3656
-
Attlen #2696 Hello!Bocsi most játszok vele elöször:DSzval a legeslegelején ott van az a farmer aki mondja, hogy maánterület ezután mit csináljak köszi a választ.. -
#2695 JaSoN!!!
Ezt szedd le!!!
Azután ezt és ezt.
Próbáld meg velük, hátha sikerül!!! -
#2694 Crack kell legyen a játékhoz? -
#2693 securom loader? az egy progi vagy mi? -
#2692 SP2 fentvana gépemen. -
#2691 Sziasztok!Tegnap kaptam warez játékot de se crack se semmi,nem tom milyen verzió bekell mountolni és ugy kell telepiteni és utána nincs crack se semmi:S!1 Warez kérdés:Proycon progi ez mi?Hol lehet megszerezni?Meg valami CoJfálj kell hozzá honnan tudom megszerezni?,Proycon elvileg egy ilyen bemountolos dolog!?Valaki helpeljen pls mert nekem se crack se semmim nincs a játékhoz és valaki magyarázza el hogyan kell ELINDITANI!NAgyon megköszönöm. MSN:[email protected] Üdv:nesh -
#2690 Köszönöm kedves uram. -
#2689 Ja és még próbálkozhat a CoJ első warez verziójának (EMUDVD-UNLEASHED) megoldását alkalmazva.
Vagyis:
- cd-kép mountolása a legfrissebb Daemon Tools-al
- és securom loader...
Mindezekhez WinXP SP2 kell. -
#2688 Esetleg még azt meg lehet próbálni, hogy a patch telepítése előtt létrehoz egy rendszervisszaállító pontot azon a meghajtón, ahová a játék van telepítve, és ha probléma lenne a patch után és nem lehetne eltávolítani, akkor csak visszaállítja az XP-t a patch telepítése előtti állapotra.
Nem biztos, hogy így sikerül, de egy próbát megér.
Amúgy előbb vagy utóbb biztosan lesz hozzá új crack is... -
#2687 Egy barátomnak van egy letöltött coj-e. A most megjenent patch-et 1.1 (új multi pályák) felrakná, az eredeti exe-vel, aztán visszarakná a 1.0 nocd-t.-mivel jelenleg mász nem talált. Szerintetek menne? Érdemes próbálkozni? Előfordulhat, h. nem lehetne leszedni a patch-et, ha mégse menne? Ti mit tennétek? -
#2686 legegyszerübb: www.gamecopyworld.com -
#2685 hát az elvileg benne kell hogy legyen a iso fájban és ami a Carck mappában van azt mind másodl át a CoJ mappájába és akkor kérdezi majd h felülírhatja e és akkor jó lesz
de amugy ha nincs akkor írd be a googleba hogy Call of Juarez Crack vagy no cd azt kihozz egy csomot az egyikc sak jó
-
matti12 #2684 Nem Volt Honnan Tölthetem Le?előre thx. -
#2683 Köszi szépen!
Leszedtem egy új drivert és jó! -
#2682 Vagy a videókártyáddal van a gond, vagy a driverével... -
#2681 bocs crack -
#2680 carck volt? -
matti12 #2679 Nem Indul Mert Azt Írja Ki Hogy Az Eredeti Lemez Hitelesítése A Megadott Időn Belül Nem Sikerült. Mit Kell csinálni? Lécci válaszoljatok mert nagyon ki szerteném próbálni.köszi -
#2678 HALI!
Az miért lehet hogy elindítom a játékot és az egész képernyőm ilyen zöldes játék közbe?
VKI Segítsen please! -
matti12 #2677 Nem Indul Mert Azt Írja Ki Hogy Az Eredeti Lemez Hitelesítése A Megadott Időn Belül Nem Sikerült. Mit Kell csinálni? Lécci válaszoljatok mert nagyon ki szerteném próbálni.köszi
-
#2676 LOL...az a Biblia mégis jó volt valamire
én 1x sem vettem elő, azt hittem nem jó semmire -
#2675 Én egyszer vagy kétszer használtam (a játék legelején a városban és a legvégén a ranch-on), és szerintem volt látszatja. -
lee56 #2674 Hát gyakorlatban azért ez nem tünt fel, pedig poénkodtam énis sokat a bibliaolvasgatással :) -
#2673 Amikor felolvas belőle, a rosszfiúk elámulnak és később kezdenek el lövöldözni. -
#2672 Amikor felolvas a bibliából, a rosszfiúk elámulnak és később kezdenek el lövöldözni. -
Vlala #2671 Poén. Amikor egykezes fegyver van nálam, pl. saw-off shotgun, akkor a másikba szoktam venni egy bibliát, és feladom az utolsó kenetet is :) -
kocka03 #2670 Hali. Bibliás téma nem fekszik senkinek? -
#2669 pont a végén vagy, sztem most már meg is csináltad... -
#2668 Hogy erre nem gondoltam!!! Egyébként hány epizóbol áll a game?? Gondolom már nagyon a végefele vagyok...hogy ezután mivel fogok játtszani? -
Vlala #2667 Igen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Balra van egy fából ácsolt daru, azon kell korbáccsal átlendülni, és elengedve a darut a víztornyot kell odarúgni a tűzhöz.
-
#2666 Te már voltál itt?? -
Vlala #2665 Valahogy a tüzet kellene eloltani, és megmenteni őket. -
#2664 nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
#2663 Sziasztok! Megint elakadtam! Mit kell csinálni az indián csókával mikor a papa, meg a csaj be van zárva egy égő gödörbe??? -
donidarko #2662 hali. valaki meg tudná mondani hol tudok szerezni hozzá CRACKot? köszi -
kocka03 #2661 Sziasztok. Nem tudja véletlenül valaki,hogy mire jó amikor a pap nekiáll olvasni a bibliából? Előre is köszi. -
#2660 Köszi szépen! -
#2659 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vagont hátul el kell hagynod és háttal állva a vonat elejének, balra felfelé van egy ösvény, ahol a vonatot megkerülve egy szakadék szélére érsz. Onnan oldalról rálátsz a kocsi elejére, ahol nem tudtad kinyitni az ajtót, mert egy léccel van kitámasztva. Na azt a lécet kell kilőni. Legkönnyebb, ha a vagonban régebben felvetted a távcsöves vincsesztert. Eztán vissza kell menned az előbbi ösvényen a vagonba... -
#2658 Most találtam itt a forumba hogy valami deszkát kell itt ellöni! Azt láthatom a szikláról??? -
#2657 Ja! és a mozdonyt is látni, ami előtt fel van szakadva a sín. De azt egy sziklárol lehet csak látni, onnan pedig nem lehet odamenni!!!!! Segítsetek!!!!!