2482
Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
-
#962 Ott a pont -
#961 nézd, egy dolog hogy benne vannak a bö keretben, és egy másik, hogy fognak e utazni. másfelöl annak idején husztit mindenki baszogatta, hogy nem valo a válogatottba, ma meg alapember, szal szerintem bizzuk ezt a kapitányra. ha te jobb vagy nála, miért nem tied ez a pozicio? -
Taibi #960 Tudod én nem szoktam megalapozatlanul írkálni, mint itt néhányan, szóval azt is olvastam, hogy nem állnak rendelkezésére az idegenlégiósok.
Tehát ilyenkor olyan játékosokhoz kell nyúlni, akik általában még az NB1-ben sem számítanak kezdőnek?
Nem értem..., de biztos megint én nem látok valamit, ugye? -
#959 Miiii? Hogy nem vihet játékosokat? Jaaa! Hogy ezt nem olvastuk el? Sebaj! :) -
#958 figyelj, talán olvass elötte ujságot, tájékozodj, és ne ragadj ki részleteket. ha ezt megtetted, akkor beszélhetünk a továbbiakrol -
#957 Jah a Decemberi amerikai túra? Háát hallván , hogy légiós játékosokat nem vihet Mattheus itt eldőlt, hogy mind2 esetleg a mind3 kikapás. Juhász nem lesz védelem : 0! S így tovább -
#956 Ki ellen is? :D
-
Taibi #955 Matthaus kihirdette a bő keretet.
Bajzát, Zsók, Komlósi....
Ezeket a neveket is meg tudjátok érteni?
Bajzát a gyengélkedő Győrbe se fér be mindig.
Komlósi szintén pados a Debrecenben.
De azért a keretbe be lehet őket hívni...pfff
-
Monoton #954 :) -
#953 Majd az albán "premier ligába" fognak igazolni a játékosok -
Monoton #952 A fejlődés szó a minimum: stem a FOCI (válogatott) szót is elfelejthetjük! -
#951 tudom én, csak amit leírtál, ahhoz egy másik neves külföldi szakember kellene, márpedig, ha Matthaus megy, akkor csak magyar bohóc jöhet a helyére. akkor pedig a fejlődés szót elfelejthetjük. -
Monoton #950 :) -
#949 Lehetőség van, csak megfelelő hatalom nincs hozzá -
Monoton #948 Na mostezt nem tudom mire érted! Én teljes mértékben Matthaus mellett vok. Nekem nem kell ide más edző, főleg azok nem akiket említesz!
Amugy nem! Urbán Pfujjj! -
#947 ahelyett, hogy feloszlatnák, vagy megszüntetnék az MLL-t! erre nincsen lehetőség? -
#946 ez mind szép és jó, de ugye azt nem gondolod komolyan, hogy urbán, mészöly, netán egervári fel tud építeni egy jó csapatot? -
#945 Ugye a Kisteleki "ur" nem a penzre hajt ?
Az ulesen ez a megallapodas jott letre.
"A jövőben ha a válogatott nem hivatalos FIFA-játéknapokon lép pályára, akkor a mérkőzések időpontjáról az MLSZ és a liga közösen határoz, és a bevételekből az MLSZ 30, a liga 70 százalékban részesül." -
Monoton #944 Hát igen!
ha menesztik akkor kezdődik minden előlről: Új edző, új játékosok új felállás!
És amikor odajutunk hogy megint van egy jó csapatunk akkor menesztik azt az edzőt is!!! -
#943 Hülyék ha elküldik,de nagyon. -
#942 Egy biztos, ha eltávolítják Matthaust, amire gondolni sem merek, akkor a magyar focinak befellegzet újabb 10 évre, merthogy nem fognak nála jobb edzőt hozni abban egészen biztos vagyok, és itt nem csak a válogatott élére gondolok, de még a Fradiba sem! Itthon viszont elég sok "mesternek" csorog a nyála az állás betöltéséért. -
#941 No! Visszakaptad a logód? :) -
#940 még mindig ez megy? gratulálok :)) -
#939 Ne húzd fel magad, mert még megárt az egészségednek.
Inkább olvasgasd el párszor az iménti hozzászólásokat, és hidd el, rá fogsz jönni, hogy sajnos van valami, amiben egyetértünk (tudom én, hogy ez b@ssza a csőröd).
Azzal nincs baj, hogy Matthäus ezért pénzt kap. -
#938 Mint taplo, nem is ertheted meg azt hogy mennyivel tobbet hozott a konyhara, mint amennyit elvett a szovetsegtol.
Raadasul hozz valaki szponzorokat magaval, akkor mi kozod van hozza, ha azok kulon fizetest adnak neki.
O hozta oket, ha neki kulon adnak koze nincsen hozza senkinek.
Mint ahogy neked sem a ket agytekervenyeddel. -
#937 Én értettem, amit írtál a 930-asban, és a 936-ossal is teljesen egyet értek, érzésem szerint a klubcsapataink nagytöbbsége nem teheti meg azt, hogy nyugati mesteredzőket idehozzanak, na nem az anyagi problémák miatt, sokkal inkább a magyar edzőképzés vezéreinek finoman fogalmazva nyomása miatt. Mert a pénz az mindehol ott van, csak sok klubnál másra kell, márha értitek mire gondolok! -
#936 Ez pontosan így van, éppen ezt írtam én is #930-ban.
Egy JÓ szövetségi kapitány bármennyi pénzt megér, ha nem csak a szövetségnek kell fizetni, akkor meg végképp.
Sőt, Dolcetti a Honvédnál nem hiszem, hogy olyan marha jól keres, mégis remek csapatot hozott össze a fiatalokból és a mozambikiakból. Az ilyeneket kellene idehozni, de sürgősen. -
#935 Arról beszélünk, hogy LG, McDonalds, Vodafone.
Ezek többek közt azok a cégek, amik Matthäusék közbenjárásával érkeztek a válogatott mellé, és a támogatások jelentős százalékát ő kapja.
Na pont ez az, amit a bulvárlapokban nem találsz meg...
Amúgy ha értelmi szinteddel fel tudnál fogni egy összetett mondatot, akkor láthattad volna abból a hozzászólásból, amire válaszoltál, hogy leírtam: ezzel NINCS BAJ.
Na ez az a köd, amiről beszéltem, amitől már az olvasás se megy... -
#934 Ja, Gellei az a fajta, aki nem a pénzért csinálja! Ezen beszarok! Legnagyobb megélhetési edző! Ő meg az 1 milla...
Hagyjuk már! -
#933 Én szerintem minden pénzt megér egy igazi szakember a csapat élére, kár, hogy a klubcsapataink nem így látják, vagy egyszerűen a zsarolások miatt nem tehetik ezt meg, bármennyire szereték is ezt titkon. -
#932 Ne aggodj nem keres annyit.
Menj inkabb es olvasd at bulvarlapokat. Szintedhez merten megfelelo informaciokkal fognak ellatni.
300000Euro a fizetese, ami 75 millio forint ebbol is 25 millio forintot nem a szovetseg, hanem mas fizet.
S kozben mennyi penzt hozott az megjovetele ?
Azok amiket a kozremukodosevel lekotottek joval tobbet hozott a konyhara.
Szoval akkor most mirol is beszelunk ?
Szerintem a gumiszobaban hozz letre egy Mattheust gyulolok tarsasaga topicot es huzzal oda. -
#931 Ez majdnemhogy tény -
#930 Ne aggódj, keres annyit, de ezzel nincs is baj. Ez kevesebb, mint amennyit Dárdai kap a Herthában. -
#929 "A Magyar Hírlap információja szerint a német szakember 13-szor több pénzt kap, mint elődje"
A Magyar Hírlapnak voltak olyan információi is, hogy Matthäus már biztosan a PAOK-ban folytatja. Ennyit az MH információiról! -
#928 A Magyar Hírlap információja szerint a német szakember 13-szor több pénzt kap, mint elődje. A labdarúgó szövetségben holnap döntenek Matthäus sorsáról, sokaknak csípi a szemét a kapitány kiemelt gázsija, mások szerint megéri a pénzét.
A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége holnap dönthet arról, hogy Lothar Matthäus maradjon-e a szövetségi kapitány. Igaz, hogy az elnökségi ülésen nem lesz kapitányügyi napirendi pont, de a szokásos egyebek címszó alá ez is befér.
A Magyar Hírlap információi szerint évi 160 millió forint Matthäus fizetése, jobban mondva jövedelme, ugyanis ez az összeg több forrásból jön össze. Amikor kijelölték kapitánynak egy szponzor vállalta a fizetésének egy részét, úgy tudjuk, ez mintegy húszmillió forint. A kapitány ezenkívül még jutalékokat kap, mert több szponzor neki köszönhetően köt szerződést az MLSZ-szel. És két évvel ezelőtt bizonyára eredményességi prémiumot is tűztek ki, de hát abból nem lett semmi.
Anem hivatalos felmérések szerint futballirányítók fele a német edző mellett áll, a másik fele ellene van, vagyis úgy tűnik, patthelyzet alakult ki. Az ellenzői azzal is érvelnek, hogy túl sokba kerül, illetve elfogadhatatlan szerződést kötött a szövetséggel.
A lap úgy tudja, Matthäus elődje, Gellei Imre havi egymillió forintot kapott, és ezzel nemhogy a mostani kapitány, de a jobban kereső NB I-es edzők fizetésétől is elmaradt.
Szóval vannak, akik sokallják a Matthäusnak kifizetett pénzeket, akik meg mellette állnak, azt mondják: az ő kapcsolatai révén jön ide a brazil vagy az argentin válogatott, és ezekből a meccsekből is szép bevétele volt a szövetségnek. És az is érv, hogy a 2012-es EB rendezésére benyújtott magyar-horvát pályázat esélyeit is javítja, ha Matthäus áll a válogatott élén. De azt is lehet mondani: sokat ártana, ha kirúgnák a német kapitányt. Különösen, hogy márciusban Budapesten ülésezik az UEFA.
(MH) -
#927 Ezt már meg kellett volna tenni vagy 2 éve! -
#926 Egyetértek! -
#925 Én is ezt mondom, ezért is kérdezetem, hogy milyen balszerencse érhetne még minket, ha egy új nadrágban védene. :)) -
#924 Szerinted mi lenne, ha a következő meccsen nem Király védene? De most komolyan!
Szerintem a kapusposzt megérett a váltásra... Jöjjön a Fülöp Marci! -
#923 Aa lenne a legkevesebb ha csak egy senki lenne, de emellett egy fereg is.
Raadasul is a rosszabb fajtabol.