fel a kisház tetejére ugyanis ott van a stukker!

littleNorbi
+j

littleNorbi
Még naon az elején járok.Tuladon képpen hova kell eljutni, mikro be kell lopóznom egy tata farmjára?

CSásztok!
Mondjatok már Hamachi Szerver nevet meg kódot amin futna a letöltött verzió kössz szépen elõre is!
Qwerty4
nem is 2, hanem 1.8 GB

Qwerty4

Qwerty4
esetleg ha max. 100 MB-os valamirõl lenne szó, de több mint 2 GB<#ejnye1>

Qwerty4

Qwerty4
"Szerintem azért tart itt ez az ország mert ilyen emberek élnek benne mint te" - de uncsi ez a közhely és még nem is igaz, azért áll így az ország, mert elk**ták<#smile>

Qwerty4

rosemberg
Ha eljutok odáig én küldök.

rosemberg
Ez szivességnek amit te kérsz hát egy kicsit erõs hogy két napig járassam a gépet a te két szép szemedér ráadásul itt fizettek érte az emberek még ha warezt fizettek is akkor is.Szerintem torrentel le lehet szedni próbálkozz avval vagy vedd meg a boltban.De küldesz egy emeldíjas SMS-t és leszeded ne legyé má tehetetlen.<#wave>

ibrik
Egy dolgot hagytál figyelmen kívül: a warezolás tiltott a fórumon.
Te azonnal kimeríted ezt a fogalmat, mivel nem veszed meg a játékot, de úgyanúgy az is bûnös, aki esetleg netalántán átküldené neked - de ilyet hidd el, senki sem fog tenni a saját érdekében.
Ennyi.
Minden további hozzászólásod ellened szól.

Értem én...

1. Miért kell ilyen: <#mf2> szmájlival illetni a kérdésemért.
2. Mit érdekel az téged, hogy foglalkozik e velem moderátor.
3. Szerintem azért tart itt ez az ország mert ilyen emberek élnek benne mint te Másoknak szivességet tenni, az fáj... egyébként miért kínlódás az neked ha adatátvitel folyik az msn-en?
4. Mindezekbõl levonva a tanúlságot... szerintem te egy igazi SEGGFEJ vagy!

<#smile>

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

ibrik
Elõször is az általad felvetett dolog a warez témakörbe tartozik, tehát örülhetsz, hogy valamelyik moderátor eddig még nem figyelmeztetett érte...
A másik meg, hogy igencsak naív feltételezés, hogy valaki is majd kínlódni fog azzal neked, hogy áttuszkolja a több, mint 2 GB-ot.
Szóval, oldd meg máshogy.

Hello!
Please Help!!
Bekrepált az összes mentésem 😞
Tudna valaki küldeni aXII fejezetbõl mentést a [email protected]?

most mér? ha tõlem kérnének ilyesmit, megtenném... Olyan nagy kérés ez? rugalmatlan vagy.

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

ibrik
Ez egy igen-igen naív beszólás volt... <#mf2>

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni!
Hogy tudom kiírni az EMUDVD Unleashed verziót? Alcoholal próbáltam, de azt írja hogy nem támogatott rögzítési formátum. Help !!!
Hi!

Lenne valaki olyan kedves és áttolná most ezt a call of juarez image-t msn -en vagy skype -on?

<#hawaii>

igen...Billynél valoban jobb lenne a TPS játékmod!! 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

littleNorbi
Csak FPS-be lehet nézni a játékban?

De meg kell várni, míg felemeli a kést addig nem engedi lehúzni és elõrántani a fegyvert.

Rupicz
sry. Az elõzõ üzenetem természetesen Eagle16-nak ment!

Rupicz
Vissza kell menni a templomhoz,ott felmászol a köveken a tetõre,majd a hegygerincre.Onnantól arrafelé kell menni,amerre a videó mutatta.

grebber
Ugyanazt mintha párbajoznál!

Hi elakadtam a leges legvégén ott amikor Juarez felemeli a kést és én nem tudok se concetration mode-zni se lõni. MIT KELL CSINÁLNI MERT MÁR NAGYON IDEGES VAGYOK!!!
Plz Help<#help><#help><#help>

Eagle16
hali!
elakadtam sajnos...amikor a medált a sírkõbe teszem és a sziklát arrébb kéne mozdítani azt hogy kell???már bejártam a fél sivatagot...nem tudok oda feljutni ahova néz a csávó...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

grebber
Nem!

grebber
Nem!

Ja, lehet valahogy külsõ nézetre váltani?

Végig vittem.

Hát szerintem nagyon jó volt. Csodaszép grafika és többé kevésbé pörgõs játékmenet. A történet rendben volt. Az akciósabb részeknél a hang is jól odavágott. Keveseltem a lovaglós részeket, bár az üldözés nagyon ütött. A játék második fele sokkal jobbra sikerült mint az eslõ fele, ott zavaróan sok lopakodás van. Azért a kedvencem a farm lerohanása rész, de van egy két nagyon feelinges rész azon kívül is.

ibrik
A korbácsot a patkolókovács (blacksmith) elõtt álldogálló lovak mellett jobbra találod, mielõtt a csajhoz bejuthatnál. Mivel én még elõtte felvettem, nem tudom, hogy késõbb, amikor már lopakodnod kell kifelé a városból, hogy ottvan-e még.

rosemberg
Hát köszi mindenkinek a tippet megpróbálom ,korbácsom az nincs de a prostinál már voltam úgyhogy vagy eztán veszem fel vagy már elhagytam a prostihoz dobozokat raktam egymásra úgy másztam be.Mostmár jó lessz ha találok lõszert mert ég bennem a bosszúvágy.<#vigyor1><#gun>

PhantomAss
nekem épp hogy teccik a lopakodás suttyó billyvel😊 sztem nem olyan vészes...nekem legalábbis nem okozott problémát (talán mert én is suttyó vaok😮))

GOOBY, pls

ibrik
És közben kikupálódsz a bibliai idézetekbõl is. <#mf2>