3656
-
Flocky #3256 Aha megvan. Arra nem gondoltam hogy a testemmel rá kell ugrani. Mindegy. Köszi a helpet! -
#3255 gun: GTA-s szabadságérzet
COJ: lineáris story mod
szvsz ebben jobb a gun, de a coj jobb játék, ez egyértelmű -
NB2 #3254 Le kell lökni a hordót. Régen játszottam vele, de gondolom az ostorral kell átlendülni, de lehet, hogy nem. De tényleg úgy emléxem a hordó lelökése már nem nagy kunszt.
Nah, közben előkerestem angolul:
Use your whip to swing from the wooden beam above and let go at the peak of the swing so you crash right into the cistern and knock it down. -
Flocky #3253 Azt már én is próbáltam de nem jöttem rá úgy se. Próbáltam az ágyúval kilőni, a gerendákat szétcsapkodtam az ostorral de nem történt semmi. Konkrétan mit kell csinálni? -
NB2 #3252 Szívtam ott én is, mert azt hittem a legrövidebb utat kell választani:)
Felmászol, nyíllal leszeded akik lent vannak és szépen a falon körbemész, közben ha lesznek csúnya fiuk nyíllal küld őket a halálba. Ha körbeértél akkor már nem lesz nehéz rájuk borítani a vizet. -
Flocky #3251 Mármint nem az égő vizet kell eloltani hanem ég egy hely ahol a csaj meg Ray van és azt kell eloltani. Na ezt nem tudom hogyan.... -
#3250 A múlt héten kipróbltam és kijátszottam én is a Gun-t és tetszett.Tényleg nem jobb a CoJ-nál semmilyen szempontból.
De a western hangulata megvan, remek sztori, karakterek.
A grafikája ugyan elmaradott még 2005-höz képest is, de ennek ellenére hangulatos.Na meg bugos is. :) -
Flocky #3249 Kérlek segítsetek!!!!
Ott tartok amikor Bilyvel az erődöt támadom és az égő vizet kell eloltani. Mutat a víztoronyra de nem tudom eldönteni és mindig letelik az idő. Mit kell ennél a résznél csinálni? -
informen #3248 Cső! búj el a fa mögött, majd surranj be a portára a ház mögé. Felmászol a háizkó tetejére a fegyverért. Tovább nem emlékszem. -
#3247 Srácok kellene egy kis segitség, az elsö pályán vagyok :)ott ahol lemegyek a szikláknál és egy öreg foszer nem enged be a telkére akár mit csinálok nem tudok továbmenni ez a legelején van:) -
informen #3246 Javaslom látogasd meg a http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=86 oldalt. -
Boroskóla #3245 Milyen verziód van meg, mert ha ez: Call Of Juarez (c) Ubisoft RELOADED Ennek alapból angolnak kellene lennie. -
ocras #3244 szeva mindenkinek!
Tudna valaki segíteni? Feltelepítettem a játékot, és nem hajlandó csak spanyolul kommmunikálni.Se felirat, se beszéd nem angol.
Előre is köszi -
Vlala #3243 Igazad lehet... köszi a helyreigazítást! -
#3242 Nekem ezek a képek DX9-nek tűnnek... -
#3241 Az Outlaws nem quake2 enginnel ment, hanem a Lucasarts sajátjával. Doom2 szerű engine volt az. Sprite-ok a figurák.
A Gun is elég jó játék, bár ettől azért elmarad szerintem... -
#3240 Itt mindent eltaláltak szerintem, semmi kivetnivaló, talán egy, a hosszú töltési idő, mondjuk anno 512 MB RAM-om volt csak.De óriási volt a bejárható terület és a játék gyönyörűszép, nem összecsapott munka.Minden egyes perc élvezet volt.
Sajnos nem találkzotam az Outlaws-al, nem ismerem...
A Gun-ról tudok még, mint western játék.Azt viszont még nem próbáltam.Vajon mennyire tudja felvenni a versenyt a CoJ-el? -
Vlala #3239 ÉS a kort, a környezetet is eltalálták. Elég kevés konkurrenciája akad, mivel a legutóbbi vadnyugati FPS a Q2 alapokon nyugvó Outlaws volt. Annak is megvolt a varázsa... (az egyik pályán a dinamittal felrobbantható fabudi alatt UFO-k rejtőztek :) ) -
#3238 Bocsánat, a f*szomba, már jöhetne egy újabb ilyen zseniáis játék.
Most játszottam több újabb gammával, pl. Jericho, TimeShift, FEAR-PM, hát közelébe sincsenek a CoJ-hoz.
Ekkora feeling és sztory kevés FPS-ben van, kiráz a hideg mikor visszagondolok milyen hatalmasan tökéletes a Call of Juarez.
Az évtized egyik legnagyobb ALKOTÁSA az biztos! -
#3237 Van itt valaki akinek nem eredetiben van meg és tud DX10 alatt játszani? -
Maksi #3236 Másnál is olyan sokat kell várni egy-egy párbeszédben a két fél mondandója között? Tökre idegesít, hogy beszélgetek valakivel, és mikor elmondta, amit akart, eltelik 3-4 másodperc, mire érkezik a válaszom, és így tovább. Van erre valami gyógymód, peccs, akármi?
Még továbbléptetni sem tudom, hogy ne kelljen újra, meg újra végigcsinálni, ha korábbi mentést töltök vissza... -
gezsu #3235 Köszike!!Sikerült!Végigtoltam a maradék 10 percet is.Király ez a játék!Még1x köszi! -
Vlala #3234 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fenn a "várfalon" van egy ágyú, majdnem a bejátrat felett, ahol bejöttél. Hadd szóljon! -
NB2 #3233 Egyébként nem mentegetőzésképpen, de én nagyon szívesen segítek, csak régen játszottam vele és nincs fent a játék, felületes segítséget meg nem nagyon akartam adni. Itt fel kell mászni hátul a létrára, körbemenni a falon és a bejárat felett egy ágyuval ki kell lőni a ház ajtaját. -
gezsu #3232 Sziasztok!
Nem segített itt senki nekem,de megoldódott a problémám,továbbléptem.
Most viszont elakadtam.A XIV.fejezetnél járok,egy házba kell bejutnom,a csajt kell kimenteni,jön egy csomó sombrérós akiket kilövök de a ház összes ajtaja zárva,berúgni nem lehet egyiket sem sajnos....
Az iránytűt követve kilyukadok egy deszkákkal letakart "pincéhez",(az egyik deszka hiányzik,ezért látok le:-) )de a TNT-s horók már felrobbantak és akármit csinálok nem jutok oda le.Már felmásztam a golyószóróhoz,de hiába lövöm a deszkákat nem akar leszakadni.A múltkor nem segített itt senki,most tegyetek kivételt!!Köszi! -
kocka03 #3231 Sziasztok. Ez engem is érdekel,lökje már valaki! -
#3230 Olvastam valahol, hogy előszedhető 2 extra küldetés, tudja valaki, hogy miként?
Végigvittem, de nem kínálja fel őket. -
#3229 Van itt valaki akinek nem eredetiben van meg és tud DX10 alatt játszani? -
#3228 Na nekem sem megy DX10-el.
Alapjáték crackelve megy. de dx10 patch után a menük és feliratok szövege tiszta szemét, és amikor elkezdi tölteni az első pályát, kidob windowsba... -
gezsu #3227 Sziasztok!
Help mí plíz!A IV.fejezetnél vagyok,ott ahol jön a vonat és át kell jutni a folyó túloldalára,miközben a tábortűznél levőket ki kell kerülgetnem.A barlangig minden pöpec,de aztán elindul a barlangba két fickó és én nem tudok előlük elbújni,mert ha a másik kijárathoz visszaosonok akkor ott még többen vannak...Már próbáltam lelőni őket,meg lelasszózni,de mindig riasztják a tábort és annyi.Mi a megoldás?Köszi! -
Kaszni #3226 Hi all!
-Vista 32 bit van fent,
-1.1.0.0 patch felment,
-1.1.1.0 patch nem ment fel,
-dx10-es pack felment,
-DE, nem indul el :(
Ötlet? -
#3225 Két kérdésem van:
1. Milyen verziót kell letöltenem ha Vista alatt DX10-ben szeretnék játszani?
2. 33 FPS-el mennyire játszható a game? -
#3224 Kösz! -
Najpi #3223 És a srác neked adja a romos templom kulcsát. Ott bemész. A hátsó ajtón ki. Ott látsz majd három sírkövet(nem árulom el, melyik lesz a jó, dolgozz kicsit). Miután megvan, odamész arra helyre,amit majd fog mutatni. Ott körülnézel, és látni fogsz pár dolgot, ami a segítségedre lesz. Utána vissza a templomhoz, és felmászol a tetejére. A sziklákon mész tovább. Egy helyen átugrasz, és szintén tovább. Amint elérsz a sziklához, elő az ostort, és lökd le a sziklát.
Sok sikert! -
NB2 #3222 El kell menni a temetőbe a srácnak segíteni sírt ásni. -
medog #3221 öö én még nemtom mert még nem tartok ott... -
#3220 Hello!
A XI. pályán amikor egy lóval kell elmenni és napnyugta előtt visszaérni egy házhoz ott mit kell csinálni? -
Najpi #3219 Hehe, Clyde Forester visszatér -
Vlala #3218 Aztadurva! Elég morbid poén. -
twine #3217 Állítolag csak jövőre fog......