3656
-
ady986 #2856 Sziasztok segitsen már valaki a 14 edik epizód végén járok
de már szét lőttemmindent de még most se jöttemrá mit kell csinálni ha valaki tud se gitsen már léci?? -
#2855 Na, elszúrtam spoilert akartam igy sikerült sry. :P -
#2854 [spoilerMiután beszéltél a csávóval elindulsz visszafele a vagonokban egészen ki és ott nem jobbra mész hanem BALRA. Onnan látszik majd a deszka, amivel kitámasztották az ajtót, a távcsöves puskával lekapod...[/spoiler] -
#2853 Sziasztok
Bocs, hogy már megint megkérdezem, de visszaolvastam és így sem jövök rá, hogy a vonatos 6. pályán milyen deszkát kell ellőni, hogy az ajtó kinyíljon. Gondolom, hogy az égő vagonnál kell keresni, de azt sem tudom honnan látom a deszkát. Már vagy két napja keresem, de már az agyamra megy. -
babetta80 #2852 -
babetta80 #2851 köszönöm -
kocka03 #2850 Ugy kell felmenni,hogy amikor átlendülsz a kissziklára,teljesen előre méssz. Ekkor felnézel a fára megjelenik a korbács effekt. Megfogod jobbegérrel és addig klikkeled amig jó nem lesz a hossza.(jobbegérgombbal beszeded,ballal hosszabitod) sok sikert. -
babetta80 #2849 Nemtudtam ha tudsz légyszi segíts. kösz -
kocka03 #2848 Megoldottad? -
dzsozefo #2847 felpakoltam újra mindent és ez a hiba sajnos ... xp install lesz...
közbe poén notebookomon elkezdtem és a 2. résznél ahol a bibiliából idézek utána elfutok a tanyára és el kell bánni a csibészekkel, 0 -as gombot kell megnyomni az ököl harchoz de a notebookon a 0-as az a consol gondolom a numpaddal kéne erősködni ami nincs :D szóval elakadtam :DD -
Vlala #2846 én még magyar játékkal sem találkotam. [most jól visszaolvas, aztán okosabb lesz :) ] -
babetta80 #2845 sziasztok most tényleg elakadtam a 7. résznél mikor le kell szálni a lórol hogyan lehet átjutni a sziklafalnál , a középsőre még áttudok lendülni de a másikra nem tudok felmászni. valaki segítsen köszi -
lee56 #2844 telepitsd ujra a gamét, hátha segit, amugy passz -
dzsozefo #2843 a köv. gondom akadt valaki találkozott hasonló dologgal?
-
babetta80 #2842 rájöttem, de hülye vagyok
-
babetta80 #2841 szisztok valaki segítsen légyszi a 4. résznél ahol ég a vonat vízesés van hogy kell átmenni a folyón, a köveken próbáltam de sehogysem megy. kösz -
#2840 szasztok,lécci valaki adhatna nekem egy mentést arra a részre mikor Ray el üldöztem Billyt és egy lerobbant vonathoz lyukadtam ki ott kiszabaditottam a nőt a vagonból meg minden.ez utáni mentés kéne mer sajnos elvesztek.naon fontos lenne mer nem szeretném előlről kezdeni -
lee56 #2839 Ez nem mentség, sötétíted itt a közönséget, már aki nemért hozzá :)) -
#2838 Jóvan na:) Elírtam :) -
lee56 #2837 "Volt amikor leesett 10fps körülire a képfrissítés" - az nem képfrissités hanem fps (frame per sec), képfrissitést Hz-ben mérik, de sebaj :)
Amugy 1etértek, tényleg jó játék, simán 2006 egyik legjobbja sztem, ugyhogy
Cream78 : civesen :) -
#2836 Na én ma toltam végig. Ez a játék nagyon király. Kicsit rövid volt, de nagyon jó. Graika nálam 10-ből 9. A magas szikla tetejéről a víz vmi gyönyörű, az erdő szintúgy, és alapjában véve az egész játék :) Volt amikor leesett 10fps körülire a képfrissítés, de ezt csak sűrű erdőben tapasztaltam. A fegyvereket nagyon eltalálták a fejlesztők, a lövöldözéssel együtt. Remélem lesz következő rész. Nem sok jó játékkal játszottam 2006-ban, az Oblivion meg a Gothic 3 volt ami nagyon lefoglalt. Játékok terén számomra máris jól kezdődött ez az év, a Call of Juareznek köszönhetően. Na egyszóval király. Aki szereti ezt a műfajt, annak feltétlenül ki kell próbálnia. -
#2835 Kocka03, Lee56 köszi a segítséget....
Hogy én erre miért nem gondoltam -
kocka03 #2834 Odaérsz a szikla széléhez,mutatja az effektet a vékony ágnál.
De ne a legvévét fogd meg(először azt hittem,letörik alattam)mert innen még nem tudsz lendülni,hanem amerre vastagodik legbentebb(amig mutatja az effektet).
Így sikerülni fog. -
#2833 http://guides.gamepressure.com/callofjuarez/guide.asp?ID=1371 -
wid22 #2832 Ok Kösz. Maajdirdd meg nekd hogy sikerült itt átmenni. -
kocka03 #2831 Pedig ott kell átmenni a korbáccsal. Én is csak egyszer csináltam meg,szarakodtam is egy csomót (nem szeretem ezt a pályát).
Játszok rajt,aztán megirom hogy van pontosan. -
#2830 Valaki #2822 ??fontos lenne -
wid22 #2829 Voltam fönt. Végig is mentem van 2 kinyuló szikla egymáshoz közel fa is van rajta de a korbáccsal nem megy nem adja ki a függeszkedö modot. Átugrani meg nem tudok ahoz mesze vannak. Leesek akkor van videobejátszás 1 rosszfiuval de se ott se tovább menve nem tudok átmenni a másik oldalra.
Kösz -
kocka03 #2828 Menj fel a templom tetejére és onnan tudsz körbe elmenni,hogy rálökhesd a gömbölyü sziklát a barlang bejáratára. -
Kuntic #2827 Köszi megpróbálom újra. -
wid22 #2826 Hello megmondanátok hogy a 11. részbe a templomnál mit kell csinálni?
Van 3 sir ott is voltam amire mutat könél is a templom tetején is a keresztnél is végig mentem a dombon de semmi . Nem jövökrá mit kell csinálni. Kösz a segitséget. -
Vlala #2825 lovak felé előtte kell menni, a korbácsért. Utána az íránytűn jelzett pont felé kellene, lehetőleg úgy, hogy ne vegyenek észre (a játék ezen része tanít meg lopakodni, később szükséged lesz rá) -
Kuntic #2824 Csá az lenne a gondom, hogy amikor kiugrok a csajtól az ablakon utána merre kell menni?Olvastam itt valami lovakról de én nem látok lovakat és bármerre megyek mindig kinyírnak. -
#2823 A ház hátuljához menj, ahol egy lovaskocsi áll ládákkal. Ott ügyeskedj a ládákkal egy kicsit... -
#2822 szasztok,lécci valaki adhatna nekem egy mentést arra a részre mikor Ray el üldöztem Billyt és egy lerobbant vonathoz lyukadtam ki ott kiszabaditottam a nőt a vagonból meg minden.ez utáni mentés kéne mer sajnos elvesztek.naon fontos lenne mer nem szeretném előlről kezdeni -
dzsozefo #2821 hy felraktam a gamet- első benyomás nagyon helyén van a game! kérdés! csehonál tartok ahol a csajszinak az ablakán kell bemászni + megvan az ostor ( fent van a magyarositás és azt irja ) : JEG ( Tüzelés:JEG ) mivel tudok felmászni? mivel csak csapkod az ostorral! thx! -
kocka03 #2820 Amikor felmászol Billyvel,lenyilazod azt a 3sombreros faszt. Maradj a falon ugy nyírd ki a 2közelit. A harmadikhoz menj le és menj közelebb,ugy lődd le(nekem csak igy sik.) Utána mássz vissza a falra,de a másik oldalról és korbáccsal lendülj a viztartályra. A tűz el van oltva. -
lee56 #2819 Ugorj egyet az erőd faláról, asszem ostor is kell hogy belendülj, és a darura pont rá tudod csavarni ha yól emléxem :) -
#2818 Hi! Help kéne!
Tizen sokadik epizódban, Juarez erődjében mikor a papot meg a csajt kéne megmenteni, a tüzet el kéne oltanom de hogyan?
Nem tudom, gondolom a víztartállyal kéne valamit....
Ha valaki tudja súgja meg légyszi!
Thx!
-
kocka03 #2817 A jobb egérgomb klikkelésével szeded rövidebbre a korbácsot.
Így fel tudsz jutni(máskor is kell ez még a gémben).