Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ioles
ok, köszi, megoldottam 😊

Ioles
És hol tudok felmenni a templom tetejére?

REXCraft
mássz fel a templom tetéjre..onnan tudni fogod 😊

Ioles
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, mert elakadtam. A 11. epizódnál járok amikor Billy-vel meg kell találni az aranyat és oda kell adni az apánknak, mert ha nem kinyírja a csajt. Na most találtam egy gyereket aki adott egy kulcsot a nem messze levõ templomhoz. A templom túloldalán ugye van 3 sír. Továbbmegyek és látok a hegyen egy nagy szikladarabot. Bejön egy kisebb animáció, hogy Billy elnéz több irányba. Na innentõl mit kellene csinálni? Ekõre is Kösz!

Fel, fel, vitézek... 😊

sziasztok a 3. résznél járok és nem tudok kijönni a "garázsból"<#wink> tudna valaki segíteni. kösz
Az nem volt egyértelmü hogy nem kell föl menni a hidra elötte kell jobbra menni. Gondolom a "Tisztelt játékkészitö úrak" azt hiszik ugy jobb a játrék ha egy egyszerü játékos órákat bojong.
Tisztelet a kivételnek aki egyböl rájön a játék trükkjeire
Nemcso

Blinkye
Ott valami nem jó,mert alapból fent kéne lenned a bejárattal szembe. jobb oldalon egy szekérnek kell lennie

3Ds MAX :)

Ok a házhoz kell menni de ez nem megy Hogyan kell fölmenni segitenétek.
Blinkye
faszom nem megy a demo sem hülye patch miatt..

Blinkye
LOLLER kajak leszedem addig a multiplayer demót 😄

Blinkye
Na végigtoltam.. Hogy a rákba lehet játszani neten? érvénytelen cdkulcsozik, pedig eredeti... <#buck>

Igen, én hülye meg csapkodtam a a sast az ostorral. Nem esett le.

Blinkye
Kurva jó amúgy,mikor Billyvel meg kell szerezni egy sastollat,meg pár nyulat leijjászni 😄 az az utáni pályán tartok Pappal

Blinkye
A vonatos pályát én úgy csináltam meg,h a gépágyús vagonnál odapakoltam egy csomó dobozt és már ott felmásztam a vagonok tetejére és leugrottam a "beragadt" ajtó mögött 😄 mikor felmásztam ot állta a csajjal a csákó 😊 kicsit furán oldottam meg,de sikerült 😊 Most ott tartok ahol a pappal be kell jutni egy farmra áll bent egy géppuskás párszor nekifutottam,de elhaltam :S

A bolond ember házába van a lõszer,vedd fel és utána kell kiugrani az ablakon. A szakadék szélénél elméssz balra és a fánál átlendülsz a korbáccsal. Utána menj amerre mutatja az iránytû és vége lesz az elsõ pályának.
Tudnátok segiteni?
Ott akadtam el ahhol ostorral kell átmenni a szakadék fölött hintázva utánnna kiirja hogy szerez löszert a pisztolyhoz a másik feladat hogy juss el Marisa farmjára. De akármit csinálok akármerre indulok mindig meghalok. Ez bug vagy valamit csinálni kell?
Kösz
ibrik
Nem emlékszem, de a lényeg, hogy amikor a csaj már mondta, hogy menj fel hozzá és rájössz, hogy a szalon oldalában nehezen jutnál föl, akkor volt egy animáció, amiben pontosan mutatják, hogy onnan nézve merre vannak a lovak - és Billy ott meg is jegyzi, hogy... stb stb stb

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

OK. én is úgy gondoltam,hogy vele szembe van.
De Neked amikor beméssz a városba ott vannak a lovak? Mert nekem nem,hanem a Rangerek vannak ott,4-en.
ibrik
Nem a vegyeskereskedésnél vannak, hanem a vele szemben lévõ épület elé vannak "leparkolva".

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Sziasztok.
Még mindig nem tudom,hogy hol van a korbács amivel feljutok Suzyhoz.
Dobozokon már én is megcsináltam millioszor,de érdekel a másik variáció is.A pacikat még mindig nem látom a vegyeskereskedésnél(Sland képein van) és van ott 2 alvó csóka is õket sem.
Írja meg már valaki hogyan csináljam!
Elõre is köszönöm.
de nekem az nem megy amikor a városbol kel ki meni ott mere menyek?,
Nemcso
Kimész a városból, majd jobbra felkapaszkodsz a domboldalon (ösvény is van ott), szembe veled a völgyben van a függõhíd... majd addíg mész, amíg a bolond öregember házához nem érsz...

Sziasztok.
Hogy kell megszerezni a korbácsot még a pisztoly elött?
Én késöbb a palytából szerváltam(nem tudom,most is ott van?),de nem engednek el semerre sem a cowboyok.
Egyébként pacit még mindig nem látok a pályán.
Akkor majd csinálj ha elérsz odáig 😊

Sland
Még csak az 5ös chapternél tartok
A képek meg az elsõbõl vannak...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Jó képek <#eljen>

Azért csinálhattál volna képet az öreg indiánnál levõ területrõl (a nyúlvadászat), a folyó, a nagy szikla amire fel kell mászni, vannak még nagyon szép helyek a gaméban 😊

Ioles
Nem kell már, közben találtam

Ioles
Sziasztok!
Tudna írni valaki nekem egy CD Key-t? Kösz!

Nemcso
A csajhoz tényleg elég a dobozpakolás, majd a városból való kijutás közben lehet megszerezni a korbácsot, ami akkor kellett nekem, mikor a megszállt híd meletti házból (bolond öregember) megszereztem a pisztolyba való lõszert, majd elmenekülve az öreg haragkja elõl 😊 egy szakadékhoz értem, ahol a korbács segítségével lehetett átlendülni a túlpartra.

...de persze lehet, hogy szakadékátugrás nélkül is meg lehet a pályát csinálni...

REXCraft
én is ugy nyomtam csak késöbb kaptam meg mégis végigtudtam vinni :-O

Sland
Még rögtön az elején amikor Billyvel be kell menni a városba. A hídon elveszi a sheriff a stukkeremet aztán mehetek tovább a városba. És ott vannak a pacik amikor a korbácsot meg kell szerezni ahhoz, hogy a csajhoz feljussak az ablakon.
(én elõször dobozokkal jutottam fel, és nem szereztem korbácsot, így nem tudtam végignyomni a pályát, és újra kellet kezdenem a pályát :s)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hányadik epizodban van az a pacis kép?
Látom korbács van,de pisztoly nincs. Én nem talákoztam ilyen szituácioval. Pedig már többször végig vittem a játékot.
Írd meg légyszi! Elõre is köszönöm.
írd már le hogy pontosan hol?nekem bugos vagy nem tudom de mindig default akármerre megyek

Lóval menekül, a hátsó udvar felé. Gyalog nem éred utol.

hell, a VIII.epizódnl amikor a texas rangerekkel mekérkezem a pappal és billy után kéne mennem az merre is van?billy elmenekült címszóval mindig defaultot kapok!tudja vki merre kell menni?

Magukért beszélnek. <#eljen>

REXCraft
<#wow2><#eljen><#eljen><#eljen>

Sland
Pár általam készített kép

1280x1024 Legnagyobb részletesség mindenre, 20-70FPS

Itt van pár általam készített kép:

Sajnos ua. a problémám mint chapog-nak.Mi lehet a megoldás? Segitene valaki? Vga probléma lehet?S.O.S.Elõre is köszi!
köszönöm
Elméssz a nyitott vagonnál hátra a szakadék szélérõl kilövöd a deszkát
(távcsövessel a legk.) utána visszaméssz és már ki tudod rugni az ajtót.
sziasztok!
bocsi nemtom hogy keressek rá és inkább megkérdem: vane egy rész ahol a vonat elejére kell mennem, úgy emléxem a VI epizód a pappal, és szét kell lõnöm kívülrõl egy ajtó "bar"-t. de honnan és mit?
ksözi

BABETTA80

Én már régen nyomtam a gamét de asszem én is ott akadtam el egyszer.
Az a rész mikor kergeted bilyt és utána visszafele lejossz a dombon és egy kis tanyát pillantassz meg ott van 3 ember.
Mikor lemész utánna kérdez rá.
Erre gondolsz?
Ott nullát kell megnyomni vagy az O betut mar nem emlékszem.
De akkor én is azt hittem, hogy lefagyott.
KB 6-szor kezdtem ujra mire rájottem, hogy nem azt kell nyomni amit nyomtam meg.
Mivel mind a két karakter ugyanugy néz ki.
Remélem segítettem.
Hali
Blinkye
JA.. A könyv az mire jó a papnál?

Blinkye
1280x1024 ben full grafon 7900GT vel simán megy nagy ritkán belassul,ha bozót van. fütyi AMD-m van 3200+ 4x512 ram...

Blinkye
nemtom én az alapot felraktam oszt tolom..

Blinkye
Amikor leszedsz valakit és ott a stukkere ha odamész kiirja,h mit kell nyomni.. pisztolynál azt irja,h nyomd meg az 1-es vagy 2-es gombot és akkor azt a stukit cseréli ki. Puskánál 3-as...

Hi!
1.1.0.0 patch felrakása után el lehet inditani a játékot.
Nekem nem nagyon megy!