3656
-
#2976 hajaj megint elakadtam mikor a tüzet kell eloltani mert lent ég a csaj és van kb másfél percem és van egy nagy vizes tartály amit valahogy felkéne borintani de nemtom hogy kell...és a falon baloldalt van egy fura szerkeszet talán azzal kell vmit csinálni? -
#2975 Nekem is kb 8szor kellett visszatölteni amire memorizáltam hogy honnan jönnek és úgy már le tudtam szedni mindet vele -
Vlala #2974 Igen, úgy könnyű, ha gyorsabb vagy, mint ők :) -
#2973 én megöltem vele vagy 30at, úgy hogy nem találtak el -
Vlala #2972 Én hagytam a fenébe a golyószórót, mert ritka könnyű célpont vagyok mögötte. 4-5 embert le lehet vele lőni, de a hatodik már tuti fejbelő. Inkább lebújtam mögé, és winchesterrel hirdettem az igét. :] -
#2971 nekem is jól jönne -
#2970 Ha arra gondolsz amikor a kocsin tolod be az erődbe a golyószórót (nemtom melyik epizód sry) akkor fel kell mászni a külső falra és ott van egy ágyú (azt hiszem hátul kell felmászni és elől van az ágyú). Azzal kell kilőni a ház ajtaját és utána bemehetsz. A hamachira meg nekem is jól jönne egy network név meg jelszó ha van. Thx -
#2969 14 epizod..:) mikor ki kell nyirnom azt a rengeteg csávok golyoszoroval...gondolom a házba kell be menni.de sehol se találom a bejáratot:'( ..merre menjek? ja és hány epizod van az egész játékban?és még vmi én ugy hallotam hogy hamachival lehet msáoltan multizni ez igaz? -
Vlala #2968 Most néztem meg a körözöttek listáját magyarul. Angolul nem igazán értettem, de most még mindig fetrengek a röhögéstől... -
#2967 persze, már rég óta
itt van a listában -
#2966 Akkor nem bár furcsa lett volna ha a Coj-t már most adják :( -
#2965 Van már magyarosítás? -
#2964 Hát nemtom te mire gondolsz de ez bizony a GUN :),gondolom erre gondoltál :) -
#2963 EZ VAJON az amire gondolok?? -
wolfdavid #2962 Akko jo bocs -
#2961 ok mártzom már a 10 dik epizodnál tartok mikor a "faterom" juarez agyon ver:P -
wolfdavid #2960 ha felmesz a hegyen oldalaban levő ösvényen akkor latni gogod hogy egy részen 30 cm tavolsagban megszakad és át kell ugrani előtte van egy bemélyedés a falban bemész és balra fenn van egy kis üreg mász be és onnan már sima az ut csak egy csavoót kell kinyirni ugy hogy ne vegyek észre a többiek. -
#2959 a netes játék hogy van, mert nekem nem hoz be egy szervert sem! -
#2958 ajaj ugylátszik mégis elkadtam mikor kkirja hogy keress egy másik utat és lent a csávok már "szerelik a hidat" és ott nwem tudok merre menni átugrani se tudok a tulso oldalra de még a kötelet se tom használni -
#2957 Menj le balra, aztán át a folyón, a köveken. Ott fel tudsz kapaszkodni,kövesd az ösvényt jobbra, felfelé. jah jo bocs nem olvastam el az elöbbi kommenteket -
#2956 de jo a 4 dik epizodnál tartok csak amikor átkelll érnem a hidon csak mindig leszakad és meg belesek a vizbe és onnan meg nekimegyek a könek és meghalok...mivel magyarositva van a játék még a hid elött a tábortüznél beszélnek a csávok hogy el mennek kötélért hogy megerösitsék a hidat vártam fél orát sehol senki...hogy jussak át a hidon hogy ne szakadjon le???pls vki mondja meg -
wolfdavid #2955 igen kösszi nagyon
nem tudnal küldeni MSN cimet meg ilyesmi
kössz -
Vlala #2954 Az egy érdekes helyzet. Ki kellene jutni a városból, észrevétlenül. Elég idegőrlő, elég sokat szívtam vele. Útvonalat körülményes lenne írni, de ha végképp nem jutsz egyről kettőre, leírom.
Folyamatosan lopakodva, kukucskálva (kihajlásnál mindig van 1-2 másodperced, amíg nem vesznek észre) el a házak között, mindig csak akkor közlekedj, amikor háttal állnak Neked (legtöbbször csak 2-3 emberrel kell foglalkoznod) akkor ias guggolva, csendben. -
#2953 nah én most ott tartok mikor leszopta a csávomat az a kocsmás ribanc és el kell menekülnöm de kint álnak a csávok és rögtön kapok pár sörétet és piff meghaltam...probáltam el menni a házak mögött de mindig észre vesznek..egyáltalán merre kell menni? -
Vlala #2952 Menj a csaj ablaka alá, le fog Nked szólni, hogy gyere fel. Ezutánm elmész az épület elé, két lónak kell állnia a szemben lévő épület előtt, kikötve. -
psiho02 #2951 NEm találom!!! nincs a Szalonnal szemben lo! -
Vlala #2950 Sikerült? -
wolfdavid #2949 Köszi viala
-
Vlala #2948 Neki még nincs meg az ostor! A fogadóval szemben, a két ló mellett van. -
#2947 5ös gomb vakegér -
psiho02 #2946 De amugy hool az ostor??? -
Vlala #2945 Azért írom így, mert még nem mindenki tart itt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menj le balra, aztán át a folyón, a köveken. Ott fel tudsz kapaszkodni,kövesd az ösvényt jobbra, felfelé.
-
Vlala #2944 Várj, azt hiszem, Te még benn vagy, bocs. Clyde nem enged be.
Menj ki a csaj ablaka alá, le fog neked szólni, hogy mássz be hozzá egy kis "eszmecserére". Az ablaka alatt van egy szekér, amire tudsz építkezni, de a szekéren lévő dobozról már az ostorral is feléred. -
wolfdavid #2943 segitsetek má egy versenyre kell aki segitt kap valamit gereknapra!
-
psiho02 #2942 Milyen lo hol meg hova épitsek?????????? -
Vlala #2941 Két út van, az egyik, hogy lépcsőt építesz a dobozokból, a másik, hogy odasétálsz a lovakhoz, és kölcsönveszed az ostort, amin fel tudsz pókemberezni :) Az utóbbit ajánlom. -
psiho02 #2940 Csáó az elején mikor a csajtol kell elvenni(vagy ellopni) a fegyvert akkor hogy kell hozzá eljutni??? -
beef #2939 Állj közelebb vagy távolabb. -
#2938 nekem nem sikerült:S -
Vlala #2937 A hátsó ajtót be lehet rúgni, C gomb.