MLSZ és MLL topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Ezzel egyetértek, de emellett a #1378-cal is

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

...és fanatikus szurkolókat kellene kinevezni "fõnõköknek" akiket a foci érdekel és nem az hogy milyen vastagra tudják tömni a zsebüket! 😄DDDDD

REAL MADRID

csum666
Nincs remény az összes emebrt elkéne onnan tünteni kezdve a tornyival a mészölyön át a kistelekiig aztán hogy ki legyen....

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

De hisz ha mindenki megutálja és elfordul a magyar focitól akkor tényleg minden remény elveszett!!!!

De amíg a szurkolók hisznek a magyar foci jövõjében addig van remény!

REAL MADRID

jó tanácsok kiábrándultaknak

- utáld a magyar focit, mert akkor könnyebb lesz elviselned a jelent és a jövõt.

- szeresd a vízilabdát és kézilabdát

Ramore
Amire itt a helyzet esetleg megváltozhat, addigra már régen alulról fogjuk szagolni a virágokat.
[Jakuza]
Csodalkozol, barmin is egy ilyen orszagban ?
Mashol mar reg meglincseltek volna mind a regi, alavalo rendszerbol maradt fergeket. Ezzel szemben itt ugyanazok ulnek most is mind a politikai, mind a sportelet vezetoi posztjain.
Remelem egyszer ujjaszuletnek majd Kolumbiaban egy ugyanilyen helyzet utan.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ramore
még arra lennék kiváncsi, hogy az mlsz-bõl kilépõ két egyénnek mennyi "dossziét" kellett átadni a kisteleki maffiájának.
Ramore
Én úgy éreztem jó úton haladtunk, hogy megkapjuk az eb rendezését Matthausékkal, talán ez volt a soha vissza nem térõ alkalom.

kistelekit (és a támogatóit) csak a hatalom és a pénz érdekli, magasról lesz@rja, hogy mit gondol az ország róla, gondolom az efféle hozzáállása miatt lett ilyen "sikeres" üzletember.
B0B0
Kisteleki-> <#action>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Kisteleki-> <#action>

rosszabb, hogy ma ami van a magyar fociban az a CSÚCS !!!

már csak rosszabb jöhet...még rosszabb

szanics
Eb-re már harmadszor adtuk be a pályázatot (egyszer osztrák-magyar, egyszer saját, most horvát-magyar), úgyhogy ezt komolyan gondolják. Kb. 5-en.
De nem fogjuk megkapni,
...mert a horvát és a magyar "szurkolók" megítélése olyan, amilyen
...mert olyan ország, amelyik nem tudja eldönteni, hogy kell a jelenlegi kapitány vagy sem, nem hiszem, hogy másban határozottabban döntene
...mert nálunk most sem az a kérdés, hogy ki legyen a kapitány, hanem az, hogy kié legyen a konc, ami megint csak jó fényt vet az országra
...mert nálunk csak tervek vannak, elõrelépés nincs.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

B0B0
Ja! És asszem nem csak mi ketten gondoljuk így!

Komolyan mondom, odamennék Kistelekihez és megmondanám, hogy nézz magadba öreg! Miattad most az ország 96 %-a le fogja szarni a válogatottat, mert mindenki tudja, hogy egy hazudós pénzsóvár seggfej vagy. Egyvalamihez értesz, de ahhoz nagyon! A romboláshoz! Gratulálhatsz magadnak!

B0B0
Egyetértek!

a.carkey
Amikor még Orbánék elõhozták, mind az EB-t, mind az Olimpiát, ment az undor, hogy minek. Most jönnek a választások, ismét téma mindegyik. Nem kéne azt hinni, hogy komolyan meg akarjuk kapni!

A horvátok amúgy még nagyobb békák mint mi, szóval tök mindegy mi lesz velük. Megjegyzem, nem hinném, hogy az olaszok mellett labdába rúgnánk!

A medve nem játék.

Ramore
az eb pályázat miatt nem kell aggódnunk, egyértelmû, hogy Matthaus nélkül nem kapjuk meg, legalábbis nagyon remélem!

én elég régóta nem tudtam drukkolni azoknak az embereknek, akik vezették a magyar válogatottat, most legalább volt egy rövidke idõszak, amikor újra átélhettem ezt az érzést. Matthaus nélkül drukkoljon nekik a rohadás!
B0B0
Én azt mondom, hogy ezt a topicot be is lehetne zárni. A Matthaus témának vége (sajnos) 😞(

Én most már azért drukkolok, hogy az Olaszok vagy az Oroszok kapják meg az eb-t, sõt inkább a Lengyelek, de ne mi !!!! mert csak jobban leégetnénk magunkat...meg szegény króbótokat akik csak naívan bíznak bennünk... pedig...

Mi szart se tudunk rendezni focival kapcsolatban !!!

TILTAKOZOM A HORVÁT-MAGYAR EB ELLEN !!!

HORVÁTORSZÁGOT NE DEGRADÁLJUK !!! AZ EGY TISZTESSÉGES FÖLD !!!

ez már szégyen nem csak a focira, de az országra nézve is!
Én egyike voltam azon embereknek akik talán még hittek a magyar foci felemelkedésében, aki még akkor is bizott a csapatban mikor már tényleg kurva szarul játszottunk, mikor liechtensteinben ikszeltünk vagy mikor a jugoktol 2 meccsen 12 kaptunk, stb. Én hittem bennük, magunkban, igaz hittem azt is hogy megadjuk a kettõs állampolgárságot a határon tuli testvereinknek. Lehet én vagyok/voltam túl naiv! De az is lehet hogy ez egy olyan ország, nemzet, amely csak is abban leli örömét ha seggbe kurhatja saját magát!!!!
Én ebben nem veszek részt. Köszönöm elég volt Magyarország!<#szomoru1>

1986 Mexikó, és kamudoktor mindentudó Mezey és az õ mocsadék slepje... (most nem a játékosokra gondolok, mert ejjj ha le ne ma egy Kipunk vagy Döménk)

Azért itt már nagyon durva dolgokról van szó!

Egyébként vki megtudja mondani hogy mikor és mivel kezdõdött a magyar foci hanyatlása ami mélyre süllyeddt?

REAL MADRID

a.carkey
Mostantól Kisteleki lesz az a télapó, és Mészöly vagy Mezey meg a faszán ...

A medve nem játék.

a.carkey
Kistelekiék bandájának nem csurrant-cseppent az Argentína és a Real elleni meccsekbõl. Most majd fog, persze ha Borneo vagy Bongo Bongo elleni meccsekbõl, akik ellen a Kisteleki féle banda majd szépen leköti a meccseket egyáltalán nézõt fog behozni a stadionokba (itt a Puskás stadion nevü betonförmedvényre gondolok), persze ha egyáltalán még állni fognak ...

A medve nem játék.

Úristen ennél már mélyebbre sülllyedni sem lehet!!!!!

De mégis! Antigua és BArbuda 😄DDDDDD

REAL MADRID

akkor most semmi sincs...
se szövkap
se MLSZ

ez ám a fejlõdés

Láma!
reméljük

B0B0
ÁÁÁ. Remélem ez a banda hamarabb eltûnik

Láma!
jah, ujabb 25év..

B0B0
Akkor most jön a Kisteleki éra! Újabb sötét idõk következnek a magyar foci történetében

Láma!
Megszûnt az MLSZ elnöksége és Bozóky Imre elnök mandátuma, miután két elnökségi tag lemondása miatt határozatképtelen lett a testület.

ez jó naon tetszik

nb1.hu:
Eddig hazudott Kisteleki?
Budapest, január 2., 15.15 Egy levélben azt ígérte az elnök, hogy a jövõben csak az igazat mondja.
A magyar futball nagy igazságosztója, a törvényességet és a rendet a zászlajára tûzõ Kisteleki István egy ügyvédi irodának írt levelében azt ígérte: a jövõben tartózkodni fog az ügyvédi iroda ügyfele - esetünkben Pellady Péter - a személyiségi jogainak a megsértésétõl, illetve olyan kijelentések megtételétõl, amelyek nem felelnek meg a valóságnak.
Íme a levél, kommentár nélkül.

http://www.nb1.hu/media/media/107/thumb_20060102-1515mll_level.jpg

nah jah...

Ramore
<#eljen>
Még jó, hogy nem jutottunk ki a vébére, nem láthatnánk a meccseket a geci rötölö klub miatt.<#mf3>

Abból meg nem sok hasznunk van...

B0B0
De! Van Kistelekink! A döglött állatban is ott lakmározik a parazita!

nincs szöv. kapitányunk. igaz focink sincs. Semmink sincs.<#falbav>

B0B0
<#eljen> <#taps>

Ramore
az elvtársak bizony a pénzüket féltik, mert a jól kiépített maffia köreikbe idegenek kerültek, és ezt õk sürgõsen orvosolni szeretnék.
B0B0
Ami elolvastam Jakuza hozzászólásából, abból csak az derülhet ki, hogy mindegyik hebeg-habog, mert féltik a szaros pénzüket

Ramore
volt szerencsétlenségem látni ezt a mûsornak nevezett szörnyûséget, hát szánalmasak voltak megint az elvtársak.
azt elsimerem Rósának nem ez volt az eslõ és nem is az utolsó alattomos húzása...

Lássuk a tényeket: 2006. január 1-jétõl nincs szövetségi kapitányunk. Ami nekünk nem gond, néhány hétig egyetlen amerikai túra sem szerepel a programban, ugyanakkor a helyzet felettébb kínos lehet Lothar Matthäusnak. Holnaputántól, például, a kapitány – elvileg – nem kap fizetést, és ez általában elkedvetleníti az embereket, fõleg a pénzt az átlagnál valamivel talán jobban becsülõ német edzõt. Továbbá vasárnaptól legalábbis véleményes lesz, hogy ki fizesse Lothar Matthäus havi költségeit, amely a néhány napja napvilágra került könyvvizsgálói jelentés szerint 3000 euróval (750 ezer forint) fedezi az albérletet és a telefonszámlát. Az edzõ január 1-jétõl joggal mondhatja, õ nem hajlandó a saját pénzébõl finanszírozni magyarországi tartózkodását, de az MLSZ-nek is kényelmetlen lehet kidobni egy-kétmillió forintot úgy (még a végén 527 millióval kellene elszámolni…😉, hogy talán mégsem Lothar Matthäus marad a kapitány. Ahogy ismerjük a futballközeget, errõl még lesz vita.

Igaz, Lothar Matthäus szívesen maradna. Ezt sokszor elmondta a sajtóban, és elmondta az MLSZ elnökségének is: úgy tudjuk, a korábbi megbeszéléseken csak a szerzõdés lejártát szerette volna 2005-rõl 2007-re változtatni, de egyetlen pontban sem kérte a megállapodás módosítását, tökéletesen elégedett a jelenlegi, a reklámprémiumokkal együtt – szintúgy a könnyvvizsgálói jelentés számait figyelembe véve – az évi mintegy 150 milliót kitevõ juttatásokkal.

Vélemény: még Egil Olsen is jöhetne!

Internetes oldalunkról, a www.nemzetisport.hu lapról gyûjtöttünk ki néhány, a témához kapcsolódó véleményt.
Kapocs: Szerintem még mindig megkereshetõ a norvég sikeredzõ, Egil Drillo Olsen. A klubcsapatok vezetése nem az õ specialitása, de kb. 10 évig a világ 10 legjobbja közé emelte a norvég válogatottat, kétszer is a vb-re vezetve a nemzeti csapatot. Megtenné a magyar válogatottal is. Már kétszer is jelezte hivatalosan, hogy érdekli a dolog. Hátha még most is jönne. De csak akkor keressék, ha tényleg az eredmények a fontosak, nem pedig a szemfényvesztés. chubby72: Most már unalmas az egész. "Mátyás", ha van esze, fogja a kalapját, és elköszön, elmegy a Bundesligába vagy máshova.

Nyilvánvaló, hogy nem akarnak vele hosszabbítani, mert már megtették volna. Viszont húzzon el vele együtt (csak ne edzõnek…😉 a teljes MLL, MLSZ. Azt hiszem, tömören megfogalmaztam a lényeget. Nokal Noki: A következõ kapitány teljesítse a szakmai minimumot! Szakmai minimum: az a lassú reakcióidejû játékos, akinek a kombinációs készsége minimális, helyezkedni csak késve tud, és ontja az öngólokat, ne férkõzhessen a válogatott keret közelébe. Szintén le kell mondani az indulatait kordában tartani képtelen, az ellenfelet leköpõ, lefejelõ, arcon könyöklõ, alattomos játékosokról, mert általuk is csak hátrányba kerülhet a csapat. Ilyen egyszerû. Van olyan kapitányjelölt, aki teljesíteni tudja ezt a szakmai minimumot?
(NS)

[Jakuza]
Nekem a kedvencem a nemregiben a SPort1 TV-n leadott kerekasztal beszelgetes tetszett.
Annyira primitiv volt a harom barom vendeg (Meszoly,Tornyi,Zombori), hogy arra nem emlekeztek mit beszeltek 10 perccel korabban.
Megjegyeztek, hogy "hogyan mer ennyi penzt keresni a Mattheus".
Majd ra 10 perccel ra, "jo lenne ha a Mattheus itt maradna az EB miatt, mint promoter, elvegre ismert egyeniseg meg a VB sorsolason is reszt vett, akar haromszor ennyi fizetest is megadnank neki." 😛PPP
Aztan jott az inteligens Meszoly, hogy mikent mereszelt mashogy szavazni valaki, mint amit az MLL akart ? LOL ????
Aztan Zombori kontraz, milyen szedettvedett nepseg az Antigua és Barbuda vallogatottja ? Lefikazta oket rendesen. Erre jon egy bejatszas 5 perc mulva, hogy Mattheus nyilatkozik, "tiszteletben kell tartani a gyengebb ellenfelet is, mint ahogy a Brazilok tettek velunk. Zombori ur nyilatkozik, igen igy kell tenni minden valogatottal, de arra mar nem emlekezik 5 perccel korabban hogy fikazta a gyenge Antigua vallogatottjat.
Apropo Brazilok, rakontrazik Zombori, hogy megjobban lassuk, hogy osszevisssza beszelnek a nagy szakertok. Zombori: Aztan Mattheus hogy mer olyat nyilatkozni, hogy azert gyengebb a merlege, mert most eros csapatokkal jatszottunk, mint Brazilia,Argentina,Franciaorszag,Nemetorszag,Mexiko,Real Madrid.
Hiszen elotte is jottek a Brazilok. 😛PPPPPP
Ugy latszik Zombori "ur" arra nem emlekszik, hogy amikor jottek a Brazilok az nem mostansag volt, eltelt azota husz ev es akkor kijutottunk a VBre.
Utana meg jottek a lettek,Lengyelek,Szlovakok,Svajciak,Norvegok es hagy ne soroljam, na de azert nem tudom, hogy felso lista erosebb e vagy az also felsorolas tartalmazza e az top csapatokat.
Szoval az emlekezetzavaros szakbarbarok megint kitettek magukert.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

B0B0
Ez így volt! Én is emlékszem. Na ezek után nézzük is meg mit is mûvelt Egervári mester :/

Kurvára fel voltak háborodva, hogy a roppant nagy tudású Egervári helyet a Matthäus lett a szövkap... és erre a pesti zsidóból elõjött a magyar naciomnalizmus, hogy "mi az, hogy nem magyar a szövetségi kapitány, ráadásul az edzõi kar is magyar szakembert javasolt"
Aztán prédikált arról is, hogy van zsénk akkor jöhet a Murinnyó....

[Jakuza]
Dehogynem mondott.
Tobbszor is hangoztatta, hogy nem kell kulfoldi edzo a valogatott elere, szoval ne terelj.

szanics
na ilyet Kisteleki nem mondott

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

De most mi van? Matthausról most már lemondott mindenki? Én nem értettem egyet matyi minden tettével, de azért nehogy már egy ilyen névtelen büdös rác legyen a magyarok szöv. kapitánya!
A Vajdaságban verik a magyarokat, úgy segitünk nekik hogy inkább áthozzuk a szerbeket? ez is egy megoldás!<#nemtudom>