2482
Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
  • Grenzjager
    szavazás az nb1.hun:

Szavazás
    Ki legyen a szövetségi kapitány?
    Egy jónevű magyar edző - 5% / 120 Szavazat

Egy jónevű külföldi edző - 16% / 378 Szavazat

Maradjon Matthäus - 57% / 1312 Szavazat

Egy fiatal magyar edző - 12% / 286 Szavazat

Mindegy - 9% / 215 Szavazat

Összes szavazat: 2311

• Grenzjager
    de nézd meg hány magyar tréner dolgozik a kosárlabdában ???? aki jó munkát végez??? szinte egy sem....

(Rátgéber igen magyar,délvidéki magyar, de ő most azért nem sorolandó ide, mert az edzői papírjait jugoszláviában kapta, más mentalitást is képvisel..)
  • Grenzjager
    Sidibe akkor lesz válogatott amikor én :)))
  • Grenzjager
    LOL
  • B0B0
    Na igen. Más. De érdekes, ott vannak külföldi válogatott játékosok. És a fociban??? A DVSC-s Sidibe az, aki reménykedik, hogy hátha bekerül Szenegál válogatottjába, amire valljuk be, igen igen pici esélye van.
    Tehát azért kosárlabdában legalább jönnek neves külföldi játékosok
  • Grenzjager
    nem tudom a pontos adatot, de a klub csapatok tele litván, orosz, szlovák, szerb, román meg cseh válogatottal azért más mint a válogatott...
  • B0B0
    Abban a 30. helyben nem vagyok annyira biztos, miután a női csapatok ott vannak rendszeresen a legjobb négyben az euroligában, de nem néztem utána, lehet, hogy igazad van
  • Grenzjager
    kicsit cinikus próbáltam lenni, de még mindig jobb mint a kosárlabda, ahol az 50 országból vagyunk a 30. helyen
  • B0B0
    Ezzel mondjuk nem értek egyet, hogy nem olyan rossz. Miután voltunk mi elsők is....
  • B0B0
    Erre próbáltam én is rávilágítani, de sebaj. :) Ezek után aki kedveli Kistelekit arról nem igazán tudok mit mondani
  • Grenzjager
    jah ez a legjobb:

Kisteleki leírta, hogy többet nem fog hazudni....

EKKORA BARMOT, ezzel beismerte, hogy hazudik (és ugye aki hazudik az lop....)
  • Grenzjager
    ha azt nézed, hogy a FIFA-nak van 250 tagországa és ebből vagyunk 70. (körül) akkor nem is olyan rossz....
  • Grenzjager
    Amúgy szerény véleményem szerint is lehet (sőt, kell) bírálni Matthäust, de lehetőleg egy olyan aki csinált már valamit, valami érdemlegest le tett az asztalra....

most nem arra gondolok, hogy egyenesett tudott rúgni a BVSC-ben.

Szóval Kisteleki egy mocskos gennyzsák
  • Grenzjager
    Kisteleki nem akart az Újpest vezetőezdője lenni, majd az Újpest vezetőedzője lett

Kisteleki nem akart MLL elnök lenni, majd MLL elnök lett

Ma Kisteleki MLSZ elnök nem akar lenni...

mi következik ebből??!?!?!?
  • B0B0
    Hát igen! Ez vagy te:
    "de Csankkal 2.-ok voltunk a csoportban, nem 4.-ek"

Akkor lássuk a két csoport "elejét":
    Csank-féle:
    Norvégia
    Magyarország
    Finnország
    Svájc

Matthaus-féle:
    Svédország
    Horvátország
    Bulgária
    Magyarország

Na nézzük csak:
    Csank-féle elit:
    Norvégia:VB részvétel 1998

Matthaus féle:
    Svédország:1994-VB bronz
    Horvátország:1998-VB bronz
    Bulgária:1994-VB 4.

Ennyit erről!
  • B0B0
  • JackDaniels #1426
    "Én például kurvára bírom a Kistelekit,"

Én személyesen ismerem Bozóky-t, Kistelekit is, úgyhogy innentől kezdve, nincs miről vitatkoznom veled. Ha bírod a te dolgod, tőlem meg is csókolhatod.
    Részemről ennyi.
  • torrente
    Annyira gyepesek vagytok, mint a gábor a Wolverben.

Nem a szurkolókban kell bíznia a magyar focinak (ilyen mondjuk nincs is), hanem a szurkolóknak a magyar fociban.
    A síelőinkben sem bíznak az emberek, pedig van olyan szinten, mint a focink.
  • Monoton
    "megfogadtam, hogy 10 évig nem nézek válogatott meccset"

Nahh ennyit rólad!!!

HA már a szurkolókban sem bízhat a magyar foci akkor semmiben!!!
  • torrente
    Hogy kiforgatod az ember szavait! Kb 86-tól 96-ig nagyon benne voltam a fociban, viszont az utolsó 10 évben nem annyira. És valljuk be, nem is maradtam le sokról. Sőt 2005 május 31-én megfogadtam, hogy 10 évig nem nézek válogatott meccset, mert addig tuti nem lesz sikerélményünk. Eddig bírtam és nem igazán hiányzott.
  • [Jakuza]
    Mar ne haragudj, te ertesz valamit is a labdarugashoz ?
    Mert a szavaidbol nagyon nem ugy tunik ki.

Romaniat,Svedorszagot,Jugoszlaviat egy lapon emliteni egy Braziliaval,Argentinaval,Nemetorszaggal,Franciaorszaggal,Real Madrid-al.
    Aki csak kicsit is ert a labdarugashoz az tudja, hogy mas kvalitasu es hagyomanyokkal rendelkezo valogatott ill klubcsapat talalhato az also felsorolasban, mint a felsoben.
    Vegulis csak Uruguay es Anglia hianyzik a feelsorolasbol es meg van az eddigi osszesen megnyerheto VB aranyerem tulajdonosa.
    Meghogy te egy a 3szoros VB gyoztes es a legutobbi VB masodik helyezetjet egy kategoriaba sorolsz ilyen csapatokkal. LOL.
  • torrente
    Most hogy már mindenki leírta, hogy ki húzzon a picsuba, írjatok le kb 30 nevet, akiknek irányítani kellene a focit. Ja, nincs még 10 sem? Ez is a Kisteleki hibája?
  • torrente
    Arról beszélek, hogy görögo-ban vannak játékosok, nálunk meg nincsenek! A kínálatból lehet válogatottat építeni, nálunk viszont játékosok hiányában nem.
    Németo. B vagy C-csapattal jött, Brazília meg csak edzett egyet. Azon kívül, hogy idejöttek, nem volt semmi haszn a válogatott építés szempontjából.
    én azért egy Romániát, Svédországot, volt Jugoszláviát nem sorolnám a rosszabb csapat kategóriába, mint a vb2. németeket. Semmivel sem volt jobb a focink, a válogatottunk, de Csankkal 2.-ok voltunk a csoportban, nem 4.-ek. Aztán az 1-12-vel megmutatkozott mi várna ránk egy olyan világversenyen, ahol nem strandfociznak ellenünk, hanem mindent belead az ellenfél.
  • csum666
    hát igazad van mészöly 1 faszkalap és csak árt a focinak na meg a tornyi.. mennyenek a ****** hihetelen hogy még itt vannak....
  • [Jakuza]
    Te mirol beszelsz ?
    4-5 eve min 2 gorog csapat indul a BL-ben.
    Annyira szar a gorog labdarugas es annyira szar jatekosai vannak.
    Azok a szar jatekosok szazszor tobbet ernek, mint barmelyik magyar jatekos.
    A masik fele.
    Eddig is ugyanezeket az eredmenyeket ertek el igen az eddigi magyar edzok is, de maximum a Norvegok ellen.
    Utobbi 20 evben egy nagy csapat jatszott csak Magyarorszagon igaz ketszer az Olaszok, de ezen kivul senki.
    Raadasul meg az ugymond kiscsapatok ellen is beegtek.
    Emlekszem en Lichteinstein elleni dontetlenre.Lettorszagtol,Szlovakiatol, elszenvedett veresegekre.
    Ezek aztan a nagy csapatok, kb hasonlo kaliberuek, mint a ket VB dontos Brazilia, vagy Nemetorszag.
  • torrente
    És ha hagyjuk még a bozokyékat 30 évig, az már 36, nem?!
  • torrente
    Lényegében Mattheus már a magyar H csapatot is játszatta.
  • torrente
    83 játékost próbált ki a Mattheus.
    Én meg a te elavult véleményeiddel nem értek egyet. Említs meg egy szar játékosokból álló válogatottat, ahol egy jó dző csodát tett. Mert ugye a görögöknél is ki kellett egyszer nevelni az EU-bajnok csapat tagjait és nem mellékesen focizni is tudnak.
  • Ramore
    semmivel sem értek egyet, amiket leírtál, minden pénzt megér egy jó edző a válogatott élére is, de talán méginkább a klub csapataink élére. a mezey-mészöly féle véleményed szerintem elavult, miszerint egy olcsó magyar edző is képes lett volna ugyanezt elérni. képesnek talán képes, csak akkor nem a brazil, német, argentín, mexikó válogatottja elleni meccsen bizonyíthattak volna.

szerinted bozókyék 6 éve tiporják sárba a magyar focit, szerintem mészölyék 25 éve, akkor véleményed szerint melyik banda a kártékonyabb?
  • torrente
    Hát az biztos, hogy nem fogok utánaolvasni, egyszerűbb ha leírsz 1-2-őt pár sorban.
    Egyébként én is szeretem a mattheust, de tök felesleges ennyi pénzt elszórakozni rá. Bármelyik magyar edzővel elért volna a válogatott ilyen eredményeket, csak töredékéért. Nincsenek játékosok, akikből masszív csapatot lehetne csinálni.
    Jól megfizetett külföldi edzők nem a válogatott élére kellenek, hanem a gyerekcsapatokhoz, mint ahogy a törökök is tették.
  • B0B0
    Ha visszanézed a fórumot, számtalan cik van kiemelve az nso.hu-ról ami bebizonyítja, hogy mindig is hazudozott
  • B0B0
    Én speciel nem mondtam, hogy a Bozóky fasza gyerek. Matthausszal szimpatizáltam mindig is. Bozóky is ugyanaz mint a többi, annyi különbséggel, hogy Matthaust itt akarta tartani
  • torrente
    Csak sorold fel a hazugságait, amit te bizonyítasz és nem ez+az. Tessék higgadt, józan kritikát megfogalmazni! Azt tudom, hogy a BVSC-búl jó cspatot csinált, azóta viszont nem figyeltem a pályafutását, de most tetszik a fellépése.
    Miért bírók irányítják a magyar focit, miért nem a bírói kart vezetik ők?
  • torrente
    És a Puhl, Bozóki és társai attól jobbak, hogy ők csak 6 éve tiporják sárba a magyar focit? Ők is csak a magyar focinak nevezett borzadály húsosfazékjából élősködnek. Mit csináltak 6 év alatt?
  • Monoton
    Kisteleki kontra Szurkolók :)

Kiváncsi lennék egy ilyen beszélgetésre!
    Az biztos hogy lenne pár kérdésem!
  • szanics
    No igen. Lehet szemetezni, hagzugozni, mocsokozni, parasztozni, bár éppenséggel ezeket a jelzőket az nb1.hu-ra szoktátok használni. Eddig.
  • B0B0
    "nb1.hu:
    Eddig hazudott Kisteleki?
    Budapest, január 2., 15.15 Egy levélben azt ígérte az elnök, hogy a jövőben csak az igazat mondja.
    A magyar futball nagy igazságosztója, a törvényességet és a rendet a zászlajára tűző Kisteleki István egy ügyvédi irodának írt levelében azt ígérte: a jövőben tartózkodni fog az ügyvédi iroda ügyfele - esetünkben Pellady Péter - a személyiségi jogainak a megsértésétől, illetve olyan kijelentések megtételétől, amelyek nem felelnek meg a valóságnak."

Ezenkívül nézz utána ennek a mocsoknak az pályafutására. Mindenhonnan kirúgták!
  • Ramore
    kisteleki=mészöly kálmán

ismered te ezeket az embereket? cirka 25 éve rontják, sárba tiporják a magyar labdarúgást, és erre te azt írod, hogy pont ők a becsületesek?
  • torrente
    Sorolj fel néhányat a hazugságai közül, hogy jobban belássak a kulisszák mögé.
  • torrente
    A kiemelttel nem/sem értek egyet. Én például kurvára bírom a Kistelekit, hogy végre elküldi a Machu Pichut közelebbről megtekinteni a magyar foci züllesztőit. Ti csak be vagytok etetve a Buzuki által ("távolból buzuki hanja szól..."), hogy milyen szemét a Kisteleki. Éppen hogy Ő lehet a nagy segítség a focinknak. Mit értünk el a Buzuki érában? 73-ról feljöttünk a 72-re és idén megvertük Máltát, Izlandot, Antiguát.
    Nem kell a fejünket a földbe dugni, csak ami hülyeség, arra nem kell pénzt szórni. Inkább mindegyik nagy, nagyobb városba húzzanak fel egy városi sportcsarnokot, ahová a gyerekek elmehetnek sportolni. Ma mondta a Gyárfás, hogy ő írta a pályázatot és egyszerűen semmi sincs rendben ahhoz, hogy nyerhessünk (pl. tulajdonviszonyok).
    Játszunk el a gondolattal, hogy már túl vagyunk az EB-n. A csoportban kikaptunk a franciáktól 3-0-ra, a svédektől 3-1-re és Lettországgal elértünk egy 1:1-et. Utolsóként kiestünk a csoportból, számunkra vége lett az EB-nek. Megint dühöngünk, hogy faroklábú1 lyukat rúgott, faroklábú2 a kapusunknak rúgta a labdát, de az ellenfél csatára lecsapott rá, kihagytuk mindkét (...) ordító helyzetünket.