3656
  • SrAta
    jah videokarim 1950GT sapphire radeon
  • SrAta
    Sziasztok
    Légyszíves segítsetek lenne 1 olyan problémám hogyha felrakom a játékot akkor és lecserélek 1 rakás dll-t meg mindent, akkor is kiírja hogy rossz lemez van behelyezve ...stb. És nem akar sehogysem menni
    Ja a configom 4200+ 64bit AM2 X" 1 GB ram 160 GB HDD.
    Sz.tem ez nem lehet gond...
    Na pls help hogy mit kell csinálni mert nagyon érdekel a játék
    kössz SrAta
  • Vlala #3014
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pontosabban a bart (azaz gerendát) kell kilőni, amely az ajtót támasztja. Menj vissza a vonaton, aztán a gépágyúnál fordulj balra. Az ösvényen végigmenve (vigyázz, van néhány outlaw ott is)elérsz egy hegyre, amelyről rálátsz a gerendára.
  • asd16
    hali mindenki!
    Elakadtam ez EPIDOS 6ban amikor a vonaton vagyok, van 1 tag melletem aki meghal és van mellette 1 távcsöves puska!!!
    Ott azt irja hogy lőjjem az ajtót a barból....
    Nah ott mi a teendő???
    HELP PLS. !!!!!!!
  • leoon
    valami még nem naon világos. :S ott vagyok az ostorral a kezemben a ház tetején és írja ki ott nekem a gép h mit icscsináljak...de az a baj h csak a ház tetejéről tudok lejönni és uttánna semmi nem tom melyik fára menjek meg NEM ÉRTEM!!! át kell lendülni a szakadék felett???? a túlpart 20-30-40 méterrel arrébb van. vagy nem?
  • Vlala #3011
    Tényleg érdekes megoldás, hogy Pókemberhez vagy inkbb Indiana Joneshoz hasonlóan kell áthintáznunk egy-egy mélyedés felett.
  • leoon
    jah lehetséges mivel most találtam 1 ostort az istállóban vagy miben! :S eddig nem is gondoltam arra h esetleg az a megoldás! kicsit fura ez a játék legalábbis számomra. de azért kössz a segítséget
  • Vlala #3009
    Egy képpel sokat segítenél, de valószínűleg a folyó fölé nyúló fágon kell átlendülnöda korbácsod jobb gombos funkciója segítségével.
  • leoon
    heló
    elakadtam a játékban még naon az elején vok és ott tartok h kimenekültem a városból(miután elloptam a Susy csaj fegyverét) és az irány a folyó fele mutat, de nem tok átmenni rajta. aki tudja mit kell csinálni az írja mán meg! kössz!
  • arany78
    helló!
    Elakadtam a játékban,nem tudom hogyan jussak be a farmra az indiánal,a játék legelején mikor lejövök a hegyröl.aki tudja segitsen. köszi!
  • leoon
    heló
    elakadtam a játékban még naon az elején vok és ott tartok h kimenekültem a városból(miután elloptam a Susy csaj fegyverét) és az irány a folyó fele mutat, de nem tok átmenni rajta. aki tudja mit kell csinálni az írja mán meg! kössz!
  • Vlala #3005
    A készítők 9800-ast írnak a minimum rendszerkövetelményben.
  • piamania
    ATI Radeon 9600 a videokarim.Ezen elindul a játék?
  • piamania
    még nem.mindjárt kipróbálom
  • Vlala #3002
    Újratelepítést próbáltad már?
  • piamania
    Légyszi segítsetek már!!!!!
  • piamania
    Hello!
    Most szedtem le a játékot és lenne egy gondom.Miután feltelepítettem,feltettem a magyarítást is,de amikor indítanám el,kiírja,hogy 'A(z) The Call of Juarez hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük!'

Mi lehet a baj?Reloaded-os verzió,és crackeltem is.Köszi a segítséget!!!!
  • leoon
    heló
  • Shep
    Na jó de DX9-hez is erőmű kellett, meg kellene tanulni optimalizálni végre.
  • kocka03
    Guggolva elég nehézkes futni,kell azt is addig ameddig nem érsz el a futási pozicióig.(pl.a házmögül kifutni)
    Amikor nekiállsz futni felerösödik a zene,ilyenkor igyekezz elbulyni.
    Tudom nem könnyü,de ne add fel rögtön az elején.
    ha nem tudod merre kell menni,ird meg hol akadtál el,segitek.
    Sok sikert
  • valaki654
    Hello

A játék elején hogy szökjek meg a városból mindig észrevesznek és lepuffantanak. Valakinek van valami jó taktikája?(pedig guggolva szoktam próbálkozni)
  • grebber
    Call of Juarez DX10 izelitő.
    Azért nemsemmi hogy alig 40 fps-t hoz egy csúcsgép :(
  • Balazs15
    akko örüljönk és vigadjunk:) akkor hozz létre hamachin egy szervert és majd csatlakozok csak szolj:)
  • tobias88
    nem, csöppet sem
  • Balazs15
    de ahoz eredetinek kell lenni nem?:S
  • tobias88
    hamachin egy szervert létrehozni, kódot-nevet többieknek megadni, játékon belül szervert csinálni, lanra többiek csatlakozni
  • Balazs15
    én nyomnám ha tudnám hogy kell pl hamachival
  • tobias88
    NETEN VALAKI NEM NYOMJA?
  • grebber
    Kiváncsi vagyok milyen lesz a DX10-es patchel majd a game!
  • Vlala #2987
    Igen, utólag rájöttem. Inkább a visszatöltést választottam, mint a visszamászást...
  • Vlala #2986
    Az egyéni küldetések olyanok, mint a modok. Még nem láttam CoJ-hoz egyéni pályát, de biztos van, ezeket elhelyezed a játék mappájában, és ebben a menüpontban tudod elérni azokat. Jó lenne már egy küldetéslemez :)
  • Qwerty4
    hmmm...s ez mennyiszer le volt ide írva
  • etnies
    már meg is találtam,másik oldalról kell ellónia deszkát
  • etnies
    hali!
    1 kis help kéne,elakadtam ott amikor a vonatnak az ajtaja el van torlaszolva és kivülről kell kilőni,de nem tudok olyanhelyre menni h rá tudjak látni az ajtóra.
    előre is köszi
  • wolfdavid
    Figyi a lovat rossz helyre parkolod kicsit arréb a folyo közepére és akko j lesz engem is az csesztettett
  • Doom54
    Betöltésnél található egy olyan pont,hoy egyéni küldetések.Ez hogy érhető el?
  • Balazs15
    hahahahahha ez ku...nagy
  • Vlala #2979
    Érdekes eset:
    annál a résznél, amikor Csendes Pataknak kell elhozni a Szent sas tollát, másztam felfelé a sziklára. Egy helyen leszkadó sziklák után jön a madár, elhúz felettem, aztán a játék kiírta a "sikertelen - megöltél egy védtelen állatot" feliratot. Mi a fene, lefejeltem a sast? Visszatöltöm, ismét mászom, ismét leszakad a szikla, ismét jön a madár és ismét vége lett a játéknak... harmadszor, negyedszer is ugyanez.

Nagy nehezen jöttem csak rá, hogy nem a sas volt a védtelen állat: rossz helyre parkoltam a lovat. Pont a szikla alá...
  • Balazs15
    kösz.. ja és most már kinyirtam a fögonosz apámat:) is szal teljesen végig nyomtam...kár:'( iylen jo játék mentttel és iylen jo garfikával meg iylen izgalmas játékkal még nem nagyon találkoztam..köszönet a készitöknek
  • LeslieD
    annak a "szerkezetnek" a végre kell az ostorral rácsapni (mármint megfogni vele) és onnan kell tarzanozás közben lerúgnod azt a tartályt! Nekem csak úgy ment, hogy körbe rohantam a falon de lehet hogy onnan is el lehet kapni ahol bejutsz nemtom.