3656
  • bala1
    ha nem North America verzió,akkor sehogy.
  • Magiszter
    Hali!

Nekem kérdésem az volna, hogy a DOF-ot (Depth of Field) valamilyen módon lehet állandósítani a játékban? Értem ez alatt hogy nem csak az "X" lenyomásával a Zoom opció mellett jelenik meg, hanem állandó jelleggel mindig. Meg lehet ezt oldani?
  • vibo
    yo

megvan eredeti coj
    kérdésem hogy hogy tudom dx10be jáccani?
    köfi
  • Vlala #3053
    Az nem lehet, hogy a drivered kavar be?
  • Mentol
    Bakker! A Video beállításoknál van egy Shader Modell nevű dolog. Ezt átállítottam 2.0-ra (3.0-ról), és megy!
    Pedig a VGA-nak ismernie kell a SM3.0-át! Ilyenkor mi a teendő? Vissza a boltba?
  • Mentol
    Na, meg is tudom mutatni:
  • Mentol
    Na, hali!

Szerintetek mi lehet a gond akkor, ha el se indul game. Pontosabban elkezd tölteni, fekete kép, aztán se szó se beszéd kilép(leáll). Az érdekes az, hogy elősre elindult, de csak szivárványszínű foltokat láttam a képernyőn... Azóta el se indul.
    OFF: ugyanezt tapasztaltam a Colin:DiRT esetében is.
    WinXP, Catalyst 7.6, X1950Pro, X2-4200+, 1GB ram

Én valami drivergondra tippelek, szerintetek?
  • Vlala #3049
    A dobozok nagyon jók, lehet velük tesztelni a fizikai motort. Én néha jengáztam velük :)
  • NB2
    No, végig vittem. Fantasztikusan szép grafikája van ennek a proginak, néha csak ámultam és bámultam. Amikor fel kellett menni a hegyre a tollért és lenéztem: leírhatatlan.
    Egy picit zavart, hogy annyi mindent fel lehetett venni gyakorlatilag szerintem feleslegesen. Billy tudta használni 1-2x a dobozokat, de azonkívül nem sok. 40-ből nekem is csak 12 wanted-os valami van meg, finoman fogalmazva sem arra figyeltem:)
  • Vlala #3047
    Van néhány hosszabb epizód, néhány hosszabb lovaglás, lopakodás, nyúlvadászat... Persze, másodikra mindenki végig tud rohanni egy-egy játékon két óra alatt is, mert már tudja, mit kell csinálni.
  • kocka03
    Nekem ez a 15 óra soknak tűnik.
    Nem akarok okoskodni,mert még sosem méregettem az időmet,de nehogy már átlagban 1órát tököljünk 1-1epizóddal.
  • Vlala #3045
    Megtalálta már valaki mind a negyven (adag) körözöttet?
  • bala1
    elég halott ez a topik!
  • np
    Én is ilyen problémába ütköztem pont ma amikor fel akartam tenni a patcheket.
  • bala1
    DX10-es patch csak north america verzióra megy fel.namost lehet én vagyok hülye,de kb 1hete keresek nem english hanem NA-verziót,de sehol nincs.sőt! még NA.1.1.0.0-ás patch sem létezik! lehet hogy ez a patch xbox-ra van?vagy én má nem tudok mit kitalálni. külföldi fórumokon olvastam hogy lesz english verzió is.de mikor???
    valaki tud valami okosat mondani ezzel kapcsolatban?
  • leoon
    Te akkor nagyon ügyes vagy...
  • Rodman6
    Hogy lehet ebben elakadni nem is értem. Én kb 15 óra alatt végigtoltam a 15 epizódot. Mindig meg kell keresni a normális utat az uticélhoz, nem pedig kőfalakon csúszkálni.
  • Lizardman
    Sziasztok!

Én is elakadtam, kérlek segítsetek! :( (igaz xbox360-on játszok, de annyira más nem lehet)

VI.-os epizodnál vagyok, amikor Billy-vel kell menni indiánföldön (lopakodni össze vissza), és annál a résznél elakadtam, amikor a völgy ajátol indulok felfele, és jobbra kell elfordulnom, és akkor ott lent kell mennem. Nah akkor leérek a völgy aljába meg minden, de egyszerüen itt mindig megölnek vagy meghalok, ugyanis ha nem az a kis geci indián lö le, akkor a köfalon nem tudok lemennni (ugyanis ilyen köfalon kéne lemenni (legalábbis szerintem), és mindig lecsuszok...)

Szoval valami ötlet? Segítséget elöre is köszönöm...
  • zozox333
    Találkoztam már olyan játékokkal, amik a leirt minimumnál gyengébb konfigon is simán játszhatók voltak, igaz nem maxra huzatva
  • zozox333
    Elméletileg mennie kell simán
  • medog
    hello!ha felteszem a játékot, és van ilyen gépem: 1512mb ram 256mb GeForce 5500 videókari 3400 proci. akkor szakkatás, akadás nélkül fog menni a játék?
  • kirol
    De ez csak egy benchmarkt progi.
  • hejyjyjy
    http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=28239
    Itt írnak róla.
  • kirol
    Nem a játékot honnan lehet letölteni, hanem ezt a patch -et?
    Ha egyátalán tényleg van DX10-es patch és nem keverem valamivel.
  • hejyjyjy
    http://www.torrentspy.com/search.asp?query=dlEQcAxy&key=089178968985
  • kirol
    HM?
  • kirol
    Honnan lehet letölteni?
  • Vlala #3029
    Van, és elég szembetűnő a különbség.
  • kirol
    Ehhez van már dx10 patch?
  • Vlala #3027
    Gyorsan kiugrani az ablakon, mielőtt lelőne, aztán iszkiri. Nem lehet lelőni, pedig én is szívesen osztottam volna neki.
  • mardal
    Hello.
    Én most kezdtem el játszani vele de már az elején elakadtam,ott járok mikor elmenekültem a városból és a hídnál vagyok.Megtaláltam a házat ahol találok lőszert de ott ha bemegyek a házba a papi mindig bejön és lelő.Ott mit kell csinálni?
  • Bucser
    elteszed a pisztolyokat (mindkettőt) megvárod míg feltöltődik a concentration bar és aztán lősz (vagy mindkettővel vagy valamelyik pisztollyal)

csak pisztollyal működik és csak Raynél ha jól tudom.
  • Örm
    Hello!
    A Call Of Juarezben a concentration mode-ot, hogy lehet előhozni? Kösz!
  • BlueX
    Nekem olyan gondom lenne hogy amikor a pappal vagyok akkor elkell kergetni az embereket a farmról. És hogy tovább mehesek megkell nyomnom a 0-lát, de arra meg a konzol jön be, s így nem tudok tovább menni. Mert a 0-a lenne az ökölharc. Please help.
  • lámadémon
    jahogy a 3 sírra gondolsz... bocsi...
    akkor annyi, hogy mész az úton, szinte mindegy merre, mert tábla mutatni fogja, merre van a temető (cemetery)... bemész oda, kis pulya meg el akarja földeni a fatert, szal átvág 100 pénzzel, de mégsem, mert ad kulcsot az elhagyatott képolnához vagy mi... azon túl van a 3 sír, ami neked kell...
  • lámadémon
    akkor nemsokkal vagy mögöttem... a temető az a kis 30centis kökeritéssel körbevett vmi... bemehecc a kapun, átugorhatod a "falat", vhol le is van omolva és ugrani sem kell...
  • lámadémon
    ehh... megvan...
    de ezek a pókok???
    így elcseszni vmit?!
    miért kell minden játékba kötelező jelleggel óriásésagresszív pók, ráadásul csapatostul és támadnak... beszarás...
    kár hogy nem hagynak maguk után pénzérméket vagy valamit és akkor ha összejön bizonyos összeg, akkor vehetek plusz életet... vagy különböző szinű tollakat a hajamba...
    marhaság...
    gáz...
  • lámadémon
    hogy a rákba kell átmenni a barlangban azon a kőszaron, ami kockákból áll, és amire ha rálépek lemegy kcisit és elcsap a gerenda...
    ?
  • SrAta
    Hello na megy a játék már csak annyi a problémám hogy megakadtam a 10. fejezet elején és nem tom hogy kell bejutni a temetőbe a sírokhioz pls help me
    Thx SrAta
  • Vlala #3017
    Juj. A "rossz lemez van behelyezve" valószínűleg arra utal, hogy "nem igazán eredeti" a játékod. Ennek sem konfighoz, sem videokártyához nem sok köze van.