Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
"The graphics card is not supported by Call of Juarez, or the graphics drivers are not updated.
The minimum required to run Call of Juarez is an nVidia GeForce 6600 or ATI Radeon 9800 graphics card.
To know the graphics card or chip of your computer:
1. Please click Start then Run.
2. From Open: enter DXDIAG command then click OK.
3. Click Display tab.
4. Read the 'Name:' line content.
If you have an nVidia GeForce 6600 (or higher), or an ATI Radeon 9800 (or higher) graphics card, please update the graphics drivers."
Milyen vidkártyád is van? Melyik driverrel? DirectX is a legujabb? Ezek az általános dolgok 😊
Forza.
PL: HDR , S.M3.0 stb stb.
Jó konfig.
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Azaz: pisztolypárbajoknál a fegyver "virtuális" elõkapása úgy történik, hogy amikor a visszaszámlálás nullához ér, a harang hangjára az egeret hirtelen lefelé rántod, majd az ezután következõ kombó alatt gyorsan vissza feltolod, ekkor jobboldalt lent megjelenik a célkereszt, amit már ráirányíthatsz az ellenfeledre (leghatásosabb egybõl fejbelõni). Arra vigyázz, hogy ez egy "jobbkezes" párbaj, vagyis a jobbkezedben lévõ pisztollyal fogsz lõni a JOBB egérgombbal.
A jobbra-balra hajlásnak annyi az értelme, hogy az ellenfeled nehezebben talál el.
Az 3 epizódnál járok mikor felgyújtom a házat és kijön 1 csávó akivel párbajozok(elõször) de csak jobbra-balra tudok dõlni...
Mit kell nyomni hogy tudjak lõni? vagy mi?
ja és az imakönyv mirevaló?😄
köszi!
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Qwerty4
Supported Video Cards at Time of Release:
nVidia GeForce 6600, 6800, 7600, 7800, 7900
ATI Radeon: 9800, X800, X1300, X1600, X1800. X1900
Qwerty4
Most felraktam a gamet és nem mûxik szarul, meg sem akad pedig sok dolog hiányos a konfigurációmba, pl. ha nézem a Recommendent gépigényt akkor 1 GB RAM helyett csak 512 MB és a VGA kártya is gyengébb sokkal, nekem ATI Radeon 9550-es van és Radeon X800-ast igényelne.
És még a támogatott kártyák közt sincs az enyém:
Supported Video Cards at Time of Release:
nVidia GeForce 6600, 6800, 7600, 7800, 7900
Azt hittem hogy akadozni fog és qrva jól megy helyette.<#worship>#worship>
Qwerty4
A XV. epizódnál járok és feltámadt Billy faterja. Késsel ront rá a szemétláda és Reverend Ray-jel kellene ebben meggátolnom, azonban arra sincs idõ, hogy a pisztolyt (vagy a Bibliát) elõkapjam. Mi a megoldás? (Tök gáz, hogy a legvégén akadok el!) PLS HELP!<#conf>#conf>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ha megnézitek az itteniek kömmentjeit, akinek bejött a western hangulat, szinte mindenkinél 10/10 ... GURU innentlõl kb. gamestar szint ... mérvaóak õk is 😊)
Forza.
Jobb, ha nem olvasod el a Guru értékelését, állítólag 70% körülre értékelték.
<#lama>#lama>-ák <#vigyor3>#vigyor3>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez az elmúlt 10 év LEGSZÓRAKOZTATÓBB játéka volt. Grafikailag pedig (leszámítva apróbb object dolgokat) az én ízlésemnek tökéletes, simán 100%. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Tegnap d.e. nekiestem az elejétõl, normal fokozaton, késõ d.u.-ra meg végeztem.
Kiváló FPS volt, de sajna az újrajátszahtósági mutatója konvergál a zérushoz.
Nem is tudom mikor szórakoztam utoljára ilyen jól FPS-el. <#eljen>#eljen>
Valakinek valami ötlet??
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Eljutottam a XII fejezetig utánna tölteném be a mentésem kilép a játékból.
Jólvan unistall utánna installálnám és ezt írja ki A termék adatai hibásak.Forduljon technikushoz.
Mi lehet a probléma<#falbav>#falbav>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Forrás: PC Dome
A magam részérõl azt tudom mondani, h a játék grafikailag is,történetileg is szuper.Igaz,vannak olyanok, akiknek a lopakodós stílus nem jön be,és bizony Billyvel sokat kell osonni, de az öreg csuhás mindenért kárpótol.Van benne még néhány fejtörõs rész,de itt igencsak mindenre választ kapsz.Szerintem megéri "beszerezni"...
ui. : a google-os üziktõl megkímélhettek,tom,h van google,meg,h a barátom. 😊 De a fórumózóktól szeretném hallani,mert ez jobban érdekel,mint egy cikk bárhol.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Neked azt tudom tanácsolni, h szedd le a reloaded-es fixet,és azzal próbáld meg.
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Én türelmes ember vagyok ,jópár lopakodós gammát toltam már (thief 3,splinter cell részek,manhunt),na mind1, sokáig csomozza még a dobozkáját,kitépek egy tölgyfát és megsimogatom vele 😄
Viccet félretéve nemtudom mit cseszek el,pedig megnéztem,a leirtakat és igyekszem úgy csinálni,de nem mozdul az öreg csak...kötöz-kötöz és kötöz....