Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha nem North America verzió,akkor sehogy.

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

Magiszter
Hali!

Nekem kérdésem az volna, hogy a DOF-ot (Depth of Field) valamilyen módon lehet állandósítani a játékban? Értem ez alatt hogy nem csak az "X" lenyomásával a Zoom opció mellett jelenik meg, hanem állandó jelleggel mindig. Meg lehet ezt oldani?

yo

megvan eredeti coj
kérdésem hogy hogy tudom dx10be jáccani?
köfi

p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster

Az nem lehet, hogy a drivered kavar be?

Bakker! A Video beállításoknál van egy Shader Modell nevû dolog. Ezt átállítottam 2.0-ra (3.0-ról), és megy!
Pedig a VGA-nak ismernie kell a SM3.0-át! Ilyenkor mi a teendõ? Vissza a boltba?

Na, meg is tudom mutatni:

Na, hali!

Szerintetek mi lehet a gond akkor, ha el se indul game. Pontosabban elkezd tölteni, fekete kép, aztán se szó se beszéd kilép(leáll). Az érdekes az, hogy elõsre elindult, de csak szivárványszínû foltokat láttam a képernyõn... Azóta el se indul.
OFF: ugyanezt tapasztaltam a Colin😄iRT esetében is.
WinXP, Catalyst 7.6, X1950Pro, X2-4200+, 1GB ram

Én valami drivergondra tippelek, szerintetek?

A dobozok nagyon jók, lehet velük tesztelni a fizikai motort. Én néha jengáztam velük 😊

No, végig vittem. Fantasztikusan szép grafikája van ennek a proginak, néha csak ámultam és bámultam. Amikor fel kellett menni a hegyre a tollért és lenéztem: leírhatatlan.
Egy picit zavart, hogy annyi mindent fel lehetett venni gyakorlatilag szerintem feleslegesen. Billy tudta használni 1-2x a dobozokat, de azonkívül nem sok. 40-bõl nekem is csak 12 wanted-os valami van meg, finoman fogalmazva sem arra figyeltem😊
Van néhány hosszabb epizód, néhány hosszabb lovaglás, lopakodás, nyúlvadászat... Persze, másodikra mindenki végig tud rohanni egy-egy játékon két óra alatt is, mert már tudja, mit kell csinálni.

Nekem ez a 15 óra soknak tûnik.
Nem akarok okoskodni,mert még sosem méregettem az idõmet,de nehogy már átlagban 1órát tököljünk 1-1epizóddal.<#shakehead>
Megtalálta már valaki mind a negyven (adag) körözöttet?

elég halott ez a topik!

Én is ilyen problémába ütköztem pont ma amikor fel akartam tenni a patcheket.
DX10-es patch csak north america verzióra megy fel.namost lehet én vagyok hülye,de kb 1hete keresek nem english hanem NA-verziót,de sehol nincs.sõt! még NA.1.1.0.0-ás patch sem létezik! lehet hogy ez a patch xbox-ra van?vagy én má nem tudok mit kitalálni. külföldi fórumokon olvastam hogy lesz english verzió is.de mikor???
valaki tud valami okosat mondani ezzel kapcsolatban?

leoon
Te akkor nagyon ügyes vagy...

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Hogy lehet ebben elakadni nem is értem. Én kb 15 óra alatt végigtoltam a 15 epizódot. Mindig meg kell keresni a normális utat az uticélhoz, nem pedig kõfalakon csúszkálni.
Lizardman
Sziasztok!

Én is elakadtam, kérlek segítsetek! 😞 (igaz xbox360-on játszok, de annyira más nem lehet)

VI.-os epizodnál vagyok, amikor Billy-vel kell menni indiánföldön (lopakodni össze vissza), és annál a résznél elakadtam, amikor a völgy ajátol indulok felfele, és jobbra kell elfordulnom, és akkor ott lent kell mennem. Nah akkor leérek a völgy aljába meg minden, de egyszerüen itt mindig megölnek vagy meghalok, ugyanis ha nem az a kis geci indián lö le, akkor a köfalon nem tudok lemennni (ugyanis ilyen köfalon kéne lemenni (legalábbis szerintem), és mindig lecsuszok...)

Szoval valami ötlet? Segítséget elöre is köszönöm...

Találkoztam már olyan játékokkal, amik a leirt minimumnál gyengébb konfigon is simán játszhatók voltak, igaz nem maxra huzatva

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Elméletileg mennie kell simán

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

hello!ha felteszem a játékot, és van ilyen gépem: 1512mb ram 256mb GeForce 5500 videókari 3400 proci. akkor szakkatás, akadás nélkül fog menni a játék?

kirol
De ez csak egy benchmarkt progi.

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=28239
Itt írnak róla.
kirol
Nem a játékot honnan lehet letölteni, hanem ezt a patch -et?
Ha egyátalán tényleg van DX10-es patch és nem keverem valamivel.

http://www.torrentspy.com/search.asp?query=dlEQcAxy&key=089178968985
kirol
HM?

kirol
Honnan lehet letölteni?

Van, és elég szembetûnõ a különbség.

kirol
Ehhez van már dx10 patch?

Gyorsan kiugrani az ablakon, mielõtt lelõne, aztán iszkiri. Nem lehet lelõni, pedig én is szívesen osztottam volna neki.

Hello.
Én most kezdtem el játszani vele de már az elején elakadtam,ott járok mikor elmenekültem a városból és a hídnál vagyok.Megtaláltam a házat ahol találok lõszert de ott ha bemegyek a házba a papi mindig bejön és lelõ.Ott mit kell csinálni?

Bucser
elteszed a pisztolyokat (mindkettõt) megvárod míg feltöltõdik a concentration bar és aztán lõsz (vagy mindkettõvel vagy valamelyik pisztollyal)

csak pisztollyal mûködik és csak Raynél ha jól tudom.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Örm
Hello!
A Call Of Juarezben a concentration mode-ot, hogy lehet elõhozni? Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Nekem olyan gondom lenne hogy amikor a pappal vagyok akkor elkell kergetni az embereket a farmról. És hogy tovább mehesek megkell nyomnom a 0-lát, de arra meg a konzol jön be, s így nem tudok tovább menni. Mert a 0-a lenne az ökölharc. Please help.

CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware

jahogy a 3 sírra gondolsz... bocsi...
akkor annyi, hogy mész az úton, szinte mindegy merre, mert tábla mutatni fogja, merre van a temetõ (cemetery)... bemész oda, kis pulya meg el akarja földeni a fatert, szal átvág 100 pénzzel, de mégsem, mert ad kulcsot az elhagyatott képolnához vagy mi... azon túl van a 3 sír, ami neked kell...

akkor nemsokkal vagy mögöttem... a temetõ az a kis 30centis kökeritéssel körbevett vmi... bemehecc a kapun, átugorhatod a "falat", vhol le is van omolva és ugrani sem kell...

ehh... megvan...
de ezek a pókok???
így elcseszni vmit?!
miért kell minden játékba kötelezõ jelleggel óriásésagresszív pók, ráadásul csapatostul és támadnak... beszarás...
kár hogy nem hagynak maguk után pénzérméket vagy valamit és akkor ha összejön bizonyos összeg, akkor vehetek plusz életet... vagy különbözõ szinû tollakat a hajamba...
marhaság...
gáz...

hogy a rákba kell átmenni a barlangban azon a kõszaron, ami kockákból áll, és amire ha rálépek lemegy kcisit és elcsap a gerenda...
?

SrAta
Hello na megy a játék már csak annyi a problémám hogy megakadtam a 10. fejezet elején és nem tom hogy kell bejutni a temetõbe a sírokhioz pls help me
Thx SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Juj. A "rossz lemez van behelyezve" valószínûleg arra utal, hogy "nem igazán eredeti" a játékod. Ennek sem konfighoz, sem videokártyához nem sok köze van.

SrAta
jah videokarim 1950GT sapphire radeon

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Sziasztok
Légyszíves segítsetek lenne 1 olyan problémám hogyha felrakom a játékot akkor és lecserélek 1 rakás dll-t meg mindent, akkor is kiírja hogy rossz lemez van behelyezve ...stb. És nem akar sehogysem menni
Ja a configom 4200+ 64bit AM2 X" 1 GB ram 160 GB HDD.
Sz.tem ez nem lehet gond...
Na pls help hogy mit kell csinálni mert nagyon érdekel a játék
kössz SrAta

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pontosabban a bart (azaz gerendát) kell kilõni, amely az ajtót támasztja. Menj vissza a vonaton, aztán a gépágyúnál fordulj balra. Az ösvényen végigmenve (vigyázz, van néhány outlaw ott is)elérsz egy hegyre, amelyrõl rálátsz a gerendára.

hali mindenki!
Elakadtam ez EPIDOS 6ban amikor a vonaton vagyok, van 1 tag melletem aki meghal és van mellette 1 távcsöves puska!!!
Ott azt irja hogy lõjjem az ajtót a barból....
Nah ott mi a teendõ???
HELP PLS. !!!!!!!
leoon
valami még nem naon világos. :S ott vagyok az ostorral a kezemben a ház tetején és írja ki ott nekem a gép h mit icscsináljak...de az a baj h csak a ház tetejérõl tudok lejönni és uttánna semmi nem tom melyik fára menjek meg NEM ÉRTEM!!! át kell lendülni a szakadék felett???? a túlpart 20-30-40 méterrel arrébb van. vagy nem?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Tényleg érdekes megoldás, hogy Pókemberhez vagy inkbb Indiana Joneshoz hasonlóan kell áthintáznunk egy-egy mélyedés felett.

leoon
jah lehetséges mivel most találtam 1 ostort az istállóban vagy miben! :S eddig nem is gondoltam arra h esetleg az a megoldás! kicsit fura ez a játék legalábbis számomra. de azért kössz a segítséget

Egy képpel sokat segítenél, de valószínûleg a folyó fölé nyúló fágon kell átlendülnöda korbácsod jobb gombos funkciója segítségével.

leoon
heló
elakadtam a játékban még naon az elején vok és ott tartok h kimenekültem a városból(miután elloptam a Susy csaj fegyverét) és az irány a folyó fele mutat, de nem tok átmenni rajta. aki tudja mit kell csinálni az írja mán meg! kössz!

helló!
Elakadtam a játékban,nem tudom hogyan jussak be a farmra az indiánal,a játék legelején mikor lejövök a hegyröl.aki tudja segitsen. köszi!