MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
- Nagyon szeretem a magyarokat, piros-fehér- meg sárga ugye... és szeretnék magyar szövetségi kapitány lenni. - nyilatkozta a tréner az MTI-nek...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ez egy senki, ráadásul kutya rác
az MLSZ februárban ül össze megint...
még a no comment is no comment <#dumcsi>#dumcsi>
Matthäus legalább rájött arra is hogy vannak tehetséges határontúli magyarok is, akik alkalmasak a címeres mezre: PRISKIN, KEREKES, esetleg NAGYPÁL... nah jó Priskint leszámítva nem nagy durranások, de ehhez is egy német kellett...
aztán remélem egy ultranacionalista román lesz a pályaedzõ, az MLSZ elnöke meg legyen a Meciar!!! így legalább mindenki rajtunk fog röhögni....
szánalmas, és egy szánalmasabb.... a végén be kell tiltani a labdarúgást Magyarországon........
(NS)
Érdekes, hogy ennek ellenére Vladimir Petrovic a Hír TV-nek elmondta: valóban kapcsolatban áll a magyarokkal.
- Valóban folynak beszélgetések a magyarokkal - így Petrovic -, de még semmiben nem egyeztünk meg. Szívesen dolgoznék a válogatottal, ami óriási kihívás lenne számomra, hiszen a magyar csapat évek óta nem ért el komoly sikert. Egy dolog mindenesetre biztos: a szerzõdésem nem rajtam múlik, de még minden képlékeny.
már elnézést de beb*szna ha egy utolsó rác kutya lenne a magyar szövkap...<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Lothar csinálhatott volna valamit, de nem hagyták...hányok mindenkitõl!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nem gondolod, hogy magyarországon szinte mindenki illegálisan teszi zsebre, amit tud, ez miért zavar éppen most, és éppen ebben az esetben? pl 3 éve nem zavart (Matthaus elött), vagy szerinted a magyar edzõkre, vezetõkre ez nem jellemzõ?
Másik:
NSO:
jelenleg három Bundesliga-csapat is edzõ nélkül áll, de sem Kölnben, sem a Schalkénál, sem a Wolfsburgnál nem szerepel a lehetséges jelöltek között a 150-szeres német válogatott egykori labdarúgó.
"Vagy nem is gondolnak rám, vagy nem ismernek, mint edzõt" - vélekedett Matthäus mellõzáse okairól. "Mindig azt mondta, valamikor szívesen visszatérnék a Bundesligába" - tette azért hozzá.
Talán azért nem kell egy Bundesliga csapanak sem, mert nem tartják jó edzõnek?
Vagy inkább azért mert ott nem szeretik azokat akik lopnak?
Vagy csak annyi hogy ott nem alkalmaznak edzõi végzettség nélküli embert?
Loptak,
Lopnak,
Lopni fognak
akárcsak bármelyik kormány, úgy mindig is az MLSZ-ben,
minden szentnek maga fele hajlik a keze, de én azt mondom inkább õk lopjanak mint a kisteleki és csûrhéje
Miért szerepelt Lothar Matthäus elõszerzõdésében havi 25 ezer eurós nettó jövedelem, a munkaszerzõdésben pedig már csak havi 8333 euró?
Miért nem tudta az MLSZ a Lothar Matthäusnak járó, bérjövedelemként meghatározott 200 ezer euró/év nettó bérösszeg számfejtését, kifizetését igazoló bizonylatokat a könyvvizsgáló rendelkezésére bocsátani?
Miért a Kentaro AG utalja Lothar Matthäus számlájára ezt az évi 200 ezer eurót?
Miért minõsítette az MLSZ a jogszabályokkal ellentétben nem munkaviszonyból származó jövedelemnek Lothar Matthäus jutalékát, ezáltal elmulasztva az adófizetést?
Miért utalt a szövetség a törökországi EG Sportconsulting számlájára, ha egyszer semmilyen szerzõdésben nem állt vele, és az EG semmiféle szolgáltatást nem nyújtott?
Miért nincs ott a beérkezett számlákon az utólagos ellenõrzésre való teljesítésigazolás?
Miért vásárolt az MLSZ a Derball Kft.-tõl 10 millió 400 ezer forint értékben háztartási gépeket, DVD-ket, bútorokat?
Ha ezeket a tárgyakat a szerzõdésben meghatározott természetbeni juttatásként kapta meg Lothar Matthäus, a szövetség miért nem fizetett utána adót?
Miért írt alá olyan szerzõdést az MLSZ a Kentaro AG-val, hogy a svájci cég a szövetség nevében bármilyen megállapodást köthet, és csak utólag kell tájékoztatást adnia?
Miért kapott mintegy 50 millió forintot az MLSZ a Kentaro AG-tól üzletviteli tanácsadás jogcímen, amikor a szövetség nem végzett a Kentaro számára üzletviteli tanácsadást?
Bár az MLSZ és a Derball Kft. szerzõdése 2005. december 31-én lejár, a Derball miért kap továbbra is részesedést a 2006-ban és 2007-ben esedékes reklámbevételekbõl? Miért köt az MLSZ a Derball-lal olyan megállapodást, amely a szövetségre nézve egyértelmûen hátrányos?
Miért nem tudták a könyvvizsgáló rendelkezésére bocsátani azt a szerzõdést, amelyben 15 millió forintot fizetett ki a Derballnak a szövetség honlapjának elkészítéséért?
Miért vállalta az MLSZ, hogy valós profiljától eltérõen reklámozási tevékenységet végez az Arcadom Rt. részére?
És a legfontosabb: ki tud elszámolni az 525 millió 643 ezer forinttal?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
de legalább kellemes meglepetés
PUHL SÁNDOR és KUTASI RÓBERT (reac) akadályozták meg kisteleki mocskos puccsát.
Köszönet nekik!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Bicskei mester és a bundázás Malajziában! MEGALOL!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Es milyen erdekes volt az egesz.
Rohely, volt az egesz ami tortent.
Utasitotta a MLL elnoksegi delegaltjait a Kisteleki, hogy ellehetlenitse az MLSZ-t.De meg igy sem sikerult az aljas kis terve.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.