MLSZ és MLL topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak szóltak egyelõre Bajzátnak, hogy ha megy az USA-ba akkor ne az uccsó pillanatban tojozzon a vizumával. lehet hogy nem is utazik sehova

Ramore
tipp-mix, toto csaló (de nevezhetjük bundázónak is), viszont annál több akad
Ramore
Igazad van, de a megfelelõ kiválasztáshoz képzett szakemberekre van szükség, olyanok meg nálunk nincsenek.
szanics
Elejével egyetértek, a végével nem.
Ahhoz, hogy minõségi utánpótlás-nevelés legyen nálunk, elõször is minél több gyereket kell rávenni, hogy focizni kezdjen, ne pedig pl. a számítógép elõtt tespedjen. Így nagyobb a merítési lehetõség, és ugye több gyerekbõl több jót is lehet kiválasztani.
Úgyhogy elõször igenis a mennyiségre kell rámenni.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

B0B0
A Nemzeti Sportba felettek egy kérdést visszavonult magyar futballistáknak, hogy van-e esély arra, hogy magyar játékos mégegyszer aranylabdás legyen:

"Fekete László, az Újpest 21-szeres válogatott támadója, az 1979-es év ezüstcipõse:
– Jövendõmondó még nem vagyok… Szerintem nincs sok esélyük a magyar játékosoknak, mert az utánpótlás-nevelés gyenge lábakon áll, errõl csak verselünk, nem cselekszünk igazán. Ki kellene menni Hollandiába, Franciaországba, Angliába, megnézni, hogyan foglalkoznak a fiatalokkal. A szakemberek kijárnak ugyan külföldre, de ott csak jól érzik magukat. Sajnos mi a mennyiségre megyünk rá a minõség helyett, ez pedig nem célravezetõ."

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Majdnemhogy írásba adom 😄 <#nezze>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Láma!
azt hiszem átérzed a helyzetem sorstárs😄

B0B0
<#nyes><#nyes><#nyes>

Láma!
én már csak ijen vagyok, az egyetem a hibás😄D

B0B0
Te kis kitartó<#falbav>

Láma!
ez igaz. csak gondoltam, hátha...

B0B0
Ne erõlködj! Ha öntözöd a gyökeret mely mérgezõ földbõl nõtt ki, nem fog még kivirágozni. Elõtte át kell ültetni egy másik - elészséges - földbe

Láma!
"De hagyjuk, mert ezt úgysem tudjátok kimagyarázni, hogy miért kell behívni NB1-es kispadról...."
ezt kérdezted

"igen, ezt nem fogjuk tudni megmagyarázni, mert szerintem nem nekünk kell megmagyarázni. a kapitánynak sziva joga azt behivni, akit akar, és azt kiprobálni akit akar. "
ezt irtam.

vili?

<#shakehead>
Na mindegy...

Láma!
válaszoltam rá, ha tudnál szöveget értelmezni, akkor rájöhettél volna.
de ennyit azért nem várok el töled, szal pihenj csak, és szurkolj mészölynek hátha ö lesz a szöv kap.

Szeretem, hogy az eredeti kérdésre sohase válaszolsz, hanem elkezdesz másról írni...

"ha az NB2-böl hivna be embert akkor sem lenne jogod sem neked, sem másnak (nekem se) hogy megkérdöjelezzem a döntését"
Miért ne kérdõjelezhetném meg? Akkor kérdõjelezek meg valakit, ha akarok... ez nem jogfüggõ...

"remélem, már csak a magadfajták miatt is, hogy nagyon sokáig ö is marad, és megmutatja mire képes"
Már megmutatta...

"de most szolok. ha a köv. világversenyre kijutunk, és jössz ebbe a topikba dicsérni matthäust, akkor annak nagyon csunya vége lesz"
Jáj, muhaha...

Láma!
igen, ezt nem fogjuk tudni megmagyarázni, mert szerintem nem nekünk kell megmagyarázni. a kapitánynak sziva joga azt behivni, akit akar, és azt kiprobálni akit akar. ugyanis ha nem tünt volna fel, a magyar NB1-ben nem Ronaldinhok, Eto'o-k,Zidaneok, Figok, Lampardok, Gerrardok,Maldinik játszanak, hanem Keneseik,Bajzátok, Rósák, Lipcseik, és sorolhatnám. de szerintem ha az elöször felsorolt nevekböl lenne a bajnokságban 11-12, te akkor is belekötnél, mert hogy miért nem mást hivott be.erröl ennyit. megnyugodhatsz, ha nem játszanak jol, nem fogja behivni öket legközelebb, csak épp a multkor a behivottak nem ugy játszottak ahogy kellett volna. és ez egy tura lesz, ahol olyan csaaptokkal játszunk, akik ellen nemhogy lehet, de KELL kiprobálni uj játékosokat is, mert ezek barátságos meccsek. de ha értenél a focihoz tudnád, hogy mire valok ezek.egyébként ha az NB2-böl hivna be embert akkor sem lenne jogod sem neked, sem másnak (nekem se) hogy megkérdöjelezzem a döntését, ugyanis még mindig Ö a kapitány, és remélem, már csak a magadfajták miatt is, hogy nagyon sokáig ö is marad, és megmutatja mire képes. de most szolok. ha a köv. világversenyre kijutunk, és jössz ebbe a topikba dicsérni matthäust, akkor annak nagyon csunya vége lesz.
bocs a terjedelemért

Ramore
Engem sokkal jobban érdekel, hogy tovább folytatódik a tipp-mix bundázás? mészöly kálmán up to date lett és megtanult tipp-mixelni a toto biznisz után? 😊))
Ez két teljesen különbözõ dolog!!!
Huszti annak idején alapember volt a csapatában, amikor beválogatták!
De hagyjuk, mert ezt úgysem tudjátok kimagyarázni, hogy miért kell behívni NB1-es kispadról....

ez így igaz!
Még annak idején én is Huszti ellen voltam!
De ma már belátom hogy alapember a válogatottban!<#worship>

REAL MADRID

B0B0
Ott a pont

Láma!
nézd, egy dolog hogy benne vannak a bö keretben, és egy másik, hogy fognak e utazni. másfelöl annak idején husztit mindenki baszogatta, hogy nem valo a válogatottba, ma meg alapember, szal szerintem bizzuk ezt a kapitányra. ha te jobb vagy nála, miért nem tied ez a pozicio?

Tudod én nem szoktam megalapozatlanul írkálni, mint itt néhányan, szóval azt is olvastam, hogy nem állnak rendelkezésére az idegenlégiósok.

Tehát ilyenkor olyan játékosokhoz kell nyúlni, akik általában még az NB1-ben sem számítanak kezdõnek?
Nem értem..., de biztos megint én nem látok valamit, ugye?

B0B0
Miiii? Hogy nem vihet játékosokat? Jaaa! Hogy ezt nem olvastuk el? Sebaj! 😊

Láma!
figyelj, talán olvass elötte ujságot, tájékozodj, és ne ragadj ki részleteket. ha ezt megtetted, akkor beszélhetünk a továbbiakrol

Kaplan
Jah a Decemberi amerikai túra? Háát hallván , hogy légiós játékosokat nem vihet Mattheus itt eldõlt, hogy mind2 esetleg a mind3 kikapás. Juhász nem lesz védelem : 0! S így tovább

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Ki ellen is? 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Matthaus kihirdette a bõ keretet.

Bajzát, Zsók, Komlósi....

Ezeket a neveket is meg tudjátok érteni?
Bajzát a gyengélkedõ Gyõrbe se fér be mindig.
Komlósi szintén pados a Debrecenben.
De azért a keretbe be lehet õket hívni...pfff

😊

REAL MADRID

B0B0
Majd az albán "premier ligába" fognak igazolni a játékosok <#nevetes1>

A fejlõdés szó a minimum: stem a FOCI (válogatott) szót is elfelejthetjük!

REAL MADRID

Ramore
tudom én, csak amit leírtál, ahhoz egy másik neves külföldi szakember kellene, márpedig, ha Matthaus megy, akkor csak magyar bohóc jöhet a helyére. akkor pedig a fejlõdés szót elfelejthetjük.
😊

REAL MADRID

B0B0
Lehetõség van, csak megfelelõ hatalom nincs hozzá <#nemtudom>

Na mostezt nem tudom mire érted! Én teljes mértékben Matthaus mellett vok. Nekem nem kell ide más edzõ, fõleg azok nem akiket említesz!
Amugy nem! Urbán Pfujjj!

REAL MADRID

Ramore
ahelyett, hogy feloszlatnák, vagy megszüntetnék az MLL-t! erre nincsen lehetõség?
Ramore
ez mind szép és jó, de ugye azt nem gondolod komolyan, hogy urbán, mészöly, netán egervári fel tud építeni egy jó csapatot?
[Jakuza]
Ugye a Kisteleki "ur" nem a penzre hajt ?

Az ulesen ez a megallapodas jott letre.

"A jövõben ha a válogatott nem hivatalos FIFA-játéknapokon lép pályára, akkor a mérkõzések idõpontjáról az MLSZ és a liga közösen határoz, és a bevételekbõl az MLSZ 30, a liga 70 százalékban részesül."

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hát igen!
ha menesztik akkor kezdõdik minden elõlrõl: Új edzõ, új játékosok új felállás!
És amikor odajutunk hogy megint van egy jó csapatunk akkor menesztik azt az edzõt is!!!<#eplus2><#shakehead>

REAL MADRID

grebber
Hülyék ha elküldik,de nagyon.

Next PC upgrade: 2022

Ramore
Egy biztos, ha eltávolítják Matthaust, amire gondolni sem merek, akkor a magyar focinak befellegzet újabb 10 évre, merthogy nem fognak nála jobb edzõt hozni abban egészen biztos vagyok, és itt nem csak a válogatott élére gondolok, de még a Fradiba sem! Itthon viszont elég sok "mesternek" csorog a nyála az állás betöltéséért.
B0B0
No! Visszakaptad a logód? 😊

DJ Bee18
még mindig ez megy? gratulálok 😊)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

szanics
Ne húzd fel magad, mert még megárt az egészségednek.
Inkább olvasgasd el párszor az iménti hozzászólásokat, és hidd el, rá fogsz jönni, hogy sajnos van valami, amiben egyetértünk (tudom én, hogy ez b@ssza a csõröd).
Azzal nincs baj, hogy Matthäus ezért pénzt kap.

[Jakuza]
Mint taplo, nem is ertheted meg azt hogy mennyivel tobbet hozott a konyhara, mint amennyit elvett a szovetsegtol.
Raadasul hozz valaki szponzorokat magaval, akkor mi kozod van hozza, ha azok kulon fizetest adnak neki.
O hozta oket, ha neki kulon adnak koze nincsen hozza senkinek.
Mint ahogy neked sem a ket agytekervenyeddel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ramore
Én értettem, amit írtál a 930-asban, és a 936-ossal is teljesen egyet értek, érzésem szerint a klubcsapataink nagytöbbsége nem teheti meg azt, hogy nyugati mesteredzõket idehozzanak, na nem az anyagi problémák miatt, sokkal inkább a magyar edzõképzés vezéreinek finoman fogalmazva nyomása miatt. Mert a pénz az mindehol ott van, csak sok klubnál másra kell, márha értitek mire gondolok!
szanics
Ez pontosan így van, éppen ezt írtam én is #930-ban.
Egy JÓ szövetségi kapitány bármennyi pénzt megér, ha nem csak a szövetségnek kell fizetni, akkor meg végképp.

Sõt, Dolcetti a Honvédnál nem hiszem, hogy olyan marha jól keres, mégis remek csapatot hozott össze a fiatalokból és a mozambikiakból. Az ilyeneket kellene idehozni, de sürgõsen.

szanics
Arról beszélünk, hogy LG, McDonalds, Vodafone.
Ezek többek közt azok a cégek, amik Matthäusék közbenjárásával érkeztek a válogatott mellé, és a támogatások jelentõs százalékát õ kapja.
Na pont ez az, amit a bulvárlapokban nem találsz meg...

Amúgy ha értelmi szinteddel fel tudnál fogni egy összetett mondatot, akkor láthattad volna abból a hozzászólásból, amire válaszoltál, hogy leírtam: ezzel NINCS BAJ.
Na ez az a köd, amirõl beszéltem, amitõl már az olvasás se megy...

djemba-djemba
Ja, Gellei az a fajta, aki nem a pénzért csinálja! Ezen beszarok! Legnagyobb megélhetési edzõ! Õ meg az 1 milla...

Hagyjuk már!

Ramore
Én szerintem minden pénzt megér egy igazi szakember a csapat élére, kár, hogy a klubcsapataink nem így látják, vagy egyszerûen a zsarolások miatt nem tehetik ezt meg, bármennyire szereték is ezt titkon.