MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Azért ez kicsit komolyabb annál, mint amikor valaki otthagy egy szófosó showmant 😊
Kisteleki stílusát korábban kedveltem, de most véglegesen lejáratta magát a szememben. Bozóky idehozta Matthaust, amire ez idáig senki sem volt képes, (Jenei valamennyire magyar, ugyebár) megtörte azt a tabut, hogy idegenektõl kell segítséget kérnie a válogatottunknak, ami korábban elképzelhetetlen volt, hiszen a magyar ember mindenhez jobban ért a világon, persze ez nem csak a focira igaz, hanem minden másra is, nem így van?
Az Eb részvételt talán nem kell elfelejtenünk, hiszen a következõ kvalifikációs sorozatra már elvárható lesz egy eredményesebb csapat, amihez összeszokás, több szerencse és persze a fejekben tovább kell erõsíteni a játékosokat, mert mindez mit sem ér, ha a magyar klub csapatok edzés módszerei elavultak, és nem éppen up – to –date!
A hazai "szakma", jelen esetben úgysem fog dönteni, mert amibõl õk is kapnak, arról nem hinném, hogy lemondanának. Pampognak, de csak maguknak.
Viszont Lothar ehhez hasonló hülyeségeire és hibáira állandóan kapós a hazai média.
Nem tudom ki emlékszik rá, de anno volt egy jó szöv kapitányuk az angoloknak, aztán szidta a mozgássérülteket, erre ráharapott a sajtó, és kikezdték, pedig akkor színvonalas, nem unalmas, jó focit nyomtak az angolok. Szóval ehhez hasonló labdákat még egy Lothar Matthausnak sem kéne adnia a magyar sajtónak ...
A medve nem játék.
Szvsz jobban kéne nézned a Heti Hetest, ha az objektív tájékoztatás csúcsa, hátha észre veszed, hogy nem, különösen így választások elõtt ...
Amúgy jobb ha tudod, hogy nem vagyok elfogult senkivel, csak ne írj hülyeséget.
Ami az idézetem, még az is igaz. Zusi egy nagy pénisz, sajátjai is tudják. Amikor azt mondta nincs, éppen changeelt egyet a kormány, lassan több mint egy éve. Errõl ennyit.
OFF vége!
A medve nem játék.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
– Nem gondolom, hogy ezt Zuschlag János szellemi színvonalán kellene megközelíteni."
Na jó, most akkor kérdezzünk meg egy elfogulatlant is 😄DDDD
Én komolyan nem értem, mi a szart keres egy ilyen málészájú ember az MLSZ élén, mint ez a Bozóky. Ez a csávó még életében egy hangos szót nem mondott. Az agya meg olyan lassú, mint egy sánta tetû...
Na mindegy, nekem Kisteleki szimpatikusabb, mert határozott és üzletember!
Márpedig a magyar foci élére - mint ahogy a világon mindenhol - is sikeres üzletember kellene, nem egy partjelzõ...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
én is azt mondom, hogy rövid távon el kell felejteni bármilyen vb- vagy Eb-részvételt. El kell fogadni, hogy szarok vagyunk, és a most 12-13 éves gyerekekbe kell ölni azt a rengeteg lét, ami elmegy a felnõttfocira.
De én azt hiszem, éppen ezért egy tapasztalt trénert kell idehozni, aki nem csak a hozzáálláson tud változtatni, hanem rengeteg szakmai tapasztalattal a birtokában érkezik ide, és ezeket át is tudja adni.
Szerintem Matthäus erre alkalmatlan.
már hogy ne jönne! csak szponzort kell találni mellé, mint Matthäus esetében
simán idejönne egy állás nélküli nagynevû edzõ
A hh közéleti mûsor.
Érdekes, amit írsz, mert veme éppen fordítva történt mindez. boldog voltam, mikor idejött, viszont mostanra úgy érzem, semmivel sem vagyunk beljebb 1-2 dolgot kivéve, mint eddig voltunk. És ne mondd nekem, hogy ezt a küzdést és hajtást nem érezted Bicskei alatt az olaszok elleni 2-2-nél, mikor másfél év után mi tudtunk a rendes játékidõben két gólt rúgni nekik, vagy Gelleivel a svédországi 1-1-nél, amikor Zlatan csak a legvégén egyenlített.
Az a bajom, hogy a nagyok ellen esélyünk sincs a gyõzelemre, és hogy Lothar nem jó edzõ, mert óriási hibákat vét meccs közben.
Hogy külföldi edzõ kell, az rendben van, de sokkal tapasztaltabb.
És még nem politikai mûsor, benne van a fõcímben 😄D
Milyen Matthäus kultusz??? Emlékszem, mikor Matthäus idejött, még én is mondtam, minek jön, úgyse tud micsinálni. És nagyon sokan így vélekedtek. Utáltam a magyar focit, egyáltalán nem néztem. Sõt a kezdeti nehézségeknél még én is elküldtem volna szívem szerint. Aztán valahogy elkezdtem néha nézegetni a meccseket, késõbb drukkoltam is. A Real elleni meccsen kinnt voltam. A Real miatt mentem oda, de a második félidõben nagyon jól játszottunk, és nekünk szurkoltam. Csak a befejezéseket szúrták el, de azt nagyon, az igaz. Késõbb ugye a sorsdöntõ svédek elleni meccs. Mindenki beszélt a válogatottról. Rengetegen körülöttem, akik kiábrándultak korábban a magyarokból, várták a meccset. És végül nagyon élvezetes meccset játszottunk, de a góltalanság, az nem tört meg. De legalább már elérte azt, hogy az embereket érdekli a magyar foci, és nem alszunk el a meccseken 😄, és a játékosok is mindent beleadtak, úgyhogy szerintem az elsõ lépést megtettuk. És ne mondd, hogy ez nem Matthäusnak köszönhetõ. Ráadásul a kezdeti baszogatások ellenére (szokásos magyar mentalitás) mégis szeret itt lenni. Aki mindezek ellenére annak az MLSZ-nek hisz, akiket csak a saját pénztárcájuk érdekli, és 15 év alatt semmit nem értek el, sõt az évek folyamán egyre kevesebb embert érdekelt a foci, az jelentkezzen edzõnek, ezt tudom tanácsolni.
Na mindegy, a lényeg, hogy én csípem Fábryt meg a szövegét is, a Matthäus-kultuszt viszont továbbra sem értem.
Kötekszik a nehézség 😄DDDD
REAL MADRID
Itthoni emberkéket mutatnak be, ezek között nem nagyon van sztár. Illetve próbálnák bemutatni, már ha Fábry hagyná õket.
"Hííí Sáron!"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ez egy átlagos teljesítmény volt, átlagos eredményekkel. Úgy, mint eddig.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
(mellesleg továbbra is kitartok amellett, hogy olyan klasszis játékosokkal, akikkel együtt dolgozhatott sokkal többet el kellett volna érnie robsonnak a nem rövid karrierje során, mint amit összevakartak neki.)
Megint megmutattad, hogy kettõnk közül ki a szánalmas.
"Másrészt az nem fér bele abba a csökött agyadba, hogy ezeket az eredményeket Robson olyan csapatokkal érte el, amik világklasszis focistákból állnak!!! Olyan szerencsétlen és szánalmas vagy, hogy az már nevetséges!"
Ennél szánalmasabb, gyengébb indokot még tõled se vártam.
Akkor ugye szerinted nem jó edzõ se Ancelotti, se Capello, se Ferguson, se Wenger, stb...., hiszen õk is csak világklasszis focistákkal értek el igazán nagy eredményeket!!! Hiszen a nagy csapatokban világklasszis focisták szerepelnek.
De szerinted azért kerül oda egy Barca, angol válogatott, stb kispadjára az ember, mert gyenge? Azért ütik lovaggá, mert gyenge?
A Te "érveid" a nevetségesek.
Vége.
El sem hiszem. 20 millát veszni hagy?
A medve nem játék.
Egyébként ha veszek neked egy repülõjegyet, elmész a kedvünkért és lebúbolod az isten edzõidet. Neked nehezebb dolgod lesz mint nekünk, mert neked a sok dolgoz lesz nekünk meg csak egy!
JAAAA! DJ. Bee! Úgy látom valaki megsértõdött! Lehet, hogy kicsit tényleg kemény voltál 😄DDDDDDD
Fölöslegesen koptatom a billentyûzetem. Inkább a falnak mondom el a véleményem, az legalább nem reagál rá faszságokat.
Ja, és nem felejtsétek el csütörtökön kiverni a faszotokat Matthaus szavaira a Fábry-showban!!!
Részemrõl ennyi, öröm volt veletek fórumozni........pfff