3656
  • janos666 #3096
    De akkor létezik full DX10-es verzió a teljes játékból?
    Bár jobban belegondolva ha úgyse tolom végig a játékot akkor a DX10 demó is jó lesz nekem, ott tuti nem lesz baj se a dx10 patcheléssel, se a crackeléssel és bennelesz a benchmarkos techdemó...
  • zeus89
    nincs fent sehol a North - American version .... hihetetlen de igaz. Amit meg leszedtél az egy régi reloadedes release
  • janos666 #3094
    Vagy a teljes játékhoz nem is létezik DX10 patch csak egy külön dx10 demó? Vagy le kéne szednem egy dx10 patchet az 1.1-re és aztán 1.1.1-re patchelni?
  • janos666 #3093
    Letöltöttem a Reloaded verziót és a 2 patchet amit találtam. Az első 1.1.0.0-ás fel is ment hiba nélkül, de az 1.1.1.0 azt írja ki hogy 1.1.0.0 kell neki.
    Mi lehet a gond? Az reloaded nem NorthAmerican verzió? (mert a patch elvileg csak arra jó, de gondoltam ha az 1.1.0.0 felment...)
    Azt senkise mondja hogy vegyem meg, csak a DX10 miatt szórakoznék vele egy kicsit, utálom a westernt...
  • Vlala #3092
    Hátul a kis házikó, de a tetején van a mordály. Az oldalához támasztott dobozon tudsz felmászni.
  • imirus
    sziasztok

az oktató rész elején vagyok most kezdtem a játékot, melyik a pajta ahol a fegyvereket kell megszerezni, az a romos mindjárt a kerítés mentén, vagy hátul a kis házikó
  • Prince23
    Ha rendesen sikerült fel tenned, és kint van az ikonja, akkor minden ok.
    Csak keresgélj, jah és ezt töltsd le:CoJ 1.0 cr na és ezzel krekkeld fel, és amit ott látsz (amit kicsomagoltál) mindent fel kell hogy írd a CoJ mappába, a pluginst a plugins mappába.
    Próbáld úgy krekkelni a Pluginsba, hogy kijelölöd ami van a pluginsba és úgy másol, és aztán meg keresed a mappáját- beillesztés.
  • vibo
    sztem vedd + eredetibe pár ezerér :)
  • wolf00
    Le szedtem a 10.5 és a 11.3 mb-sat most is ugyanazt irja ki nem kell valami patch hozá? Talán csak a MSVCP71.dll-t kéne megszereznem.
  • Prince23
    Ne rld crack legyen, hanem a gameburnworld honlapról szedd le az alapkreket.
  • wolf00
    Le szedtem egy reloaded krekket,de aval sem megy bisztos a játék rossz
  • Prince23
    Szedd le a jó krekket, az rld az rossz krekket tett fel.
  • wolf00
    Üdv
    Mikor elinditom ezt irja ki: The application or DLL E:\games\Call of Juarez\MSVCP71.dll is not a valid windows image.Please check this against your installation diskette Mi lehet a baja?
  • Bucser
    Nem.
  • 16gaborm
    Hali emberek!!
    AMS Sempron 3100+
    512MbRam
    Ati Radeon 9200 128MbRam

Vajon elfog indulni a Call Of Juarez???

Lécci válaszoljatok aki tud rá vmit!Köszönöm
  • HUNMarcus
    a barlangban merre kell menni ahol az aranyat kell keresni? a vizes csarnokban vagyok...
  • rgida666
    Értem, köszi.
  • NB2
    Nem te választasz, a program kínálja fel. Minden részben 1-1 váltogatva.
  • vibo
    más ikon jelenik meg amikor vmi mge tucc fogni vele
    korlátot ugy láccik nem.
  • Barny
    meg mindig nem jo.elakarok kapni pl.egy korlatot es jelzi ott az ostort,de csak csapkod mindket egergombbal.help
  • rgida666
    A két főhőssel párhuzamosan lehet játszani 1-1 részt, vagy előbb az egyikkel kell végigvinni és utána lehet a másikkal.
    Melyikkel érdemes kezdeni?
  • hejyjyjy
    Nem minden tárgyat lehet elkapni vele. Ágakat meg kiálló kis dolgokat csak. Megjelenik egy ikon ha olyan dolgot célzól amire rá tud tekeredni az ostor.
  • Barny
    helo.kellene egy kis segitseg mert elakadtam az elejen.van az a feladat,hogy mar a varosba vagyok es ahho a csajho kell felmennem.irja szerzzzek kotelet.odamente a lovakhoz.van ostorom.irta,hogy a bal egergombbal csattintok,meg irja,hogy a jobbal meg elkapom a targyakat.hogyan tovabb.helpppppppppppppppppppp
  • Evogordon
    Ha felteszem az 1.1.0.0-ás pecset akkor hogyan tudom elindítani a játékot?
  • vibo
    grebber: a dx10 patch csak north american változatra jelent meg eddig .
    szal mindenkinek akinek nem ez van annak várnia kell.
    yeah
  • grebber
    Kösz!
    De akinek warez van annak várnia kell nem mert azok angol ez meg más???
  • bala1
    olvass vissza ötöt-hatot!
  • grebber
    DX10 patch mikor jön már van valami info??
  • Batistuta007
    Sziasztok!

Nagyon nagy problémám lenne remélem tudtok segíteni!ELindul a játék ,az első pályán amíg ki kell szökni a városból addig esmmi gond fullon megy a játék!aztán mikor elérném a hidat ugye előtte vtöltené be a pályát,el is kezdi tölteni a páytát de hiretelen kikapcsol a gép és csak úgy lehet újraindítani ha áramtalanítom!Mit tegyek mert a tököm eldurran tőle!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Vlala #3067
    A padlón van néhány sötétebb kőlap, csakazokra szabad ugrani. Ez egy amolyan Tomb Raideres rész. :)
  • zozox333
    Amikor Juarez aranya felé megyek és kőlapokon kell átmennem (kellene), de mindig leüt egy lezúduló gerenda, ott hogyan lehet átjutni? Már annyiszor próbáltam, h inkább dühítő mint szórakoztató! Köszi!
  • bala1
    én se sok mindent hallottam! ez szerintem egy köcsög marketing fogás hogy vedd meg az N.A. verziót,mert le lehet tölteni az ubisoft oldaláról:http://digitalstore.ubi.com/4330/product/Buy-Call-of-Juarez-Download potom 50$!!(9057.-)alapból benne van a patch.
    szerintem előbb-utóbb felkerül egy N.A verzió a warez oldalakra.
    csak győzzük kivárni!
  • vibo
    cinkcink
    pedig nyomnáám ezerrel dx10ben
    :(
    segond majdmajd lesz en patch is
    bár semmi hirt nem hallottam még felőle
    :(
  • bala1
    http://www.gamershell.com/download_19722.shtml
  • bala1
    még nincs English patch! csak N.A
  • NB2
    A temetőnél van egy srác annak kell segíteni. A templom előtt egy kicsivel.
  • vibo
    és azt honnan lehet leszedni?
    mármint a north american verziohoz dx10esitést.
    köf
  • zozox333
    Amikor vissza kell mennem a medálért, akkor merre, hogyan??? Mindig banditákba ütközöm, akik pénzt akarnak tőlem az áthaladásért cserébe! Már nagyon kezd unalmas és dühítő lenni a dolog! Légyszi segítsen valaki! KÖszi!
  • Mentol
    A legutolsó Omega driver megoldotta a gondokat!
  • vibo
    és azt honnan tom hogy north amerika verzsön e?
    de valszeg nem . :(
    d4e gondolöm a többi verziora is jön ki majd dx10 patch.