Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjCooll
bocs srácok az elejnán amikor elkezdödik a gam eakkor oda érek a az örge hapsihoz utána mitt kel ccsinálni mert álanodan pofázik valamit aztán okok esy vagy vmi ilyen segítene vki?

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

zizz21
Az milyen,h homlokon lövöm a faszit mind a két pisztollyal aztán nem történik más csak leesik a kalapja?? <#idiota> Meg a másik,h szemben áll velem az egyik mellbe lövöm 4szer,aztán néz Rám bambán mire megunja és elfut! <#confused> Háát nemtom...

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

arty
hivataloss forumon ennyit írnak:
"The graphics card is not supported by Call of Juarez, or the graphics drivers are not updated.
The minimum required to run Call of Juarez is an nVidia GeForce 6600 or ATI Radeon 9800 graphics card.
To know the graphics card or chip of your computer:
1. Please click Start then Run.
2. From Open: enter DXDIAG command then click OK.
3. Click Display tab.
4. Read the 'Name:' line content.
If you have an nVidia GeForce 6600 (or higher), or an ATI Radeon 9800 (or higher) graphics card, please update the graphics drivers."

Milyen vidkártyád is van? Melyik driverrel? DirectX is a legujabb? Ezek az általános dolgok 😊

Forza.

Lécci valaki segítsen márr...

killer123
Persze hogy jól megy mert nem használ egy csomó effektet a 9550 kari.
PL: HDR , S.M3.0 stb stb.

Jó konfig.

rosemberg
Te az ajánlott konfigot írtad le és nem a minimumot szerintem bár nem néztem meg.

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

Csak nekem van ez a probléma? 😞

Helló mikor elindítom a játékot és elkezdené betölteni a pályát ezt írja ki: exception: file'.\src\TerrainNew\GeoMipMap.cpp', line: 679, msg: CMipMapTerrainBlock::BuildMipMaps(...): unsupported position stream: terrain.mat . Jah és nem eredeti a játék :S Mi lehet a baj vagy mit csináljak?

ez hülyeség!😄

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

ibrik
Ja az imakönyv...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az imakönyvnek sehol sincs szerepe a játékban. Ha elõveszed és használod, akkor Ray tiszteletes felolvas belõle egy részletet. Ennyi...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Talán el kellene olvasnod a szöveget, ami a képernyõn megjelenik...
Azaz: pisztolypárbajoknál a fegyver "virtuális" elõkapása úgy történik, hogy amikor a visszaszámlálás nullához ér, a harang hangjára az egeret hirtelen lefelé rántod, majd az ezután következõ kombó alatt gyorsan vissza feltolod, ekkor jobboldalt lent megjelenik a célkereszt, amit már ráirányíthatsz az ellenfeledre (leghatásosabb egybõl fejbelõni). Arra vigyázz, hogy ez egy "jobbkezes" párbaj, vagyis a jobbkezedben lévõ pisztollyal fogsz lõni a JOBB egérgombbal.
A jobbra-balra hajlásnak annyi az értelme, hogy az ellenfeled nehezebben talál el.

Hali!
Az 3 epizódnál járok mikor felgyújtom a házat és kijön 1 csávó akivel párbajozok(elõször) de csak jobbra-balra tudok dõlni...
Mit kell nyomni hogy tudjak lõni? vagy mi?
ja és az imakönyv mirevaló?😄
köszi!

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

reaper4
gratulálok

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Qwerty4
nameg a proci is csak Sempron 2500+(1750 MHz) ezek mellett😛4 3GHz / Athlon 3000+ (3GHz for Celeron)

Qwerty4

Qwerty4
az ATI sort kihagytam:
Supported Video Cards at Time of Release:
nVidia GeForce 6600, 6800, 7600, 7800, 7900
ATI Radeon: 9800, X800, X1300, X1600, X1800. X1900

Qwerty4

Qwerty4
YEEEAAHHH!!!<#nyes>
Most felraktam a gamet és nem mûxik szarul, meg sem akad pedig sok dolog hiányos a konfigurációmba, pl. ha nézem a Recommendent gépigényt akkor 1 GB RAM helyett csak 512 MB és a VGA kártya is gyengébb sokkal, nekem ATI Radeon 9550-es van és Radeon X800-ast igényelne.
És még a támogatott kártyák közt sincs az enyém:
Supported Video Cards at Time of Release:
nVidia GeForce 6600, 6800, 7600, 7800, 7900

Azt hittem hogy akadozni fog és qrva jól megy helyette.<#worship>

Qwerty4

Lenyomtam én is, nagyon tetszett. CSodás hangulata van a játéknak, utóbbi idõk egyik legkellemesebb meglepetése volt!
THX!
ibrik
Már többször le lett írva: csinálj úgy, mint a pisztolypárbajoknál.

Hali!

A XV. epizódnál járok és feltámadt Billy faterja. Késsel ront rá a szemétláda és Reverend Ray-jel kellene ebben meggátolnom, azonban arra sincs idõ, hogy a pisztolyt (vagy a Bibliát) elõkapjam. Mi a megoldás? (Tök gáz, hogy a legvégén akadok el!) PLS HELP!<#conf>
revizor
Szasztok! Van-e már tört szerver?

Tinman
Nézd meg a Far Cry értékeléseket. Egészen "véletlenül" tudom, hogy az egyik lápnál ezt az úttörõ FPS-t Celeron alapú gépen játszotta /és még csak nem is végig/ a teszter. No comment.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
és mi alapján? akadt a szerkesztõség gépén?

ha megnézitek az itteniek kömmentjeit, akinek bejött a western hangulat, szinte mindenkinél 10/10 ... GURU innentlõl kb. gamestar szint ... mérvaóak õk is 😊)

Forza.

Tinman
"Ízlések és..."
Jobb, ha nem olvasod el a Guru értékelését, állítólag 70% körülre értékelték.
<#lama>-ák <#vigyor3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fritz Von...
Nem is igaz. Pont azon gondolkozom, hogy még egyszer végigtolom. A postakocsi üldözést pedig még vagy 3x is. 😊
Ez az elmúlt 10 év LEGSZÓRAKOZTATÓBB játéka volt. Grafikailag pedig (leszámítva apróbb object dolgokat) az én ízlésemnek tökéletes, simán 100%. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Tinman
Hát ez marha rövid volt :-(
Tegnap d.e. nekiestem az elejétõl, normal fokozaton, késõ d.u.-ra meg végeztem.
Kiváló FPS volt, de sajna az újrajátszahtósági mutatója konvergál a zérushoz.
Nem is tudom mikor szórakoztam utoljára ilyen jól FPS-el. <#eljen>

Szal az elõbb nemvoltam világos.Nemjól szedtem le a játékot,másik felhasználónál és most nemtudom visszatenni.Elindítom az installt beírom a kódot aztán ezt az üzenetet kapom:a termék beállítási adatai hibásak,lépjen kapcsolatba technikussal.A regisztrációs adatbázist már kitakarítottam.
Valakinek valami ötlet??

zizz21
Ajj de barom vok,h nem olvastam vissza legalább fél oldalt! <#falbav> Amúgy köszi szépen!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Ott bele kell esni a vízbe, aztán ahol lehet kimászni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

zizz21
És mit csináljak a bány bejáratánál a kis hídnál,mert leszakad? nemtudtam átugrani,de lehet azért mert csacsi vok. Ott át krll ugrani,v mit kell? Köszi!!!

Szerintem akkor válaszd ki a LOAD-nál az episodonkénit betölthetõségekbõl a XI-et és játszd újra onnan.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hi Lenne egy problémám!
Eljutottam a XII fejezetig utánna tölteném be a mentésem kilép a játékból.
Jólvan unistall utánna installálnám és ezt írja ki A termék adatai hibásak.Forduljon technikushoz.
Mi lehet a probléma<#falbav>

zizz21
ciki <#idiota>

nem kellett volna lecsapnod azt a csákót a tüz mellett..

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

zizz21
Elakadtam billy második pályáján,ahol elkell menni a bányába.Alszik egy ember a tûz mellet,azt leütöm ostorral(a villámcsapáskor,nem vettek észre,mellette a ládában van egy titok),továbbmegyek beszélget 3 ember az idõjárásról,mögöttük elosonok be egy alagútba,itt jön egy AUTOSAVE,majd az alagút másik végén szintén beszélget 2 ember,befejezi a mondatot,majd riadóztat és vége.kiirja,h failure. Pedig tuti nem vettek észre ott guggolok az alagút közepén a sötétben.Mit rontottam meg hol?Lécci segítsen Vki! Köszönöm!

A vízbõl ahol lehet mássz ki és az eddigikhez hasonlóan osonj tovább. Elõbb-utobb elérsz a bányáig azt ugysem tévesztheted el.

Nem kell beleereszkedni a vízbe.

IV. résznél kéne segítség: a híd leszakadt a zuhatag bal partján kóválygok szemben levõ parton ketten is figyelnek, leugrottam a zuhatagba ott mit kell csinálni valami alagutról olvastam ,de semmit nem találok ....jól jönne egy kis infó
Kérlek segitsetek nekem elakadtam a játékban.Annál a résznél vagyok ahol a falubol kell kijutni.Már megszereztem az ostort is ott vagyok ahol ahol szerintem valamelyik fán kell reereszkedni a vizbe csak akár hogy is próbálok lereszkedni csak egy picit sikerül leereszkedni aztán ha megnyomom az ugrás gombot leesek es meghalok.Ha valaki tudja mit kell csinálni kérem segitsen.<#falbav><#falbav><#falbav>
Nahh senki nem tudja hogy kellene megcsinálnom?

svédcsepp
Jaja itt volt a hiba,nemtudtam mit jelent a tree szó,de azt vágtam,hogy el kell bujni és várni ,míg az öreg elmegy onnan.Most startlap volt a barátom<#hehe>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Helló mikor elindítom a játékot és elkezdené betölteni a pályát ezt írja ki: exception: file'.\src\TerrainNew\GeoMipMap.cpp', line: 679, msg: CMipMapTerrainBlock::BuildMipMaps(...): unsupported position stream: terrain.mat . Jah és nem eredeti a játék :S Mi lehet a baj vagy mit csináljak? Elõre is thx.

revizor
ne kötözködj vele, inkább állj be a fa mögé aztán onnan kukucskálj, míg reá nem un a kötözgetésre

zizz21
Köszi szépen!!! Már folyamatban van a "beszerzés" 😄 Nagyon kiváncsi vok rá,jónak tûnik!

Rupicz
"A Call Of Juarez egy érdekes western akciójáték, melyben az üldözött és az üldözõ szerepét is játszhatjuk. Dél Texas, 1882. Billy Candle alig töltött be a 19. életévét máris azzal gyanúsítják, hogy megölte édesanyját és mostohaapját. Forró nyomon lohol utánna Reverend Ray McCall, mostohapja testvére a hírhedt párbajhõs, aki meg van gyõzõdve róla, hogy Isten akarata, hogy õ legyen Billy bírája és hóhéra egy személyben. A Call of Juarez egy igazi western kaland lesz, mely a bosszúról, a túlélésrõl és elveszett kincsekrõl szól. Billy íjával képes megoldani a problémás helyzeteket vagy épp lopakodva kerül ki belõlük vagy épp bele egy másikba. Ray képes prédikációjával megtorpanásra bírni ellenfeleit, hogy aztán a hatlövetû végleg megállítsa õket... Sokféle felszerelésre tehetünk szert, a fegyverek között helyet kap majd a klasszikus hatlövetû és az íj is, a felszerelések között is sok mindennapi kellék kap helyet. A Techland saját Chrome motorja adja a grafikát, mely sok újításon ment át. Az ellenfeleink intelligensen viselkednek majd, fedezik egymást és csapatként mûködnek. A többjátékos részben összemérhetjük tudásunkat egymással vagy kooperatív részben egy csapat törvényen kívülit játszva menekülhetünk üldözõink elöl."
Forrás: PC Dome

A magam részérõl azt tudom mondani, h a játék grafikailag is,történetileg is szuper.Igaz,vannak olyanok, akiknek a lopakodós stílus nem jön be,és bizony Billyvel sokat kell osonni, de az öreg csuhás mindenért kárpótol.Van benne még néhány fejtörõs rész,de itt igencsak mindenre választ kapsz.Szerintem megéri "beszerezni"...

zizz21
Sziasztok képek alapján megfogot a játék! Megkérhetnék vkit,h pár szóval irja,h mi a game lényege?Milyen típusu,és,h mirõl szól,meg mihez hasonlít lenginkább! Elõre is köszönöm!!!

ui. : a google-os üziktõl megkímélhettek,tom,h van google,meg,h a barátom. 😊 De a fórumózóktól szeretném hallani,mert ez jobban érdekel,mint egy cikk bárhol.

Rupicz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sry! az-az üzenet rosembergnek ment vona.
Neked azt tudom tanácsolni, h szedd le a reloaded-es fixet,és azzal próbáld meg.

svédcsepp
jólvan, a tree volt a kulcsszó, sikerült....<#lama><#taps>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp
Elsõ pálya ,öreg muki, baszik elmozdulni.Kötözgeti azt az otvaros dobozt.😄
Én türelmes ember vagyok ,jópár lopakodós gammát toltam már (thief 3,splinter cell részek,manhunt),na mind1, sokáig csomozza még a dobozkáját,kitépek egy tölgyfát és megsimogatom vele 😄

Viccet félretéve nemtudom mit cseszek el,pedig megnéztem,a leirtakat és igyekszem úgy csinálni,de nem mozdul az öreg csak...kötöz-kötöz és kötöz....

svédcsepp
"hát ha még megy is, nagyon nagyon erõs diavetítésre számíthatsz"

Ez odabaszott 😄😄😄😄