Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
És pirosan villog pár kiálló gerenda, de amikor lasszózható bigyó automatikusan megjelenik egy ikon.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

A kocsma oldalán vannak ládák azokat kell rápakolni a szekérre és ott fel lehet mászni.
Kongy
ja, és megmondaná valaki, hoyg hogy kell azzal a rohadt lasszóval felmászni az ablakba??? Mer próbálom 1 órája semmi nem jó.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Hát én már meguntam a baszódást, letöltöttem egy daemon tools képfájlt és mostmár fut :M Amúgy a 2-ik részt meg crackelni se kellett. :M lehet negatív kritika érte õket emiatt a szar miatt, és nem raktak rá protectiont, de nem hogy ilyen szar védelmi rendszert, semmit. 😄

Na, de elakadtam. Billievel megyek a városban, és a szalonban van 1 nõ, akinek el kéne csórni a pisztoylát, de nem engednek be pénz nélkül. :M Hol szerezhetek pénzt?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Optimus Prime
Nem 1000? Én nyáron annyiért vettem a Specforce-szal.

Kongy: egy hülye Starforce nevû védelmi szoftvert használ a játék. Gondolom hála az Ubinak. Lehet az nem kompatibilis, bár tudtommal az csak az 1.1 patchel települ. Bár nekem elsõ kiadású van meg, lehet az EVM-s kiadás már eleve patchelt.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

koschwarz
HELP: kemény 2000 forint a játék...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Valaki tudna segíteni?
Ma felraktam a játékot és a következõ hibaüzenetet írja ki a crack-s után
"CoJ.exe - Alkalmazáshiba Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000018)."
Nem tudom, mi lehet a gond régebben hiba nélkül ment a gépem is ugyanaz.
És mindent felmásoltam a Crack mappábol és semmi.
Valaki HELP.
koschwarz
win7-ben winxp kompatibilitás beállítása segít?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kongy
hello!

karácsonyra megkaptam a játékot, full eredeti. Felteszem, és kéri a protection system, hogy indítsam újra a géped. Oké, újraindítom, erre azt írja, hogy letiltotta a nemtom milyen másolásvédelmi rendszer mert nem kompatibilis a windows-zal. Ilyenkor mit lehet tenni? Windows 7 ultimate 64bitet használok, és a demó még ment. A protection systemmel akadékoskodik a Win7... pls help!

Optimus Prime
Én amióta optikai egeret használok eldobtam az egérpadot. Csak útban volt, fõleg ha lecsúszott róla.

Roger6
Próbálj rántani egérpad nélkül <#ravasz1> (csak ne csodálkozz, ha nem oda nézel, mint ahova az egeret húztad - nem, nem az egér a szar, Logitech MX518).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Optimus Prime
Minek az egérpad? Úgy értem biztos optikai vagy lézer egered van.

Wreck86
ejha cybergyerek 😛

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Roger6
"Options - Controls - Mouse és ott van a sensitivity." - errõl még soha nem hallottam.<#hehe> De most komolyan, szerinted nem az volt az elsõ, amit minimumra húztam? <#vigyor3> Nekem A4-es egérpadom van, és Counter Strike-ban pl. ha végighúzom rajta, nem fordul meg az emberem 360 fokban, csak olyan 320-at. Pontosabban tudok távolra célozni, pontosabbak a rántások.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Optimus Prime
Options - Controls - Mouse és ott van a sensitivity. Furcsa, én átlag 80%-os érzékenységre teszem minden játéknál, másképp mintha akadna vagy lassú lenne, nekem.

Roger6
Na ez a durva, hogy az nem számít. Hiába vettem le minimumra, vagy hagytam meg általánosan, akkor is ugyanolyan gyors volt az egérmozgás. Borderlands-ben pl. egy ini fájlt kellett megnyitni, és átírni a számot, ugyanis ott sem lehetett elég lassúra állítani játékon belül. Azért köszönöm a segítséget.

bardocz
Vezérlõpultban az egérnél tudod állítani, illetve ha van drivere, akkor a driverben is lehetséges.
Roger6
Sziasztok!

Egér érzékenységét hol tudom állítani? Mármint játékon belül már levettem a minimálisra, de még mindig túl gyors a mozgása.

Optimus Prime
Amikor elindul a játék egér gyorsan le-fel és tûz. Nekem vagy 5x-re sikerült. Elég idegölõ, de ha a párbajba belejöttél...

nonicks
ez is egy párbaj 😄 de hirtelen meg kell mozdítani az egeret és kattingatni😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

bardocz
Nem kell kattintgatni, csak le kell húzni az egeret, logikus, eddig végig csak nyomni kellett a gombot, és elõrántotta a fegyvert, és ezt csak párbajnál kellett csinálni.
nonicks
jaja,én vagy 30 szor néztem végig...😮

bardocz
Na majd megpróbálom. Tök jó, hogy a szöveget nem lehet lenyomni. Köszi!
nonicks
2.rész az elsõ elõzménye...

HI!

Attól,hogy nem játszottam ezzel,érdemes belevágnom a második részébe?Vagy elõször ezt vigyem végig?köszi
nonicks
gyorsan nyomogasd a bal egér gombot!(1-2 mp van rá)

bardocz
Több vége is van?<#idiota>
Amúgy igen, ezt kéne csinálnom.
nonicks
ez a játék vége hogy bejutottál abba a nagy épületbe?
és le kell lõni Billy apját?

bardocz
Ott vagyok, hogy a Papával le kéne lõnöm a késesgyilkost, de tökmindegy mit nyomok, nem veszi elõ a fegyverét, és szegény Billynek átszúrja a tüdejét, meg mindenét, és még a lány ruhája is véres lesz. Itt mit kéne csinálnom, hogy elõvegye? Nyomkodok minden szart, de nem akar sikerülni, gondolom concentrate mode kéne, de az sem, hiába nyomom az egeret.
bardocz
Kis rohadékok, alig tudom agyoncsapni õket😄 Abba is hagytam már a játékot 😄 Amúgy nagyon tetszik.
Nem, bár én is megnéztem mindhárom sírt.

A pókok egyszerûen csak vannak.

bardocz
Amikor lemegyek a barlangba kincset keresni, akkor a pókoknak van köze ahhoz, hogy a gonosz sírját is megnéztem?<#idiota>
Aham...meg az oblivion, fallout3 motornak a hibája is?
Optimus Prime
SATA2-es? Nekem az van 7200 rpm 8 MB cache és dettó ugyanez a jelenség. Ez, ahogy olvastam már itt-ott az engie hibája. A Chrome4-é, de a híres CryEngine2-nél is.

Lassú lenne a vinyóm? Mert az egy régi 2mb bufferes vinyó.
Ez nem olyan késõn tölt be dolog szerintem...és a krájziszban is ez van full grafon.
Optimus Prime
Ja... ez sajna ilyen. Kicsit késõn és lassan tölti be. Ez így volt az 1-ben is. A szép és tökéletes grafot akarsz ott a Crysis. Ha játékélményre vágy ott a Call of Juarez.

A dombon lévõ füvet.
Optimus Prime
Nem értem mi a baj. Egyébként ez a 2. és nem az 1.

Semmi baja a fórummocinak, az URL kell, nem az Embed. 😊

A videó mi akar lenni? Egy 5 mp-es lovaglási jelenet. Mit kell nézni?

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/p2ysOuMd6NM&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/p2ysOuMd6NM&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Szerintetek ezzel mi lehet a baj? Minden maxon van. És nem, nem ilyen fos felbontáson játszok, csak tömörítve van.
10.-ben Ray-el vagy, szóval Billyvel semmit😊
Tudom ajánlani a 3536 hsz-t.
helo nem tudja vki h mit kell csinálni Billy-vel a x. epizodban?
akoska001
Mondjuk rohadtul nem írtam, hogy nem eredeti.
De te biztos jobban tudod nálam.
Mind1, majd eladom havernak azt csókolom.

Asus M2N; AMD Athlon x64 X2 2100+; Asus EAX1950Pro 256MB 256bit; 3GB DDR II 800 Mhz; WesternDigital 500 GB SATA2 HDD; Samsung SyncMaster T190 19\" 2ms 20000:1; Chieftec 450W; AeroCool AeroEngine II

nonicks
írta hogy nem..
akoska ha olyan jó vasad van teljen már coj 2-re is..

Wreck86
Eredeti?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

akoska001
Hali!
Nem rég löktem fel a gépre a CoJ 2. részét, és van egy olyan gondom, hogy amikor indítom a játékot, elsõnek fekete kép utána 2 másodperccel késõbb kék halál.
Havernak teljes mértékben ugyan olyan gépe van mint nekem, és neki simán elindult, szóval a vassal nemigen van gond.
Valakinek valami ötlet?

Asus M2N; AMD Athlon x64 X2 2100+; Asus EAX1950Pro 256MB 256bit; 3GB DDR II 800 Mhz; WesternDigital 500 GB SATA2 HDD; Samsung SyncMaster T190 19\" 2ms 20000:1; Chieftec 450W; AeroCool AeroEngine II

highlander15
A bolti verzió tokjában megtalálod.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

hello! telepitõ kodot keresek a játékhoz<#nezze>