Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mitõl lehet???
Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. A következõket írja ki:
exception: file'.\src\TerrainNew\GeoMipMap.cpp',line:679,msg: CMpMapTerrainBlock::BuildMipMaps(..):
unsupported position stream: terrian.mat
A képet nem tudom, hogy szúrjam be, ezért írtam le
Ha valaki tud segítsen
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
exception: file'.\src\TerrainNew\GeoMipMap.cpp',line:679,msg: CMpMapTerrainBlock::BuildMipMaps(..):
unsupported position stream: terrian.mat
A képet nem tudom, hogy szúrjam be, ezért írtam le
Ha valaki tud segítsen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
de néha akadozik, erre készülj fel, viszont nem vészes kivéve a vonatos pályán<#hehe>#hehe>
Qwerty4
nem volt vmi hosszu jatek 😞
max 15orat ha jaccottam
nem tudtok vmi szervert ahol lehetne jaccani online, mar neztem az all-seeing-eye t de ott nem lehet ezzel jaccani
mert a koncentraos mod nem jo es a pisztolyt elo sem veszi annyi ido alatt
mit kene csinalni, rakialtani??
a hegyen felfele amikor a sas tollat kell megszerezni
nem tudok tovabb menni, ott akadtam el ahol a sas masodszol tamadt meg, van 1 kis barlang benne egy kigyoval es sehova sem tok menni tovabb, mar sztem majdnem fenn vagyok
hogyan tovabb, mit nem vettem eszre?
illetve tudtok olyan szervert ahol nem eredeti jatekkal is lehet jaccani?
Qwerty4
Mikor a Padre üldözte a lovaskocsit, és a sziklákkal tarkított lejtõn kellett leszánkázni a lóval...szóval ott elõször elfelejtettem rövidre venni a kantárt. <#rolleyes>#rolleyes><#eplus2>#eplus2>
Bunkfensz és kampesz... a lónak.
Egyszer bevállaltam vele egy hard downhilles letörést, azt sem szerette.
Nem szerette, mikor árkon, bokron, fákon akartam átvágtatni vele.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Újabb poén: ugrottatok már le a sasfészektõl?
Qwerty4
Qwerty4
Vonatos pálya, Reverend Rayjel.
A villámkezû pap, miután lenyomott egy rakás vonatrablót, fegyvereiben 6-6-6 tölténnyel (rossz ómen) oda-vissza rohangált a pályán, keresve, hogy hol találva némi whiskeyt... szerencse, hogy nem hagytam túl sok embert a pályán, szerintem betegre röhögték volna magukat.
Qwerty4
a vadászat után még érdekesebb jön, hegymászás, én itt vesztettem el igazán a fonalat, alig találtam meg melyik hegyre kell mászni<#vigyor>#vigyor>
Qwerty4
Amugy a vonatos résznél énis elvesztettem a fonalat, de tettem 2-3 kört azt megtaláltam a kis sziklás ösvényt, a vonat mellett, a géppityunál.
Egy villámkérdés a végére, ki tudja mennyi epizódos összesen a game? Csak tudni szeretném mennyi van még hátra kb.