3656
  • watto
    vazzeeee!aszittem a leg tetejére kell felmenni azt nem figyeltem a fészekreXDXD
  • watto
    de onnan hova???csak lefele megy az út:P
  • Nevem senki
    a tető előtt van egy automent, mivelhogy a sas visszavágna egy párszor a folyóhoz - vagy mi az
  • watto
    lol, pedig még nem vok a tetejénXD és a piros jel a tájolon se a táborra mutat...
  • Vlala #3172
    Automentés? ööö... akkor már Nálad kell, hogy legyen a toll.
  • watto
    LOL!
    de az a gond hogy automentés után már csak lefele tok menni:(
    eltévedtemXD
  • Vlala #3170
    Nem, szerencsére csak egy tollát kell elhozni a fészekből Calm Water (Csendes Patak)-nak.
    Tudod, az indiánok mindig is szerették a tollakat, de egy egész sast talán túlzás lenne a fejére húznia...
  • watto
    helo!asszem IX. fejezetbe vok mikor fel kell másznmi egy kibaxotnagy hegyre...na felmegyek addig amig automentés nincs, aztán onnan már csak lefele lehet menni...ott mit kell?levadászni egy sast vagy mi?
  • NB2
    15
  • watto
    thx, egyébként hány fejezetes a game?
  • Nevem senki
    Pedig ott a környéken kell tovább haladni (ha jól emlékszem) még egy ugrás következik, aztán az ostor.
  • grebber
    #3138-ba volt már!
  • informen
    Call of Juarez 1.1.1.0 - DX10 Enhancement Pack
    itt tudjátok leszedni: http://www.gamershell.com/download_21432.shtml
    Véletlenül találtam rá és még töltöm.
  • grebber
    Valaki tegyen majd be DX10-es képet ha tud!
  • watto
    thx, kb a hid fölött vok van egy 30cm-es repedés ott átugrok de nem tok hova menni mer vége az útnak...próbáltam felkapaszkodni a fára de nem érem el az ostorral.
  • Nevem senki
    Ha jólemlékszem akkor, az árral sodortatva ugyan, de át tudsz vergődni a folyóban a bal oldali partra. Itt aztán ugri bugri következik visszafelé a híd irányában, aztán föl
  • watto
    hello!megin elakadtam:P
    a 4.fejezetben, amikor be kell menni az alagútba egy fa hídon de az a köcsög mmindig leszakad alattam engem meg sodor a víz azt kampecc...
    ott hogy kell átmenni????
  • Vlala #3159
    Nocsak!
  • bala1
    na végre! megjött az eu dx10 patch! már régóta várom!!
  • Nevem senki
    ok, időközben eljutottam ahol te vagy, most már emlékszem. Ha elakadnál szólj
  • watto
    jee rájöttem thx
  • Nevem senki
    de megjött a kedvem hozzá, mindjárt játszom egy kicsit
  • Nevem senki
    BALRA ÁT a túloldalra, aztán ha nem figyelnek, akkor jobbra el. kerítés hopp, be a házba
  • watto
    thx, elmentem a házak végébe de azután merre?
  • Nevem senki
    Ha nem érted teljesen angolul, tedd fel a magyarítást
  • Nevem senki
    a szobájába én is gyakran visszajárnék DD
  • Nevem senki
    Szerintem eszméletlenül jó a játék (de tényleg csak úgy ha nem tudod mi következik) A csajszi után a pálya jobb oldalán, a házak mögött próbálj settenkedni, egészen a végéig -v azelőtti házig- aztán várd meg amíg a ház túloldalán lévő betyár eloldalog jobbra. Ekkor át tudsz slisszolni a túloldalra. Csak csendben
  • watto
    ahha sőt, a szobájába is visszamentemXD
  • Nevem senki
    A csajszi után vissza akartál menni arra a hídra amiről jöttél?
  • Nevem senki
    xDDLOLDDx
  • watto
    hát tom, csak már mindenfele mentem azt mindenkinek 1 lövés vok...másztam már fel háztetőr, de onnan lelőttek, mentem be budiba azt bezártam magam, bementem a nyitott ablakú házba de nem volt benne semmi érdekes, próbáltam hogy kisprintelek de a hídnál álló őrök agyonlőttek és még sorolhatnám estig mikkel próbálkoztam...jah meg keresniakartam lovat hogy majd azzal stílusosan kivágtatok csak nem találtam:D:D:D:Dszal lécci írd le spoilerbe:P mer kódozni meg végképp nem akarok:P
  • Nevem senki
    találd ki, az benne az élvezet. Ha újrajátszod és tudsz mindről, már fabatkát sem ér (hidd el) ha ragaszkodsz hozzá megmondom merre menj
  • watto
    hello!megy a játék:) nekem nagyon tetszik, de elakadtam.
    ott amikor bemászok a csajszi ablakán, megtaláltam a fegyót de no töltény azt üldöz a város és a feladato m hogy kijussak...de még a hídnál is őrök állnak mag nem tom merre kell lopozni!:(PLS mondja meg valaki mit kell csinálni:P Előre is thx!
  • Nevem senki
    te főokos, a játékot a kártya...
  • watto
    thx
    igen, sok hejre beiro...mer amik eddigi gépemen nem futottak azokat ki szeretném próbálni:)
  • Bence94
    minden hova beírod?egyébként elvileg menne csak hát laptopon nem minden megy pl. nem támogatja egy adott játék a videókártyát.
  • watto
    high on menne sztetek?vagy az egy álom?
  • watto
    halii!
    ilyen gépen valyon elfutna???:

Ati Mobility Radeon x2300 3.0shader 256mb
    Duo T2080
    1gb ram

és ha igen hogy menne?
    előre is thx
  • grebber
    Call of Juarez - DirectX10 Enchancement Pack 900MB
  • droland
    Na szóval a soundot rosszul írtam, érdemes a hardver mixinget off-ra rakni.