3656
-
#3096 De akkor létezik full DX10-es verzió a teljes játékból?
Bár jobban belegondolva ha úgyse tolom végig a játékot akkor a DX10 demó is jó lesz nekem, ott tuti nem lesz baj se a dx10 patcheléssel, se a crackeléssel és bennelesz a benchmarkos techdemó... -
#3095 nincs fent sehol a North - American version .... hihetetlen de igaz. Amit meg leszedtél az egy régi reloadedes release -
#3094 Vagy a teljes játékhoz nem is létezik DX10 patch csak egy külön dx10 demó? Vagy le kéne szednem egy dx10 patchet az 1.1-re és aztán 1.1.1-re patchelni? -
#3093 Letöltöttem a Reloaded verziót és a 2 patchet amit találtam. Az első 1.1.0.0-ás fel is ment hiba nélkül, de az 1.1.1.0 azt írja ki hogy 1.1.0.0 kell neki.
Mi lehet a gond? Az reloaded nem NorthAmerican verzió? (mert a patch elvileg csak arra jó, de gondoltam ha az 1.1.0.0 felment...)
Azt senkise mondja hogy vegyem meg, csak a DX10 miatt szórakoznék vele egy kicsit, utálom a westernt... -
Vlala #3092 Hátul a kis házikó, de a tetején van a mordály. Az oldalához támasztott dobozon tudsz felmászni. -
imirus #3091 sziasztok
az oktató rész elején vagyok most kezdtem a játékot, melyik a pajta ahol a fegyvereket kell megszerezni, az a romos mindjárt a kerítés mentén, vagy hátul a kis házikó -
#3090 Ha rendesen sikerült fel tenned, és kint van az ikonja, akkor minden ok.
Csak keresgélj, jah és ezt töltsd le:CoJ 1.0 cr na és ezzel krekkeld fel, és amit ott látsz (amit kicsomagoltál) mindent fel kell hogy írd a CoJ mappába, a pluginst a plugins mappába.
Próbáld úgy krekkelni a Pluginsba, hogy kijelölöd ami van a pluginsba és úgy másol, és aztán meg keresed a mappáját- beillesztés. -
vibo #3089 sztem vedd + eredetibe pár ezerér :) -
wolf00 #3088 Le szedtem a 10.5 és a 11.3 mb-sat most is ugyanazt irja ki nem kell valami patch hozá? Talán csak a MSVCP71.dll-t kéne megszereznem. -
#3087 Ne rld crack legyen, hanem a gameburnworld honlapról szedd le az alapkreket. -
wolf00 #3086 Le szedtem egy reloaded krekket,de aval sem megy bisztos a játék rossz -
#3085 Szedd le a jó krekket, az rld az rossz krekket tett fel. -
wolf00 #3084 Üdv
Mikor elinditom ezt irja ki: The application or DLL E:\games\Call of Juarez\MSVCP71.dll is not a valid windows image.Please check this against your installation diskette Mi lehet a baja?
-
#3083 Nem. -
#3082 Hali emberek!!
AMS Sempron 3100+
512MbRam
Ati Radeon 9200 128MbRam
Vajon elfog indulni a Call Of Juarez???
Lécci válaszoljatok aki tud rá vmit!Köszönöm -
#3081 a barlangban merre kell menni ahol az aranyat kell keresni? a vizes csarnokban vagyok... -
rgida666 #3080 Értem, köszi. -
NB2 #3079 Nem te választasz, a program kínálja fel. Minden részben 1-1 váltogatva. -
vibo #3078 más ikon jelenik meg amikor vmi mge tucc fogni vele
korlátot ugy láccik nem. -
#3077 meg mindig nem jo.elakarok kapni pl.egy korlatot es jelzi ott az ostort,de csak csapkod mindket egergombbal.help -
rgida666 #3076 A két főhőssel párhuzamosan lehet játszani 1-1 részt, vagy előbb az egyikkel kell végigvinni és utána lehet a másikkal.
Melyikkel érdemes kezdeni? -
hejyjyjy #3075 Nem minden tárgyat lehet elkapni vele. Ágakat meg kiálló kis dolgokat csak. Megjelenik egy ikon ha olyan dolgot célzól amire rá tud tekeredni az ostor. -
#3074 helo.kellene egy kis segitseg mert elakadtam az elejen.van az a feladat,hogy mar a varosba vagyok es ahho a csajho kell felmennem.irja szerzzzek kotelet.odamente a lovakhoz.van ostorom.irta,hogy a bal egergombbal csattintok,meg irja,hogy a jobbal meg elkapom a targyakat.hogyan tovabb.helpppppppppppppppppppp -
#3073 Ha felteszem az 1.1.0.0-ás pecset akkor hogyan tudom elindítani a játékot? -
vibo #3072 grebber: a dx10 patch csak north american változatra jelent meg eddig .
szal mindenkinek akinek nem ez van annak várnia kell.
yeah -
#3071 Kösz!
De akinek warez van annak várnia kell nem mert azok angol ez meg más??? -
bala1 #3070 olvass vissza ötöt-hatot! -
#3069 DX10 patch mikor jön már van valami info?? -
#3068 Sziasztok!
Nagyon nagy problémám lenne remélem tudtok segíteni!ELindul a játék ,az első pályán amíg ki kell szökni a városból addig esmmi gond fullon megy a játék!aztán mikor elérném a hidat ugye előtte vtöltené be a pályát,el is kezdi tölteni a páytát de hiretelen kikapcsol a gép és csak úgy lehet újraindítani ha áramtalanítom!Mit tegyek mert a tököm eldurran tőle!!!!!!!!!!!!!!!! -
Vlala #3067 A padlón van néhány sötétebb kőlap, csakazokra szabad ugrani. Ez egy amolyan Tomb Raideres rész. :) -
zozox333 #3066 Amikor Juarez aranya felé megyek és kőlapokon kell átmennem (kellene), de mindig leüt egy lezúduló gerenda, ott hogyan lehet átjutni? Már annyiszor próbáltam, h inkább dühítő mint szórakoztató! Köszi! -
bala1 #3065 én se sok mindent hallottam! ez szerintem egy köcsög marketing fogás hogy vedd meg az N.A. verziót,mert le lehet tölteni az ubisoft oldaláról:http://digitalstore.ubi.com/4330/product/Buy-Call-of-Juarez-Download potom 50$!!(9057.-)alapból benne van a patch.
szerintem előbb-utóbb felkerül egy N.A verzió a warez oldalakra.
csak győzzük kivárni! -
vibo #3064 cinkcink
pedig nyomnáám ezerrel dx10ben
:(
segond majdmajd lesz en patch is
bár semmi hirt nem hallottam még felőle
:( -
bala1 #3063 http://www.gamershell.com/download_19722.shtml -
bala1 #3062 még nincs English patch! csak N.A -
NB2 #3061 A temetőnél van egy srác annak kell segíteni. A templom előtt egy kicsivel. -
vibo #3060 és azt honnan lehet leszedni?
mármint a north american verziohoz dx10esitést.
köf -
zozox333 #3059 Amikor vissza kell mennem a medálért, akkor merre, hogyan??? Mindig banditákba ütközöm, akik pénzt akarnak tőlem az áthaladásért cserébe! Már nagyon kezd unalmas és dühítő lenni a dolog! Légyszi segítsen valaki! KÖszi! -
Mentol #3058 A legutolsó Omega driver megoldotta a gondokat! -
vibo #3057 és azt honnan tom hogy north amerika verzsön e?
de valszeg nem . :(
d4e gondolöm a többi verziora is jön ki majd dx10 patch.