3656
-
#3136 Tehát röviden akinek gyengusabb a gépe:
Audio
Quality: medium
Hardware ha van: ON
Eax: off
audio: openal (nekem mindenképp ragaszkodott az 5.1hez a dx, így néhány embert alig halottam, akik mögöttem voltak)
Video
Shader 2
Antialiasing off
Textura: trilinear (bil-ben túl moslék összemosott a távol lévő cucc)
Shadows: low (off-ban nincs, a high-ban csak nem annyira "kockás")
shadow map size: 1024
depth: 2.0-s sahder esetén nincs fokuszálás (hálistennek)
material: very low (nyilván ablakon keresztül érdemes inkább észrevenni valakit)
quick body: on
textura: medium (a medium és high között szinte csak állóképen látni a kül. a low meg már csunya simán is)
foliage: low
röviden... -
#3135 Kicsit utánanéztem a dolgoknak.
SM3 használata esetén van HDR
SM2 használata esetén nincs HDR
Depth of Field: Fókuszálás, azaz a túl közel és túl távol lévő cuccok homályosak, olyan 3-10 méterig tiszta a "kép".
Shadow nyilván az árnyék.
PP maga a HDR erőssége
A material egy érdekes dolog, mert az életszerűséget próbálja utánozni, pl. az ablakon átlátáskor torzul a kép minnél erősebb, csak az a hátránya, hogy így egy épületbe ablakon keresztül szar a belátás, mivel az ablak miatt ehezen látunk át rajta. Szóval ami az előnye, az a hátránya is :)
Quick body disappear: a test halála után ha ez ON, akkor gyorsan eltűnik szó szerint.
Foliage: fű, növényzet részletesség.
Röviden. -
dfgdfg #3134 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy feltelepítem a játékot, bemásolom a mellékelt fájlokat a játék könyvtárába, elvileg minden jó, de gyakorlatilag kéri a play discet... Nem tud valaki valami megoldást?
Előre is köszönöm! -
NB2 #3133 3117
-
most19 #3132 Hello, segítsen vki pls hogyan kell tovább jutni amikor Billy-vel vagyok és meg kell keresnem vmi aranyat vagy kincset.megtaláltam a helyet csak a sziklára azt mondja hogy túl nehéz felnéz és ott van egy nagy kő golyó egy kissebb hegyen de nem tudom oda hogy jussak fel?Előre is very big thx. -
#3131 De lesz, ha kijön az angolhoz is a patch, figyeld a hivatalos fórumot. -
#3130 Sziasztok, nekem szintén nem indul el a játék, pedig régen futott. Arra már rájöttem, hogy a filesystem.dll file-al van a hiba. Nem tudja valaki, hogy létezik e javított verzió? köszi előre is -
rgida666 #3129 Kodec pack, vagy kormány, jostick.
Ha egyik sem, akkor #3052 -
#3128 Vagyis nem lesz sehogy se DX 10 es a gémem hiába vetem meg? -
#3127 Csatlakozom az előttem szólóhoz. -
n laca #3126 Ugy emlékszem hogy a dx10 patch csak az amerikai verziora jó. -
most19 #3125 Bocs elfelejtettem hogy a demó tökéletesen ment még az ati kártyával is.
-
most19 #3124 Hello!Valaki tudna segíteni abban hogy az miért van hogy nem indul el nálam a gamma?Csak bejön egy fekete képernyő és onnan sehova.Eddig azt hittem hogy a videókártya miatt(ati 9600xt)DE nem mert most egy geforce 7600 gs 256MB van benne és ugyan az.mi lehet a baj?Előre is thx. -
#3123 megvettem a gémet
felraktam a orig lemezröl orig serial 1100 patch felmegy de a dx 10 patch nem!!! me azt irja hogy nem megfeleo a nyelv
ok felrakom a reloadedet detto!
Valami ötlet hogy dx 10ben nyomhassam?? -
#3122 VALAKI SEGITSEN PLEASE! -
#3121 FONTOS LENNE A VÁLASZ!!! -
#3120 Tehát megvettem a gémet
de a reloaded verziot rakjam fell a bolti cd kulcsal ésa bolti lemezt rakjma be és ugy megy az összes patch ugye? -
#3119 Akkor felteszem ujra a kérdéesm:
Tehát van egy DX 10es karim( NEM AZ X1900!!!!!)
megveszem a gémet
letöltöm a 1100 patchet
letöltöm a 111 patchet
és DX ben megy a gyári boltba vett game? vagyis ami a boltba van (576) arra felrakhato?
vagy rakjam fel a reloaded verziot a gyári CD kulcsal? és a gyári lemezt rakjam be utána? -
Mersh #3118 Nem szóltam... viszont nem működik a magyarítás... kiválasztottam a nyelvet... de semmi. miért lehet ez? -
#3117 Ott a templóm amin bejöttél ide .Annál fellehet mászni a sziklákra át a tuloldalra és onnan már fog menni a nagy kö legördítése! -
Mersh #3116 Sziasztok!
amikor van a 3 sír, meg a nagy kő, és a dombról 1 gömb alakú kővel kellene gondolom elmozdítani.. na ott mi a fakkert kell csinálni?
-
#3115 A tört verziót is feltudod patchelni. Csak utána nem tudod crackelni, mert nincs ahhoz a verzióhoz crack. Nyilván, ha eredeti a lemezed akkor simán elfog indulni. DX10-es patchet X1900xtx kártya mellett sok értelme egyébként nincs feltenned, mivel nem támogatja a dx10-et. -
#3114 Fontos lenne! -
#3113 Egy kérdés ha mgvezsem a bolbta akkorarra fel lehet mineféle patchet rakini? beleértve a DX 10 patchet is? -
Vlala #3112 Ez egy jó kérdés volt. :)
Van. :) -
fjanni #3111 Sziasztok!
Van itt valaki?
-
Vlala #3110 A Jre.cab fájl sérült, a telepítő nem tudja olvasni. Ez egy 20 megás fájl, és egy kb. 51 megás mappa függ tőle. -
Ez mit jelent?Már a második verzió van meg és ez is rossz! -
dobika76 #3108 Megvan! A másik oldalra kell menni. Köszi. -
dobika76 #3107 Hali !
Eddig eljutottam, ott van a mozdony , és a lángoló vagon.De nem tudom itt mit csináljak. -
NB2 #3106 Dehogynem:)
Visszamész ahhoz a kocsihoz ahol a géppuska van, a bal oldalán tovább lehet menni, megkerüli az egész kocsit, rálátsz a mozdonyra. -
dobika76 #3105 Hi !
Valaki tudna segíteni? A vonaton vagyok, a külső reteszt kellene kiiktatnom a vagonon, de belülről nem tudom szétlőni, kívülröl pedig nem tudok odamenni ??????
Köszi -
Szabsa #3104 Kösz Najpi,sikerült végre végigtolnom ezt a jó játékot.A párbajra nem is gondoltam :D .Ja még annyit,hogy az Egyéni küldetéseket mikor lehet elérni? -
NB2 #3103 Szerintem az a trükkje, hogy nem kell várni, szint mindig rögtön menni kell tovább. De ha nem jön össze, várj míg elfordulnak, arrébb mennek. -
#3102 Hellosztok!
Egyszerűen nem tudok továbbjutni az elején, mikor rajtakapnak, hogy a csajjal voltam, és utána menekülni, bújkálni kéne. Nem tudok kijutni, mindig észrevesznek és lelőnek :S Már 3x próbáltam, és régebben is itt adtam fel (akkor mondjuk azért is, mert azon a gépemen akadt).
Van valami trükkje ennek a résznek? :S Ha kinézek, hogy merre néz, akkor is észrevesz valamelyik mindig... -
Najpi #3101 Szabsa! Úgy kell elintézni, mintha párbalyoznál. Egeret lehúzod, ezzel előveszi a fegyvert, utána gyorsan célozz, és lőj! Sok sikert! -
Szabsa #3100 Hello mindenkinek.Elkadtam a 15 epizód végén amikor legyőztem Billyvel Juarezt bunyóban utána elkezd beszélni Ray és Juarez felkel és leakarja szúrni Billyt.Na és itt hiába nyomkodok bármit egyszerűen nem csinál semmit.Légyszíves segítsek.Köszi -
#3099 A benchmark demóra gondoltam, úgyis azt akartam lefuttatni a teljesből is csak akkor már lőttem is volna párat. -
vibo #3098 hol láttál te dx10es demot?
ami nem csak benchmark? -
#3097 "Your Serial Number is incorrect.Please reinstall The Call of Juarez!"
Ez az üzenet fogad amikor indítanám a játékot!Nekem olyan verzió van meg hogy csak ki kell csomagolni és egy setup.reg fájlt elindítani és elvileg mennie kéne a játéknak de ezt írja ki!Help!