Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Na, de elakadtam. Billievel megyek a városban, és a szalonban van 1 nõ, akinek el kéne csórni a pisztoylát, de nem engednek be pénz nélkül. :M Hol szerezhetek pénzt?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Kongy: egy hülye Starforce nevû védelmi szoftvert használ a játék. Gondolom hála az Ubinak. Lehet az nem kompatibilis, bár tudtommal az csak az 1.1 patchel települ. Bár nekem elsõ kiadású van meg, lehet az EVM-s kiadás már eleve patchelt.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Ma felraktam a játékot és a következõ hibaüzenetet írja ki a crack-s után
"CoJ.exe - Alkalmazáshiba Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000018)."
Nem tudom, mi lehet a gond régebben hiba nélkül ment a gépem is ugyanaz.
És mindent felmásoltam a Crack mappábol és semmi.
Valaki HELP.
karácsonyra megkaptam a játékot, full eredeti. Felteszem, és kéri a protection system, hogy indítsam újra a géped. Oké, újraindítom, erre azt írja, hogy letiltotta a nemtom milyen másolásvédelmi rendszer mert nem kompatibilis a windows-zal. Ilyenkor mit lehet tenni? Windows 7 ultimate 64bitet használok, és a demó még ment. A protection systemmel akadékoskodik a Win7... pls help!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egér érzékenységét hol tudom állítani? Mármint játékon belül már levettem a minimálisra, de még mindig túl gyors a mozgása.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Attól,hogy nem játszottam ezzel,érdemes belevágnom a második részébe?Vagy elõször ezt vigyem végig?köszi
és le kell lõni Billy apját?
A pókok egyszerûen csak vannak.
A videó mi akar lenni? Egy 5 mp-es lovaglási jelenet. Mit kell nézni?
Szerintetek ezzel mi lehet a baj? Minden maxon van. És nem, nem ilyen fos felbontáson játszok, csak tömörítve van.
Tudom ajánlani a 3536 hsz-t.
De te biztos jobban tudod nálam.
Mind1, majd eladom havernak azt csókolom.
Asus M2N; AMD Athlon x64 X2 2100+; Asus EAX1950Pro 256MB 256bit; 3GB DDR II 800 Mhz; WesternDigital 500 GB SATA2 HDD; Samsung SyncMaster T190 19\" 2ms 20000:1; Chieftec 450W; AeroCool AeroEngine II
akoska ha olyan jó vasad van teljen már coj 2-re is..
Nem rég löktem fel a gépre a CoJ 2. részét, és van egy olyan gondom, hogy amikor indítom a játékot, elsõnek fekete kép utána 2 másodperccel késõbb kék halál.
Havernak teljes mértékben ugyan olyan gépe van mint nekem, és neki simán elindult, szóval a vassal nemigen van gond.
Valakinek valami ötlet?
Asus M2N; AMD Athlon x64 X2 2100+; Asus EAX1950Pro 256MB 256bit; 3GB DDR II 800 Mhz; WesternDigital 500 GB SATA2 HDD; Samsung SyncMaster T190 19\" 2ms 20000:1; Chieftec 450W; AeroCool AeroEngine II
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI