MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy minõségi utánpótlás-nevelés legyen nálunk, elõször is minél több gyereket kell rávenni, hogy focizni kezdjen, ne pedig pl. a számítógép elõtt tespedjen. Így nagyobb a merítési lehetõség, és ugye több gyerekbõl több jót is lehet kiválasztani.
Úgyhogy elõször igenis a mennyiségre kell rámenni.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
"Fekete László, az Újpest 21-szeres válogatott támadója, az 1979-es év ezüstcipõse:
– Jövendõmondó még nem vagyok… Szerintem nincs sok esélyük a magyar játékosoknak, mert az utánpótlás-nevelés gyenge lábakon áll, errõl csak verselünk, nem cselekszünk igazán. Ki kellene menni Hollandiába, Franciaországba, Angliába, megnézni, hogyan foglalkoznak a fiatalokkal. A szakemberek kijárnak ugyan külföldre, de ott csak jól érzik magukat. Sajnos mi a mennyiségre megyünk rá a minõség helyett, ez pedig nem célravezetõ."
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ezt kérdezted
"igen, ezt nem fogjuk tudni megmagyarázni, mert szerintem nem nekünk kell megmagyarázni. a kapitánynak sziva joga azt behivni, akit akar, és azt kiprobálni akit akar. "
ezt irtam.
vili?
Na mindegy...
de ennyit azért nem várok el töled, szal pihenj csak, és szurkolj mészölynek hátha ö lesz a szöv kap.
"ha az NB2-böl hivna be embert akkor sem lenne jogod sem neked, sem másnak (nekem se) hogy megkérdöjelezzem a döntését"
Miért ne kérdõjelezhetném meg? Akkor kérdõjelezek meg valakit, ha akarok... ez nem jogfüggõ...
"remélem, már csak a magadfajták miatt is, hogy nagyon sokáig ö is marad, és megmutatja mire képes"
Már megmutatta...
"de most szolok. ha a köv. világversenyre kijutunk, és jössz ebbe a topikba dicsérni matthäust, akkor annak nagyon csunya vége lesz"
Jáj, muhaha...
bocs a terjedelemért
Huszti annak idején alapember volt a csapatában, amikor beválogatták!
De hagyjuk, mert ezt úgysem tudjátok kimagyarázni, hogy miért kell behívni NB1-es kispadról....
Még annak idején én is Huszti ellen voltam!
De ma már belátom hogy alapember a válogatottban!<#worship>#worship>
REAL MADRID
Tehát ilyenkor olyan játékosokhoz kell nyúlni, akik általában még az NB1-ben sem számítanak kezdõnek?
Nem értem..., de biztos megint én nem látok valamit, ugye?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Bajzát, Zsók, Komlósi....
Ezeket a neveket is meg tudjátok érteni?
Bajzát a gyengélkedõ Gyõrbe se fér be mindig.
Komlósi szintén pados a Debrecenben.
De azért a keretbe be lehet õket hívni...pfff
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Amugy nem! Urbán Pfujjj!
REAL MADRID
Az ulesen ez a megallapodas jott letre.
"A jövõben ha a válogatott nem hivatalos FIFA-játéknapokon lép pályára, akkor a mérkõzések idõpontjáról az MLSZ és a liga közösen határoz, és a bevételekbõl az MLSZ 30, a liga 70 százalékban részesül."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ha menesztik akkor kezdõdik minden elõlrõl: Új edzõ, új játékosok új felállás!
És amikor odajutunk hogy megint van egy jó csapatunk akkor menesztik azt az edzõt is!!!<#eplus2>#eplus2><#shakehead>#shakehead>
REAL MADRID
Inkább olvasgasd el párszor az iménti hozzászólásokat, és hidd el, rá fogsz jönni, hogy sajnos van valami, amiben egyetértünk (tudom én, hogy ez b@ssza a csõröd).
Azzal nincs baj, hogy Matthäus ezért pénzt kap.
Raadasul hozz valaki szponzorokat magaval, akkor mi kozod van hozza, ha azok kulon fizetest adnak neki.
O hozta oket, ha neki kulon adnak koze nincsen hozza senkinek.
Mint ahogy neked sem a ket agytekervenyeddel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egy JÓ szövetségi kapitány bármennyi pénzt megér, ha nem csak a szövetségnek kell fizetni, akkor meg végképp.
Sõt, Dolcetti a Honvédnál nem hiszem, hogy olyan marha jól keres, mégis remek csapatot hozott össze a fiatalokból és a mozambikiakból. Az ilyeneket kellene idehozni, de sürgõsen.
Ezek többek közt azok a cégek, amik Matthäusék közbenjárásával érkeztek a válogatott mellé, és a támogatások jelentõs százalékát õ kapja.
Na pont ez az, amit a bulvárlapokban nem találsz meg...
Amúgy ha értelmi szinteddel fel tudnál fogni egy összetett mondatot, akkor láthattad volna abból a hozzászólásból, amire válaszoltál, hogy leírtam: ezzel NINCS BAJ.
Na ez az a köd, amirõl beszéltem, amitõl már az olvasás se megy...
Hagyjuk már!