MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem bassza a csõröm Matthäus, egyszerûen nem szeretem.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ugyanis srácok nagyon bizto abban hogy ha elmegy, akkor megint jön egy külföldi nagy név.
én ebben egyáltalán nem bizom. ugyanis akkor azt mondjak majd az arcok hogy ha ennek a külföldinek nem sikerült akkor másnak sem fog, és inkább a magyarok kapják a pénzt. szal..
"...félig magyarnak érzi magát" sose lesz Magyar, még félig sem ^^
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
- bocsánat, az én hibám, mert rossz edzõ vagyok!!! merthát ki más lenne a hibás, ha nem az edzõ, azaz a tanár?
Nem kell melle a korites.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem hiszem, mert akkor biztosan nem hivatkoznál rá...
Amennyire Matthäus eredménye az, hogy javult a hozzáállás általában a válogatottnál, úgy az övé az is, hogy tegnap szar volt.
Nem véletlen, hogy tajtékzott a meccs után.
Ugyanazt mondta, amit mi az elozo napokban es amit te most.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mivel nem éles a meccs, jóhogy visszaesik a hozzáállás. Fõleg a mieinkben, amikor már annak is örülnünk kell. De mond már meg nekem, tudna ezen segíteni bármelyik edzõ a világon?? EZ NEM EDZÕ FÜGGÕ!!!
Ha az lenne, akkor nyugodtan nezd vissza a sajat irasaidban is, a helyesirasi hibakat.
En se szolok azert, ha rosszul irsz le valamit, vagy olyan helyekre teszel vesszot ahova nem kellene.
Ez a topic nem arrol szol, hogy Gretsy tanarur helyeselne e amit irok, vagy sem.
Bar ebbe biztos jobban belelehet kotni mint abba, hogy az aranycsapat nem allna a mai labdarugasban a helyet a mostani valogatottal szemben, de azert jo lenne ha Huszti, Czibor technikajaval rendelkezne.
Más kérdés, hogy én úgy látom, õ ennél többet nem tud hozzátenni a válogatotthoz, ezért mondom, hogy más kapitány kéne - ebben van köztünk nézetkülönbség.
A görög meccsel viszont éppen az a bajom, hogy régen láttam olyan penetráns hozzáállást, mint amilyet tegnap produkált a válogatott...
Az, hogy valaki nem szereti a szövetségi kapitányt, nem azt jelenti, hogy nem szorít saját hazája válogatottjáért.
Te is szurkoltál, mikor Gellei vagy Bicskei volt a kapitány, nem?
Szerintem ez teljesen természetes.
Az a lényeg, hogy a hozzáállás volt SZAR.
Írd már le légy szíves, hol írtam, hogy örülök a vereségnek. Ne túráztasd magad ennyire, mert megárt az egészségednek.
Miért nem írsz amúgy ékezeteket? Nem itthonról okoskodsz?
En irtam valahol hogy jol jatszottunk ?
Viszont a 91. percig eredmenyesen jatszottunk.
Visszalehet nezni, hogy nyertek meg a gorogok az EB-t.
Ugyanezzel a jatekkal, ha tetszik, hanem.
Az mas kerdes, hogy nekik nem volt Torghellejuk, aki ket 100%-os ziccert elpuskaz es utana a masodiknal meg ki is allittatja magat.
Viszont en veled ellentetben nem orulok mas sikertelensegenek es nem irok le olyanokat, amiket megcafolok egy masik mondatommal masnap.
Ennyit arrol, hogyan terelsz allandoan.
szanics: "Az sem lett volna baj, ha 2-1-re kikapunk úgy, hogy rúgunk három kapufát, de ez a HOZZÁÁLLÁS elszomorító." - #838
841-838=3, eddig terjed a híres memóriád...
Az a baj, hogy te a tegnapi meccsel és az ott látott hozzáállással nem tudsz mit kezdeni, erre nem találsz magyarázatot, ezért személyeskedsz egyfolytában, sõt, örömmel láttam, hogy már le is buziztál. Ezt tõled akár dicséretnek is vehetem...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Csak eddig nagy mellennyel azt irta, hogy sikertelenseg, de ha marad az 1:1 akkor is fikazna, sot ha esetleg nyerunk mert nem Torghelle veszi at ketszer golhelyzetben a labdat, akkor meg az lett volna a fo indok, hogy faszert nyertunk ilyen szar jatekkal.
Szal minden mindegy mert, Szanics nem szurkolo, csak egy karorvendezo, aki semminek nem tud orulni.
Ha napsutes van az a baj, ha borus az eg az a baj, ha a novel van az a baj, olyankor palit akar maganak.
A lenyeg, hogy mar peldakepet allitott maganak, s kozben mas emberiesseget kerdojelezi meg.
A Málta elleni meccs kivételével pedig az összes válogatott meccsen kint voltam, amit itthon játszottunk.
Én annak örültem volna, ha tegnap jó játékkal megalázzuk az Eb-gyõztest, és jöhettem volna ide elnézést kérni mindenkitõl, mert Torma hármat rúgott és 6-0-ra nyertünk!
Az sem lett volna baj, ha 2-1-re kikapunk úgy, hogy rúgunk három kapufát, de ez a HOZZÁÁLLÁS elszomorító. Neked a játékosok tegnapi hozzáállásáról mi a véleményed, terelõbajnok? Gondolom, elégedett vagy.
Te annyira korlátolt vagy, hogy az már fáj...
De nem a veresegert, hanem azert, hogy elkuldjek azt akit utalsz.
Vegulis nem a sikernek kell orulni, hanem a masik sikertelensegenek.
Ugy hivjak ezt, hogy karorom. Ezert vannak hozzad hasonlok a palyak kozeleben, akik ahelyett, hogy a sajat csapatuknak szurkolnanak, inkabb az ellenfelet szidjak.
Ennek tökéletes példája a tegnapi meccs és az arra adott reakciók itt a fórumon. Én leírom, hogy a tegnapi meccsen az bántott, hogy a Matthäus által szerintem is sikeresen elért felfogásnak sajnos tegnap nyoma sem volt a csapaton, és ez megdöbbentõ, mire Jakuza jön és kvázi elküld a picsába, meg olyanokat állít, amiket én sose mondtam (eredmény szar játékkal, stb...)
És õ mondja, hogy terelek, mikor egy kurva szót nem írt még arról, mit szól a tegnapi meccsen mutatott játékhoz. Fröcsög össze-vissza, de mivel neki ez lehet az egyetlen öröme az életben, én ezt elfogadom...