MLSZ és MLL topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Nem ilyen ez az ország! Nyugi! Kevés az ilyen érthetetlen állat!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

miccoli002
Mert a jó úton szerinted csak akkor járnánk ha má VB-t nyertünk volna?????
Ezek szerint te is benne vagy abba a magyar nagy átlagba akik azt hiszik hogy az ember gondol eggyet hogy msot VB-t nyerünk és akkor az úgyis lesz.
Hát a Csank és társai is így gondolták csakhát be-be csuszik ilyen 1-7 de nem baj közel volt hozzá Janibá.
Remélem Lothar nem elégeli meg az iilyen embereket meg persze a hozzáállásukat mart egyszer fogja magát oszt azt mondja szevasz és az lesz már majd neked meg a tefélédnek a jó.
Sajnaos ez az ország ilyen!!!!!!!!!!!!

JackDaniels
Te mi a faxt vártál? Hogy rögtön VB-t nyerünk ? Próbálj már meg normálisan a földön járva gondolkodni, hidd el nem fog fájni. 1-2 év alatt nem lehet csodát tenni ahol ennyire elmeradott a "szakemberek" hozzáállása.
Ebben a csoportban már az is nagy eredmény, hogy a bulgárokkal veresenyben voltunk a 3. helyért, nemhogy a kijutásról álmodoznánk. Mattheus-t pedig akkor kellene elzavarni, ha nem azzal kezdte volna, hogy kiviszi a válogatottat a VB-re. Mit mondott volna? Hogy majd ellabdázgatunk, aztán hátha megint lesz egy csapat aki befejel minket a pótselejtezõbe(lásd Finnország)?? Még szép, hogy profi módon állt hozzá! Ez az ember letett egy keveset a labdarúgás asztalára. Edzõként pedig senki sem kezdi világbajnoki címmel.

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Pontosan így van. Ezekután pedig jöhetne a következõ lépés: A hazai klubokhoz is lehetne olyan szakembereket hozni akik nem a fociból, hanem a fociért élnek, dolgoznak és szakmailag is jók. Velük kellene benépesíteni az utánpótlás csapataink kispadjait. Igaz, az meglehetõsen hosszú (10-15 éves) hosszú folyamat lenne, de megérné.

Ramore
így megy ez nálunk, a csehek is játékos eladásaikból próbálnak okosan gazdálkodni, persze náluk jobb edzõk dolgozak, de az eredményeik magukért beszélnek és a körülményeik legkésöbb 5-10 éven belül teljesen nyugati lesz.
[Jakuza]
Hat ha en lettem volna pl a Ferencvaros BL menetelesnel a tulajdonos, akkor most nem lepukkant letesitmenyekben penzgondokkal kuzdene a klub, de a Furulyas felek megtehetik, hogy 1 even belul lenyultak a penzt, kozben meg a Mattheusra mutogatnak, hogy o zsebeli be a penzt a labdarugok eladasabol.
Ez mar a Cool TV musoraban is nevetesre sarkalna az embereket.
Szukseg van arra, hogy egyre tobb jatekos keruljon minnel tobb penzert ki kulfoldre, mert mas lehetoseg mar nem igazan van a hazai klubok fejlesztesere, egyre tobb szponzor es onkormanyzat hatral ki a klubok mogul, mashogyan nem lehet penzt keresniuk.
Vagy maradnak a kaszalo kinezetu palyak es a szakadt mezekben futkarozo 10 evesek.
Valamint a hasonlo allapotok.
Lasd Kispest maganembernek kellett a labdakat megfinanszirozni a klub fele, mert nem volt labdakra penze a klubnak.
Egyszeruen ez siralmas ami itt zajlik, kozben megneznem a klub elnokok fizetesi lapja, mennyit keresnek havonta.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ramore
Teljes mértékben egyet értek veled! Ahhoz, hogy a klubjainkban is komoly fejlõdés kezdõdjön, nagyon nagy szükség lenne külföldi edzõkre, akik 1-2 év kemény munkával szembetünõ és látványos javulást produkálhatnának.
[Jakuza]
Az hogy neki semmi koze ehhez, tehat ne keverd bele.
Nem a Mattheus eljottevel soroljak egy szintre a magyar labdarugast az Albanokeval.
Mar elotte is azt tettek.
A hozzad hasonlo gondolkodasmoduak miatt tart ott a magyar foci, ahol tart.
Mindenki mindent gyorsan akar, munka nelkul.S ha valaki elkezd valami mast, lasd Varga Zoltant (FTC), gyorsan megakarnak szabadulni tole.
Ugyanez a helyzet a Mattheussal.
Ha neki koszonhetoen a magyar jatekosok nivos szinvonalu bajnoksagba mehetnek, egybol jon a pletyka, hogy mert a Mattheus lop.
Senki nem nezi azt, hogy de jo lehet 3 ev mulva ezek a focistak megtanulnak jatszani kicsit jobban, ami elony a valogatott szamara.
De nem, a lenyeg hogy szar a magyar labdarugasnak, hogy elinteztek ezeknek az embereknek, hogy kikeruljenek. S jon a nap poenja, azert rossz ez ha kikerulnek tobben, mert al;acsony szinvonalu lesz a magyar bajnoksag.
Hat ennel nevetsegesebb mondatot en nem is hallottam.
Ezek az emberek mit neznek ?
Sport 1-et a spanyol bajnoksaggal es azt tevesztik ossze az itthoni labdarugassal ?
A magyar bajnoksagon mar nincs mit elrontani, ugy szar ahogy van az egesz.
Tehat ne hivatkozzanak mar ilyen nevetseges tezisekre.
Pont hogy a fiatal labdarugok legalabb elkezdenek hajtani, hogy kilehet jutni nemzetkozi komolyabb csapatokhoz, egyre tobb ilyen jatekost termelne ki a bajnoksag es ezaltal az ilyen mentalitastol egyre nivosabb lenne a honi labdarugas is, jobb lenne a szinvonal.
De ezekcsak a sajat zsebuket nezik nem is erdekli oket a magyar foci sorsa, csak az almaikban.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DJ Bee18
Igen, jó úton van, 15 év óta eddig a legjobb úton

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Akkor ti azt mondjátok, hogy fasza minden, jó úton van a válogatott? Elégedettek vagytok ez elért eredménnyel?
Mert, ha igen, akkor részemrõl befejezem végleg a vitát.

"a kijutás, nem?"
Nem, náluk szerintem nyegyeddöntõ vagy elõdöntõ vagy valami ilyesmi lehet a minimum elvárás.

DJ Bee18
mintha elõtte valami ultramagas helyen lettünk volna

DJ Bee18
a kijutás, nem? csak mert most azis nehézkesen ment. A hsz-eid alapján te is ezt vártad volna Matthäustól.
De nem érted a lényeget, õ már kész játékosokat kap, csak válogatnia kell neki

DJ Bee18
ezek???? le se tudták venni a labdát, amióta Matthäus itt van, legalább nem pattan el tõlünk

De egy Eriksonnal szemben arányosan nagyobbak is az elvárások.

"Csak azt nem értem, hogy ehhez mi köze van Mattheusnak??"
Az õ irányítása alatt lettünk 4-ek a csoportban..., és ezért kerültünk egy olyan csoportba, ami már szégyen a magyar válogatottnak.

Én úgy érzem, hogy ez a erdmény nem méltó ezekhez a játékosokhoz. Úgy gondolom, hogy jobb eredményekre lehetnének képesek a magyar játékosok.

DJ Bee18
ja azt kifelejtetted, egyik szövetségi kapitány se tudja megtanítani focizni a válogatottjainkat. pl. Erikssonnak mennyivel könnyebb dolga van az angolokkal

"akkor szégyenkezz, de ha netalán a köv csoportban a vége elött 2 meccsel, a 2. helyen állunk, és az elsövel játszuink a csoportelsöségért itthon,Matthäus irányitása alatt akkor ki ne merj jönni a meccsre, mert nem oda valo vagy!"
A TV-t bekapcsolhatom majd?
Figy, azért mert nem tartom a csapat edzõjét alkalmasnak a posztjára, attól még szurkolok a csapatnak...

"neked semmi sem elég?"
A 4. hely nem elég, a 6 meccs 1 pont 2 gól nem elég.

JackDaniels
"Pedig én szégyenkezek a válogatott miatt, pontosabban amiatt, hogy Finnország, Észtország, Wales, Litvánia, Albánia és Izland szintjére sorolnak már minket, és hogy Bosznia-Hercegovina, Írország, Lettország, Izrael válogatottakat is magasabban sorolják nálunk...."

Csak azt nem értem, hogy ehhez mi köze van Mattheusnak??
Egyet kellene tudomásul venni: Mattheus nem tudja megtanítani focizni a válogatottjainkat, viszont szemléletbeli változást elérhet, ami tapasztalható is a meccseken. Nem véletlenül vannak ismét sokan kint egy válogatott meccsen. A futtball-tudásról egyedül a Mattheust bíráló, furkáló fasszopó magyar "szakemberek" tehetnek, nekik kellene a kluboknál olyan munkát végezni, hogy a szöv. kap. nyugodtan tudjon válogatni akár 30-35 közel azonos képességû, válogatott szintû labdarúgókból.

Láma!
akkor szégyenkezz, de ha netalán a köv csoportban a vége elött 2 meccsel, a 2. helyen állunk, és az elsövel játszuink a csoportelsöségért itthon,Matthäus irányitása alatt akkor ki ne merj jönni a meccsre, mert nem oda valo vagy!
neked semmi sem elég? ugyanolyan vagy mint a szaros mlsz, kapzsi. semmi idö alatt akarsz ütöképes csapatot, ez a futballban nem igy müködik.

" jo reklam Mattheus a valogatottnak volt a nap beszolasa"
Miért? Nem az?

"Azert szemet a Mattheus mert ezt nyiltan kimerte nyilvanitani a sajto fele"
Én sehol nem írtam ilyet...., nyugodtan bírálhatja a játékosokat, ha jogos.

"De legalabb nem kellett szegyenkezni a mostani valogatott miatt, ahogy az utobbi 20 evben szinte mindig."
Pedig én szégyenkezek a válogatott miatt, pontosabban amiatt, hogy Finnország, Észtország, Wales, Litvánia, Albánia és Izland szintjére sorolnak már minket, és hogy Bosznia-Hercegovina, Írország, Lettország, Izrael válogatottakat is magasabban sorolják nálunk....

[Jakuza]
Ah, a jo reklam Mattheus a valogatottnak volt a nap beszolasa. 😛
Tehat akkot Taibink miatt kijelenthetjuk, hogy azert mert Mattheus jo reklam a valogatottnak, ezert mar a jatekosok elkezdtek akarni a palyan.

Szerinted Taibi minek koszonheto ez ?
Azert mert jo reklam, vagy mert kifakadt, hogy az XY merkozes utan a jatekosok hozzaallasa jobban duhitette, mint a vereseg ?
Amikor a jatekosok felszegett fejjel vonultak le a palyarol a Roman meccs utan es fontosabb volt nekik osszevissza mobilozni.
Azert szemet a Mattheus mert ezt nyiltan kimerte nyilvanitani a sajto fele.
Talan azt kellett volna csinalnia mint a Verebesnek, amikor mindig a biro volt a hibas ha kikapott a csapata.
Ugyanmar, varhato volt, hogy ebbol a csoportbol nem lehet kijutattni egycsapasra a valogatottat.
De legalabb nem kellett szegyenkezni a mostani valogatott miatt, ahogy az utobbi 20 evben szinte mindig.

Láma!
nem azt mondtam hogy eredményesek voltunk, hanem hogy jol játszottunk, azaz jo meccset játszottunk, ugyanis egy vereséggel zárodo meccsen is lehet jol játszani, és arrol is el lehet mondani hogy jo meccs vol

A ciprusi torna nem mérvadó, mert ott eléggé tartalékosan álltak fel a válogatottak, pl letteknél nem volt Verpakovskis. De ugyanezen a tornán kaptunk a román B válogatottól egy sima hármast.

Én a bolgár meccs mellett a svédek és horvátok elleni meccsel se vagyok elégedett.
Elég szar, hogy 1 gólt nem tudtunk rúgni....

De tényleg voltak jó meccsek is.

Láma!
"Erre most is csak azt tudom mondani, hogy minden sorozatban van jó meccsünk, de most is volt pocsék meccsünk is."

nézd, minden sorozatban van egy-két jo mecsünk elvétve. de most, az argentin meccs óta, folyamatosan, minden mecsen jol, és magunkhoz képest látványosan játszottunk. najo, ha nagyon bele akarok kötni, akkor a kinti bulgár meccset kivéve. de az argentin, málta, svéd, horvát meccs nem egy kettö, hanem kapásbol 4.
plusz az elején a skotok, németek elleni. ehhez még azt is hozzátenném, hogy a ciprusi tornán a letteket hátránybol forditva 10emberrel vertük meg, igen, ugyanazokat a letteket, akiktöl gellei alatt szoptunk, és elszált a remény. teszem hozzá mattäusnak az volt a 2. meccse a válogatott élén. szal szerintem nem egy-két jo meccsünk volt csak.

Arra tényleg nincs biztosíték, hogy a mi játékosainkkal is tudna kezdeni valamit Milutinovics...
Viszont Matthaus megmutatta a mostani selejtezõk során, hogy vele biztos nem fogunk kijutni...

DJ Bee18
mondom ezt leszarom, hanem nálunk a mi játékosainkkal mit tudna kezdeni, arra nincs semmi biztosíték. És így beleszállni még egy edzõváltásba, megint kezdõdik elölrõl minden, még két év csapatépítés, plusz még lehet, hogy ugyanígy nem jutunk ki. Sok értelme lenne...

"amig matthäus itt volt, addig az ég világon semmi pozitivat nem csinált???"
De, azt elismerem, hogy jó reklám a válogatottnak. És ezért többen is nézik meg a meccseket. Ezért írtam, hogy legyen inkább reklám szakember....

"azt hogy a játékosok ismét akarnak menni a válogatottba, és nme mondják hogy a klubcsapat fontosabb,"
Talán a németek és a skótok ellen volt, hogy a másodosztályú Vasaból kellett játékost hívni, mert mindenki lemondta a válogatott szereplést....(bár ezeket a meccseket pont nyertük így) De ez a dolog javul már...

"a játék képe pedig azért lett élvezetesebb, és azért játszunk szebben,"
Erre most is csak azt tudom mondani, hogy minden sorozatban van jó meccsünk, de most is volt pocsék meccsünk is.

Láma!
értem. szoval azt akarod megmagyarázni nekünk, hogy amig matthäus itt volt, addig az ég világon semmi pozitivat nem csinált???
a játékosok eladása az EU érdeme.
az hogy a játékosok meghalnak a pályán, azt vszinü hogy a léderer intézte ugy.
azt hogy a játékosok ismét akarnak menni a válogatottba, és nme mondják hogy a klubcsapat fontosabb, az szerintem Mezey doktor érdeme lehet.
a szurkolók meg azért mennek ki ismét tömegével meccsekre mert addig sem kel hallgatni urbánt a tvben. (ez egy jo pont urbánnak)
a játék képe pedig azért lett élvezetesebb, és azért játszunk szebben, mert több esö esett és jobb a talaj.

vagy te máshogy látod?

Volt néhány jó meccs tényleg, de minden sorozatban van néjány jó meccsünk
Milutinovics melleti érvet már sokat írtam, a legfontosabbak: hatalmas szöv.kap.-i tapasztalat, hatalmas "VB rutinja" van, és õ tényleg edzõ...

"akkor biztos vagyok benne,hogy max ausztriába, német 2. osztályba, vagy ehhez hasonlo helyekre kerültek volna, mint ahogy az az EU-ba léps elött is igy volt."
Ja, mert te biztos vagy benne....., akkor így már értem.

Tényleg segített Matthaus, egyetértek ezzel, de ha nem lépünk be az EU-ba, akkor elit ligába biztos, hogy nem ment volna ennyi játékos. (mert ugye az EU-n kívüliek száma korlátozva van) Szóval szerintem jobban számít az EUcsatlakozás, mint Matthaus.

DJ Bee18
de azt ismerd már el, hogy valami javulást elértünk a játék képében, és mentalitásban, és ne dumálj mellé ilyeneket, hogy ezzel és azzal mennyivel jobbak lehetnénk, meg stb. Ugyanis pl. Milutinovics mellett mi szól, hogy a magyar válogatottal is kijutna, ha már isteníted??? Matthäus mellett meg a látvány*, mint tény szól, és az, hogy nem hagyott itt minket.

*a meccsek képe

Láma!
hm, lássuk csak. elöfordulhat hogy akkor is bekövetkezett volna a játékosok nagyobb mértékü eladás csak épp az nem mindegy, hogy hova. mert azt szanics se, és a többiek se tagadják, hogy matthäus igenis, sok játékosnak segitett nevesebb bajnokságokban, egész jo csapatokba kerülni. ha ö nincs, akkor biztos vagyok benne,hogy max ausztriába, német 2. osztályba, vagy ehhez hasonlo helyekre kerültek volna, mint ahogy az az EU-ba léps elött is igy volt.

Ja, oké, akkor nem szóltam, boccs.

DJ Bee18
talán mert szanics neve alapból kisbetûvel van írva? 😄DDDDDDDD

Fejtsd már ki nekem!
Úgyse láttam még tõled itt értelmes hozzászólást, próbáld meg...

Láma!
"mert az eddig el nem adhato labdarugok kikerulnek jobb bajnoksagokba ahol a jatektudasuk megno, amivel nagyobb jatekerot kepviselhetnek a valogatottban."
"Es egyik sem Ciprusi,Izraeli vagy hasonlo csapatban jatszik, mint az elozo evekben eladott jatekosok tobbsege."
Ez akkor is bekövetkezett volna, ha Matthaus nincs itt.....
Ugyanis ez fõleg azért van, mert beléptünk az EU-ba....

LOL!!!
látszik hogy nme értesz hozzá

Ha már felhoztad megint a nevem, akkor írok én is...
(Mellesleg legalább annyival megtiszelhetnéd Szanicsot, hogy nagy kezdõbetûvel írod le a nevét... -engem nem kell, mert tõled ilyet én nem várok el...)

"ez a VB csoport az utóbbi 25 év legnehezebb csoportja volt!"
Ne túlozz már ekkorát...., inkább nézz utána mielõtt leírsz valamit.

"EB sorsolásra én azt mondom, hogy ha csak két "kemény" csapat lesz benne"
5ös kalapból csak két erõsebbet kapni???

"Már az is szép, hogy elég sokáig volt esélyünk a kijutásra, legalább matematikailag"
Pff...hát ez is valami, de elég alacsony az elvárásod....

"mikor megtörtént a sorsolás, aki nem hülye, elõre látta, hogy itt valami csodának kell történnie, hogy ebbõl a csoportból esélyesek legyünk"
Akkor Matthaus hülye...(ha így gondoltad, amit kétlek, akkor egyetértek)

"23 jatekost adott el kulfodre az edzo es azokbol el."
Ebben van igazság...(Matthaus-Filipovics-Pellady)

"mert az eddig el nem adhato labdarugok kikerulnek jobb bajnoksagokba ahol a jatektudasuk megno, amivel nagyobb jatekerot kepviselhetnek a valogatottban."
"Es egyik sem Ciprusi,Izraeli vagy hasonlo csapatban jatszik, mint az elozo evekben eladott jatekosok tobbsege."
Ez akkor is bekövetkezett volna, ha Matthaus nincs itt.....
Ugyanis ez fõleg azért van, mert beléptünk az EU-ba....

B0B0
Ugye ezt szanicsnak és taibinek mondtad? Mert itt mindenki egyetért ezzel!
Az EB sorsolásra én azt mondom, hogy ha csak két "kemény" csapat lesz benne, akkor már komolyabb esély lesz a kijutásra, mert ez a VB csoport az utóbbi 25 év legnehezebb csoportja volt!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

AnuluWork
Ez Lothar hibája.=Ez Lothar hibája?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Láma!
jajo, nincs több kérdésem.

AnuluWork
Azt kéne szem elõtt tartani Lotharral kapcsolatban, hogy õ nem tudja megtanítani a "srácokat" focizni. Arra nem elég pár nap amit együtt töltenek. Viszont, ha megnézitek a meccseket - bár volt pár über szar teljesítmény, de többségben nem félve mentek ki -, akkor lehet látni, hogy nem a taktikán múlott a dolog.

Kérem szépen, ki volt dolgozva a védekezés, ki volt dolgozva a támadás, de vagy nem tudták kihasználni a helyzeteiket, vagy jött Gyepes, ill. más védelmi probléma. Ez Lothar hibája.

Szörnyû, hogy még mindig a jók közé sorolandó Gyepes, bár nálam a csapat közelébe sem került volna, de ez más tészta. Az is szörnyû, hogy letesztelik edzésen, mûködik, aztán jön a mérkõzés napja, és máris nem az igazi a dolog. Kérdem én miért? Ez nem Lothar hibája, hanem elsõsorban azoké az edzõké, akik a játékosokat kiadják a kapitánynak. Másodsorban meg az õ saját egyéni képességeiknek csökevénye. Ez van.

Már az is szép, hogy elég sokáig volt esélyünk a kijutásra, legalább matematikailag.

Viszont, mikor megtörtént a sorsolás, aki nem hülye, elõre látta, hogy itt valami csodának kell történnie, hogy ebbõl a csoportból esélyesek legyünk. 3. hely volt a realitás. Ha nem egymást követi két sorsdöntõ meccs, hanem némi könnyebb csapat kerül egy nehéz mellé, vagyis mint mindig, "észreveszik" a többi országgal való koordinálás közben az illetékesek, hogy nekünk nehéz csapatok ellen nyár elején vagy végén, ill. március környékén kell játszanunk, mert akkor még csak-csak megy, és tüzön-vizen át ezt végigviszik a többi országgal szemben, akkor talán egyszer nekünk is bejöhet, bár nézve az EB kupacokat, idén sem várhatunk sok jót a sorsolástól.

Amikor Csanknak összejött a 2. hely, ott azért irtó sok dolog mûködött ezen körülmények közül. De aki látta, tudja, a finn meccs sem arról szólt, hogy milyen ügyesek vagyunk, hanem, hogy egy meccsen ennyi mák összejött. Ha ott a finnek nem bénázzák agyon magukat, 3. helyen végzünk, és még mindig egy olyan szöv. kap. lenne terítéken, mint pl. Tornyi (pl. õ még nem volt, így törvényszerû, hogy lesz).

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

szanics
Igen, én.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Láma!
" Én elvakult emberekkel nem vitatkozom..."

te beszélsz?

B0B0
Az ilyen nem gondolja meg magát!

franco
naigen de ez hogy a XXXXomba jön ide?

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Ramore
"A profin felkészített játékosok közül még többet lehetne eladni légiósnak a komolyabb bajnokságokba, ahogyan azt mostanában tapasztalhattuk.

Akkor a bajnokság maga marad ugyanolyan szinten 😄DDDD"

Miért maradna, ha profi külföldi edzõk készítenék fel a klub csapatainkat?
Ramore
Valamit azért letett az asztalra, jópár élvezetes meccset, némelyiknél még sanszunk is volt, Csank menetelése hatalmas máknak köszönhetõen több pontot hozott, de azzal együtt akkora pofára esést is, amekkorát 86 úta nem kapott a magyar válogatott.
szanics
No comment, majd rájössz 😛

szanics
Ha nem vagy hajlandó gondolkozni, akkor kifejtem...

Tehát: szóba kerültek a játékoseladások, és Jakuza barátunk megjegyezte, hogy Csank abból a csapatból, amelyik 7-1-re kapott ki a jugóktól, nem tudott volna játékost eladni - nem úgy, mint Matthäus most.
Erre írtam én, hogy Csank pótselejtezõs lett, Matthäus meg 4. lett a csoportban.
Mindez azt jelenti, hogy Matthäus semmivel sem tett le többet az asztalra, mint Csank, csak éppenséggel a NEVE és a KAPCSOLATAI révén el tudta adni a játékosokat. Ezért mondtam már korábban is, hogy Matthäus maradjon, de NE kapitánynak, mivel edzõnek moslék, hanem menedzsernek, mellé pedig hozzanak ide egy tapasztalt kapitányt, aki edzõnek is alkalmas és képes lehet valamire a válogatottal.
Így könnyen meg lehetne elõzni azokat az eseményeket, amik a válogatott körül folynak.