MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Magyar szövetségi kapitányhoz még senki nem állt hozzá olyan pozitívan, mint Matthäushoz" Ezt senkinek sem adod be itt. Az elején is ugyanúgy támadták, hogy nem ismeri a játékosokat, hogy edzõként semmit sem tud, hogy miért kell külföldi.
Pont te tetted ezt meg, hogy nem tudtál mit válaszolni, de megint belebuktál szokásodhoz híven <#taps>#taps>
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hozzáteszem, a magyar labdarúgók és edzõk baszottul el vannak kényeztetve. MErt ami itthon megy kritika címén, az lószar ahhoz képest, ami bárhol Európában. Ld. Sven-Göran Eriksson és a The Sun, hogy csak a legfrissebbet mondjam...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
\"Never say never!\" W Churchill
Magyar szövetségi kapitányhoz még senki nem állt hozzá olyan pozitívan, mint Matthäushoz.
És ami még fontosabb, mert a legtöbb embert a tv-n és a válogatott meccsek közvetítései alatt lehet leghatékonyabban elérni: Fülöp Laci közvetítései a létezõ legpozitívabbak voltak!
Minden igaz a magyar allapotokrol, mint amit a Kistelekirol is nyilatkozott.
"Kisteleki István annyit árt a magyar futballnak, mint az 1954-es világbajnoki döntõ elvesztése. Legyenek óvatosak vele, mert saját céljaira használja ki az újságírókat is!"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
REAL MADRID
és attól még Lothar Matthäus nem magyar szövetségi kapitány nem lehet topikja???
Sõt a Ghánai Labdarúgó Szövetségnek is.....
na haggyuk sztem !!
jó ccakát
REAL MADRID
ÉS bizonyítsunk az UEFA nak!!!
Ha csak azért építünk hogy EB t rendezzünk akkor megint azt lehet hinni hogy a pénz motivál és nem a FOCI!!
REAL MADRID
Egyébként meg ki a f.sz törõdik a horvátok hirnevével!?
DE majd barátom megkérdezlek téged 2012-ben, hogy égés-e az a számodra, hogy egy francia-angol meccset nézhatsz pl. a sóstói stadionban? Szar lenne ugye?
Szégyenbe hoznánk a horvátokat is!!!
Itt max egy Alföld Cup ot lehetne rendezni!!!
Hisz még Eb pályázatunk sincs kész!!!
Stadionokat meg csak akkor építenénk ha lenne eb??
REAL MADRID
REAL MADRID
1 a legszarabb
Danke Her Matthaus!
minél nagyobb pontot adsz ? annál rosszabra értékeled v fordítva?
REAL MADRID
hmmm...
Valahol olvastam hogy nem bírjuk értékelni a saját pályázatunkat mivel még nincs kész! 😄DDdd
REAL MADRID