3656
  • medog
    megjelent már a játék? (Dead Island)
  • medog
    LOL:) Azé parás lehet :)
  • twine
    ..csába! Életemben előszőr akartam képet beszúrni..és persze hogy nem sikerült :(
    http://www.gamekapocs.hu/kep.php?pic=jatekok/PC/islandoflivingdead/screenshots/20060512_009.jpg

• twine
    Sziasztok!
    Csatlakozom azokhoz akik végigtolták ezt a játékot! De amiért írok,az egy kis "érdekesség"! Mivel tetszett a játék utánnanéztem mi van még Techlandéknál, vagy mi lesz... Amit találtam és valszeg tetszeni fog az a Dead Island...és milyen screenshot-ot találtam...?

ismerős a mókus? én ugy röhögtem....Call of Juarezben kinyirtuk, 'oszt most egy szigeten Zombiskodik? :DDDD
  • Örm
    Az istállóig nem jutok el mert félúton a víztorony és az istálló között a bokorban mindig észrevesznek. Még az lenne a kérdésem, hogy a papnál lévő Biblia mire jó?
  • NB2
    Fejből jön:)
    Szóval hátul kell bemenni a törött kerítésnél, ott bemászni az istállóba, utána már szerintem adja magát, a kijejölt pont felé kell menni.
  • Örm
    Hello!
    A VI. pályán amikor Billy-vel be osonni egy farmra ott mi a trükk? Ha a fő bejáraton megyek be akkor észrevesznek, va megkerülöm a farmot és hátul megyek be a törött kerítésen akkor eljutok egy darabig, de egy rövid idő múlva észrevesznek. Kösz a segítséget!
  • informen
    http://www.gamecopyworld.com/
    pontosabban: http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_juarez.shtml

• Zsoca87
    Hali! Tudna vki mondani olyan oldalt ahonnan lelehet tölteni egy normális crack filet?
  • NB2
    Így kell csítelni (bár nem szép dolog)

Amúgy mikor végigvittem én is csíteltem egyet, mert hamar el akartam jutni egy pályára. Megjegyzem ez eléggé zavaró, hogy nem tudok epizódot újrajátszani.
  • watto
    minek csiterkedsz???
  • istio13
    ja és pls abba is segithetne vki hogy honnan lehet letölteni a térkép packot és tényleg köszi na háy
  • istio13
    csátok valaki segitsen!! pls nemtom hogy kell beirni a kodokat singlébe pls segitsetek a kodok megvannak meg minden csak nemtom hogy kell beirni elöre is kössz
  • medog
    MIT KURVA ANYÁZOL TE BUZI KIS GECILÁDA. GONDOLKOZZÁ MÁ HOGY KINEK KURVA ANYÁZOL BAZDMEG! VISSZAVEHETNÉL MÁ AZ ARCODBOL NEM A HÜLYE HAVEROD VOK HOGY CSAK UGY SIMÁN KURVA ANYÁZZÁL TE PÖCS!
  • Pókmalac
  • VeNoN
    Kurva anyádat!
  • papesz119
    Sziasztok felraktam a játékot és a Enhancement Pack-et de nem indul el
    Azt akarom kérdezni hogy nincs még ehez a verziohoz crack???
  • medog
    hello. multiplayerbe miért nem lehet ütni, és miért nincsen ostor meg íj benne? nincs eggy mód vagy egy patch vagy valami hogy ezek mind lehetségesek legyenek a multiba? plz segítsetek már plz. vagy csask egy választ.
  • medog
    szar tört verziót töltött le! vegye meg vagy töltsön le másikat!
  • VeNoN
    Hello.Az egyik haveromnak nem indul el a coj!Letöltötte.feltelepítette és le akarta crack-elni de azt írta ki hogy a fájl írásvédett!PLS help!Mit tegyen?Ja és én az én crack fájlomat átküldtem de az se volt jó pedig nekem azzl jó volt!
  • medog
    hello. multiplayerbe miért nem lehet ütni, és miért nincsen ostor meg íj benne? nincs eggy mód vagy egy patch vagy valami hogy ezek mind lehetségesek legyenek a multiba? plz
  • VeNoN
    úgy se megy
  • Vlala #3194
    Jobb gomb a fájlra-tulajdonságok-"írásvédett" mellől pipa ki, úgy nem megy?
  • VeNoN
    Hello.Az egyik haveromnak nem indul el a coj!Letöltötte.feltelepítette és le akarta crack-elni de azt íyrta ki hogy a fájl írásvédett!PLS help!
  • medog
    hello. multiplayerbe miért nem lehet ütni, és miért nincsen ostor meg íj benne? nincs eggy mód vagy egy patch vagy valami hogy ezek mind lehetségesek legyenek a multiba? plz
  • NB2
    Asszem el kell bújni a fa mögé.
  • grebber
    Hát így ránézésre semmi exrát nem látok majd ismét előhalászom a gamet azt teszek be kb innenről képet dx9-be!
  • BaziJoe
    Ok de már ott álok 5 perce és semmi.
  • watto
    a játék is írja, be kell bújni a fa mögé és mikor odébb megy belopózni, elmenni az udvar végébe, egy dobozt odarakni a ház oldala mellé, fel a házra felvenni a stukit és lemászhatsz
  • BaziJoe

• BaziJoe
    De valaki ide írhatná,hogy az elején hogy lehet az öreget megmozgatni????
  • BaziJoe
    Nekem 8600Gts van 1280x1024.ben rendesen fut.A benchmarkot nézve és mindent feltekerve 1280x1024-ben a legtöbb 13fps az átlag 8fps per sec.
  • grebber
    Tegyél már be képeket légyszives hogy milyen dx10 alatt!És hogy hány fps-el fut!
  • BaziJoe
    De az tuti,hogy nagyon szép a játék DirectX10 alatt!!!
  • BaziJoe
    Miaz istent kell az elején csinálni??? Akárhova élok az öreg nem mozdul!!!
  • watto
    tuom már rájöttem:D
  • NB2
    Ennyire azé nem nehéz a játék:)
    Irány a temető, segíts a gyerkőcnek eltemetni az apját.
  • watto
    ááá!
    már megin elakadtam:P
    ott vok amikor elkapnak a köcsögök azt találkozok fatárral aki enyhén bántalmaz azt kidobnak a puszára hogy keressek meg vmi köcsög aranyat...
    de a tájolo baszik mutatni bármit is...na itt hol kezdjem?
  • Vlala #3178
    Ha nem vigyázol, ledob a tengerbe úgy, hogy lobog utánad a korbács :)

Watto #3177: Billy Candle, azaz gyertya Billy. Magyarul elég hülyén hangzik, szerintem ezért lett kanóc.
  • watto
    egyébként a játékban a billy milyen billy angolul?mer magyarul tom hogy kanóc billy de angolul?