3656
-
#2656 Sziasztok! Kéne egy is segítség! A VI.- ik Epizódban megakadtam. A papbácsival megyek, és megállítottak egy vonatot! A rosszbácsi elragadott túszként magával egy csajt, és bezárta az ajtót maga után. Hogyan tudok továbbmenni? Van ott egy hordó TNT, de azzal nem lehet berobbantani az ajtót. HELP -
aaatttika #2655 Vegigvittem, szerintem 2006 egyik legjobb jateka, grat. a keszitoknek, egy hibaja van, hogy kicsit optimizalatlan, amugy -
#2654 Tudnátok abban segíteni hogy, az Episode II résznél mikor leszakad a függőhíd és vissza kell minni a farmra és elvileg le kéne verni az a három csákót na akkor mikor a "help" megjelenik akkor meg fagy a gém.
Mitől lehet??? -
chapog #2653 Mivel tudnám ezt a problémát orvosolni? Teljes formázás? -
lee56 #2652 esetleg a vinyód, fájlrencer hiba, neaggyisten bád szektor... -
Vlala #2651 Valami fájl megsérülhetett telepítés közben. Vagya telepítő maga ishibás. -
chapog #2650 Esetleg ötlet, vélemény?????????????
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. A következőket írja ki:
exception: file'.\src\TerrainNew\GeoMipMap.cpp',line:679,msg: CMpMapTerrainBlock::BuildMipMaps(..):
unsupported position stream: terrian.mat
A képet nem tudom, hogy szúrjam be, ezért írtam le
Ha valaki tud segítsen -
fbd195 #2649 Nem Indul Mert Azt Írja Ki Hogy Az Eredeti Lemez Hitelesítése A Megadott Időn Belül Nem Sikerült. Mit Kell csinálni?
-
#2648 ok köcce!éS sorry hogy nem olvastam vissza kiment a fejemből:S:S:S -
hackerr #2647 Nem kell magasabbra másznod hanem lefelé ,menj ki jól a szélére és találsz levezetö utat -
Vlala #2646 idézem Qwerty4-et (#2636):"ott asszem le kell szökni, ha a vízzel szmben állsz akkor balra" -
#2645 Srácok elakadtam a hegymászásnál!!!votl egy barlang ahol egy kígyó volt meg egy kó vagy tojás vagy mi és onnatól nem tudom merre felé kell menni mert nem tudok magasabbra mászni!valaki segítsen plz előre is köszike
-
chapog #2644 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. A következőket írja ki:
exception: file'.\src\TerrainNew\GeoMipMap.cpp',line:679,msg: CMpMapTerrainBlock::BuildMipMaps(..):
unsupported position stream: terrian.mat
A képet nem tudom, hogy szúrjam be, ezért írtam le
Ha valaki tud segítsen -
#2643 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lopakodni kell, hogy az ürge ne vegyen észre. Be kell menni a ház mögé, ott a ládát oda kell pakolni a falhoz, felmászni, majd a háztetőn a ládában találsz fegyvert. Utána már nem kell lopakodni lejössz, a hordók mögül kell "lövészgyakorlatot" tartani, szétlövöd az üvegeket. Ha megvan elindulsz tovább. Ennyi. -
#2642 Sziasztok én már a legelején elakadtam a farmnál, ott mitkell csinálni? -
#2641 aham...menni fog
de néha akadozik, erre készülj fel, viszont nem vészes kivéve a vonatos pályán -
#2640 Hell, ezen a videókarin megmoccan a játék??
EAX550hm512 td 256mb -
#2639 ne mondjátok, hogy nem volt hosszú, mert nagyon is az volt... -
geCCo33 #2638 na vegre sikerult lelonom, ugy kell mint ha parbaj lenne
nem volt vmi hosszu jatek :(
max 15orat ha jaccottam
nem tudtok vmi szervert ahol lehetne jaccani online, mar neztem az all-seeing-eye t de ott nem lehet ezzel jaccani -
geCCo33 #2637 ti hogy csinaltatok meg azt a reszt amikor juarez egy kessel le akarja szurni billyt?
mert a koncentraos mod nem jo es a pisztolyt elo sem veszi annyi ido alatt
mit kene csinalni, rakialtani?? -
#2636 idézem magam:"ott asszem le kell szökni, ha a vízzel szmben állsz akkor balra" -
geCCo33 #2635 segitsetek mar lecci!
a hegyen felfele amikor a sas tollat kell megszerezni
nem tudok tovabb menni, ott akadtam el ahol a sas masodszol tamadt meg, van 1 kis barlang benne egy kigyoval es sehova sem tok menni tovabb, mar sztem majdnem fenn vagyok
hogyan tovabb, mit nem vettem eszre?
illetve tudtok olyan szervert ahol nem eredeti jatekkal is lehet jaccani? -
lee56 #2634 Nekem is volt ilyesmi, de én valahogy rosszul eshettem, mert azt irta hogy megöltem egy ártatlan állatot, biztos rázuhantam és szegény ló nembirta -
#2633 én is így jártam...és volt amikor a lóval öngyilkosságot hajtottunk végre...nagy szakadékba ugrattam és a vízbe is -
#2632 Ja és most jutott esezmbe...
Mikor a Padre üldözte a lovaskocsit, és a sziklákkal tarkított lejtőn kellett leszánkázni a lóval...szóval ott először elfelejtettem rövidre venni a kantárt.
Bunkfensz és kampesz... a lónak. -
Vlala #2631 Nekem üldözés közben murdelt meg, gyalog pedig elég körülményes utolérni a kocsit.
Egyszer bevállaltam vele egy hard downhilles letörést, azt sem szerette. -
#2630 Egyszer, nyúlvadászat közben.
Nem szerette, mikor árkon, bokron, fákon akartam átvágtatni vele. -
Vlala #2629 Újratelepítés nem oldja meg? -
Kuntic #2628 Hello tudna vki segíteni?Telepítettem el is indul de amikor elkezdi betölteni a pályát ezt írja ki:exception: file'.\src\TerrainNew\GeoMipMap.cpp', line: 679, msg: CMipMapTerrainBlock::BuildMipMaps(...): unsupported position stream: terrain.mat -
#2627 Helo mindenki! A játék támogatja a Dual magos procikat?? Pl.:A64x2-4200! -
Vlala #2626 Esett már össze alattatok a ló? -
chapog #2625 Üdv mindenkinek! Nem találok cd kulcsot valaki segítsen! -
lee56 #2624 [blur=240,10]Hmm mik vannak :) -
#2623 Makróval! -
lee56 #2622 ööö, egy láma kérdés, spoilert hogy csinálsz? -
Vlala #2621 Ja, az nincs. Csak olyan jó onnan leugrani, és nézni, hogy lobog utánad a korbács. :) -
lee56 #2620 Igen, leestem, jó volt, de hol a poén? :D -
Vlala #2619 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézz a vonat felé, a személykocsi elején van egy ferde gerenda, amellyel kitámasztották az ajtót. Azt kell kilőnöd.
Újabb poén: ugrottatok már le a sasfészektől? -
#2618 mutatta, de ha közel mentem egy másik hegyhez, ott is úgy jelezte mintha jó helyen lennék... -
#2617 Engem nem idegesít ha 100x is teszik fel a kérdést, nem válaszolok s kész, ha kedvem van akkor igen...szvsz így kell ezt felfogni ezt a dolgot.