3656
-
#2936 hell, elakadtam:
ott tartok hogy Billyvel és a pappal is legyilkoltam az indiánokat és billyt kell elfognom a pappal, és csatlakozik hozzám pár sheriff, és a házba kellene bejutnom, ahova billyvel is sikerült, de minden ajtó zárva van! -
beef #2935 Talán az ostort használni? -
wolfdavid #2934 Akko tudna valaki segiteni a negyedik epizodban amikor meg kell keresni a vonathoz a masik utat. Elöre is kösszi
-
Vlala #2933 A pajtára úgy kell felosonni, hogy az öreg Jones ne vegyen észre.
Először bemész hozzá, közli Veled, hogy bocs, de ez magánterület. Aztán úgy teszel, mint aki kimegy, de a fa mögül kihajolgatva figyeled, és amikor háttal áll, akkor lassan (nem süket az öreg, meghallja a lépéseidet, ha trappolsz) osonj át a szekér elejéhez, és várd meg, amíg ismét nem figyel. Aztán szépen el tudsz osonni mögötte a budi mögé, a ládát (halkan, mert az öreg balhét csap) tedd a piros helyre, a fal mellé, és mássz fel. Pisztollyal a kezedben már nem kell tartanod az öregtől, jöhet a céllövölde (az üvegeket, ne a bácsit!). -
#2932 szentem nekem is az a gondom mint janika15-nek szal..a teljesen a játék elején hogy kell felmenni a pajta tetejére a fegyverekért??????????????????????????????????? -
janika15 #2931 csáó!
elakadtam ott ahol egy ilyen farmra érünk a játék elején van ez azután van h átkelünk a hídon és egyenesen megyünk . Középen van vmi fa talán azzal kéne vmit csinálnom?? kösszi -
wolfdavid #2930 Csasztok azt akarom mondani hogy vki nem tudna megmondani hogy hol van a másik ut a vonathoz a IV epizodban amikor leszakad alattad a bányába vezető út. -
#2929 Csá all...írjon aki akar multizni(Hamachival)! -
Vlala #2928 Lopakodni. Fa, kerítés, szekér mögött nem nagy ördöngösség átosonni mögötte, célszerű csak akkor mozogni, amikor háttal áll. Akkor is csak lassan, mert hall is az öreg, nemcsak lát! -
Vlala #2927 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Úgy kell elintézni, mintha párbajoznál. Egér le, egér fel, cél, tűz. -
#2926 szevasztok az elsö pályán mit kell csinálni ,hogy ne vegyen észre az öreg és ,hogy be tudjak somfordálni a házba ez a legeleje lol -
daneelolivaw #2925 hello mindewnkinek!
az utolsó részben, amikor Juarez lassítva előránt egy kést, és le akarja szúrni Billyt, ott nekem mit kell csinálnom? már mindennel próbálkoztam, de sehogy se sikerült -
janika15 #2924 #2921? -
Vlala #2923 Ha közelebb mész, ki tudod ugrasztani a nyulat a bokorból - ezúttal szó szerint. Ha elkezdett menekülni, akkor tűz. Azaz nyíl. (a térkép jelzi a nyulakat.) -
#2922 sziasztok!!én egyszerűen nem tok elkapni egy harmadik nyulat billyvel:(:((:(:(:(vki help plíz!!!vmi tipp az első kettő azé ment mert pusztán volt de a többi a bozótban van!!!!és ott meg nem látom őket:(:(:(:( -
janika15 #2921 csáó!
elakadtam ott ahol egy ilyen farmra érünk a játék elején van ez azután van h átkelünk a hídon és egyenesen megyünk . Középen van vmi fa talán azzal kéne vmit csinálnom?? kösszi -
janeszdeejay #2920 hy
nem el-sl.net-ről szedtem le 1 cd-képet,és azt használom,vagyis használnám -
#2919 Lemezt használsz hozzá??? -
janeszdeejay #2918 Hali.
a helyzet az h nekem nem megy a game.
mikor indítani akarom hibaüzit ír ki h a program hibát észlelt és leáll.
Tudna vki segíteni??
lécci ha igen akkkor irjon e-mailt mert nem sűrün jutok net-hez.
[email protected]
Előre is köcc
ja a gépem:
2,8Ghz proci
ati 9550 256Mb video
768 Mb ddr ram
-
#2917 Lehet 8800-as probléma azért egy próba:
Most raktam fel a gamét és fullra téve, villodzik a kép!! Járt már vki igy 8800-as karival?? -
#2916 Hali!
Bemásoltam a Documents and Settings/User/Application Data/call of juarez könyvtárba a Data és Out mappákat egy formázás után, ebben vannak a savek is, de mégsem jelennek meg a mentések a játékban.
Tudtok segíteni? -
matti12 #2915 hi.ha rayyel felolvasok a bibliából akk mi lesz? eröt kap?vagy csak olvasgatja?ha minden halott után felolvasok akkor mi lesz? -
Nandusz #2914 Ott van egy kiáló fa. Bele akasztod a lasszódat, majd jobb egérgombbal felhúzod magad a felső szikla szintjére. -
zsolemo #2913 Sziasztok én ott akadtam el amikor elloptam a lovat és elértem egy sziklás részhez ezután át kell ugrani két kiálló szikla részre az elsővel nincs is gond de a második amelyik magasabban van egyszerüen sehogysem tudok arra felugrani!most mit csináljak már régóta szenvedek vele!Elkell jutnom egy tanyához ahol egy lány lakot,azt hiszem a 7.epizód!Aki tud kérem segítsen.Előre is köszönöm -
Laca1985 #2912 Szia!
Kiprobaltam de egyszerüen nem megy. Löhetem bárhogyan egyszerüen nem akar meghalni... -
Vlala #2911 Koncentráció-módban egy fejlövés elég neki, aztán gyorsan rohanj a csajhoz, mert alig tudja magát tartani. -
Laca1985 #2910 Sziasztok!
A 6 0s fejezetben amikor a vonat tetejen alsz az ellenfeled leloki a csajt hiba lovom nem akar a faszi meghalni es a csajt se tudom megmenteni. Miert? Tegnap egesz este ezzel szorakoztam...
-
matti12 #2909 THX
-
Vlala #2908 Igen. Egér le, egér fel, Juarez fejére cél, tűz. -
matti12 #2907 UGY MINT HA PÁRBAJOZNÁK?
TEHÁT RÁNTSAM LE AZ EGERET MAJD CÉLOZZAM BE? -
#2906 Elő kell rántani a pisztolyt mint a párbajoknál. -
matti12 #2905 hali elakattam az utolsó pályán ha az az az amikor lelövi juarez ray tiszteletest meg kell küzdeni vele billyvel ökörharcban és utána ölelkezik a csajjal aztán juarez felkel elöhuz egy kést és átvált ray tiszteletesre h uccso erejével lelöjje.nos ez nem sikerül mert nyomom a balegérgombot meg a számokat meg minden de nem veszi elö a pisztolyát.mit kell csinálni? -
do2 #2904 ja úgy kella viztornyot elintézni... Szóval neten senkiseme tud nyomázni csak eredetivel ?
-
#2903 Hello.
Ha jól emlékszem akkor az ostort át kell dobni a fejed felett lévő deszkán ( olyan mintha egy állvány lenne) és azon lógva kell felrúgni a víztornyot ami végül eloltja a tüzet. -
#2902 Van magyarosítás is hozzá!
Magyarosítás....:D -
fonix1973 #2901 ha kell valakinek a durva forditású magyar végéigjátszás az irhat nekem mert egy weboldal forditóval lefordittatam az angol végigjátszást -
fonix1973 #2900 Skacok én elakadtam egy olyan részen vagyok ahol van egy viztorony és nemtudok felmászni a viztoronyra sehogy ahol meg jelzi merre kéne menni ott a dobozoknál meg nem enged tovább menni átugrani se semmit de érdekes dobozokat és deszkákat átenged dobni ha valaki tudja mit kell ott csinálni irja meg légyszives a [email protected] cimemre köszike aprópopó magyar végigjátszást nem találtam csak angolt itt Angol Végigjátszás ha leforditja valaki azt is megköszönném. -
do2 #2899 tényleg van rá lehetőség hogy belassitsuk a játék 1 pillanatra mint ahogy a párbajok alatt vannak ?
-
do2 #2898 hol lehet ezzel nyomulni ? xfire nem támogatja se az all-seeing eye:(
-
lee56 #2897 hodnelehetne, volt MPdemo is anno... , DM TDM, és lopd el a pénzeszsákokat játékmódokra emléxem :))