Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024
Nekem kérdésem az volna, hogy a DOF-ot (Depth of Field) valamilyen módon lehet állandósítani a játékban? Értem ez alatt hogy nem csak az "X" lenyomásával a Zoom opció mellett jelenik meg, hanem állandó jelleggel mindig. Meg lehet ezt oldani?
megvan eredeti coj
kérdésem hogy hogy tudom dx10be jáccani?
köfi
p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster
Pedig a VGA-nak ismernie kell a SM3.0-át! Ilyenkor mi a teendõ? Vissza a boltba?

Szerintetek mi lehet a gond akkor, ha el se indul game. Pontosabban elkezd tölteni, fekete kép, aztán se szó se beszéd kilép(leáll). Az érdekes az, hogy elõsre elindult, de csak szivárványszínû foltokat láttam a képernyõn... Azóta el se indul.
OFF: ugyanezt tapasztaltam a Colin😄iRT esetében is.
WinXP, Catalyst 7.6, X1950Pro, X2-4200+, 1GB ram
Én valami drivergondra tippelek, szerintetek?
Egy picit zavart, hogy annyi mindent fel lehetett venni gyakorlatilag szerintem feleslegesen. Billy tudta használni 1-2x a dobozokat, de azonkívül nem sok. 40-bõl nekem is csak 12 wanted-os valami van meg, finoman fogalmazva sem arra figyeltem😊
Nem akarok okoskodni,mert még sosem méregettem az idõmet,de nehogy már átlagban 1órát tököljünk 1-1epizóddal.<#shakehead>#shakehead>
valaki tud valami okosat mondani ezzel kapcsolatban?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Én is elakadtam, kérlek segítsetek! 😞 (igaz xbox360-on játszok, de annyira más nem lehet)
VI.-os epizodnál vagyok, amikor Billy-vel kell menni indiánföldön (lopakodni össze vissza), és annál a résznél elakadtam, amikor a völgy ajátol indulok felfele, és jobbra kell elfordulnom, és akkor ott lent kell mennem. Nah akkor leérek a völgy aljába meg minden, de egyszerüen itt mindig megölnek vagy meghalok, ugyanis ha nem az a kis geci indián lö le, akkor a köfalon nem tudok lemennni (ugyanis ilyen köfalon kéne lemenni (legalábbis szerintem), és mindig lecsuszok...)
Szoval valami ötlet? Segítséget elöre is köszönöm...
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Itt írnak róla.
Ha egyátalán tényleg van DX10-es patch és nem keverem valamivel.
Én most kezdtem el játszani vele de már az elején elakadtam,ott járok mikor elmenekültem a városból és a hídnál vagyok.Megtaláltam a házat ahol találok lõszert de ott ha bemegyek a házba a papi mindig bejön és lelõ.Ott mit kell csinálni?
csak pisztollyal mûködik és csak Raynél ha jól tudom.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Call Of Juarezben a concentration mode-ot, hogy lehet elõhozni? Kösz!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware
akkor annyi, hogy mész az úton, szinte mindegy merre, mert tábla mutatni fogja, merre van a temetõ (cemetery)... bemész oda, kis pulya meg el akarja földeni a fatert, szal átvág 100 pénzzel, de mégsem, mert ad kulcsot az elhagyatott képolnához vagy mi... azon túl van a 3 sír, ami neked kell...
de ezek a pókok???
így elcseszni vmit?!
miért kell minden játékba kötelezõ jelleggel óriásésagresszív pók, ráadásul csapatostul és támadnak... beszarás...
kár hogy nem hagynak maguk után pénzérméket vagy valamit és akkor ha összejön bizonyos összeg, akkor vehetek plusz életet... vagy különbözõ szinû tollakat a hajamba...
marhaság...
gáz...
?
Thx SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Légyszíves segítsetek lenne 1 olyan problémám hogyha felrakom a játékot akkor és lecserélek 1 rakás dll-t meg mindent, akkor is kiírja hogy rossz lemez van behelyezve ...stb. És nem akar sehogysem menni
Ja a configom 4200+ 64bit AM2 X" 1 GB ram 160 GB HDD.
Sz.tem ez nem lehet gond...
Na pls help hogy mit kell csinálni mert nagyon érdekel a játék
kössz SrAta
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elakadtam ez EPIDOS 6ban amikor a vonaton vagyok, van 1 tag melletem aki meghal és van mellette 1 távcsöves puska!!!
Ott azt irja hogy lõjjem az ajtót a barból....
Nah ott mi a teendõ???
HELP PLS. !!!!!!!
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
elakadtam a játékban még naon az elején vok és ott tartok h kimenekültem a városból(miután elloptam a Susy csaj fegyverét) és az irány a folyó fele mutat, de nem tok átmenni rajta. aki tudja mit kell csinálni az írja mán meg! kössz!
Elakadtam a játékban,nem tudom hogyan jussak be a farmra az indiánal,a játék legelején mikor lejövök a hegyröl.aki tudja segitsen. köszi!