Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de már szét lõttemmindent de még most se jöttemrá mit kell csinálni ha valaki tud se gitsen már léci??
Bocs, hogy már megint megkérdezem, de visszaolvastam és így sem jövök rá, hogy a vonatos 6. pályán milyen deszkát kell ellõni, hogy az ajtó kinyíljon. Gondolom, hogy az égõ vagonnál kell keresni, de azt sem tudom honnan látom a deszkát. Már vagy két napja keresem, de már az agyamra megy.
közbe poén notebookomon elkezdtem és a 2. résznél ahol a bibiliából idézek utána elfutok a tanyára és el kell bánni a csibészekkel, 0 -as gombot kell megnyomni az ököl harchoz de a notebookon a 0-as az a consol gondolom a numpaddal kéne erõsködni ami nincs 😄 szóval elakadtam 😄D
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
Vinsanity is back!!
Amugy 1etértek, tényleg jó játék, simán 2006 egyik legjobbja sztem, ugyhogy <#eljen>#eljen>
Cream78 : civesen 😊
De ne a legvévét fogd meg(elõször azt hittem,letörik alattam)mert innen még nem tudsz lendülni,hanem amerre vastagodik legbentebb(amig mutatja az effektet).
Így sikerülni fog.<#wave>#wave>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Játszok rajt,aztán megirom hogy van pontosan.
Kösz
Van 3 sir ott is voltam amire mutat könél is a templom tetején is a keresztnél is végig mentem a dombon de semmi . Nem jövökrá mit kell csinálni. Kösz a segitséget.
Vinsanity is back!!
Tizen sokadik epizódban, Juarez erõdjében mikor a papot meg a csajt kéne megmenteni, a tüzet el kéne oltanom de hogyan?
Nem tudom, gondolom a víztartállyal kéne valamit....
Ha valaki tudja súgja meg légyszi!
Thx!
Így fel tudsz jutni(máskor is kell ez még a gémben).
Mit csináljak hogy a tusz ne haljon meg? Kösz
ennél van ujabb?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Észrevettem ,tényleg jobb lett a kép.