3656
  • lee56
    Na ez az ami kikészít, kb 4 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod, vagy csak írni tudsz? Arról nem is beszélve, hogy keresni is lehet a topikban
  • Pali94
    Helo!segitene valaki a vonatos pályán vagyok,kaptam egy távcsöves puskát és löni kéne valamit a vonaton vagy ilyesmi.
  • lee56
    Nya végigvittem, azthittem picit többet lehet majd nyilazgatni a kis mexikói "indián" csávóval, ebben egy kicsit csalódtam, de azért fasza volt
  • Vlala #2613
    Ma volt egy érdekes jelenetem a játékban.
    Vonatos pálya, Reverend Rayjel.
    A villámkezű pap, miután lenyomott egy rakás vonatrablót, fegyvereiben 6-6-6 tölténnyel (rossz ómen) oda-vissza rohangált a pályán, keresve, hogy hol találva némi whiskeyt... szerencse, hogy nem hagytam túl sok embert a pályán, szerintem betegre röhögték volna magukat.
  • lee56
    hehe, pedig, egy nagy dagi pont mutatta az iránytűn, meg nekem már a nyulvadászat közben feltünt, elég érdekes látvány volt, gondoltam itt még lesz valami majd, hát bejött
  • Qwerty4
    nekem is ment a felfelé mászás viszont vagy fél napot kerestem azt a hegyet
  • lee56
    az ment mint a karikacsapás, csak amikor először felértem a tetejére, majdnem otthagytam a tollat, utánna meg kinyirt a madár párszor
  • Qwerty4
    15 chapter van összesen
    a vadászat után még érdekesebb jön, hegymászás, én itt vesztettem el igazán a fonalat, alig találtam meg melyik hegyre kell mászni
  • lee56
    Jaja, nagyon király a game, nemrég voltam nyulat vadászni, hát ilyen hunting unlimitedek elbujhatnak a látvány/fizika terén.

Amugy a vonatos résznél énis elvesztettem a fonalat, de tettem 2-3 kört azt megtaláltam a kis sziklás ösvényt, a vonat mellett, a géppityunál.

Egy villámkérdés a végére, ki tudja mennyi epizódos összesen a game? Csak tudni szeretném mennyi van még hátra kb.
  • Qwerty4
    sztem nem kicsi, éppen hogy hosszú
    a vonat egyik ajtaját elzárják egy deszkával, elhagyod a vonatot majd ahogy kiérsz a golyószóróhoz balra térsz és mensz amíg lehet, majd fogod látni a vonatot és kilövöd a deszkát akármelyik fegyverrel
  • jani1191
    Hali
    No én még csak most játszom a gaméval de egy kis helpre lenn szükségem mert ezen a ponton elakadtam.
    Episode VI-ról van szó és Objective: Shoot off the bar locking the door from outside.
    No itt mit kell csinálni. Mit kell honnan kilőni?
    köszike előre is aki megválaszolja nekem amúgy nagyon kircsi lett a game
  • DjCooll
    értem okés köszike
  • Casseus
    ibrik: valami ötlet a prbléma megoldására ?
  • ibrik
    Teljes lesz. Mint már említettem, az én vállalt részemet, a grafikai magyarítást már hónapokkal ezelőtt leadtam Morpheu$-nak. A szöveges rész befejezése még rá vár.
  • Casseus
    Nekem is ugyanez a problémám!
    Régen már játszottam vele akkor elindult!
  • DjCooll
    áá a nem jó!de tejes magyarítás lesz?
  • ibrik
    A magyarításról újabb hír: Morpheu$ belecsapott egy újabb projektbe (LOTR:BFME2). Ma beszéltem vele MSN-en, hogy most akkor mi van? Azt mondta, hogy a COJ magyarítás csúszik decemberre.
  • riddick3
    sziasztok problemam van a jatekall,a masodik epizodnal mikor billy levagja a hidat utana a papal visza megyek oda ahol eg a pajta, csinal egy automentest a video utan es kifagy nem megy tovabb
  • zero977
    Persze , mindegyiket felülírtam :-)
    Azután kapom ezt a hibaüzenetet ...
  • ibrik
    A reload-os DVD-n lévő crack mappában lévő minden fájllal felül kell írnod az eredeti fájlokat.
  • zero977
    Sziasztok !

Kellene egy kis segítség.Havernak letöltöttem a RELOAD-os verziót.
    Alcholba be az image, install, crack a imageben lévő crack könyvtárból, de nem indul el, csak a lenti hibaüzenet kapom.

Próbáltam bemountolva, anélkül, másik crackel ....semmi, mindig csak a hibaüzenet ....:-(

• ibrik
    Nálam 1 GB DDR2-533MHz RAM van - azt ugyan nem méregettem stopperrel, hogy mennyi idő volt a pályák töltése, de viszonyítási alapként, voltak olyan betöltő képek, ahol az éppen aktuális szereplő beszéde betöltötte a teljes oldalt és kb addig tartott a töltés, amíg azt végigmondta.

Már tervbe volt véve nálam - nem pont játék miatt - a memóriabővítés, de mivel pont mostanában mentek fel az árak úgy általában (karácsony RULZ...), így most ezt egy kicsit jegeltem...
  • Qwerty4
    Tényleg!Mondjuk 1024 MB RAM-mal mennyi ideig tölti be a pályákat?Sajnos nem tudtam megtapasztalni, pedig nagyon szerettem volna.
  • ibrik
    A pályák betöltésének idejét csak egy módon csökkentheted: növeled a fizikai memória méretét (veszel).
  • Qwerty4
    nem csak demoban, sajnos nem tudlak megnyugtatni...
  • Anteris
    ugye csak a demoban töltődik 4 percig!!! egy pálya, nyugtassatok meg!
  • skampi
    nem rossz!de ez mászási szempontból egyszerű terep és biztos forrásból tudom,h a srác azóta halott...
    tehát nem másszatok így hegyet!
  • Sgtfathi
    A magyarositás hogy áll???
  • Qwerty4
    ahol felértél erre a helyre vagyis ahol felmásztál nézz balra és ott mássz tovább
  • Soldier22
    Azt nem találtam. Miért van, lehet hogy azt kellene keresnem?
    Se arra nem tudok menni amit lefotóztam, se mögém.
  • Qwerty4
    a közelbe van egy barlang???
  • Soldier22
    itt vagyok és most merre, mert lefele nem hiszem. Mindig lefele megyek, de elég gyorsan(ESEK).
  • Qwerty4
    ott asszem le kell szökni, ha a vízzel szmben állsz akkor balra
  • Soldier22

Sziasztok!
    Elakadtam a sasos pályán, a leszakadó sziklák után. Van egy fa eminél nem tudok tovább menni egyik írányba sem! Se a fáról sem a sziklákról nem érek el semmit. PLS HELP!!!!
  • revizor
    Ha komolyan gondoltad, akkor értékes ember vagy. Én már végignyomtam, de mások majd örülnek. Sok sikert!
  • ibrik
    Esetleg videókártya driver frissítés???
  • Marex
    Sziasztok
    Sok jót hallottam a játékról gondoltam kipróbálom, de valamiért nekem
    olyan mint egy lassított felvétel az egész játék és nem tudom ,hogy miért.
    A gépben intel core 2 duo 6300-as proci van ,1 gb ram és egy ati 1600xt
    videokártya.A grafikát minimumra tettem semmi extra és mégis ilyen.
    Valaki valami ötlet?
    Előre is köszi a segítséget
  • wantonly
    Sziasztok!

Csak szólok, hogy elkezdtem csinálni egy végigjátszást a gémhez, úgy tudom magyarul még nincs.
  • revizor
    A srác nem először rugaszkodott neki, az egész mászóvonal fehér, lehet rajta pár mázsa magnézium.....
  • Hoz_Hun
    Azt a k*rva! Hát nem semmi...