MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
REAL MADRID
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
De amíg a szurkolók hisznek a magyar foci jövõjében addig van remény!
REAL MADRID
- utáld a magyar focit, mert akkor könnyebb lesz elviselned a jelent és a jövõt.
- szeresd a vízilabdát és kézilabdát
Mashol mar reg meglincseltek volna mind a regi, alavalo rendszerbol maradt fergeket. Ezzel szemben itt ugyanazok ulnek most is mind a politikai, mind a sportelet vezetoi posztjain.
Remelem egyszer ujjaszuletnek majd Kolumbiaban egy ugyanilyen helyzet utan.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
kistelekit (és a támogatóit) csak a hatalom és a pénz érdekli, magasról lesz@rja, hogy mit gondol az ország róla, gondolom az efféle hozzáállása miatt lett ilyen "sikeres" üzletember.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
már csak rosszabb jöhet...még rosszabb
De nem fogjuk megkapni,
...mert a horvát és a magyar "szurkolók" megítélése olyan, amilyen
...mert olyan ország, amelyik nem tudja eldönteni, hogy kell a jelenlegi kapitány vagy sem, nem hiszem, hogy másban határozottabban döntene
...mert nálunk most sem az a kérdés, hogy ki legyen a kapitány, hanem az, hogy kié legyen a konc, ami megint csak jó fényt vet az országra
...mert nálunk csak tervek vannak, elõrelépés nincs.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Komolyan mondom, odamennék Kistelekihez és megmondanám, hogy nézz magadba öreg! Miattad most az ország 96 %-a le fogja szarni a válogatottat, mert mindenki tudja, hogy egy hazudós pénzsóvár seggfej vagy. Egyvalamihez értesz, de ahhoz nagyon! A romboláshoz! Gratulálhatsz magadnak!
A horvátok amúgy még nagyobb békák mint mi, szóval tök mindegy mi lesz velük. Megjegyzem, nem hinném, hogy az olaszok mellett labdába rúgnánk!
A medve nem játék.
én elég régóta nem tudtam drukkolni azoknak az embereknek, akik vezették a magyar válogatottat, most legalább volt egy rövidke idõszak, amikor újra átélhettem ezt az érzést. Matthaus nélkül drukkoljon nekik a rohadás!
Mi szart se tudunk rendezni focival kapcsolatban !!!
TILTAKOZOM A HORVÁT-MAGYAR EB ELLEN !!!
HORVÁTORSZÁGOT NE DEGRADÁLJUK !!! AZ EGY TISZTESSÉGES FÖLD !!!
Én egyike voltam azon embereknek akik talán még hittek a magyar foci felemelkedésében, aki még akkor is bizott a csapatban mikor már tényleg kurva szarul játszottunk, mikor liechtensteinben ikszeltünk vagy mikor a jugoktol 2 meccsen 12 kaptunk, stb. Én hittem bennük, magunkban, igaz hittem azt is hogy megadjuk a kettõs állampolgárságot a határon tuli testvereinknek. Lehet én vagyok/voltam túl naiv! De az is lehet hogy ez egy olyan ország, nemzet, amely csak is abban leli örömét ha seggbe kurhatja saját magát!!!!
Én ebben nem veszek részt. Köszönöm elég volt Magyarország!<#szomoru1>#szomoru1>
Egyébként vki megtudja mondani hogy mikor és mivel kezdõdött a magyar foci hanyatlása ami mélyre süllyeddt?
REAL MADRID
A medve nem játék.
De mégis! Antigua és BArbuda 😄DDDDDD
REAL MADRID
se szövkap
se MLSZ
ez ám a fejlõdés
nb1.hu:
Eddig hazudott Kisteleki?
Budapest, január 2., 15.15 Egy levélben azt ígérte az elnök, hogy a jövõben csak az igazat mondja.
A magyar futball nagy igazságosztója, a törvényességet és a rendet a zászlajára tûzõ Kisteleki István egy ügyvédi irodának írt levelében azt ígérte: a jövõben tartózkodni fog az ügyvédi iroda ügyfele - esetünkben Pellady Péter - a személyiségi jogainak a megsértésétõl, illetve olyan kijelentések megtételétõl, amelyek nem felelnek meg a valóságnak.
Íme a levél, kommentár nélkül.
http://www.nb1.hu/media/media/107/thumb_20060102-1515mll_level.jpg

Igaz, Lothar Matthäus szívesen maradna. Ezt sokszor elmondta a sajtóban, és elmondta az MLSZ elnökségének is: úgy tudjuk, a korábbi megbeszéléseken csak a szerzõdés lejártát szerette volna 2005-rõl 2007-re változtatni, de egyetlen pontban sem kérte a megállapodás módosítását, tökéletesen elégedett a jelenlegi, a reklámprémiumokkal együtt – szintúgy a könnyvvizsgálói jelentés számait figyelembe véve – az évi mintegy 150 milliót kitevõ juttatásokkal.
Vélemény: még Egil Olsen is jöhetne!
Internetes oldalunkról, a www.nemzetisport.hu lapról gyûjtöttünk ki néhány, a témához kapcsolódó véleményt.
Kapocs: Szerintem még mindig megkereshetõ a norvég sikeredzõ, Egil Drillo Olsen. A klubcsapatok vezetése nem az õ specialitása, de kb. 10 évig a világ 10 legjobbja közé emelte a norvég válogatottat, kétszer is a vb-re vezetve a nemzeti csapatot. Megtenné a magyar válogatottal is. Már kétszer is jelezte hivatalosan, hogy érdekli a dolog. Hátha még most is jönne. De csak akkor keressék, ha tényleg az eredmények a fontosak, nem pedig a szemfényvesztés. chubby72: Most már unalmas az egész. "Mátyás", ha van esze, fogja a kalapját, és elköszön, elmegy a Bundesligába vagy máshova.
Nyilvánvaló, hogy nem akarnak vele hosszabbítani, mert már megtették volna. Viszont húzzon el vele együtt (csak ne edzõnek…😉 a teljes MLL, MLSZ. Azt hiszem, tömören megfogalmaztam a lényeget. Nokal Noki: A következõ kapitány teljesítse a szakmai minimumot! Szakmai minimum: az a lassú reakcióidejû játékos, akinek a kombinációs készsége minimális, helyezkedni csak késve tud, és ontja az öngólokat, ne férkõzhessen a válogatott keret közelébe. Szintén le kell mondani az indulatait kordában tartani képtelen, az ellenfelet leköpõ, lefejelõ, arcon könyöklõ, alattomos játékosokról, mert általuk is csak hátrányba kerülhet a csapat. Ilyen egyszerû. Van olyan kapitányjelölt, aki teljesíteni tudja ezt a szakmai minimumot?
(NS)
Annyira primitiv volt a harom barom vendeg (Meszoly,Tornyi,Zombori), hogy arra nem emlekeztek mit beszeltek 10 perccel korabban.
Megjegyeztek, hogy "hogyan mer ennyi penzt keresni a Mattheus".
Majd ra 10 perccel ra, "jo lenne ha a Mattheus itt maradna az EB miatt, mint promoter, elvegre ismert egyeniseg meg a VB sorsolason is reszt vett, akar haromszor ennyi fizetest is megadnank neki." 😛PPP
Aztan jott az inteligens Meszoly, hogy mikent mereszelt mashogy szavazni valaki, mint amit az MLL akart ? LOL ????
Aztan Zombori kontraz, milyen szedettvedett nepseg az Antigua és Barbuda vallogatottja ? Lefikazta oket rendesen. Erre jon egy bejatszas 5 perc mulva, hogy Mattheus nyilatkozik, "tiszteletben kell tartani a gyengebb ellenfelet is, mint ahogy a Brazilok tettek velunk. Zombori ur nyilatkozik, igen igy kell tenni minden valogatottal, de arra mar nem emlekezik 5 perccel korabban hogy fikazta a gyenge Antigua vallogatottjat.
Apropo Brazilok, rakontrazik Zombori, hogy megjobban lassuk, hogy osszevisssza beszelnek a nagy szakertok. Zombori: Aztan Mattheus hogy mer olyat nyilatkozni, hogy azert gyengebb a merlege, mert most eros csapatokkal jatszottunk, mint Brazilia,Argentina,Franciaorszag,Nemetorszag,Mexiko,Real Madrid.
Hiszen elotte is jottek a Brazilok. 😛PPPPPP
Ugy latszik Zombori "ur" arra nem emlekszik, hogy amikor jottek a Brazilok az nem mostansag volt, eltelt azota husz ev es akkor kijutottunk a VBre.
Utana meg jottek a lettek,Lengyelek,Szlovakok,Svajciak,Norvegok es hagy ne soroljam, na de azert nem tudom, hogy felso lista erosebb e vagy az also felsorolas tartalmazza e az top csapatokat.
Szoval az emlekezetzavaros szakbarbarok megint kitettek magukert.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Aztán prédikált arról is, hogy van zsénk akkor jöhet a Murinnyó....
Tobbszor is hangoztatta, hogy nem kell kulfoldi edzo a valogatott elere, szoval ne terelj.
A Vajdaságban verik a magyarokat, úgy segitünk nekik hogy inkább áthozzuk a szerbeket? ez is egy megoldás!<#nemtudom>#nemtudom>