MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ime az én álom válogatott csapatom:
POSZA - MOLNÁR Z., VÁCZI D., BUDOVINSZKY, MUTICA - VÁCZI Z., BÁCSI, NÉMETH N., BÁRÁNYOS - BALASKÓ, KIRCHAMAYER 😊)))))))
- Posza Zsolt (az über mindent behalózó kapus)
- Molnár Zoltán (hogy valaki azért rendesen felrúgja, agyonüsse azt a rohadt ellenfelet)
- Váczi Dénes (ki ne felejtené ritmikus mozdulatait, csodálatos szereléseit)
- Budovinszky Krisztián (mert így biztos lõ gólt az ellenfél, és izgi lesz a meccs)
- Doriel Mutica (noha Pápán sem kellett, de az nem lehet, hogy ne legyen egy honosított labdarúgó a csapatban)
- Váczi Zoltán (mert még 2 üveg whiskey és egy karton cigi után is jobb mint bármelyik mai srác, csak ne csütörtökön legyen a meccs mert akkor pecázás van a haverokkal)
- Bácsi Sándor (ha kap egy kis spurit vagy hernyót megállíthatatlan lesz)
- Németh Norbert (mert õ a klubhûség egyik mintaképe, noha a Fradi kivételével az összes budapesti csapatban már játszott)
- Bárányos Zsolt (mert nála nagyobb "futball-kurva" nem létezik az országban)
- Balaskó Iván ( mert nõi csapatok ellen biztos megy neki az ERÕSZAkos játék)
- Kirchmayer Sándor( mert sváb létére még a magyarországi cigány válogatottba is befért)
A REACból Kapcsos Vince került be-õ nem Torma de biztos én tévedek.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Bár jól játszanának,de nem hiszem...<#confused>#confused>
igazad van, a bal oldalon játszott nem a jobbon. elismerem.
soha nem állitottam hogy válogatott szintü, csak hogy akkor tökéletes megoldásnak bizonyult.
én nem tudom mijen játékos Torma, mert nem kisérem figylemmel a reacot, márcsak urbán miatt sem. bizonyára lenne jobb játékos, és bizonyára abbol a csapatbol, amelyik a szivedhez közeleb áll. ez mindig is igy volt egy szurkolonál. ezzel nincs is baj. de a kapitány dönt. és szerintem várjuk meg, hogy játszani fog-e, és ha igen, akkor hogy teljesit. és egyezzünk meg abban, kérlek, hogy ha jol teljesit, akkor a mecs után idejössz, és azt mondod, srácok, jolvan, igazatok van, ez egy jo huzás volt a kapitánytol. ha rosszul játszik, akkor pedig én jövök, és mondom hogy szanics, rendben van, igazad volt, ez hiba volt a kapitánytol. rendben?
természetesen csak akkor ha játszik is. és annak megitélését hogy jol játszott-e, bizzuk az NS-re. ha 5-alatt kap, én jövök, ha 5 felett, te jössz. ha 5-öst, akkor döntetlen. benne vagy?
Tóth András mindig is falábú volt, hogy a válogatottban kitûnõen teljesített egy meccsen, az rendben van, de ez nem jelenti azt, hogy válogatott szintû labdarúgó.
Beleköthettem volna abba, hogy egyébként nem a védelem jobb, hanem a bal oldalán játszott, de nem tettem.
Már csak ezért sincs igazad... Nem hiszem, hogy nincs ígéretesebb játékos, akit be lehetne hívni, mint Torma Gábor.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
ha jol emlékszem, Torma volt a téma.
de te beláttad, hogy igazam van, erre egy telejsen másik esetet belekeversz, csak hogy ugy tünjön hogy neked van igazad.
Róth Antal kirakja az a falábú, fogalmatlan embert az U21-bõl, erre Matthäus meghívja a nagyválogatotthoz.
Na nekem mindegy, de ez több mint furcsa.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
most is hasonlo ahelyzet. rengeteg a sérült, páran az U21-ben vannak. szal muszály behivni vkit aki megoldja a helyzetet. ha csak erre a meccsre, akkor csak erre. de inkább most probálja ki, mint a selejtezökön.
na ott kezdö volt, és ha jol emlékszem végig kiváloan játszott egy Toth asszam András nevû játékos a Vasasbol, holott a csapat akkor nagyon is kiesö helyen tanyázott, na ezt adjátok össze.
Reachoz kapcsolódik, hogy még Urbán Flórián is nagyot csodálkozott, hogy Kapcsos kerettag lett, pedig õ nyilván többször látja mint Lothar.
.....hejjjj ha Németh Szilárd nálunk lenne.........
Lehet másodosztályból válogatni, de azért szerintem azt még neked sem kell megmagyarázni, hogy erre általában akkor kerül sor, ha valaki óriási formában van.
Na akkor figyelj, konkrétum jön:
NB1, Borsodi Liga, góllövõlista
1 gólos: Torma Gábor (REAC)
Semmi koze nincs az utolso helynek a bevalogatashoz, sot masod osztalybol is lehet.
Nezzunk mar korbe a Nemet valogatott haza tajan peldanak okaert.
Vajon hogy jatszhatott egy kieso csapat csatara a valogatottban Miroslav Kloserol van szo.
Viszont beszelhetunk kismillioszor olyan helyzetrol, hogy a bajnok csatara a valogatottban nem tud golt loni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Lassan az lesz a bajod, hogy mert Mercedessel jar BMW helyett.
Egy konkret dolgot nem irsz le csak feltetelezeseket es a blodsegeket gyartod renduletlenul.
Hagy dontse mar el egy edzo, hogy a lepusztult jatekosallomanybol sajat maga keresse ki a posztra legmegfelelobbeket.
Hagy ne te mond mar meg neki, vagy az ujsagirok, vagy a majom Kisteleki, aki az embereivel akarja az egesz kocerajt teletomni.
Egyaltalan miert letezik ilyen kulon szervezet, hogy Liga ?
Ilyen csak itt lehetseges, ha nem vagyunk hatalmon csinalunk egy ellenszovetseget, hogy majd megbuktassuk a hivatalos labdarugo szovetseget es helyettuk majd ha ez sikerult, akkor majd mi fogunk iranyitunk.
LOL.
Tormától engem is kiver a víz, de én olyan (nem csak magyar) válogatottat még nem láttam, ahol a 11-bõl minimum 2-3 játékost ne küldtem volna el a fenébe (magamban). Ez a jelenlegi magyar válogatottnál sincs másként, lásd Vanczák, Bodnár, Kovács Z. Függetlenül tõlük látom, hogy alakul a csapat, látom az akarást, és látom, hogy a közönség is ugyanígy látja, hogy alakulóban van egy ígéretesnek tûnõ csapat. Ehhez pedig idõ kell, nem is kevés, fõleg amiatt, hogy a játékosok felkészültsége egyenlõ a nullával, hála érte a magyar edzõképzésnek.
Én igazán örülök Matthausnak, de sokkal fontosabb lenne, ha a klub csapatoknál dolgoznának hozzá hasonló nemzetközi szintû komoly nagy nevek, hiszen a válogatott a jéghegy csúcsa.
Azzal, hogy Márkus válogatott lett, semmi gond, mert idén már 10 gólnál tart. Azért hoztam fel õt példaként, mert Matthäus a Loki elleni meccs szünetében azt mondta, még sokat kell érnie ahhoz, hogy válogatott lehessen, majd a meccs végén postázta neki a meghívót...
Ami Tormát illeti: nem gondolom, hogy csatárhiány esetén a sereghajtó - pardon, utolsóelõtti - támadóját kellene behívni.
Én valóban nem járok ki edzésekre, mert nem feladatom. Nem úgy, mint a szövetségi kapitánynak.
Torma mar volt valogatott lathatta regebben, sot a Fradi ellen is, mivel kint volt ezen a merkozesen. Raadasul csatarhianyban szenved a valogatott, amit potolhat egy 13 evig kulfoldon profiskodo jatekos (Hollandia,Belgium).
De szerintem te most megint remtorteneteket latsz a hatterben, hogy biztos azert, hogy eladhassa valakinek jopenzert es kasszirozzon valami nagy penzt. 😛PP
Markus meg szinten csatar akire szugseg lehet, mert egy Torghellevel nem lehet jatszani, s ugyebar Szabics,Gera se all rendelkezesre, s van utanpotlas merkozes onnan se lehet elhozni senkit.
Mond mar meg nekem, hogy kire is gondoltal, milyen csatart is kene betenni ?
Probalgat, hatha bejon a dolog.
A tobbi feltetelezesedre meg nincs mit valaszolnom, majd ha valami konkret adattal szolgalsz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
ez is vaktöltény, mert csak feltételezel.
Nem hinném vaktölténynek azt sem, amin nemrég siklottál át: Márkus Tibor esetérõl is kíváncsi lennék a véleményedre.
80 labdarúgó mocskosul sok. Nem hiszem, hogy Rehhagel ennyi embert próbált ki a válogatottnál, vagy esetleg Hiddink Dél-Koreában, pedig az a környezet biztosan nem volt túl ismerõs egy holland edzõnek.
Persze az is lehet, hogy õk kimentek a klubcsapatok edzéseire, és így ki tudtak zárni néhány labdarúgót, nem úgy, mint Lothar.
Továbbra is személyeskedhetsz, továbbra sem kötelezõ mindenre válaszolni, csak arra, amire azt tudod mondani, hogy "Mezey/Kisteleki-féle maszlag", de azért jó lenne, ha néha konkrétumokkal is elõállnál.
Ha te feltudod akkor nagyon ugyes vagy.
Foleg hogy a keret tobb fobol all mint a 20 labdarugo.
Es akkor meg nem is beszeltem arrol, hogy egy teljesen vadidegen kornyezet, a serultek, azok a jatekosok akiket nem enged el a klubja vagy azok a jatekosok akik lemondjak a behivot egy ido utan vagy valami indokra hivatkozva.
S akkor meg ott vannak a tehetsegegesebb fiatal jatekosok, akiknek sorsdonto merkozesuk lehet a juniorban.
En valaszolok amire erdemes, de a vaktoltennyel pukkantgatas a te reszortod.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
amire nincs, azt úgy kezeli, mintha ott sem lenne...
Ne lovoldozz vaktoltennyel.
Amugy is ovis dolog az, hogy "tudom milyen bunt kovetett el csak nem arulom el, ki volt az".
Ez arra utal, hogy nem tudsz te semmit, csak az ujjal mutogatas megy.
Ez olyan mint a nevtelen feljelento level azok ellen akiket utalnak.
Tahiti nem egyenlõ Magyarország, de ne mondd nekem, hogy 10-20 beválogatott játékosról nem lehetett volna kis feltérképezés után elõre tudni, hogy nem válogatott szintû labdarúgó...
Nem nevesíteném a megvásárolt újságírókat, a többi meg nyilván azt írja le, amit gondol.
"Tõzsér Dániel, a Ferencváros középpályása pótlólag meghívást kapott a magyar labdarúgó-válogatottba..."<#shakehead>#shakehead>
\"Never say never!\" W Churchill
kérek mindenkit , hogy próbáljon a témáról irni, mert sok a flém és az OFF
remélem nem kell bezárni a topikot
Te miota vagy a baratom ?
2.
80 jatekos. Hihihi, ismet elohuztal egy oriasi blodseget a cilinderedbol.
Majd menj el a Tahiti valogatotthoz es megnezzuk, hany jatekost fogsz bevalogatni, ismeretlenul foleg az utan, amikor lemondjak a meghivot a jatekosok, vagy serultet jelentenek 15en.
A legprimitivebb kapitany az, aki hagyja, hogy masok megmondjak kit tegyen a csapataba es ne probalja ki a lehetosegeit.
Szoval ilyen gyermekded kifogassal ne gyere mar megint.
Beletette a media szajaba Kisteleki ezt az ervet te meg szajkozod, mint egy agyatlan marionett figura.
Gondolkozni kene inkabb, nem pedig mas szavait ismetelgetni.
3.
Az meg meg nevetsegesebb, hogy azt irod le, hogy a media elfordult a Mattheustol, 30 irassal kesobb, meg Media hatteret vett maganak. LOL
Ember dontsd mar el mit irsz le es mit gondolsz.
Raadasul jo lenne ha sajat gondolataid is lennenek az ugyrol, nem pedig a marhasagokat eroltetned, amiknek semmi alapja nincsen, csak a Meszoly felek kitalaciojara epul.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!