MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak annyi, hogy vele semmi kézzelfogható eredményt nem értünk el. A válogatott reklámozásán kívül semmit nem tett le az asztalra.
Robson eredménytelen edzõ?
-8 évig volt az Angol válogatott szöv.kapitánya.
-Barcelona - spanyol kupa gyõzelem, KEK gyõzelem, bajnoki 2. hely
-Porto - 2szeres bajnok csapat, kupa-gyõzelem
-PSV - 2szeres bajnok csapat
-Ipswich - FA cup gyõzelem UEFA kupa gyõzelem
De ezeket ugye egy bármilyen senkiházi edzõ is képes elérni....
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
"isten mentsen egy hozzá hasonló kókler edzõtõl!"
Én csak felsoroltam, hogy kik Filipovocs emberei, mert megkért rá valaki.
Lejjebb írtam, hogy néhány(!!!) Filipovocs féle játékost ki lehetne hagyni nyugodtan. néhány=összes???? nem-nem
Gerának, Torghellének, Juhásznak szerintem is helye van a csapatban.
De nem értem, hogy miért kell erõltetni Gyepest, Husztit? Böõr is képes nagyon szarul játszani.
És miért nem lehet betenni olyan játékosokat, akik nem ebbe a társaságba tartoznak, és mégis teljesítenek külföldön vagy akár itthon. (pl a Németo-iak: Dárdai, Lisztes, Lõw, Szélesi, vagy itthonról Majoros Árpád, Takács Zoltán, Tóth Norbi - tavalyi év játékosa, Simek Peti most talán még sérült, de elõtte se volt ott, stb)
És ha tényleg értenél a focihoz akkor nem kérdõjeleznéd meg Gera Böõr Huszti és Torghelle játékát! Lehet hogy nem világklasszisok (bár Gera jó úton halad felé), de jelenleg õk a legjobb magyar játékosok. És ahhoz idõ kell jobbak legyenek!!!!
hol is játszik??
angliában???
a csapata egyik legjobb embere??
a közönség IMÁDJA???
a klubja hivatalos honlapjának elsö oldalán van a képe???
beválasztották az év csapatában ANGLIÁBAN???
és tavaly szinte mindegyik fordulo válogatottjában benne volt?
tényleg nincs heje a válogatottban....
de te értesz hozzá, én csak kérdeztem
Gera, Böõr, Huszti, Torghelle biztos belefér a kezdõbe
Vadócz, Tõzsér, Juhász cserének, de ök nem sokat játszottak
Gyepes, ö mint irtam, ugy tudom hogy csak kényszerböl játszott mivel nem volt más védõ
huszti sztem elég jo ahhoz, hogy kezdõ legyen
de ponotsan kik filipovics emberei? nem igazán tudom
Légyszi még azt írd le, hogy szerinted melyik csoportból tudnánk majd továbbjutni! Kik sorsoljanak abba a csoportba?
Ja, és még egy valami: Konkrétan mit is kellene elõrõl kezdenie egy esetleges új edzõnek? Azon kívül, hogy mondjuk kipróbálna még új játékosokat. (és/vagy kihagyná Filipovics néhány emberét is)
Nos, szerintem nem kéne váltani! Az új jelöltek közül senkire sem bíznám a válogatottat. Miért? Azért mert lófaszt se konyítanak a magyar focihoz, nem ismerik az itteni körülményeket. Németország közelebb van, mint Dél-Amerika vagy Anglia (izolált sziget)! Ez is egy érv. Matthäus már a Partizánnal bizonyított. Ne várd el, hogy annyi eredménye legyen, mint szõrös bobinak, vagy a Milutunovicsnak, vagy a többinek, de sztem 2x akkora eredményeket fog elérni. A sikeres játékos múlt és a páratlan mentalitása predesztinálja arra a sorsra, hogy elõbb-utóbb, itt vagy máshol, de BEFUT! Ja, és emberileg is igen pozitív! Gondolj arra, hogy manapság az aranylábúak szeretnek válogatottak lenni. Elhitték, hogy ez fontos, és felemelõ érzés. Errõl Matthäus tehet! A dolgokat innen kellett kezdeni. Ez sokkal fontosabb tényezõ, mint sokan gondolnánk.
Soxor kihangsúlyozza, hogy az az idõ, amennyit õ a játékosokkal tölt az semmi! Annyi idõ alat, õ nem taníthat meg olyan sok mindent a csapattal. Ez így van! A szarházi magyar mentalitás a fociberkekben is burjánzik: az irigység! A sok szar edzõ nem képes együtt dolgozni vele sajnos! Ha ez nem változik, jöhet ide a murinnyó is...
Megmondjam, hogy miért van ez? Mert csak azt a demagóg faszságot nyomjátok ti is, amit Matthaus. Rám mondjátok, hogy nem nézek utána dolgoknak, közben ti vagytok azok, akik csak papagájként ismételgetitek Matthaus szavait. Elhisztek mindent amit Matthaus mondd.
Ja, ez a fórum a mérvadó? Pl: olyan véleményére nem adok aki azt írja Robsonra, hogy: "isten mentsen egy hozzá hasonló kókler edzõtõl!"..... Ezzel el is ásta magát elõttem...
"Matthaus az ország 95 százalékát mind meghülyítette"
Érdekes módon az utolsó két vb selejtezõ után, már "csak" 80 százalék volt..., vagyis elég gyorsan változik az emberek véleménye, mert csak az épp aktuális alapján itélnek. Ha kikapnánk a köv 2 meccsen is akkor ez már csak kb 50 százalék lenne szerintem.
"Amellett nézd meg az általad istenített jelöltjeidet. Mind ugyanilyen médiabohócok! "
Ezt nem tudom, de azt tudom, hogy mellettük szólnak egyértelmûen a az eddig elért eredményeik.
"Dobálózol itt az érveiddel, amelyek fabatkát sem érnek, amellett semmi közük a focihoz."
A legelején azzal érveltem, hogy nincs eredmény a pályán, mert a 6 nagy mecsbõl 2 pontot szereztünk csak. Erre ti hoztátok fel, hogy mégis mekkora médiaértéke van - én csak ez után írtam errõl is. Felhoztátok azt is, hogy mekkora pénzeket hozott - erre csak azt tudom mondani, hogy az a kb 350 millió forint (én ennyirõl olvastam) a fociban nem számít nagy pénznek.
"Ha esetleg tényleg marad és kijutunk mondjuk az EB-re akkor te ott leszel az elsõ sorban akik majd tapsolnak és gratulálnak neki."
Az biztos, hogy gratulálnék neki, ha kijutnánk az EB-re, sõt le is szopnám. Nyugodtan megigérhetem ezt is, mert az 5-ös kalapból tuti nem jutunk ki. AZ 5ös kalapot is neki köszönhetjük, az õ eredménye az is. Érthetetlen pl az is, hogy az utolsó meccsen miért nem cserélt plusz támadót be amikor már lehetett tudni, hogy a bolgárok csak X-eltek.
"Megmondom mi a baj: fáj, hogy népszerû, és hogy elismerik!"
Ez nekem miért fájna? Az se érdekelne, ha õ vezetné a Fábry-show, ha mellette lenne pontban mérhatõ eredménye is.
Te csak vak módon szidod õt. Mi nem akarjuk mindenáron megvédeni õt, csak azt szeretnénk, hogy vedd már észre magad, hogy kurvára mindegy milyen módon szidod, egyszerûen nincs igazad! Találj már mégegy embert itt a fórumon aki veled ért egyet! Djemba-djemba, Ramore, Jakuza, én nyilván hülyék vagyunk és Matthaus az ország 95 százalékát mind meghülyítette. Nem ez a helyzet! Aki egy picikét is konyít a focihoz, az tudja, hogy itt valami kialakulóban van. Amellett nézd meg az általad istenített jelöltjeidet. Mind ugyanilyen médiabohócok! Képzeld õk is szerepelnek ilyen mûsorokba, õk is nyilatkoznak olyat, ami a sajtónak tetszik v. nem tetszik.
Dobálózol itt az érveiddel, amelyek fabatkát sem érnek, amellett semmi közük a focihoz. Sebaj. Ha esetleg tényleg marad és kijutunk mondjuk az EB-re akkor te ott leszel az elsõ sorban akik majd tapsolnak és gratulálnak neki.
Megmondom mi a baj: fáj, hogy népszerû, és hogy elismerik!
ez lehet hoy igy van, de mégis az valosul eg amit itthon mond. szal számunkra szavahihetö, és becsületes. ennyi
Matthäusból nem sikerült bohócot csinálni, mert...
...mert vhogy nem olyan alkat, vágod?
Csak ennyi!
Matthaus mindig úgy nyilatkozik, ahogy épp neki jó.
Németo-ban azt nyilatkozta, hogy szívesen lenne a német válogatott vezetõje......, itthon azt mondta, hogy nem akar odamenni.
Töröko-ban azt nyilatkozta, hogy szívesen lenne a Besiktas edzõje....., itthon azt mondta, hogy oda se akar menni.
Amit külfödön nyilatkozik, azt itthon tagadja.
A nyilatkozatai ellentmondanak egymásnak. Másik:
Matthaus a becsületes, tisztességes ember barátja és üzlettársa Filipovocs ügynök Matthaus segítségével mára már jó pár játékost ügyfelévé tett. (pl: Gyepes, Huszti) Milyen meglepõ: akármilyen szarul játszanak Filipovics emberei mindig ott vannak a válogatott kezdõjében.
Matthaus vitt életet a válogatottba!!
Nem egy szponzort szerzett eddig!!!!
REAL MADRID
REAL MADRID