MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
pejsze tudom , hogy ikazad van
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
tudod hogy igazam van, és inkább leugatsz😄DDD
gyere ki a hora😄
a ház elött találkozunk😄
Mindenki úgy gondolja (szerintem te is), hogy az utóbbi 20 év magyar labdarúgása egy nagy nulla volt, akár visszanézünk a múltba, akár nem. Jöttek sorra a magyar "szakemberek", akik semmit nem tudtak tenni, és a legnagyobb dolog az volt, egy Bicskei elmondhatta, hogy a válogatottja egy évig veretlen volt (az más kérdés, hogy hurka-gyurka csapatok ellen játszva). Eddig asszem egyet értünk.
Jött egy külföldi edzõ. Itt válnak el a szemléletek:
1. a te véleményed:
Matthaus nem jó edzõ, zsákutcába vezet minket, tûzzel vassal üldözni kell õt, nem érdekes, mit és hogyan csinál.
2. a mi véleményünk:
Figyelem! Nem vagyunk elájulva attól amit Matthaus csinál! DE! Jobban csinálja mint az elõdei. Van hajtás. Van akarás. (Rijakaardot is majdnem elzavarták a Barcától mert az elején nem ment a szekér aztán...). Amit tehát mi látunk. Fejlõdés van, aminek a következõ lépcsõje az lenne, hogy klubszinten is kedõdjön valami. Csak ez nem Matthaus dolga. Õ mindent megtesz és végletekig kitartó. És mivel sajnos nincs realitása annak, hogy az általad felsorolt edzõk közül bárki is idejöjjön, ezért itt kell tartani. Mindenki abban bízik, hogy egyszer beérik a munkájának gyümölcse.
Ennyi.
És végezetül annyit fûznék hozzá, hogy ne hidd azt, hogy mi irtóra elégedettek vagyunk a eredményekkel, csak látjuk, hogy elindult valami amit folytatni kell. Szerintünk ennek van jövõje. Annak nincs, hogy más külföldi edzõkre várunk meg Kistelekikre bízzuk a focit.
Na! Remélem érthetõ és lágy voltam.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A külföldi szakemberek közül pedig itt volt pár említve, bár a valóságalapjuk megkérdõjelezhetõ. De pl Milutinovic-nak örülnék vagy Aria Haan-nak, vagy épp Bobby Robson is szóba került, de az õ érkezése kétséges...
De Matthausnál bármelyik tapasztalt külfödi elismert edzõ jobb lenne...szerintem.
11-et meg nem akarok megnevezni, mert tuti hogy belekötnétek kb 10 játékosba...
De biztos nem erõltetném Torghellét, Rósát, Takácsot, és még jó pár embert...
Megtennél valamit a kedvemért? Összeállítanál egy kezdõ 11-et és megneveznél egy magyar szövetségi kapitányt, akivel te el tudod képzelni a felemelkedést?
Köszi!
Most Mexikó ellen is azt mondta hogy elégedett...., most amúgy ezen idegesített fel magam és ezért írtam ide....
Hogy lehet elégedett azzal a rakás szarral?
Én a mostani, azaz a közelmúltban, vagy mondhatjuk, hogy az utolsó fél évi teljesítményt tartom nullának.
Ezt eddig kb 3szor írtam le.
Írtam úgyis hogy a svéd meccs óta nullák vagyunk...
Másképp már nem tudom leírni....
Figyu csak! Igazi nagycsapatot nem vertünk meg kb 20 éve. Tehát a németek elleni 2:0 nem is eredmény.
Na és mégvalami:"se normális teljesítmény"-><-"a hazai meccsen jól játszottunk"
khm...
Nem veszed észre magad,hogy itt senki sem ért veled egyet??? Mit itt? Az egész ország 96%-a nem osztja a nézeteid.
Népszerû vagy <#wink>#wink>
De elõtte rendelkezésre állt mindenki. aki egészséges volt..., de úgyse volt se eredmény, se normális teljesítmény.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Ott voltál az MLSZ üléseken is ugye?
Oké.
Én nem vagyok elvakult optimista..., ti igen.
Németország - Magyarország: 0:2 ---- 2004!!!
"ennyit rólad.."
Pff...neked pápá
Szerintem se a Mexikó se az Antigua elleni meccs sem volt tétmeccs
"Ennyit rólad.."
Utána ezek a meccsek:
szeptember 7. Magyarország - Svédország 0-1 vb-selejtezõ
október 8. Bulgária - Magyarország 2-0 vb-selejtezõ
október 12. Magyarország - Horvátország 0-0 vb-selejtezõ
november 16. Görögország - Magyarország 2-1 barátságos
december 14. Magyarország - Mexikó 0-2 barátságos
december 18. Magyarország–Antigua és Barbuda 3-0 barátságos
Eredményesség ott van a szeren...
Meg a sok rúgott gól is, szóval lehet átlagolni itt valakinek....
A svéd meccs óta egy említésre méltó teljesítményt se nyújtottunk, bár az eredmény még azon a meccsen is elégtelen.
"Azt hittem neked a VB kijutás nem siker, mert eddig ezt hangoztattad!!"
Keresd már meg hogy melyik hozzászólásomban írtam ezt!
Köszike....
Ennyi.
Most ide még beírhatnám a selejtezõk eredményeit és a csoport végét.....
Mert Matthaus teljesítménye nem felfelé ível, hanem lefelé....
Itt lesz még két évig és a végén már antigua is megver minket....
És ha jól emlékszem akkor egyik se idei meccs....,talán csak a bolgár...
Én azt írtam lejjebb, hogy "mostanában"...
Te csak annyival vagy másabb, hogy te még gondolkodni sem tudsz és olyan szánalmas vagy, hogy a saját magad bebizonyítod mekkora hülyeségeket írtál:
"nekünk csak ilyen meccsünk van az utóbbi idõben"(égõ meccs ugyebár) aztán pár hozzászólással késõbb: "a hazai meccsen jól játszottunk"
Ez is jó:"nem tudunk gólt lõni csak antigue ellen"
Akkor figyuzz csak ide IQ bajnok:
Magyarország - Brazília 1:4
Franciaország - Magyarország: 2:1
Németország - Magyarország: 0:2
Magyrország - Bulgária: 1:1
Felsoroltam négy meccset, igen kemény ellenfelekkel és a mérleg:
4 meccs = 5 gól. Gólátlag: 1,25/meccs. Na erre mit mondasz teeee???
Ennyit rólad, meg a az érveidrõl! Ügyes voltál! Gratulálhatsz magadnak! Kérem tapsoljuk meg Taibit aki mindig megrendíthetetlen érveket hoz fel! <#taps>#taps><#levele>#levele>
ismétlem mészölyék már bizonyítottak......
A saját írásodban hazudtolod meg magad! Ha azt mondod: csak ilyen meccsünk volt, az azt jelenti, hogy csak ilyen meccsünk volt, nem azt, hogy: hát igen a svédek ellen jól játszottunk itthon. Döntsd már el, hogy mit mondasz. És tényleg csak Angiua ellen tudunk gólt lõni, mert amit ugye a franciáknak, németeknek, braziloknak, argentinoknak st. lõttünk az ugyen nem gól, mert akkor véletlenül neked lenne igazad te szerencsétlen!
Ki érdekel hogy játszott a válogatott! Bazz! A 7. legjobb csapat ellen a világon, 10 emberrel!!!! Gondolkozzál már egy kicsikét! Hidd el, nem fog fájni!!! Láttad az 1985-ös BEK döntõt a Barca és Steaua között???? Tudod mi történt ott?? A románoknak egy kapuralövésük sem volt az egész meccs alatt, a Barca kiszögezte a kapujukhoz, és mégis õk nyerték meg a kupát!!!!! De te akkor nyilván azt mondtad volna ha magyar csapat lett volna, hogy menjenek a fenébe azért, mert úgy nyertek BEK-et, hogy szétvédekezték magukat! A mai magyar válogatott közel sincs olyan szinten mint az a Steaua akkor! Mégis egy Mexikó ellen emberhátrányban csak 2 gólt kaptak!
Akkora oltári nagy hülyeségeket írsz it, amirõl mindeki tudja, hogy baromság! De csak mondjad! Egyvalamit elérsz vele! Lejáratod magad piszkosul!
Ha elérnek valami eredményt, akkor a játékukat kritizálod! Ha döntetlen érnek el az a bajod! Ha kikapnak az a bajod! Neked semmi sem jó! Kurva finnyás vagy és gondolkodni azt nem tudsz!
Ja! Mellesleg Láma üzenetére azt írtad:"nektek az elvárásaitok a nullával egyenlõk", amirõl az rí le, hogy mi megelégszünk azzal, hogy a válogatott a 4. helyen végez a selejtezõcsoportban.
Ezt csak te hiszed!
Amíg magyar edzõk irányították a válogatottat, még ennyit sem értünk el, és amikor valaki egy kicsit többet ér el azokhoz a gyökerekhez képest, te rögtön kinyújtod a villás nyelved és mérget köpsz rá, azzal az indokkal, hogy mi az, hogy nem nyerünk rögtön VB-t!
Ahhoz, hogy elérjünk valamit, ídõ kell, tudod? ISTEN HOZOTT VALÓDI VILÁG!!! JÓ REGGELT!
meg az olyan szinten állo csapatoknak mint antigua. ijen szinten van a brazil válogatott, az argentin, a francia, a német, a skot, a horvát, a bolgár.és méd sorolhatnám. megint ügyes voltál...
"Mellesleg: Lengyelek milyen sikert is értek el az utóbbi idõkben?????"
Mellesleg csont nélkül kijuttotak a VB-re....
Megint ügyes voltál...
"Az utóbbi idõkben csak ilyen meccsünk van??? Láttad a svédek elleni meccset. Gondol azért nem tûntél fel itt akkoriban, mert nem tudtál volna ilyen hülyeségeket irogatni ide."
Melyikre gondolsz? Amikor idegenben kikaptunk 3-0ra vagy amikor itthon kikaptunk 1-0ra? Na mindegy... a hazai meccsen jól játszottunk, de ha nem tudunk gólt lõni csak antigue ellen....
"a te tényleg láttad a meccset, akkor azt is tudhatnád, hogy 10 emberrel játszottak végig, mert a bunkó Rósa elintézte! Te mit tennél akkor, ha a világ 7. legjobb válogatottja ellen játszana a csapatod a 10. perctõl 10 emberrel."
Te láttad, hogy hogyan játszott a válogatott? Mert szerintem vagy nem láttad vagy láttad, de beteg vagy...
Neked mi az elvárásod? Hogy a 70. helyen álló magyar csapat 10 emberrel verje agyon Mexikót???
Lefogadom akkor is itt irogatnád a hülyeségeidet, ha "csak 2:1-re nyerünk ellenük 11 emberrel és fel lennél háborodva, hogy miaz, hogy csak 2 gólt rúgtunk és kaptunk egyet! Térj már észhez! Mit gondolsz miért mentek ki ilyen esszire meccselni. Mert ilyenkor kurva messze vannak azok a helyek, ahol fociidõ van!
Mellesleg: Lengyelek milyen sikert is értek el az utóbbi idõkben?????
Az utóbbi idõkben csak ilyen meccsünk van??? Láttad a svédek elleni meccset. Gondol azért nem tûntél fel itt akkoriban, mert nem tudtál volna ilyen hülyeségeket irogatni ide.
Nyiss egy Anti-Matthaus fórumot és dobálózz a tyúkszaros érveiddel!
nem akarták elengedni,mert a felnöttcsapatban valo bemutatkozás köszöbén áll, és az edzö nem engedte, de rábeszélte az edzöjét, hogy hadd mehessen, mert a válogatott a legfontosabb,és csak ugy engedték el, hogy bármikor hivhatták volna vissza. és azért a francia bajnkság 2. helyezettjénél játszik, nem pedig a hajduságban...
és ez kezdõ nagyon-nagyon messze van nemcsak a válogatotttól, hanem még a ligaválogatottól is.
Én ammondó vagyok hogy inkább Miculescu legyen magyar állampolgár és játszon a válogatottban, minthogy Halmosi vagy Éger mégegyszer az ország címerével ellátott mezben égesse hazánkat...
HUNGARY WITHOUT HAJDÚ COUNTY - MEXICO 0-2