3656
  • Flocky
    Aha megvan. Arra nem gondoltam hogy a testemmel rá kell ugrani. Mindegy. Köszi a helpet!
  • arty
    gun: GTA-s szabadságérzet
    COJ: lineáris story mod

szvsz ebben jobb a gun, de a coj jobb játék, ez egyértelmű
  • NB2
    Le kell lökni a hordót. Régen játszottam vele, de gondolom az ostorral kell átlendülni, de lehet, hogy nem. De tényleg úgy emléxem a hordó lelökése már nem nagy kunszt.

Nah, közben előkerestem angolul:
    Use your whip to swing from the wooden beam above and let go at the peak of the swing so you crash right into the cistern and knock it down.
  • Flocky
    Azt már én is próbáltam de nem jöttem rá úgy se. Próbáltam az ágyúval kilőni, a gerendákat szétcsapkodtam az ostorral de nem történt semmi. Konkrétan mit kell csinálni?
  • NB2
    Szívtam ott én is, mert azt hittem a legrövidebb utat kell választani:)
    Felmászol, nyíllal leszeded akik lent vannak és szépen a falon körbemész, közben ha lesznek csúnya fiuk nyíllal küld őket a halálba. Ha körbeértél akkor már nem lesz nehéz rájuk borítani a vizet.
  • Flocky
    Mármint nem az égő vizet kell eloltani hanem ég egy hely ahol a csaj meg Ray van és azt kell eloltani. Na ezt nem tudom hogyan....
  • Qwerty4
    A múlt héten kipróbltam és kijátszottam én is a Gun-t és tetszett.Tényleg nem jobb a CoJ-nál semmilyen szempontból.
    De a western hangulata megvan, remek sztori, karakterek.
    A grafikája ugyan elmaradott még 2005-höz képest is, de ennek ellenére hangulatos.Na meg bugos is. :)
  • Flocky
    Kérlek segítsetek!!!!
    Ott tartok amikor Bilyvel az erődöt támadom és az égő vizet kell eloltani. Mutat a víztoronyra de nem tudom eldönteni és mindig letelik az idő. Mit kell ennél a résznél csinálni?
  • informen
    Cső! búj el a fa mögött, majd surranj be a portára a ház mögé. Felmászol a háizkó tetejére a fegyverért. Tovább nem emlékszem.
  • Mozzanat
    Srácok kellene egy kis segitség, az elsö pályán vagyok :)ott ahol lemegyek a szikláknál és egy öreg foszer nem enged be a telkére akár mit csinálok nem tudok továbmenni ez a legelején van:)
  • informen
    Javaslom látogasd meg a http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=86 oldalt.
  • Boroskóla
    Milyen verziód van meg, mert ha ez: Call Of Juarez (c) Ubisoft RELOADED Ennek alapból angolnak kellene lennie.
  • ocras
    szeva mindenkinek!

Tudna valaki segíteni? Feltelepítettem a játékot, és nem hajlandó csak spanyolul kommmunikálni.Se felirat, se beszéd nem angol.

Előre is köszi
  • Vlala #3243
    Igazad lehet... köszi a helyreigazítást!
  • elite
    Nekem ezek a képek DX9-nek tűnnek...
  • elite
    Az Outlaws nem quake2 enginnel ment, hanem a Lucasarts sajátjával. Doom2 szerű engine volt az. Sprite-ok a figurák.
    A Gun is elég jó játék, bár ettől azért elmarad szerintem...
  • Qwerty4
    Itt mindent eltaláltak szerintem, semmi kivetnivaló, talán egy, a hosszú töltési idő, mondjuk anno 512 MB RAM-om volt csak.De óriási volt a bejárható terület és a játék gyönyörűszép, nem összecsapott munka.Minden egyes perc élvezet volt.
    Sajnos nem találkzotam az Outlaws-al, nem ismerem...
    A Gun-ról tudok még, mint western játék.Azt viszont még nem próbáltam.Vajon mennyire tudja felvenni a versenyt a CoJ-el?
  • Vlala #3239
    ÉS a kort, a környezetet is eltalálták. Elég kevés konkurrenciája akad, mivel a legutóbbi vadnyugati FPS a Q2 alapokon nyugvó Outlaws volt. Annak is megvolt a varázsa... (az egyik pályán a dinamittal felrobbantható fabudi alatt UFO-k rejtőztek :) )
  • Qwerty4
    Bocsánat, a f*szomba, már jöhetne egy újabb ilyen zseniáis játék.
    Most játszottam több újabb gammával, pl. Jericho, TimeShift, FEAR-PM, hát közelébe sincsenek a CoJ-hoz.
    Ekkora feeling és sztory kevés FPS-ben van, kiráz a hideg mikor visszagondolok milyen hatalmasan tökéletes a Call of Juarez.
    Az évtized egyik legnagyobb ALKOTÁSA az biztos!
  • elite
    Van itt valaki akinek nem eredetiben van meg és tud DX10 alatt játszani?
  • Maksi
    Másnál is olyan sokat kell várni egy-egy párbeszédben a két fél mondandója között? Tökre idegesít, hogy beszélgetek valakivel, és mikor elmondta, amit akart, eltelik 3-4 másodperc, mire érkezik a válaszom, és így tovább. Van erre valami gyógymód, peccs, akármi?
    Még továbbléptetni sem tudom, hogy ne kelljen újra, meg újra végigcsinálni, ha korábbi mentést töltök vissza...
  • gezsu
    Köszike!!Sikerült!Végigtoltam a maradék 10 percet is.Király ez a játék!Még1x köszi!
  • Vlala #3234
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fenn a "várfalon" van egy ágyú, majdnem a bejátrat felett, ahol bejöttél. Hadd szóljon!
  • NB2
    Egyébként nem mentegetőzésképpen, de én nagyon szívesen segítek, csak régen játszottam vele és nincs fent a játék, felületes segítséget meg nem nagyon akartam adni. Itt fel kell mászni hátul a létrára, körbemenni a falon és a bejárat felett egy ágyuval ki kell lőni a ház ajtaját.
  • gezsu
    Sziasztok!
    Nem segített itt senki nekem,de megoldódott a problémám,továbbléptem.
    Most viszont elakadtam.A XIV.fejezetnél járok,egy házba kell bejutnom,a csajt kell kimenteni,jön egy csomó sombrérós akiket kilövök de a ház összes ajtaja zárva,berúgni nem lehet egyiket sem sajnos....
    Az iránytűt követve kilyukadok egy deszkákkal letakart "pincéhez",(az egyik deszka hiányzik,ezért látok le:-) )de a TNT-s horók már felrobbantak és akármit csinálok nem jutok oda le.Már felmásztam a golyószóróhoz,de hiába lövöm a deszkákat nem akar leszakadni.A múltkor nem segített itt senki,most tegyetek kivételt!!Köszi!
  • kocka03
    Sziasztok. Ez engem is érdekel,lökje már valaki!
  • Forrest Tomee
    Olvastam valahol, hogy előszedhető 2 extra küldetés, tudja valaki, hogy miként?
    Végigvittem, de nem kínálja fel őket.
  • elite
    Van itt valaki akinek nem eredetiben van meg és tud DX10 alatt játszani?
  • elite
    Na nekem sem megy DX10-el.
    Alapjáték crackelve megy. de dx10 patch után a menük és feliratok szövege tiszta szemét, és amikor elkezdi tölteni az első pályát, kidob windowsba...
  • gezsu
    Sziasztok!

Help mí plíz!A IV.fejezetnél vagyok,ott ahol jön a vonat és át kell jutni a folyó túloldalára,miközben a tábortűznél levőket ki kell kerülgetnem.A barlangig minden pöpec,de aztán elindul a barlangba két fickó és én nem tudok előlük elbújni,mert ha a másik kijárathoz visszaosonok akkor ott még többen vannak...Már próbáltam lelőni őket,meg lelasszózni,de mindig riasztják a tábort és annyi.Mi a megoldás?Köszi!
  • Kaszni
    Hi all!
    -Vista 32 bit van fent,
    -1.1.0.0 patch felment,
    -1.1.1.0 patch nem ment fel,
    -dx10-es pack felment,
    -DE, nem indul el :(

Ötlet?
  • elite
    Két kérdésem van:
    1. Milyen verziót kell letöltenem ha Vista alatt DX10-ben szeretnék játszani?
    2. 33 FPS-el mennyire játszható a game?
  • Örm
    Kösz!
  • Najpi
    És a srác neked adja a romos templom kulcsát. Ott bemész. A hátsó ajtón ki. Ott látsz majd három sírkövet(nem árulom el, melyik lesz a jó, dolgozz kicsit). Miután megvan, odamész arra helyre,amit majd fog mutatni. Ott körülnézel, és látni fogsz pár dolgot, ami a segítségedre lesz. Utána vissza a templomhoz, és felmászol a tetejére. A sziklákon mész tovább. Egy helyen átugrasz, és szintén tovább. Amint elérsz a sziklához, elő az ostort, és lökd le a sziklát.
    Sok sikert!
  • NB2
    El kell menni a temetőbe a srácnak segíteni sírt ásni.
  • medog
    öö én még nemtom mert még nem tartok ott...
  • Örm
    Hello!
    A XI. pályán amikor egy lóval kell elmenni és napnyugta előtt visszaérni egy házhoz ott mit kell csinálni?
  • Najpi
    Hehe, Clyde Forester visszatér
  • Vlala #3218
    Aztadurva! Elég morbid poén.
  • twine
    Állítolag csak jövőre fog......