3656
  • tobias88
    hell, elakadtam:
    ott tartok hogy Billyvel és a pappal is legyilkoltam az indiánokat és billyt kell elfognom a pappal, és csatlakozik hozzám pár sheriff, és a házba kellene bejutnom, ahova billyvel is sikerült, de minden ajtó zárva van!
  • beef
    Talán az ostort használni?
  • wolfdavid
    Akko tudna valaki segiteni a negyedik epizodban amikor meg kell keresni a vonathoz a masik utat. Elöre is kösszi
  • Vlala #2933
    A pajtára úgy kell felosonni, hogy az öreg Jones ne vegyen észre.

Először bemész hozzá, közli Veled, hogy bocs, de ez magánterület. Aztán úgy teszel, mint aki kimegy, de a fa mögül kihajolgatva figyeled, és amikor háttal áll, akkor lassan (nem süket az öreg, meghallja a lépéseidet, ha trappolsz) osonj át a szekér elejéhez, és várd meg, amíg ismét nem figyel. Aztán szépen el tudsz osonni mögötte a budi mögé, a ládát (halkan, mert az öreg balhét csap) tedd a piros helyre, a fal mellé, és mássz fel. Pisztollyal a kezedben már nem kell tartanod az öregtől, jöhet a céllövölde (az üvegeket, ne a bácsit!).
  • Balazs15
    szentem nekem is az a gondom mint janika15-nek szal..a teljesen a játék elején hogy kell felmenni a pajta tetejére a fegyverekért???????????????????????????????????
  • janika15
    csáó!
    elakadtam ott ahol egy ilyen farmra érünk a játék elején van ez azután van h átkelünk a hídon és egyenesen megyünk . Középen van vmi fa talán azzal kéne vmit csinálnom?? kösszi
  • wolfdavid
    Csasztok azt akarom mondani hogy vki nem tudna megmondani hogy hol van a másik ut a vonathoz a IV epizodban amikor leszakad alattad a bányába vezető út.
  • Csero90
    Csá all...írjon aki akar multizni(Hamachival)!
  • Vlala #2928
    Lopakodni. Fa, kerítés, szekér mögött nem nagy ördöngösség átosonni mögötte, célszerű csak akkor mozogni, amikor háttal áll. Akkor is csak lassan, mert hall is az öreg, nemcsak lát!
  • Vlala #2927
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Úgy kell elintézni, mintha párbajoznál. Egér le, egér fel, cél, tűz.
  • Mozzanat
    szevasztok az elsö pályán mit kell csinálni ,hogy ne vegyen észre az öreg és ,hogy be tudjak somfordálni a házba ez a legeleje lol
  • daneelolivaw
    hello mindewnkinek!
    az utolsó részben, amikor Juarez lassítva előránt egy kést, és le akarja szúrni Billyt, ott nekem mit kell csinálnom? már mindennel próbálkoztam, de sehogy se sikerült
  • janika15
    #2921?
  • Vlala #2923
    Ha közelebb mész, ki tudod ugrasztani a nyulat a bokorból - ezúttal szó szerint. Ha elkezdett menekülni, akkor tűz. Azaz nyíl. (a térkép jelzi a nyulakat.)
  • painkiller25
    sziasztok!!én egyszerűen nem tok elkapni egy harmadik nyulat billyvel:(:((:(:(:(vki help plíz!!!vmi tipp az első kettő azé ment mert pusztán volt de a többi a bozótban van!!!!és ott meg nem látom őket:(:(:(:(
  • janika15
    csáó!
    elakadtam ott ahol egy ilyen farmra érünk a játék elején van ez azután van h átkelünk a hídon és egyenesen megyünk . Középen van vmi fa talán azzal kéne vmit csinálnom?? kösszi
  • janeszdeejay
    hy
    nem el-sl.net-ről szedtem le 1 cd-képet,és azt használom,vagyis használnám
  • DarkSector
    Lemezt használsz hozzá???
  • janeszdeejay
    Hali.
    a helyzet az h nekem nem megy a game.
    mikor indítani akarom hibaüzit ír ki h a program hibát észlelt és leáll.
    Tudna vki segíteni??
    lécci ha igen akkkor irjon e-mailt mert nem sűrün jutok net-hez.
    [email protected]
    Előre is köcc
    ja a gépem:
    2,8Ghz proci
    ati 9550 256Mb video
    768 Mb ddr ram
  • Sgtfathi
    Lehet 8800-as probléma azért egy próba:
    Most raktam fel a gamét és fullra téve, villodzik a kép!! Járt már vki igy 8800-as karival??
  • Blekk Síp
    Hali!

Bemásoltam a Documents and Settings/User/Application Data/call of juarez könyvtárba a Data és Out mappákat egy formázás után, ebben vannak a savek is, de mégsem jelennek meg a mentések a játékban.

Tudtok segíteni?
  • matti12
    hi.ha rayyel felolvasok a bibliából akk mi lesz? eröt kap?vagy csak olvasgatja?ha minden halott után felolvasok akkor mi lesz?
  • Nandusz
    Ott van egy kiáló fa. Bele akasztod a lasszódat, majd jobb egérgombbal felhúzod magad a felső szikla szintjére.
  • zsolemo
    Sziasztok én ott akadtam el amikor elloptam a lovat és elértem egy sziklás részhez ezután át kell ugrani két kiálló szikla részre az elsővel nincs is gond de a második amelyik magasabban van egyszerüen sehogysem tudok arra felugrani!most mit csináljak már régóta szenvedek vele!Elkell jutnom egy tanyához ahol egy lány lakot,azt hiszem a 7.epizód!Aki tud kérem segítsen.Előre is köszönöm
  • Laca1985
    Szia!

Kiprobaltam de egyszerüen nem megy. Löhetem bárhogyan egyszerüen nem akar meghalni...
  • Vlala #2911
    Koncentráció-módban egy fejlövés elég neki, aztán gyorsan rohanj a csajhoz, mert alig tudja magát tartani.
  • Laca1985
    Sziasztok!

A 6 0s fejezetben amikor a vonat tetejen alsz az ellenfeled leloki a csajt hiba lovom nem akar a faszi meghalni es a csajt se tudom megmenteni. Miert? Tegnap egesz este ezzel szorakoztam...
  • matti12
    THX
  • Vlala #2908
    Igen. Egér le, egér fel, Juarez fejére cél, tűz.
  • matti12
    UGY MINT HA PÁRBAJOZNÁK?
    TEHÁT RÁNTSAM LE AZ EGERET MAJD CÉLOZZAM BE?
  • koppim
    Elő kell rántani a pisztolyt mint a párbajoknál.
  • matti12
    hali elakattam az utolsó pályán ha az az az amikor lelövi juarez ray tiszteletest meg kell küzdeni vele billyvel ökörharcban és utána ölelkezik a csajjal aztán juarez felkel elöhuz egy kést és átvált ray tiszteletesre h uccso erejével lelöjje.nos ez nem sikerül mert nyomom a balegérgombot meg a számokat meg minden de nem veszi elö a pisztolyát.mit kell csinálni?
  • do2
    ja úgy kella viztornyot elintézni... Szóval neten senkiseme tud nyomázni csak eredetivel ?
  • TCelica
    Hello.
    Ha jól emlékszem akkor az ostort át kell dobni a fejed felett lévő deszkán ( olyan mintha egy állvány lenne) és azon lógva kell felrúgni a víztornyot ami végül eloltja a tüzet.
  • DarkSector
    Van magyarosítás is hozzá!
    Magyarosítás....:D
  • fonix1973
    ha kell valakinek a durva forditású magyar végéigjátszás az irhat nekem mert egy weboldal forditóval lefordittatam az angol végigjátszást
  • fonix1973
    Skacok én elakadtam egy olyan részen vagyok ahol van egy viztorony és nemtudok felmászni a viztoronyra sehogy ahol meg jelzi merre kéne menni ott a dobozoknál meg nem enged tovább menni átugrani se semmit de érdekes dobozokat és deszkákat átenged dobni ha valaki tudja mit kell ott csinálni irja meg légyszives a [email protected] cimemre köszike aprópopó magyar végigjátszást nem találtam csak angolt itt Angol Végigjátszás ha leforditja valaki azt is megköszönném.
  • do2
    tényleg van rá lehetőség hogy belassitsuk a játék 1 pillanatra mint ahogy a párbajok alatt vannak ?
  • do2
    hol lehet ezzel nyomulni ? xfire nem támogatja se az all-seeing eye:(
  • lee56
    hodnelehetne, volt MPdemo is anno... , DM TDM, és lopd el a pénzeszsákokat játékmódokra emléxem :))