Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

watto
jee rájöttem thx

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Nevem senki
de megjött a kedvem hozzá, mindjárt játszom egy kicsit

Minden nap egy alma és a doktor alma!

Nevem senki
BALRA ÁT a túloldalra, aztán ha nem figyelnek, akkor jobbra el. kerítés hopp, be a házba

watto
thx, elmentem a házak végébe de azután merre?

Nevem senki
Ha nem érted teljesen angolul, tedd fel a magyarítást

Nevem senki
a szobájába én is gyakran visszajárnék DD

Nevem senki
Szerintem eszméletlenül jó a játék (de tényleg csak úgy ha nem tudod mi következik) A csajszi után a pálya jobb oldalán, a házak mögött próbálj settenkedni, egészen a végéig -v azelõtti házig- aztán várd meg amíg a ház túloldalán lévõ betyár eloldalog jobbra. Ekkor át tudsz slisszolni a túloldalra. Csak csendben

watto
ahha sõt, a szobájába is visszamentemXD

Nevem senki
A csajszi után vissza akartál menni arra a hídra amirõl jöttél?

Nevem senki
xDDLOLDDx

watto
hát tom, csak már mindenfele mentem azt mindenkinek 1 lövés vok...másztam már fel háztetõr, de onnan lelõttek, mentem be budiba azt bezártam magam, bementem a nyitott ablakú házba de nem volt benne semmi érdekes, próbáltam hogy kisprintelek de a hídnál álló õrök agyonlõttek és még sorolhatnám estig mikkel próbálkoztam...jah meg keresniakartam lovat hogy majd azzal stílusosan kivágtatok csak nem találtam😄😄😄😄szal lécci írd le spoilerbe😛 mer kódozni meg végképp nem akarok😛

Nevem senki
találd ki, az benne az élvezet. Ha újrajátszod és tudsz mindrõl, már fabatkát sem ér (hidd el) ha ragaszkodsz hozzá megmondom merre menj

watto
hello!megy a játék😊 nekem nagyon tetszik, de elakadtam.
ott amikor bemászok a csajszi ablakán, megtaláltam a fegyót de no töltény azt üldöz a város és a feladato m hogy kijussak...de még a hídnál is õrök állnak mag nem tom merre kell lopozni!😞PLS mondja meg valaki mit kell csinálni😛 Elõre is thx!

Nevem senki
te fõokos, a játékot a kártya...

watto
thx
igen, sok hejre beiro...mer amik eddigi gépemen nem futottak azokat ki szeretném próbálni😊

Bence94
minden hova beírod?egyébként elvileg menne csak hát laptopon nem minden megy pl. nem támogatja egy adott játék a videókártyát.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

watto
high on menne sztetek?vagy az egy álom?

watto
halii!
ilyen gépen valyon elfutna???:

Ati Mobility Radeon x2300 3.0shader 256mb
Duo T2080
1gb ram

és ha igen hogy menne?
elõre is thx

grebber
droland
Na szóval a soundot rosszul írtam, érdemes a hardver mixinget off-ra rakni.

droland
Tehát röviden akinek gyengusabb a gépe:

Audio
Quality: medium
Hardware ha van: ON
Eax: off
audio: openal (nekem mindenképp ragaszkodott az 5.1hez a dx, így néhány embert alig halottam, akik mögöttem voltak)

Video
Shader 2
Antialiasing off
Textura: trilinear (bil-ben túl moslék összemosott a távol lévõ cucc)
Shadows: low (off-ban nincs, a high-ban csak nem annyira "kockás")
shadow map size: 1024
depth: 2.0-s sahder esetén nincs fokuszálás (hálistennek)
material: very low (nyilván ablakon keresztül érdemes inkább észrevenni valakit)
quick body: on
textura: medium (a medium és high között szinte csak állóképen látni a kül. a low meg már csunya simán is)
foliage: low

röviden...

droland
Kicsit utánanéztem a dolgoknak.

SM3 használata esetén van HDR
SM2 használata esetén nincs HDR

Depth of Field: Fókuszálás, azaz a túl közel és túl távol lévõ cuccok homályosak, olyan 3-10 méterig tiszta a "kép".

Shadow nyilván az árnyék.

PP maga a HDR erõssége

A material egy érdekes dolog, mert az életszerûséget próbálja utánozni, pl. az ablakon átlátáskor torzul a kép minnél erõsebb, csak az a hátránya, hogy így egy épületbe ablakon keresztül szar a belátás, mivel az ablak miatt ehezen látunk át rajta. Szóval ami az elõnye, az a hátránya is 😊

Quick body disappear: a test halála után ha ez ON, akkor gyorsan eltûnik szó szerint.

Foliage: fû, növényzet részletesség.

Röviden.

Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy feltelepítem a játékot, bemásolom a mellékelt fájlokat a játék könyvtárába, elvileg minden jó, de gyakorlatilag kéri a play discet... Nem tud valaki valami megoldást?
Elõre is köszönöm!
3117
Hello, segítsen vki pls hogyan kell tovább jutni amikor Billy-vel vagyok és meg kell keresnem vmi aranyat vagy kincset.megtaláltam a helyet csak a sziklára azt mondja hogy túl nehéz felnéz és ott van egy nagy kõ golyó egy kissebb hegyen de nem tudom oda hogy jussak fel?Elõre is very big thx.
Goliath
De lesz, ha kijön az angolhoz is a patch, figyeld a hivatalos fórumot.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Goliath
Sziasztok, nekem szintén nem indul el a játék, pedig régen futott. Arra már rájöttem, hogy a filesystem.dll file-al van a hiba. Nem tudja valaki, hogy létezik e javított verzió? köszi elõre is

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Kodec pack, vagy kormány, jostick.
Ha egyik sem, akkor #3052

spidey91
Vagyis nem lesz sehogy se DX 10 es a gémem hiába vetem meg?

Gépem ati X1900 4200

Nemcso
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.

Ugy emlékszem hogy a dx10 patch csak az amerikai verziora jó.
Bocs elfelejtettem hogy a demó tökéletesen ment még az ati kártyával is.
Hello!Valaki tudna segíteni abban hogy az miért van hogy nem indul el nálam a gamma?Csak bejön egy fekete képernyõ és onnan sehova.Eddig azt hittem hogy a videókártya miatt(ati 9600xt)DE nem mert most egy geforce 7600 gs 256MB van benne és ugyan az.mi lehet a baj?Elõre is thx.
spidey91
megvettem a gémet
felraktam a orig lemezröl orig serial 1100 patch felmegy de a dx 10 patch nem!!! me azt irja hogy nem megfeleo a nyelv

ok felrakom a reloadedet detto!

Valami ötlet hogy dx 10ben nyomhassam??

Gépem ati X1900 4200

spidey91
VALAKI SEGITSEN PLEASE!

Gépem ati X1900 4200

spidey91
FONTOS LENNE A VÁLASZ!!!

Gépem ati X1900 4200

spidey91
Tehát megvettem a gémet
de a reloaded verziot rakjam fell a bolti cd kulcsal ésa bolti lemezt rakjma be és ugy megy az összes patch ugye?

Gépem ati X1900 4200

spidey91
Akkor felteszem ujra a kérdéesm:
Tehát van egy DX 10es karim( NEM AZ X1900!!!!!)
megveszem a gémet
letöltöm a 1100 patchet
letöltöm a 111 patchet
és DX ben megy a gyári boltba vett game? vagyis ami a boltba van (576) arra felrakhato?
vagy rakjam fel a reloaded verziot a gyári CD kulcsal? és a gyári lemezt rakjam be utána?

Gépem ati X1900 4200

Nem szóltam... viszont nem mûködik a magyarítás... kiválasztottam a nyelvet... de semmi. miért lehet ez?

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

grebber
Ott a templóm amin bejöttél ide .Annál fellehet mászni a sziklákra át a tuloldalra és onnan már fog menni a nagy kö legördítése!

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!

amikor van a 3 sír, meg a nagy kõ, és a dombról 1 gömb alakú kõvel kellene gondolom elmozdítani.. na ott mi a fakkert kell csinálni?

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Balumann
A tört verziót is feltudod patchelni. Csak utána nem tudod crackelni, mert nincs ahhoz a verzióhoz crack. Nyilván, ha eredeti a lemezed akkor simán elfog indulni. DX10-es patchet X1900xtx kártya mellett sok értelme egyébként nincs feltenned, mivel nem támogatja a dx10-et.

spidey91
Fontos lenne!

Gépem ati X1900 4200

spidey91
Egy kérdés ha mgvezsem a bolbta akkorarra fel lehet mineféle patchet rakini? beleértve a DX 10 patchet is?

Gépem ati X1900 4200

Ez egy jó kérdés volt. 😊
Van. 😊

Sziasztok!
Van itt valaki?
A Jre.cab fájl sérült, a telepítõ nem tudja olvasni. Ez egy 20 megás fájl, és egy kb. 51 megás mappa függ tõle.

berczely

Ez mit jelent?Már a második verzió van meg és ez is rossz!<#szomoru1><#szomoru1>

Megvan! A másik oldalra kell menni. Köszi.
Hali !
Eddig eljutottam, ott van a mozdony , és a lángoló vagon.De nem tudom itt mit csináljak.