MLSZ és MLL topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Tök mindegy! Kurva nagy baj lesz itt! Ezek a seggfejek akik ezentúl irányítják majd a focit elbasznak mindent annak érdekében, hogy õk méginkább meggazdagodjanak

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ramore
szerintem ezek csak ócska kampány blöffök! õk magyar edzõt akarnak, ha törik, ha szakad.
Az új jelölt szövetségi kapitánynak Vadim Popescu <#idiota>, aki játékosként 16-szor szerepelt a Tractorul Pitesti II. junior csapatának a tartalék gárdájában, és 8. lett a csapatával a korosztályos román bajnokságban. Utána inkább elment kukázni Firenzébe (MACSKAJAJJ<#wow1>), majd 2 év légióskodás után a Ploiesti Pioneers úttörõ pittypangszedõ válogatottnak volt az erõnléti trénere. Kitûnõen beszéli a román nyelvet és látott már labdát is, de elkergették tõle, hogy ne degradálja a sportot keleti szomszédunknál...
- Nagyon szeretem a magyarokat, piros-fehér- meg sárga ugye... és szeretnék magyar szövetségi kapitány lenni. - nyilatkozta a tréner az MTI-nek...

[Jakuza]
Es gondolom azok ajanlottak (Meszoly,Mezey,Kisteleki) akik eddig azt kifogasoltak, hogy magyar edzo elol veszi el Mattheus a kapitanysagi tisztet. 😛PPP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

B0B0
Persze! A rácok! 😄DD

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

az MLSZ-en kivül hallott még valaki errõl a pecskovicsról?<#lama>

biztos nem mert akkor említette volna vmelyik sportlap, sportnet..stb...

ez egy senki, ráadásul kutya rác

Nem ez a petrovics nyerte meg a zvezdával a BL-t a 90-es évek elején?

B0B0
Várható volt 😞

Ramore
ilyen esetekben kellene az uefának közbelépnie, mert elképesztõ, ami itt folyik.
akkor holnaptól (dec31) nincs szövetségi kapitányunk.

az MLSZ februárban ül össze megint...

még a no comment is no comment <#dumcsi>

Ramore
nem hiszem, a magyaroknál (korrupt, elmaradott, nem up to date, hanyag stb) bármilyen más országból érkezõ edzõ csak jobb lehet, de én sem örülnék egy ilyen "névtelen" edzõnek.
B0B0
Mindegy mert ez a szerb csákó sem sokkal jobb, mint egy magyar

Ramore
szetintem ezek újabb blöffölések, vagy inkább kacsák.
B0B0
Egyet értek! Mindenesetre egyvalami történt. Ha ez igaz akkor nem magyar "szakemberben" gondolkoznak

Ramore
én nem örülnék neki, nagyobb nevû és képzettségû, eredményesebb edzõ kellene, ha már mindenáron cserélni akarnak.
mint edzõ mitõl jobb??

Matthäus legalább rájött arra is hogy vannak tehetséges határontúli magyarok is, akik alkalmasak a címeres mezre: PRISKIN, KEREKES, esetleg NAGYPÁL... nah jó Priskint leszámítva nem nagy durranások, de ehhez is egy német kellett...

aztán remélem egy ultranacionalista román lesz a pályaedzõ, az MLSZ elnöke meg legyen a Meciar!!! így legalább mindenki rajtunk fog röhögni....

szánalmas, és egy szánalmasabb.... a végén be kell tiltani a labdarúgást Magyarországon........

Ami Vladimir Petrovics edzõi pályafutását illeti: 2004-ben szövetségi edzõként a szerb-montenegrói U21-es válogatottal Eb-ezüstöt szerzett, az idén a kínai Dalian csapatával nyert bajnokságot, korábban a Crvena zvezdát vezette honi kupagyõzelemig és a bajnoki címig. A kínai bajnokság befejeztével Belgrádba hazatérõ szakember neve a közelmúltban a Premiershipben gyengélkedõ Portsmouthnál is szóba kerül. A jugoszláv válogatott mezét 1973 és 1982 között 34-szer magára öltõ egykori "karmester" egyébként nincs rászorulva a futballban megkeresett summára – a magyar szövetséget illetõen ez nem feltétlenül mellékes részlet –, mivel Szerbiában az olajüzletben van érdekeltsége. A B92 információja szerint a szakvezetõként szigorúságáról, katonás fegyelmezettségérõl ismert Petrovics még ezen a héten aláírja a szerzõdést a magyar szövetséggel.
(NS)

Mint ismeretes, a belgrádi sajtóban a napokban felröppent a hír, miszerint a magyar szövetséggel tárgyal Vladimir Petrovic, a szerb edzõi gárda egyik legismertebb alakja Matthäus utódlását illetõen. Nos, tegnap honlapunknak az MLSZ egyik elnökségi tagja kategorikusan cáfolta az információt, de hasonló értelemben nyilatkozott Ganczer Gábor, a szövetség sajtófõnöke is.
Érdekes, hogy ennek ellenére Vladimir Petrovic a Hír TV-nek elmondta: valóban kapcsolatban áll a magyarokkal.
- Valóban folynak beszélgetések a magyarokkal - így Petrovic -, de még semmiben nem egyeztünk meg. Szívesen dolgoznék a válogatottal, ami óriási kihívás lenne számomra, hiszen a magyar csapat évek óta nem ért el komoly sikert. Egy dolog mindenesetre biztos: a szerzõdésem nem rajtam múlik, de még minden képlékeny.

már elnézést de beb*szna ha egy utolsó rác kutya lenne a magyar szövkap...<#falbav><#falbav>

B0B0
Kisteleki mennyen a picsába! Ahol csak megfordult ott rombolt!

Ramore
Gondoljunk csak bele egy kicsit, kiket is véd gyakorlatilag kisteleki! A múlt árnyait, a komcsi öregurakat! Idejött Matthaus és a csapata, elvitte elõlük a jó üzleteket, még a közönség is mellé állt, tehát mit is akar kisteleki? Változást, vagy azt, hogy a múlt bukott vezetõi, edzõi újra a régi helyükre kerüljenek?
McFrost
magyar foci egy korrupt okádék!
Lothar csinálhatott volna valamit, de nem hagyták...hányok mindenkitõl!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ramore
szerintem egy olyan edzõt keresnek az általad említett csapatok, aki már többet bizonyított, mint Matthaus ezidáig.

nem gondolod, hogy magyarországon szinte mindenki illegálisan teszi zsebre, amit tud, ez miért zavar éppen most, és éppen ebben az esetben? pl 3 éve nem zavart (Matthaus elött), vagy szerinted a magyar edzõkre, vezetõkre ez nem jellemzõ?
Nem a pénz nagyságával van a baj. Ha megérdemelné, akkor az se zavarna, ha 10szer ennyit kapna. De ne illegálisan tegye zsebre a nagy pénzt, ha már õ arról beszél hogy mennyire erkölcstelenek a magyar vezetõk...

Másik:
NSO:
jelenleg három Bundesliga-csapat is edzõ nélkül áll, de sem Kölnben, sem a Schalkénál, sem a Wolfsburgnál nem szerepel a lehetséges jelöltek között a 150-szeres német válogatott egykori labdarúgó.

"Vagy nem is gondolnak rám, vagy nem ismernek, mint edzõt" - vélekedett Matthäus mellõzáse okairól. "Mindig azt mondta, valamikor szívesen visszatérnék a Bundesligába" - tette azért hozzá.

Talán azért nem kell egy Bundesliga csapanak sem, mert nem tartják jó edzõnek?
Vagy inkább azért mert ott nem szeretik azokat akik lopnak?
Vagy csak annyi hogy ott nem alkalmaznak edzõi végzettség nélküli embert?

Ramore
én azt mondom, egy Matthaus, vagy egy hozzá hasonlóan nagy nevû edzõtõl semekkora pénzt nem szabad sajnálni, legfõképpen egy olyan országnak, vagy csapatnak, amelyik olyan szinten tart, ahol mieink.
Ezeket a kérdéseket más cégekkel, más szereplõkkel, hasonló összeggel a kistelekinek is fel lehet tenni.

Loptak,
Lopnak,
Lopni fognak

akárcsak bármelyik kormány, úgy mindig is az MLSZ-ben,

minden szentnek maga fele hajlik a keze, de én azt mondom inkább õk lopjanak mint a kisteleki és csûrhéje

Ramore
A jelek szerint kiváncsi ember vagy, az nem érdekel, hogy idestova 25 éve mennyi pénz tünt el a magyar labdarúgásból? Ezt pusztán azért kérdezem, mert szerintem a jelenlegi (nem bizonyított) hiányosságokat is az ugyanazoknál a személyeknél kellene keresni, hiszen a mai napig is õk irányítják a magyar labdarúgást.
Itt van néhány érdekes kérdés. Lehet hogy Matthaus és társai (pl Pellady) lopják a legtöbbet, az MLSZ segítségével... És közben álszentül prédikálnak.

Miért szerepelt Lothar Matthäus elõszerzõdésében havi 25 ezer eurós nettó jövedelem, a munkaszerzõdésben pedig már csak havi 8333 euró?

Miért nem tudta az MLSZ a Lothar Matthäusnak járó, bérjövedelemként meghatározott 200 ezer euró/év nettó bérösszeg számfejtését, kifizetését igazoló bizonylatokat a könyvvizsgáló rendelkezésére bocsátani?

Miért a Kentaro AG utalja Lothar Matthäus számlájára ezt az évi 200 ezer eurót?

Miért minõsítette az MLSZ a jogszabályokkal ellentétben nem munkaviszonyból származó jövedelemnek Lothar Matthäus jutalékát, ezáltal elmulasztva az adófizetést?

Miért utalt a szövetség a törökországi EG Sportconsulting számlájára, ha egyszer semmilyen szerzõdésben nem állt vele, és az EG semmiféle szolgáltatást nem nyújtott?

Miért nincs ott a beérkezett számlákon az utólagos ellenõrzésre való teljesítésigazolás?

Miért vásárolt az MLSZ a Derball Kft.-tõl 10 millió 400 ezer forint értékben háztartási gépeket, DVD-ket, bútorokat?

Ha ezeket a tárgyakat a szerzõdésben meghatározott természetbeni juttatásként kapta meg Lothar Matthäus, a szövetség miért nem fizetett utána adót?

Miért írt alá olyan szerzõdést az MLSZ a Kentaro AG-val, hogy a svájci cég a szövetség nevében bármilyen megállapodást köthet, és csak utólag kell tájékoztatást adnia?

Miért kapott mintegy 50 millió forintot az MLSZ a Kentaro AG-tól üzletviteli tanácsadás jogcímen, amikor a szövetség nem végzett a Kentaro számára üzletviteli tanácsadást?

Bár az MLSZ és a Derball Kft. szerzõdése 2005. december 31-én lejár, a Derball miért kap továbbra is részesedést a 2006-ban és 2007-ben esedékes reklámbevételekbõl? Miért köt az MLSZ a Derball-lal olyan megállapodást, amely a szövetségre nézve egyértelmûen hátrányos?

Miért nem tudták a könyvvizsgáló rendelkezésére bocsátani azt a szerzõdést, amelyben 15 millió forintot fizetett ki a Derballnak a szövetség honlapjának elkészítéséért?

Miért vállalta az MLSZ, hogy valós profiljától eltérõen reklámozási tevékenységet végez az Arcadom Rt. részére?

És a legfontosabb: ki tud elszámolni az 525 millió 643 ezer forinttal?

AnuluWork
Nem igazán követem már ezt a kupit, de akkor most, hogy a barom Kisteleki lemondott, elvileg köze sincs a ligához, mert nem választották meg, ugye? Vagy azzal, hogy lemondott, azzal csak úgy magyarosan mondott le, hogy rögtön vissza is térjen? 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ramore
és most már kutasi is!
B0B0
Mindenkit aki nem azt akarta amit õ. Fõleg Puhl és Bozóky

ma csalózott le valakit a kisteleki??

jah még az elején õ is a Kisteleki-Makray-Reszeli-Taroly-Szima-Szilágyi bandával volt...

de legalább kellemes meglepetés

Ramore
a meglepetés az kutasi személye, hiszen korábban nem ezen az oldalon állt.
hogy tiszta legyen a kép a Magyar Labdarúgó Liga küldöttjei közül

PUHL SÁNDOR és KUTASI RÓBERT (reac) akadályozták meg kisteleki mocskos puccsát.

Köszönet nekik!!!

Ramore
A becsületes képû, igen szerény edzõ, aki azon kevesek közé tartozik, akit a jelenlegi magyar "mesterek" közül "külföldre" szerzõdtettek, peresze nem a Bayer München, vagy a Real Madrid hívta, még csak nem is az Alaves, hanem a világhírû és világverõ Malajzia válogatottja. Nos ez az ártatlan bárány azt hitte, hogy Malajziában is ugyanúgy mennek a dolgok, mint itthon, nevezetesen a bundázás, amihez Bicska mester olyan jól értett (legalább is a bundázáshoz). Azt is elfelejtette, hogy egy-két tucat labdarúgót végleg eltiltottak a labdarúgástól, pontosan az ilyen ügyek miatt. Forró is lett a lába alatt a talaj, pedig nemrég még a bulvár sajtóban is lenyilatkozta, hogy milyen jól érzi magát kint.
gabber_saviola
😄DDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

B0B0
<#taps>

Ramore
Amikor egy magyar edzõ beteszi a lábát egy idegen országba, rögtön meg is kezdte a csapata felkészítését, magyarosan! Az eredmények persze nem jöttek, a mester félrebeszél, majd alig két év után elmenekül valamiért. 😊))

Bicskei mester és a bundázás Malajziában! MEGALOL!
Ramore
én azt kivánom Matthuasnak, hogy ha már sikeresen eltávolították, ez ugye csak idõ kérdése, akkor kerüljön egy igazán profi csapathoz és bizonyítsa be a világnak, amit mi már tudunk, nevezetesen azt, hogy jó kis edzõ.
Ramore
milyen ismerõs szituáció, honnan is? 😊
B0B0
Egyetértek!

AnuluWork
Annyi van csak, hogy akik eddig loptak, azoknak most nem jut, "más lop", és ez - természetesen - nem tetszik nekik.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

B0B0
Milyen világ ahol egy akármilyen szervezet (MLL) háborút indít a hivatalos magyar labdarúgó szövetség ellen????? Én ezt nem értem, de nem vagyok egyedül. Kurva érdekes, hogy senki sem érti miért kellett ezt az MLL-t létrehozni.

gabber_saviola
már csak arra leszek kiváncsi, hogy mi lesz Matthaus sorsza....mert Õ maradna

[Jakuza]
Ja.
Es milyen erdekes volt az egesz.
Rohely, volt az egesz ami tortent.
Utasitotta a MLL elnoksegi delegaltjait a Kisteleki, hogy ellehetlenitse az MLSZ-t.De meg igy sem sikerult az aljas kis terve.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gabber_saviola
elbukott a puccs

mikor dõl el matyi sorsa?

az nb1.hu ról leszedhetitek a videót ami asszem az M1-rõl van és Kismocsoki dumál Bozokyval.