Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
A lovaglós részeket is nagyon eltalálták, és ha lenézek, látom magamat a lovon ülni 😊 Még jó, hogy Billy két pisztollyal a kezében is megüli, ha lesz ilyen rész, kipróbálom az õsmagyar stílust is, és hátrafelé fogok nyilazni. 😊
grebber: nem is csoda asszem 😄 elég VGA zabáló stuff, és eléggé gyönyörû is.. 😊
btw, tökjó az új design 😛
énis úgy lovagoltam, hogy felfele néztem 😄DD
de barlangokban jól ment 😛
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Mit-mit kifejtenéd? paprikás krumplit,szójapörköltet vagy mit?😊))
Melyik izé is ég pontosan? a hozé melletti?😊
Fejtsd ki bõvebben kérlek és akkor tréfa helyett esetleg tud(unk)segiteni...
peace
Akciós részeknél meg kb 5-6 fps
1len pálya(rész) volt ,ahol 28 fps volt folyamatosan ,amikor kitesznek az erödbõl és meg kell találnod az aranyat,na ott 1 ideig nagyon fasza volt....
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
nekem pont miután végigvittem, éett jobb gépem, de nincs erõm még1x végigtolni ... 😊
Forza.
Kis bug...
Én kérek ellnézést,az ima ideje alatt csak azért nem ment le az életerömbõl mert pont a melvértet találták el,ami olyankor sárga lesz és nem sebez meg a golyó...<#lama>#lama><#buck>#buck>
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Nem nyitok vitát de .....hény éves vagy 12?
Már a 8. fejezetet gyûröm és elakadtam egy csöppet... Egy bosszantó részen. Billyvel kell menni és lovat kell szerezni, hogy azzal jussak majd el Molly farmjára (ha jól emléxem). Fel is mászok a hegyen, meg van a ló, a házban megtalálom a nyerget és még egy fegyvert is, hozzá tölténnyel. Elviszem a nyerget a lóhoz, de sehogy nem tudom felrakni rá. Szó szerint rá kéne rakni? De próbáltam azt is és nem nagyon sikrül... Ha meg nincs a kezemben a nyereg, akkor meg a célkereszt átváltozik nyereg jellé. Hiába nyomom a használt, semmi. Max a ló hátsójára tudok ütni, de ez sovány vigasz... És ahogy néztem ló nélkül tovább sem lehet menni. 😞 Valaki segítsen! Köszi
PSN: s3ctorHU
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
és akkor majd utánna talán rájössz magadtól, de ezután elég szenvedõs rész jön (legalábbis nekem az volt :S)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hol találom az utat a vasúthoz?
köszi!
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Kösz a segitséget
Odaértem 1 faszihoz,aki elkezdett lõni én toltam neki az igét 😄 és valamelyik ima ideje alatt nem ment le az életerõmbõl eközben pedig sárga lett alúl a kis figura ikonja....
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet