2482
Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
-
#1162 Én javasolnék egy újabb szavazást az NS-nek:
Ön szerint szüksége van a magyar labdarúgásnak az MLL-re? -
Grenzjager #1161 szavazás a N'Sporton:
Ön szeretné, hogy Lothar Matthäus maradjon a kapitány?
Igen 95 % (54762)
Nem 5 % (2948)
Szavazatok száma: 57710
-
Grenzjager #1160 Lotharnak igaza van:
– Értesültem a magyarországi visszhangokról, csakhogy már meg sem hallom ezeket. Mert mit kezdjek azzal a váddal, hogy Mexikó harmadik csapata ellen léptünk pályára?! Ha a csütörtöki meccsen volt harmadik számú csapat a pályán, akkor az a magyar volt! És ez elsősorban a Debrecen vezetőinek köszönhető, akik egyszerűen eltiltották játékosaikat a válogatottságtól. Igen, valóban nevetséges, ami zajlik, de nem itt, Amerikában, hanem otthon. Segítséget senkitől sem kapunk, a legtöbben – a ligaelnök Kisteleki Istvánnal az élen – ott tesznek keresztbe nekünk, ahol csak tudnak. -
Grenzjager #1159
szerintem csutkára be lesznek szívva -
Grenzjager #1158 Kistelekinek ki kell venni a tüdejét és odaadni a rászorulóknak!! -
#1157 "Amint arról tegnap beszámoltunk, a hazai profi klubok tulajdonosai a Hotel Aquincumban tartottak megbeszélést, amelyen lemondásra szólították fel a jelen lévő Bozóky Imrét. Ugyanakkor az MLSZ szerint a kluboknak kevesebb mint fele képviseltette magát, és a jelenlévők korántsem egyhangúlag jelentették ki: lemondásra szólítják fel dr. Bozóky Imrét.
Kisteleki István, a Magyar Labdarúgóliga elnöke a Nemzeti Sport pénteki számában még a következőket nyilatkozta: "…a magyar élvonalban szereplő klubok tulajdonosai, illetve azok képviselői nagy egyetértésben – azaz tizennyolcból tizenheten – megszavazták, hogy Bozóky Imrének távoznia kell a Magyar Labdarúgó-szövetség éléről."
Az MLL-elnök véleménye szerint azért kell távoznia az egykori FIFA-partjelzőnek, mivel az általa irányított MLSZ-ben az elmúlt két évben mind szakmai, mind morális, mind gazdasági értelemben tarthatatlan helyzet alakult ki.
Azt, miszerint nem volt egységes a korábban egységesnek feltüntetett álláspont, több csapat képviselője is megerősítette. Az amatőr labdarúgás képviselői a profikkal ellentétben nagy többséggel bizalmukról biztosították az MLSZ elnökét.
Ugyanakkor az MLSZ felügyelő-bizottsága rendkívüli elnökségi ülést hívott össze december 20-ra. Az alapszabály szerint a felügyelő-bizottságnak akkor kell az elnökség soron kívüli ülését indítványozni, ha arról szerez tudomást, hogy a szövetség működése során jogszabálysértés, vagy a szövetség érdekeit súlyosan sértő esemény, mulasztás történt, illetve a vezető tisztségviselők felelősségét megalapozó tény merült fel."
Szerintem már maga az MLL léte is szabálysértő. Milyen ország ez b.sszameg, ahol a Labdrúgó szövetség mellett működik egy ilyen "ellenszövetség", amit ráadásul egy ilyen patkány vezet! Minden héte bebizonyítja, hogy széthazudja az agyát! -
Takezó #1156 egyre antipatikusabb vagy -.- -
#1155 Előre Antigua és Barbuda ellen! -
#1154 Ez így van rendjén nem?? :DDD -
#1153 és kijelented, hogy holnaptól minden eladott porcelán árának a 10%-át neked utalják át, természetesen az ő érdekükben. ezen felül a porcelánkészítők szövetségétől is havi 5MFt-os támogatást is kikövetelsz. -
#1152 -
Grenzjager #1151
egyáltalán mi szükség rájuk??
kb úgy alakultak, mintha én most lemennék Hollóházára, ahol sajnos eddig még nem jártam, és azt mondom a porcelángyári munkásoknak, hogy "halisztok akkor most szakszervezetet alakítunk és majd én képviselem az érdekeiket...." -
#1150 sokkal inkább az MLL-t kellene feloszlatni úgy, ahogy van!!!! -
Grenzjager #1149 Kisteleki egy gennyes haszonleső, hullarabló -
#1148 Kisteleki már annyiszor, de annyiszor bebizonyította, hogy ott hazudozik ahol csak tud!! Nem is értem ki az aki még hisz ennek a FASZnak!!! -
#1147 Ez mindent elarul Kistelekirol.
Kisteleki István, a Magyar Labdarúgóliga elnöke a Nemzeti Sport pénteki számában még a következőket nyilatkozta: "…a magyar élvonalban szereplő klubok tulajdonosai, illetve azok képviselői nagy egyetértésben – azaz tizennyolcból tizenheten – megszavazták, hogy Bozóky Imrének távoznia kell a Magyar Labdarúgó-szövetség éléről."
Ma:
Amint arról tegnap beszámoltunk, a hazai profi klubok tulajdonosai a Hotel Aquincumban tartottak megbeszélést, amelyen lemondásra szólították fel a jelen lévő Bozóky Imrét. Ugyanakkor az MLSZ szerint a kluboknak kevesebb mint fele képviseltette magát, és a jelenlévők korántsem egyhangúlag jelentették ki: lemondásra szólítják fel dr. Bozóky Imrét.
Kisteleki István is elismerte: nem volt egyhangú a klubok álláspontja Bozóky Imre leváltásáról -
#1146 kisteleki nem akar mlsz elnök lenni? ez elég vicces kijelentés, egy hazug ember szájából, de oké, semmi gond, majd hosszadalmas könyörgés után elvállaja mészöly kálmán, vagy mégtöbb pitizés után mezey györgy -
Grenzjager #1145 Lothar most abból dolgozik amit a magyar edzők neveltek fel/ki az elmúlt 10-20 évben... és ezek az arcok fociznak -
Grenzjager #1144 ...hááát
mint többszörös bukott tréner, meg bukott sportigazgató ne akarjon semmilyen szerepet betölteni.
mellesleg egy hazug állat -
#1143 Lotharnak meg még kevésbé...
Kistelekinek akkor már több köze van! A szöv.kap. poszt engem a magyar köztársasági elnöki posztra emlékeztet! Lothar inkább Chirac szeretne lenni, és nem Sólyom...
Csak ez MAO. Aki beleköp a levesbe azt előbb utóbb kifüstölik, mert elrontja a biztos bevételi forrásukat! -
Girondins #1142 Sajna Kistelekinek semmi köze sincs ahhoz, hogy ilyen sz.r a válogatottunk. Nem ő focizik. vili? -
Grenzjager #1141 Mexikó ellen a 0-2 kifejeztten hízelgő...
-
Grenzjager #1140 Kisteleki rossz edző sem akart lenni, aztán rossz edző lett.
Kisteleki MLL elnök sem akart lenni, aztán MLL elnök lett.
Kisteleki szemét ingatlan spekuláns sem akart lenni, aztán szemét ingatlan spekuláns lett.
Most Kisteleki MLSZ elnök nem akar lenni.
Mi következik ebből???? -
Grenzjager #1139 -
faláb #1138 Mexikónak se adtak meg egy gólt.... -
#1137 -
Takezó #1136 Nekem se, és kitartok Mátyás mellett, Kistelekit meg fejbe kéne lövetni -.- -
#1135 "Miközben a magyar labdarúgó-válogatott ma hajnali, Mexikó elleni 2-0-s veresége ismét kedvét szegte a csapatban és Lothar Matthäus szövetségi kapitányban bízó szurkolóknak, az NB I-es és az NB II-ben élen álló klubok tulajdonosai felszólították Bozóky Imre MLSZ-elnököt, hogy mondjon le. Kisteleki István ligaelnök megerősítette az információt."
1. Nekem nem szegte kedvem, hogy kikaptunk 0:2-re!
2. Szerintem 10 emberrel a világ hetedik legjobb válogatottja ellen ez nagyon jó eredmény. Ráadásul állítólag egy gólt leintettek, ami egyvonal volt
3. Tényleg úgy néz ki, hogy Kisteleki nem akar MLSZ elnök lenni
4. A klubtulajdonosok (ráadásul az élen állóké, hátha beszarunk) mióta parancsolnak az elnöknek???? -
Grenzjager #1134 még mindig jobb, mintha ezt az eredményt a Zegervári mutatná fel.... -
#1133 Kik is voltak az ellenfelek??? :) Hmm -
Grenzjager #1132 bezony -
#1131 itt sem érdekel senkit, söt itt még kepni is fogsz érte!:D -
Girondins #1130 Lothar Matthäus válogatottjának ez volt a 12. hivatalos mérkőzése ebben az esztendőben, a mérleg pedig: két győzelem, három döntetlen, hét vereség
no comment -
#1129 -
#1128 Nézd meg az #1078-at! -
#1127 Az ártatlan és becsületes Sebők Vilikének milyen stiklijei lehetnek szerintetek? Razzia a lakásában? -
#1126 Amúgy ezt is mndta Döme: "Csak a csókosoknak jut kispad" -
#1125 milyen 10-15 évről beszél??? szerintem 20-25 évről van itt szó! -
#1124 Döme:
"…itt az ideje, hogy azok az emberek, akik az elmúlt tíz-tizenöt évben a futballunkat irányították, elköszönjenek."
Ezzel én maximálisa egyet tudok érteni, ugyanis semmi nem szól mellettük! -
#1123 talán mert soha játszottak egy meccset semmég senkivel?:D