3656
  • do2
    vki játsuott már vele neten ? a neten lehet párbajozni ?
  • Darth Vader123
    aki akar hamachin gamelni az pls vegyen fel: [email protected]
  • Vlala #2894
    Szóközzel ugrik és mászik. Mászásnál hosszabban kell tartani, mert különben visszaesik.
  • Darth Vader123
    sokra mek vele mer nemtom h. kell felugrani rá.+ ott csak 1 láda van.És még a pajtára se lehet sehol felmenni..
  • Nemcso
    Ha pajta meletti dobozokhoz mész, megjelenik egy kéz ikon, akkor megfogok és odaviszed és teszed, ahova csak akarod, akár egymásra is, ha kell.
  • Darth Vader123
    Sziasztok!

2 dolog: valaki tud küldeni nekem mentést/adni végigjátszást(lehetőleg magyar) -t , mert emtudom az 1. epizódon h. lehet felmenni pajta tetejére :S

Más: aki akar hamachin gamelni az pls vegyen fel: [email protected]
  • Vlala #2890
    Csak Raynél tudod előhívni, úgy, hogy mindkét kezedből elteszed a fegyvert, és nyomsz egy bal, vagy jobb gombot az egéren. A jobb alsó sarokban, az életerő kijelzője mellett van egy pisztoly ikon, ha ez világít, akkor használható. Elég gyorsan újra szokott töltődni, egy fatality (egy emberbe 12 fejlövés) után is kb. egy fél perccel már használható újra.
  • mrbaba
    Hellosztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogy lehet a koncentráció módot előhivni?(a képernyő két oldalárol jön a kereszt és le van lassitva) És hol jelzi, hogy mikor lehet ezt csinálni. A választ elöre is kössz!

Üdv.: Baba
  • DarkSector
    Jah én is sajna így voltam sok játékka hogy jobb a video mint maga a játék!Szegény B.Midway...
  • Vlala #2887
    Nem, de nekem is tetszik a video alapján.
  • RMarvin
    Én egyszer próbálkoztam a GUN-nal, de gyorsan feladtam. Az inkább TPS volt (azt pedig nagyon nem szeretem)
  • tonyo9
    nálam kifagy a játék amikor billy-t üldöztem és megyek vissza a seriffhez,de utközben ottvannak a farmon a fosztogatók.na itt kiirja mit csináljak az ökölharchoz ment egyet ,aztán kifagy a játék .talán patch gond lehet,valaki segéjjen má!
  • DarkSector
    Még nem próbáltam de most már kedvet adtál hozzá!
    :D
    Lehet hogy tévessen emlékszem, de az fps nézetben az a lassítás dolog nem véletlenül ugyazaz mint a call of juarez-ben?...
    Hmmm..?
    :DD
  • bcrics
    gun video
  • bcrics
    télleg a GUN nevű tps-t próbálta már vki?
    ilyen vadnyugati gta
  • DarkSector
    Próbáld ki R9200-ason meg Rx1950-esen...Bízom benne hogy táthatsz közöttük különbséget...
    Nekem meg nem gáz mert GF7900GS-en fog majd menni (lásd lejjebb)... :D
    Nézd meg a képet és azon a dobozon is a képet...:D
  • RMarvin
    Én nem értek hozzá, de nehezen tudom elképzelni, hogy az egyes kártyák megjelenítési módjában szemmel látható különbség legyen. Aztán a fene tudja...
  • DarkSector
    Ha X1600-on szépnek találod,akkor én is belevágok...
    Holnap felrakom a gépemre...YES
  • RMarvin
    ATI RADEON x1600. Istenkém mennyivel egyszerűbb volt anno, amikor még a 486-os gépemet raktam össze, mert a 386-oson már erősen akadozott a Doom. A Hereticnek és a Dukenak pedig alapból 486-os kellett...
  • DarkSector
    Video kártya milyen? 1900?
  • RMarvin
    öööö... asszem 3.2 Ghz-es AMD, 1 giga ram, 512-es videokártya.
  • fbd195
    vki nem tudna egy olyan mentést küldeni amiben a 7.epizódnál van?naon fontos.köszke
  • DarkSector
    Csá! milyen configod van?
  • RMarvin
    Nekem nem a figurák háttértörténetével van gondom, mert mindennek (és mindenkinek) meg lehet magyarázni az okát. Egyszerűen ezzel a típussal van csak bajom, tökmindegy miért olyan, amilyen. De hangsúlyozom: ez volt az egyetlen gondom a gémmel.

Én nem is tudom, mi az ami hiányzott belőle. Mindent bele raktak, amivel eddig vadnyugati filmben találkozhattunk. (Talán egy rendes kupleráj még elfért volna benne...)
    Kecvenc részeim: szekér-üldözősdi, sastoll-lopás.

Az ablaküvegek torzítását valami eszméletlen jól oldották meg. Porfelhők, napsütéses-vakítás, a forróságtól hullámzó panoráma...egyszerűen hihetetlen valóságos. Ami ennél jobb grafikájú, azt már úgy hívják, hogy film. (de az is csak pár centivel jár előtte...)
  • Vlala #2872
    A legjobbat kihagytad, a lovaglási lehetőséget :) Nagyon tetszett, hogy a lóval még úszni is lehet. :)

Reverend Ray egy kicsit (nagyon) beleőrült abba, hogy megölte a testvérét, egy meghasadt elme pedig mindenre képes... szerintem ne keverd Segallal, pszichológiailag nem ugyanaz a két eset.
  • DarkSector
    Azért nem rosszindulatból, de megjegyezném, hogy megfelelő gépigény mellett az oblivionnal még csak összehasonlítani sem lehet a környezetet....
    Legalábbis nálam a Call kegyetlen recésnek tűnik...
  • RMarvin
    1 dolog azóta eszembe jutott, ami nem tetszett: ha jól emlékszem, anno a Steven Segal vezette be azt a hőstípust, aki imádkozik nyakra főre, s közben agyonlő 50 embert, meg szarréá töri a végtagjaikat. Ettől a hőstípustól van hányingerem. A játékok világában pedig a Hitman-nél találkoztam ezzel a típussal. Ki nem álhatom az ilyen önbíráskodó szentfazekakat.
  • RMarvin
    Na, végigtoltam én is.

A Wolf3D óta játszottam már néhány(száz) FPS játékkal, de ez nagyon ott volt. Végre egy igazi, eredeti ötletekkel felszerelt játék. Az ostor nagyon nagy ötlet volt, a nyilazás szuperül volt kivitelezve, a környezet az Oblivionéval vetekszik...stb.

Egyszerűen nehéz rosszat mondani a játékról. S ami az egyik legfontosabb: nagyon erős feelingje van a játéknak. Szóval ezek a lengyelek tudnak valamit. Szerintem tiszta égő az amcsikra nézve, ahogy a s....be dugja az ő western-játék próbálkozásaikat. Mert emögött elbújhat az összes, ami eddig készült. (ez kb olyan, mintha az amcsik készítenének egy mindent elsöprő játékot pl. egy magyar hősről, magyar helyszínnel (égne is a pofám...)

A multi-részt próbálta valaki? meglepően kevés élő szervert találok.

Másik nagykedvenc európai-származású játékom: Hidden & Dangerous II (Cseh), és a Painkillerről se feledkezzünk el.

• DarkSector
    Bakker mi lesz ebből?
    :)

Ez a beszarásos movie...!
  • RMarvin
    köszi szépen
  • Vlala #2866
    A hátsó ajtót be tudod rúgni.
  • DarkSector
    Cső!
    Talán ez segíthet...

Végigjátszás (angol)

R.
  • RMarvin
    Valaki segíjjen!

A 8. epizódnál vagyok. Benyomultam a farmra a texasi lovasrendőrökkel, mindenkit lepuffantottunk, de a házba nem tudok bemenni, mert minden ajtó zárva van. Itt mi a teendő?
  • fbd195
    például ide.vagy [email protected] ez az e-mail címem ide is küldheted
  • Vlala #2862
    Hát, valahogy be kellene menni a házba.
    Ha az ajtónál hátrtanézel, szemben a falon van a "kopogtató eszköz". :)
  • KaLóZ14
    Hi!
    Segítsetek elakadtam! 14. epizódnál tartok a nagy háznál vok megöltem mindenkit de most hogyan tovább??? Nem tudom hogy hogyan mentsem meg a csajt... PLZ HELP!!
  • DarkSector
    Cső!
    Hová küldhetem?

R.
  • fbd195
    valaki nem tudna egy ChromeEngine3.dll-t közzétenni?vagy egy cracket?
  • fbd195
    vki nemtud hozzá cracket?
  • kocka03
    Pontosan hol tartasz a 14-dik epizodban? Mert így nem tudok segíteni!