MLSZ és MLL topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Méghogy nem tudok mit:
"Magyar szövetségi kapitányhoz még senki nem állt hozzá olyan pozitívan, mint Matthäushoz" Ezt senkinek sem adod be itt. Az elején is ugyanúgy támadták, hogy nem ismeri a játékosokat, hogy edzõként semmit sem tud, hogy miért kell külföldi.

Pont te tetted ezt meg, hogy nem tudtál mit válaszolni, de megint belebuktál szokásodhoz híven <#taps>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

szanics
Bírom a reakcióidat, mikor nem tudsz mit írni...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Ramore
ezzel teljen egyet értek, ez csak elírás lehet!
Láma!
tornyit nem tudom miért irtad ide, a leggerinctelenebb, dilettáns semmirekellõ focibol élõ parazita, akit valaha is láttam. és egyenesen fõbenjáró bûn, matthaussal, és novákkal egy zárojelbe tenni.

Ramore
Azért az elején sem állt mindenki Matthaus mellett, ne felejtsd el, hogyan is kezdõdött, a játékosok különféle problémáikra hivatkozva lemondták a válogatottságot. Szerinted ezt nem mészöly érte el valahogyan? Kinek a nyomására? Áhh, igen, megvan, kisteleki cimborája lehetett az.
McFrost
kabaré show az egész magyar foci, hányok tõle, ha valaki akar tenni valamit a többi kiutálja(Mattheus,Tornyi, Novák Dezsõ), ha valami jól megy kiárulja(Debrecen,Ftc), ki mennyit tud ellopni(Reszeli,Bognár)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Csak amennyire kell <#vigyor1><#eplus2>
B0B0
Hát igen. Ezt itt senki nem merte kimondani csak õ.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Kissé kemény vagy

B0B0
Látom megint tájékozódtál mielõtt belöktél valami infót :/

McFrost
te kocsog mateusz utálo fosparéj, mosmá örûhecc me elment😄DDDDDDDDDD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
A végén nem. De elbukott vb-selejtezõsorozat után sem neki, sem másnak nem kedveztek volna. Nem csak Magyarországon, sehol! Az elején viszont mindenki mellette állt!
Hozzáteszem, a magyar labdarúgók és edzõk baszottul el vannak kényeztetve. MErt ami itthon megy kritika címén, az lószar ahhoz képest, ami bárhol Európában. Ld. Sven-Göran Eriksson és a The Sun, hogy csak a legfrissebbet mondjam...

Láma!
érdekes, napi szinten olvastam az nst, nem online, hanem kézben, érdekes voltak a jegyzetek, egy dicsérö szó se esett matyiról, csak amikor már elment, elég érdekes volt. mindig csak a statisztikákkal jöttek, meg ijenek, egyáltalán nem voltak mellette

JackDaniels
A sportújságírók pozitívan álltak Matthaus-hoz? Na ne viccelj! Akik a legjobban basztatták állítóllag a magyar sportújságírás elitjéhez tartoznak(Hegyi Iván félék) Bármelyik cikkükbe mindig csak a basztatás ment. Csak arra lennék kíváncsi, ha valamelyik nagyonokos újságíróbuzit a válogatott élére ültetnénk, akkor milyen erdeményt tudna elérni???!!! Ugyan is ugatni könnyû!! Ha meg szerinted Matthaus-hoz pozitívan álltak az újságírók, akkor gartulálok! Az összes újságíró olyan mint egy rakás xar. Legalább értenének ahhoz amit csinálnak, akkor talán el is fogadnám a kritikájukat, de aki életében csak keresztül esett a labdán, meg testnevelésbõl is fel volt mentve az ne ugasson!!

\"Never say never!\" W Churchill

szanics
ott például egy SG monogramra hallgató személy Matyi bértollnoka volt...

Láma!
nem is rá gondolt, hanem pl a nemzetisportra....

szanics
Jajajajaj, azért ezt nem kellene.
Magyar szövetségi kapitányhoz még senki nem állt hozzá olyan pozitívan, mint Matthäushoz.
És ami még fontosabb, mert a legtöbb embert a tv-n és a válogatott meccsek közvetítései alatt lehet leghatékonyabban elérni: Fülöp Laci közvetítései a létezõ legpozitívabbak voltak!

[Jakuza]
"Matthäus bírálta a magyar sportújságírókat is. Szerinte Magyarországon nem lehet megfelelni az elvárásoknak. "Akik statisztikákkal akarják bizonyítani, hogy velem nem lépett semmit sem elõre a magyar futball, azoknak ajánlom, nézzék meg, kikkel játszott az elmúlt húsz évben a válogatott és kikkel az utóbbi két évben. Ha kikaptunk a világbajnok Brazíliától, az volt a baj, ha megvertük Antigua és Barbudát, akkor az nem tetszett, hogy túl gyenge ellenféllel találkoztunk. Tudomásul kell venni a realitásokat: Brazíliától a legtöbb válogatott tíz meccsbõl nyolc-kilencet elveszít, míg mondjuk Azerbajdzsán ellen ez az arány fordított lesz. Az a kérdés, hogy melyik mérkõzésbõl lehet többet tanulni. Arra kérném a média munkatársait, hogy az utódomnak ne vigyenek be annyi övön aluli ütést, mint nekem! Nem biztos, hogy az utánam következõ kapitány is olyan jól viseli a bírálatokat, mint én."

Minden igaz a magyar allapotokrol, mint amit a Kistelekirol is nyilatkozott.

"Kisteleki István annyit árt a magyar futballnak, mint az 1954-es világbajnoki döntõ elvesztése. Legyenek óvatosak vele, mert saját céljaira használja ki az újságírókat is!"

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

REAL MADRID

Ramore
Hidd el, minden józan gondolkozású ember tisztában van ezekkel. Az országunkban uralkodó helyzettel meg azok vannak tisztában, szerencsére, akik eldöntik, hol legyen majd az Eb, így tehát nem kell tartanunk attól, hogy még csak véletlenül is, de megnyerjük a pályázatot. Én személy szerint sajnálom a horvátokat, nagyon rosszul tették, hogy a magyarokkal közösen adták be a pályázatot, megítélésem szerint egyedül még akár meg is kaphatták volna.
B0B0
Az #1560 ugyanúgy igaz mint az #1561! Nem érdemes gondolkodni ezen. Kisgenyai személye garanciát jelent arra, hogy nem mi nyerjük meg

DJ Bee18
Tudom, hogy profitlhatunk, de ami ittmegy nálunk a politikában és a fociban, MLSZ-MLL között, meg szokásosan az EB rendezésbõl is csak néhányan a zsebüket szeretnék tömni, addig az ország, azaz mi nem fogunk profitálni...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Ramore
Nézd, egy jól megszervezett Eb-n az ország elvileg csak nyerhet, azaz profitálhat. Az indokokat amiket felsoroltál, azok vitathatatlanok, nem kérdés, hogy nem mi fogjuk megnyerni a pályázatot.
DJ Bee18
Isten õrizz, hogy itt EB-legyen, már elnézést. Még a fõvárosunk körül sincs normális elkerülõút, nem méghogy a vidéki városok körül. Olyan káosz lenne a közlekedésben, és a felépült stadionokkal mi lenne??? Használná 1-2 ezer ember a több tizezres stadionokat? A pénzhiányról, meg a gyökér focinkról még nem is beszéltem. Vagy szerintetek normális dolog az, hogy milliárdokat költünk azért, hogy a csapat kvalifikáció nélkül kijusson az EB-re (mert amúgy soha az életben nem sikerülne), aztán rúgott gól nélkül lealázzanak a csoportban??? Gratulálok.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

B0B0
Hát igen. Ez az a pici lényeg amit néhányan nem vesznek észre

Ramore
Matthaus nélkül nem az élet áll meg, hanem a fejlõdés reménye, és bizony ebben benne van az Eb rendezés, a satnya játékosaink külföldre szerzõdésének lehetõsége, mégtöbb nyugati edzõ Magyarországra csábítása, mégtöbb komoly szponzor megszerzése stb..... Kezded kapisgálni már?
<#eplus2>

REAL MADRID

B0B0
Hát ez az! Neked mindegy! Ezzem mindent elmondtál magadról

Én csak azt állitottam hogy örûlnék egy magyar EB-nek. Egyébként nem hiszem h matthaus nélkul megáll az élet. Mindegy nekem hogy hogy hivjak a aszöv.kapitányt a lényeg h jo legyen a a csapat!

Ramore
Ébredj fel, ha nincs Matthaus, nincsen Eb, sõt, még lehet, hogy Matthaus is kevés lett volna ahhoz, hogy megszerezhettük volna a rendezés jogát, olyan vacak a magyar foci, és a stadionok állapota hûen tükrözi a labdarúgásunk színvonalát. Szerintem Te valamilyen szinten szimpatizálsz a mészöly-kisteleki baráti körrel, ugyanis aki a változást kívánta a magyar labdarúgásnak, az igen is a Matthaus szellemiséggel értett egyet.
nah ahhoz képest hgy be akartad záratni a topikot.....

és attól még Lothar Matthäus nem magyar szövetségi kapitány nem lehet topikja???

pl. a Bolgároknak, románoknak annyi, de annyi zséjük van....

Sõt a Ghánai Labdarúgó Szövetségnek is.....

B0B0
"MTK, Fradi, Ujpest, Vasas" Egyik sem kap új stadion, Pesten csak a Népstadiont újítják fel, de azt az EB-tõl függetlenül....

B0B0
A agyad csak magyarország határán belül lát valamit? Szerintem Matthaus jelen van továbbra is, nem halt meg. A topic marad, és lehet, hogy nem a kapitányság lesz a téma, hanem a régi sikerei. Neked meg nem kötelezõ benézni ide

PFFFFF!!!!!! lökést a süllyesztõbe!!

na haggyuk sztem !!
jó ccakát

REAL MADRID

Pénz nélkül nincs foci...egyébként egy sikeres eb rendezés óriási lökést adhatna a magyar focinak! klubszinten is!

"Minek épitenénk elobb" Azért hogy ezzel is bizonyítsuk hogy fejlõdõ ország vagyunk akik képesek rendezni egy EB-t!!!
ÉS bizonyítsunk az UEFA nak!!!

Ha csak azért építünk hogy EB t rendezzünk akkor megint azt lehet hinni hogy a pénz motivál és nem a FOCI!!

REAL MADRID

"Stadionokat meg csak akkor építenénk ha lenne eb??" --- Minek épitenénk elobb, azért hogy az MTK, Fradi, Ujpest, Vasas, stb. meccsein még kényelmesebben elférjen az az 500 nézõ aki kilátogat.
Egyébként meg ki a f.sz törõdik a horvátok hirnevével!?

DE majd barátom megkérdezlek téged 2012-ben, hogy égés-e az a számodra, hogy egy francia-angol meccset nézhatsz pl. a sóstói stadionban? Szar lenne ugye?

"2012-ben nálunk lenne az EB!" hidd el az akkora égés lenne mint Kisteleki pofája!!!!

Szégyenbe hoznánk a horvátokat is!!!
Itt max egy Alföld Cup ot lehetne rendezni!!!

Hisz még Eb pályázatunk sincs kész!!!
Stadionokat meg csak akkor építenénk ha lenne eb??

REAL MADRID

Nem azért, de nincs értelme olyan dolgokról(emberekrõl) bexelgetni, akik már semmilyen szinten sincsenek jelen. Egyebkent Kistelekit és a bandáját én se szeretem csak nem utálom alapbol mint itt némelyek akik nagy bölcsen azt gondolják, hogy õk ismerik a magyarfoci összes árnyoldalát. Én nem támogatom egyik oldalt sem, csak azt szeretném ha minnél jobb csapatunk lenne meg, ha 2012-ben nálunk lenne az EB! És higyétek el nem azon mulik, hogy megkapjuk-e a rendezési jogot, hogy Matthaus a kapitány vagy sem! az uefa nem ezt nézi<#ejnye1>

nemá mer behal az SG szerver<#eplus2>

REAL MADRID

Ramore
ha már unod ezt a topikot, akkor talán nyisd meg a kisteleki fan topikot, vagy a mészöly rules topikot és menj át oda.
10 a legjobb
1 a legszarabb

mé?

Azt hiszem be lehetne zárni ezt a topicot!

Danke Her Matthaus!

ja ezt én is néztem de itt hogy van a szavazás?

minél nagyobb pontot adsz ? annál rosszabra értékeled v fordítva?

REAL MADRID

Ramore
jöhetne a jóisten is szk-nak hozzánk, akkor sem lesz semmiféle változás, viszont reélhetõleg Matthaus az országunk rossz hírét szét fogja kürtölni az egész világban, bár kétlem, hogy ez bárkit is meglepne még.
Ramore
ezt tõlem kérded? én is ezt írtam....
Eb????????

hmmm...
Valahol olvastam hogy nem bírjuk értékelni a saját pályázatunkat mivel még nincs kész! 😄DDdd

REAL MADRID