2482
Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
-
Grenzjager #1322 akkor holnaptól (dec31) nincs szövetségi kapitányunk.
az MLSZ februárban ül össze megint...
még a no comment is no comment -
#1321 nem hiszem, a magyaroknál (korrupt, elmaradott, nem up to date, hanyag stb) bármilyen más országból érkező edző csak jobb lehet, de én sem örülnék egy ilyen "névtelen" edzőnek. -
#1320 Mindegy mert ez a szerb csákó sem sokkal jobb, mint egy magyar -
#1319 szetintem ezek újabb blöffölések, vagy inkább kacsák. -
#1318 Egyet értek! Mindenesetre egyvalami történt. Ha ez igaz akkor nem magyar "szakemberben" gondolkoznak -
#1317 én nem örülnék neki, nagyobb nevű és képzettségű, eredményesebb edző kellene, ha már mindenáron cserélni akarnak. -
Grenzjager #1316 mint edző mitől jobb??
Matthäus legalább rájött arra is hogy vannak tehetséges határontúli magyarok is, akik alkalmasak a címeres mezre: PRISKIN, KEREKES, esetleg NAGYPÁL... nah jó Priskint leszámítva nem nagy durranások, de ehhez is egy német kellett...
aztán remélem egy ultranacionalista román lesz a pályaedző, az MLSZ elnöke meg legyen a Meciar!!! így legalább mindenki rajtunk fog röhögni....
szánalmas, és egy szánalmasabb.... a végén be kell tiltani a labdarúgást Magyarországon........ -
Grenzjager #1315 Ami Vladimir Petrovics edzői pályafutását illeti: 2004-ben szövetségi edzőként a szerb-montenegrói U21-es válogatottal Eb-ezüstöt szerzett, az idén a kínai Dalian csapatával nyert bajnokságot, korábban a Crvena zvezdát vezette honi kupagyőzelemig és a bajnoki címig. A kínai bajnokság befejeztével Belgrádba hazatérő szakember neve a közelmúltban a Premiershipben gyengélkedő Portsmouthnál is szóba kerül. A jugoszláv válogatott mezét 1973 és 1982 között 34-szer magára öltő egykori "karmester" egyébként nincs rászorulva a futballban megkeresett summára – a magyar szövetséget illetően ez nem feltétlenül mellékes részlet –, mivel Szerbiában az olajüzletben van érdekeltsége. A B92 információja szerint a szakvezetőként szigorúságáról, katonás fegyelmezettségéről ismert Petrovics még ezen a héten aláírja a szerződést a magyar szövetséggel.
(NS) -
Grenzjager #1314 Mint ismeretes, a belgrádi sajtóban a napokban felröppent a hír, miszerint a magyar szövetséggel tárgyal Vladimir Petrovic, a szerb edzői gárda egyik legismertebb alakja Matthäus utódlását illetően. Nos, tegnap honlapunknak az MLSZ egyik elnökségi tagja kategorikusan cáfolta az információt, de hasonló értelemben nyilatkozott Ganczer Gábor, a szövetség sajtófőnöke is.
Érdekes, hogy ennek ellenére Vladimir Petrovic a Hír TV-nek elmondta: valóban kapcsolatban áll a magyarokkal.
- Valóban folynak beszélgetések a magyarokkal - így Petrovic -, de még semmiben nem egyeztünk meg. Szívesen dolgoznék a válogatottal, ami óriási kihívás lenne számomra, hiszen a magyar csapat évek óta nem ért el komoly sikert. Egy dolog mindenesetre biztos: a szerződésem nem rajtam múlik, de még minden képlékeny.
már elnézést de beb*szna ha egy utolsó rác kutya lenne a magyar szövkap... -
#1313 Kisteleki mennyen a picsába! Ahol csak megfordult ott rombolt! -
#1312 Gondoljunk csak bele egy kicsit, kiket is véd gyakorlatilag kisteleki! A múlt árnyait, a komcsi öregurakat! Idejött Matthaus és a csapata, elvitte előlük a jó üzleteket, még a közönség is mellé állt, tehát mit is akar kisteleki? Változást, vagy azt, hogy a múlt bukott vezetői, edzői újra a régi helyükre kerüljenek? -
#1311 magyar foci egy korrupt okádék!
Lothar csinálhatott volna valamit, de nem hagyták...hányok mindenkitől! -
#1310 15 milláért ábgrédelt oldal, de a számla persze nincs már meg :) -
#1309 szerintem egy olyan edzőt keresnek az általad említett csapatok, aki már többet bizonyított, mint Matthaus ezidáig.
nem gondolod, hogy magyarországon szinte mindenki illegálisan teszi zsebre, amit tud, ez miért zavar éppen most, és éppen ebben az esetben? pl 3 éve nem zavart (Matthaus elött), vagy szerinted a magyar edzőkre, vezetőkre ez nem jellemző? -
Taibi #1308 Nem a pénz nagyságával van a baj. Ha megérdemelné, akkor az se zavarna, ha 10szer ennyit kapna. De ne illegálisan tegye zsebre a nagy pénzt, ha már ő arról beszél hogy mennyire erkölcstelenek a magyar vezetők...
Másik:
NSO:
jelenleg három Bundesliga-csapat is edző nélkül áll, de sem Kölnben, sem a Schalkénál, sem a Wolfsburgnál nem szerepel a lehetséges jelöltek között a 150-szeres német válogatott egykori labdarúgó.
"Vagy nem is gondolnak rám, vagy nem ismernek, mint edzőt" - vélekedett Matthäus mellőzáse okairól. "Mindig azt mondta, valamikor szívesen visszatérnék a Bundesligába" - tette azért hozzá.
Talán azért nem kell egy Bundesliga csapanak sem, mert nem tartják jó edzőnek?
Vagy inkább azért mert ott nem szeretik azokat akik lopnak?
Vagy csak annyi hogy ott nem alkalmaznak edzői végzettség nélküli embert? -
#1307 én azt mondom, egy Matthaus, vagy egy hozzá hasonlóan nagy nevű edzőtől semekkora pénzt nem szabad sajnálni, legfőképpen egy olyan országnak, vagy csapatnak, amelyik olyan szinten tart, ahol mieink. -
Grenzjager #1306 Ezeket a kérdéseket más cégekkel, más szereplőkkel, hasonló összeggel a kistelekinek is fel lehet tenni.
Loptak,
Lopnak,
Lopni fognak
akárcsak bármelyik kormány, úgy mindig is az MLSZ-ben,
minden szentnek maga fele hajlik a keze, de én azt mondom inkább ők lopjanak mint a kisteleki és csűrhéje -
#1305 A jelek szerint kiváncsi ember vagy, az nem érdekel, hogy idestova 25 éve mennyi pénz tünt el a magyar labdarúgásból? Ezt pusztán azért kérdezem, mert szerintem a jelenlegi (nem bizonyított) hiányosságokat is az ugyanazoknál a személyeknél kellene keresni, hiszen a mai napig is ők irányítják a magyar labdarúgást. -
Taibi #1304 Itt van néhány érdekes kérdés. Lehet hogy Matthaus és társai (pl Pellady) lopják a legtöbbet, az MLSZ segítségével... És közben álszentül prédikálnak.
Miért szerepelt Lothar Matthäus előszerződésében havi 25 ezer eurós nettó jövedelem, a munkaszerződésben pedig már csak havi 8333 euró?
Miért nem tudta az MLSZ a Lothar Matthäusnak járó, bérjövedelemként meghatározott 200 ezer euró/év nettó bérösszeg számfejtését, kifizetését igazoló bizonylatokat a könyvvizsgáló rendelkezésére bocsátani?
Miért a Kentaro AG utalja Lothar Matthäus számlájára ezt az évi 200 ezer eurót?
Miért minősítette az MLSZ a jogszabályokkal ellentétben nem munkaviszonyból származó jövedelemnek Lothar Matthäus jutalékát, ezáltal elmulasztva az adófizetést?
Miért utalt a szövetség a törökországi EG Sportconsulting számlájára, ha egyszer semmilyen szerződésben nem állt vele, és az EG semmiféle szolgáltatást nem nyújtott?
Miért nincs ott a beérkezett számlákon az utólagos ellenőrzésre való teljesítésigazolás?
Miért vásárolt az MLSZ a Derball Kft.-től 10 millió 400 ezer forint értékben háztartási gépeket, DVD-ket, bútorokat?
Ha ezeket a tárgyakat a szerződésben meghatározott természetbeni juttatásként kapta meg Lothar Matthäus, a szövetség miért nem fizetett utána adót?
Miért írt alá olyan szerződést az MLSZ a Kentaro AG-val, hogy a svájci cég a szövetség nevében bármilyen megállapodást köthet, és csak utólag kell tájékoztatást adnia?
Miért kapott mintegy 50 millió forintot az MLSZ a Kentaro AG-tól üzletviteli tanácsadás jogcímen, amikor a szövetség nem végzett a Kentaro számára üzletviteli tanácsadást?
Bár az MLSZ és a Derball Kft. szerződése 2005. december 31-én lejár, a Derball miért kap továbbra is részesedést a 2006-ban és 2007-ben esedékes reklámbevételekből? Miért köt az MLSZ a Derball-lal olyan megállapodást, amely a szövetségre nézve egyértelműen hátrányos?
Miért nem tudták a könyvvizsgáló rendelkezésére bocsátani azt a szerződést, amelyben 15 millió forintot fizetett ki a Derballnak a szövetség honlapjának elkészítéséért?
Miért vállalta az MLSZ, hogy valós profiljától eltérően reklámozási tevékenységet végez az Arcadom Rt. részére?
És a legfontosabb: ki tud elszámolni az 525 millió 643 ezer forinttal? -
#1303 Nem igazán követem már ezt a kupit, de akkor most, hogy a barom Kisteleki lemondott, elvileg köze sincs a ligához, mert nem választották meg, ugye? Vagy azzal, hogy lemondott, azzal csak úgy magyarosan mondott le, hogy rögtön vissza is térjen? :) -
#1302 és most már kutasi is! -
#1301 Mindenkit aki nem azt akarta amit ő. Főleg Puhl és Bozóky -
Grenzjager #1300 ma csalózott le valakit a kisteleki?? -
Grenzjager #1299 jah még az elején ő is a Kisteleki-Makray-Reszeli-Taroly-Szima-Szilágyi bandával volt...
de legalább kellemes meglepetés -
#1298 a meglepetés az kutasi személye, hiszen korábban nem ezen az oldalon állt. -
Grenzjager #1297 hogy tiszta legyen a kép a Magyar Labdarúgó Liga küldöttjei közül
PUHL SÁNDOR és KUTASI RÓBERT (reac) akadályozták meg kisteleki mocskos puccsát.
Köszönet nekik!!! -
#1296 A becsületes képű, igen szerény edző, aki azon kevesek közé tartozik, akit a jelenlegi magyar "mesterek" közül "külföldre" szerződtettek, peresze nem a Bayer München, vagy a Real Madrid hívta, még csak nem is az Alaves, hanem a világhírű és világverő Malajzia válogatottja. Nos ez az ártatlan bárány azt hitte, hogy Malajziában is ugyanúgy mennek a dolgok, mint itthon, nevezetesen a bundázás, amihez Bicska mester olyan jól értett (legalább is a bundázáshoz). Azt is elfelejtette, hogy egy-két tucat labdarúgót végleg eltiltottak a labdarúgástól, pontosan az ilyen ügyek miatt. Forró is lett a lába alatt a talaj, pedig nemrég még a bulvár sajtóban is lenyilatkozta, hogy milyen jól érzi magát kint. -
#1295 :DDDDDDDDD -
#1294 -
#1293 Amikor egy magyar edző beteszi a lábát egy idegen országba, rögtön meg is kezdte a csapata felkészítését, magyarosan! Az eredmények persze nem jöttek, a mester félrebeszél, majd alig két év után elmenekül valamiért. :)))
Bicskei mester és a bundázás Malajziában! MEGALOL! -
#1292 én azt kivánom Matthuasnak, hogy ha már sikeresen eltávolították, ez ugye csak idő kérdése, akkor kerüljön egy igazán profi csapathoz és bizonyítsa be a világnak, amit mi már tudunk, nevezetesen azt, hogy jó kis edző. -
#1291 milyen ismerős szituáció, honnan is? :) -
#1290 Egyetértek! -
#1289 Annyi van csak, hogy akik eddig loptak, azoknak most nem jut, "más lop", és ez - természetesen - nem tetszik nekik. -
#1288 Milyen világ ahol egy akármilyen szervezet (MLL) háborút indít a hivatalos magyar labdarúgó szövetség ellen????? Én ezt nem értem, de nem vagyok egyedül. Kurva érdekes, hogy senki sem érti miért kellett ezt az MLL-t létrehozni. -
#1287 már csak arra leszek kiváncsi, hogy mi lesz Matthaus sorsza....mert Ő maradna -
#1286 Ja.
Es milyen erdekes volt az egesz.
Rohely, volt az egesz ami tortent.
Utasitotta a MLL elnoksegi delegaltjait a Kisteleki, hogy ellehetlenitse az MLSZ-t.De meg igy sem sikerult az aljas kis terve. -
#1285 elbukott a puccs -
Girondins #1284 mikor dől el matyi sorsa?
-
Grenzjager #1283 az nb1.hu ról leszedhetitek a videót ami asszem az M1-ről van és Kismocsoki dumál Bozokyval.