Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balazs15
de jo a 4 dik epizodnál tartok csak amikor átkelll érnem a hidon csak mindig leszakad és meg belesek a vizbe és onnan meg nekimegyek a könek és meghalok...mivel magyarositva van a játék még a hid elött a tábortüznél beszélnek a csávok hogy el mennek kötélért hogy megerösitsék a hidat vártam fél orát sehol senki...hogy jussak át a hidon hogy ne szakadjon le???pls vki mondja meg

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

igen kösszi nagyon
nem tudnal küldeni MSN cimet meg ilyesmi
kössz
Az egy érdekes helyzet. Ki kellene jutni a városból, észrevétlenül. Elég idegõrlõ, elég sokat szívtam vele. Útvonalat körülményes lenne írni, de ha végképp nem jutsz egyrõl kettõre, leírom.
Folyamatosan lopakodva, kukucskálva (kihajlásnál mindig van 1-2 másodperced, amíg nem vesznek észre) el a házak között, mindig csak akkor közlekedj, amikor háttal állnak Neked (legtöbbször csak 2-3 emberrel kell foglalkoznod) akkor ias guggolva, csendben.

Balazs15
nah én most ott tartok mikor leszopta a csávomat az a kocsmás ribanc és el kell menekülnöm de kint álnak a csávok és rögtön kapok pár sörétet és piff meghaltam...probáltam el menni a házak mögött de mindig észre vesznek..egyáltalán merre kell menni?

Menj a csaj ablaka alá, le fog Nked szólni, hogy gyere fel. Ezutánm elmész az épület elé, két lónak kell állnia a szemben lévõ épület elõtt, kikötve.

NEm találom!!! nincs a Szalonnal szemben lo!
Sikerült?

Köszi viala
Neki még nincs meg az ostor! A fogadóval szemben, a két ló mellett van.

tobias88
5ös gomb vakegér
De amugy hool az ostor???
Azért írom így, mert még nem mindenki tart itt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Menj le balra, aztán át a folyón, a köveken. Ott fel tudsz kapaszkodni,kövesd az ösvényt jobbra, felfelé.

Várj, azt hiszem, Te még benn vagy, bocs. Clyde nem enged be.

Menj ki a csaj ablaka alá, le fog neked szólni, hogy mássz be hozzá egy kis "eszmecserére". Az ablaka alatt van egy szekér, amire tudsz építkezni, de a szekéren lévõ dobozról már az ostorral is feléred.

segitsetek má egy versenyre kell aki segitt kap valamit gereknapra!
Milyen lo hol meg hova épitsek??????????
Két út van, az egyik, hogy lépcsõt építesz a dobozokból, a másik, hogy odasétálsz a lovakhoz, és kölcsönveszed az ostort, amin fel tudsz pókemberezni 😊 Az utóbbit ajánlom.

Csáó az elején mikor a csajtol kell elvenni(vagy ellopni) a fegyvert akkor hogy kell hozzá eljutni???
Állj közelebb vagy távolabb.
tobias88
nekem nem sikerült:S
A hátsó ajtót be lehet rúgni, C gomb.

tobias88
hell, elakadtam:
ott tartok hogy Billyvel és a pappal is legyilkoltam az indiánokat és billyt kell elfognom a pappal, és csatlakozik hozzám pár sheriff, és a házba kellene bejutnom, ahova billyvel is sikerült, de minden ajtó zárva van!
Talán az ostort használni?
Akko tudna valaki segiteni a negyedik epizodban amikor meg kell keresni a vonathoz a masik utat. Elöre is kösszi
A pajtára úgy kell felosonni, hogy az öreg Jones ne vegyen észre.

Elõször bemész hozzá, közli Veled, hogy bocs, de ez magánterület. Aztán úgy teszel, mint aki kimegy, de a fa mögül kihajolgatva figyeled, és amikor háttal áll, akkor lassan (nem süket az öreg, meghallja a lépéseidet, ha trappolsz) osonj át a szekér elejéhez, és várd meg, amíg ismét nem figyel. Aztán szépen el tudsz osonni mögötte a budi mögé, a ládát (halkan, mert az öreg balhét csap) tedd a piros helyre, a fal mellé, és mássz fel. Pisztollyal a kezedben már nem kell tartanod az öregtõl, jöhet a céllövölde (az üvegeket, ne a bácsit!).

Balazs15
szentem nekem is az a gondom mint janika15-nek szal..a teljesen a játék elején hogy kell felmenni a pajta tetejére a fegyverekért???????????????????????????????????

csáó!
elakadtam ott ahol egy ilyen farmra érünk a játék elején van ez azután van h átkelünk a hídon és egyenesen megyünk . Középen van vmi fa talán azzal kéne vmit csinálnom?? kösszi

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

Csasztok azt akarom mondani hogy vki nem tudna megmondani hogy hol van a másik ut a vonathoz a IV epizodban amikor leszakad alattad a bányába vezetõ út.
Csero90
Csá all...írjon aki akar multizni(Hamachival)!

Lopakodni. Fa, kerítés, szekér mögött nem nagy ördöngösség átosonni mögötte, célszerû csak akkor mozogni, amikor háttal áll. Akkor is csak lassan, mert hall is az öreg, nemcsak lát!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Úgy kell elintézni, mintha párbajoznál. Egér le, egér fel, cél, tûz.

Mozzanat
szevasztok az elsö pályán mit kell csinálni ,hogy ne vegyen észre az öreg és ,hogy be tudjak somfordálni a házba ez a legeleje lol<#idiota>

hello mindewnkinek!
az utolsó részben, amikor Juarez lassítva elõránt egy kést, és le akarja szúrni Billyt, ott nekem mit kell csinálnom? már mindennel próbálkoztam, de sehogy se sikerült

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

#2921?

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

Ha közelebb mész, ki tudod ugrasztani a nyulat a bokorból - ezúttal szó szerint. Ha elkezdett menekülni, akkor tûz. Azaz nyíl. (a térkép jelzi a nyulakat.)

painkiller25
sziasztok!!én egyszerûen nem tok elkapni egy harmadik nyulat billyvel😞😞(😞😞😞vki help plíz!!!vmi tipp az elsõ kettõ azé ment mert pusztán volt de a többi a bozótban van!!!!és ott meg nem látom õket😞😞😞😞

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

csáó!
elakadtam ott ahol egy ilyen farmra érünk a játék elején van ez azután van h átkelünk a hídon és egyenesen megyünk . Középen van vmi fa talán azzal kéne vmit csinálnom?? kösszi

hy
nem el-sl.net-rõl szedtem le 1 cd-képet,és azt használom,vagyis használnám
DarkSector
Lemezt használsz hozzá???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hali.
a helyzet az h nekem nem megy a game.
mikor indítani akarom hibaüzit ír ki h a program hibát észlelt és leáll.
Tudna vki segíteni??
lécci ha igen akkkor irjon e-mailt mert nem sûrün jutok net-hez.
[email protected]
Elõre is köcc
ja a gépem:
2,8Ghz proci
ati 9550 256Mb video
768 Mb ddr ram
Sgtfathi
Lehet 8800-as probléma azért egy próba:
Most raktam fel a gamét és fullra téve, villodzik a kép!! Járt már vki igy 8800-as karival??

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Blekk Síp
Hali!

Bemásoltam a Documents and Settings/User/Application Data/call of juarez könyvtárba a Data és Out mappákat egy formázás után, ebben vannak a savek is, de mégsem jelennek meg a mentések a játékban.

Tudtok segíteni?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

hi.ha rayyel felolvasok a bibliából akk mi lesz? eröt kap?vagy csak olvasgatja?ha minden halott után felolvasok akkor mi lesz?

TDU:Kamarov:HUN

Nandusz
Ott van egy kiáló fa. Bele akasztod a lasszódat, majd jobb egérgombbal felhúzod magad a felsõ szikla szintjére.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Sziasztok én ott akadtam el amikor elloptam a lovat és elértem egy sziklás részhez ezután át kell ugrani két kiálló szikla részre az elsõvel nincs is gond de a második amelyik magasabban van egyszerüen sehogysem tudok arra felugrani!most mit csináljak már régóta szenvedek vele!Elkell jutnom egy tanyához ahol egy lány lakot,azt hiszem a 7.epizód!Aki tud kérem segítsen.Elõre is köszönöm
Szia!

Kiprobaltam de egyszerüen nem megy. Löhetem bárhogyan egyszerüen nem akar meghalni...
Koncentráció-módban egy fejlövés elég neki, aztán gyorsan rohanj a csajhoz, mert alig tudja magát tartani.

Sziasztok!

A 6 0s fejezetben amikor a vonat tetejen alsz az ellenfeled leloki a csajt hiba lovom nem akar a faszi meghalni es a csajt se tudom megmenteni. Miert? Tegnap egesz este ezzel szorakoztam...
THX

Igen. Egér le, egér fel, Juarez fejére cél, tûz.

UGY MINT HA PÁRBAJOZNÁK?
TEHÁT RÁNTSAM LE AZ EGERET MAJD CÉLOZZAM BE?