3656
-
#3016 jah videokarim 1950GT sapphire radeon
-
#3015 Sziasztok
Légyszíves segítsetek lenne 1 olyan problémám hogyha felrakom a játékot akkor és lecserélek 1 rakás dll-t meg mindent, akkor is kiírja hogy rossz lemez van behelyezve ...stb. És nem akar sehogysem menni
Ja a configom 4200+ 64bit AM2 X" 1 GB ram 160 GB HDD.
Sz.tem ez nem lehet gond...
Na pls help hogy mit kell csinálni mert nagyon érdekel a játék
kössz SrAta -
Vlala #3014 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pontosabban a bart (azaz gerendát) kell kilőni, amely az ajtót támasztja. Menj vissza a vonaton, aztán a gépágyúnál fordulj balra. Az ösvényen végigmenve (vigyázz, van néhány outlaw ott is)elérsz egy hegyre, amelyről rálátsz a gerendára. -
asd16 #3013 hali mindenki!
Elakadtam ez EPIDOS 6ban amikor a vonaton vagyok, van 1 tag melletem aki meghal és van mellette 1 távcsöves puska!!!
Ott azt irja hogy lőjjem az ajtót a barból....
Nah ott mi a teendő???
HELP PLS. !!!!!!! -
#3012 valami még nem naon világos. :S ott vagyok az ostorral a kezemben a ház tetején és írja ki ott nekem a gép h mit icscsináljak...de az a baj h csak a ház tetejéről tudok lejönni és uttánna semmi nem tom melyik fára menjek meg NEM ÉRTEM!!! át kell lendülni a szakadék felett???? a túlpart 20-30-40 méterrel arrébb van. vagy nem? -
Vlala #3011 Tényleg érdekes megoldás, hogy Pókemberhez vagy inkbb Indiana Joneshoz hasonlóan kell áthintáznunk egy-egy mélyedés felett. -
#3010 jah lehetséges mivel most találtam 1 ostort az istállóban vagy miben! :S eddig nem is gondoltam arra h esetleg az a megoldás! kicsit fura ez a játék legalábbis számomra. de azért kössz a segítséget -
Vlala #3009 Egy képpel sokat segítenél, de valószínűleg a folyó fölé nyúló fágon kell átlendülnöda korbácsod jobb gombos funkciója segítségével. -
#3008 heló
elakadtam a játékban még naon az elején vok és ott tartok h kimenekültem a városból(miután elloptam a Susy csaj fegyverét) és az irány a folyó fele mutat, de nem tok átmenni rajta. aki tudja mit kell csinálni az írja mán meg! kössz! -
arany78 #3007 helló!
Elakadtam a játékban,nem tudom hogyan jussak be a farmra az indiánal,a játék legelején mikor lejövök a hegyröl.aki tudja segitsen. köszi! -
#3006 heló
elakadtam a játékban még naon az elején vok és ott tartok h kimenekültem a városból(miután elloptam a Susy csaj fegyverét) és az irány a folyó fele mutat, de nem tok átmenni rajta. aki tudja mit kell csinálni az írja mán meg! kössz! -
Vlala #3005 A készítők 9800-ast írnak a minimum rendszerkövetelményben. -
piamania #3004 ATI Radeon 9600 a videokarim.Ezen elindul a játék? -
piamania #3003 még nem.mindjárt kipróbálom
-
Vlala #3002 Újratelepítést próbáltad már? -
piamania #3001 Légyszi segítsetek már!!!!! -
piamania #3000 Hello!
Most szedtem le a játékot és lenne egy gondom.Miután feltelepítettem,feltettem a magyarítást is,de amikor indítanám el,kiírja,hogy 'A(z) The Call of Juarez hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük!'
Mi lehet a baj?Reloaded-os verzió,és crackeltem is.Köszi a segítséget!!!! -
#2999 heló
#2998 Na jó de DX9-hez is erőmű kellett, meg kellene tanulni optimalizálni végre. -
kocka03 #2997 Guggolva elég nehézkes futni,kell azt is addig ameddig nem érsz el a futási pozicióig.(pl.a házmögül kifutni)
Amikor nekiállsz futni felerösödik a zene,ilyenkor igyekezz elbulyni.
Tudom nem könnyü,de ne add fel rögtön az elején.
ha nem tudod merre kell menni,ird meg hol akadtál el,segitek.
Sok sikert -
valaki654 #2996 Hello
A játék elején hogy szökjek meg a városból mindig észrevesznek és lepuffantanak. Valakinek van valami jó taktikája?(pedig guggolva szoktam próbálkozni) -
#2995 Call of Juarez DX10 izelitő.
Azért nemsemmi hogy alig 40 fps-t hoz egy csúcsgép :( -
#2994 akko örüljönk és vigadjunk:) akkor hozz létre hamachin egy szervert és majd csatlakozok csak szolj:) -
#2993 nem, csöppet sem -
#2992 de ahoz eredetinek kell lenni nem?:S -
#2991 hamachin egy szervert létrehozni, kódot-nevet többieknek megadni, játékon belül szervert csinálni, lanra többiek csatlakozni -
#2990 én nyomnám ha tudnám hogy kell pl hamachival -
#2989 NETEN VALAKI NEM NYOMJA? -
#2988 Kiváncsi vagyok milyen lesz a DX10-es patchel majd a game! -
Vlala #2987 Igen, utólag rájöttem. Inkább a visszatöltést választottam, mint a visszamászást... -
Vlala #2986 Az egyéni küldetések olyanok, mint a modok. Még nem láttam CoJ-hoz egyéni pályát, de biztos van, ezeket elhelyezed a játék mappájában, és ebben a menüpontban tudod elérni azokat. Jó lenne már egy küldetéslemez :) -
#2985 hmmm...s ez mennyiszer le volt ide írva -
etnies #2984 már meg is találtam,másik oldalról kell ellónia deszkát -
etnies #2983 hali!
1 kis help kéne,elakadtam ott amikor a vonatnak az ajtaja el van torlaszolva és kivülről kell kilőni,de nem tudok olyanhelyre menni h rá tudjak látni az ajtóra.
előre is köszi -
wolfdavid #2982 Figyi a lovat rossz helyre parkolod kicsit arréb a folyo közepére és akko j lesz engem is az csesztettett
-
Doom54 #2981 Betöltésnél található egy olyan pont,hoy egyéni küldetések.Ez hogy érhető el?
-
#2980 hahahahahha ez ku...nagy -
Vlala #2979 Érdekes eset:
annál a résznél, amikor Csendes Pataknak kell elhozni a Szent sas tollát, másztam felfelé a sziklára. Egy helyen leszkadó sziklák után jön a madár, elhúz felettem, aztán a játék kiírta a "sikertelen - megöltél egy védtelen állatot" feliratot. Mi a fene, lefejeltem a sast? Visszatöltöm, ismét mászom, ismét leszakad a szikla, ismét jön a madár és ismét vége lett a játéknak... harmadszor, negyedszer is ugyanez.
Nagy nehezen jöttem csak rá, hogy nem a sas volt a védtelen állat: rossz helyre parkoltam a lovat. Pont a szikla alá... -
#2978 kösz.. ja és most már kinyirtam a fögonosz apámat:) is szal teljesen végig nyomtam...kár:'( iylen jo játék mentttel és iylen jo garfikával meg iylen izgalmas játékkal még nem nagyon találkoztam..köszönet a készitöknek -
#2977 annak a "szerkezetnek" a végre kell az ostorral rácsapni (mármint megfogni vele) és onnan kell tarzanozás közben lerúgnod azt a tartályt! Nekem csak úgy ment, hogy körbe rohantam a falon de lehet hogy onnan is el lehet kapni ahol bejutsz nemtom.