MLSZ és MLL topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
szereted a focit. ok. De aztt te is tudod, hogy nálunk olyan, hogy foci nincs, és ehhez képest aránytalanul sok pénz megy el erre a szarra, és túl sokan, túl jól élnek belõle....

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

[Jakuza]
Mar kiderult.
Ha jol emlekszem BL-be juttatott egy Jugoszlav csapatot, ami mostanaban nem igazan sikerult masnak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

B0B0
Hát igen. Le kell nyelni a békát, hogy a foci messzemenõleg a legnépszerûbb sportág a világon! És mit közvetítenek? A legnépszerûbb sportágakat

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

szanics
Breki, ebben a helyzetben nincs igazad.
Ramore arra próbált rávilágítani, hogy a vízilabda és a kajak-kenu PIACKÉPTELEN, és ez így is van, mert médiaszempontból mindkettõ teljességgel érdektelen.

1. Eurosport-közvetítések: az Eurosport ugye azokat az eseményeket tudja élõben közvetíteni, aminek közvetítési jogát egész Európára - lehetõleg minél olcsóbban - meg tudja vásárolni. A kajak-kenu ilyen, ezért láthattál élõ közvetítést Zágrábból, és láthatsz idén Budapestrõl.

2. Vízilabda: ezt is láthattad a tv-ben, mégpedig azért, mert ez együtt volt az úszó vb-vel, amit közvetített az EuroSport. Az úszó vb a csatorna által kiemeltként kezelt események egyike (legfõbb ugye a Tour de France).
Ez azonban nem változtat azon, hogy a vízilabda közvetíthetetlen, nincs benne pénz, mert az események 80%-a víz alatt zajlik, és ezért a játékvezetõk által igencsak befolyásolható.
Kik veszik komolyan a vízilabdát? A szerbeken és rajtunk kívül még kb. 3 olasz tartományban és Spanyolország egyes vidékein, nem sokan.
EZ NEM AZT JELENTI, HOGY NEM CSODÁS AZ, AMIT A MAGYAROK ELÉRNEK, AZT VISZONT IGEN, HOGY EGYIK SPORTÁG SEM JÓL SZPONZORÁLHATÓ, MERT A TÉVÉS MEGJELENÉSE EGYÁLTALÁN NEM IZGALMAS.

Hogy on is legyek, a labdarúgásba nem véletlenül ölnek mindenhol óriási pénzt. Azért teszik, mert megéri.

Ezért nem Benedek Tibor, hanem Ronaldinho keres heti 100.000 fontot.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Breki33
Hát ezek elég nagy hülyeségek.

1. Eurosport, a Zágrábi Világbajnokságot emelt óraszámban közvetítette, és ez Szegeden is így lesz. Konkrétan az Eurosport hivatalos honlapon külön cikben foglalkoznak ezzel, hogy miért vagyunk ennyire jók kajak kenuban.

2. Hogy vizilabdát nem közvetít? Ezseigaz
Én nyáron Szófiában az Eurosporton néztem pl a Jugo-k elleni döntõt.
Ugye nyáron nem volt olimpia.

3. Az Eurosport közvetít többek között Snookert, Skeletont, Biatlont.
Sztem sokan nemis tudják pontosan mind a hármat, hogy mi.
Nem ez az értékmérõje a sportágaknak.

4. Mind a Vizilabda és a Kajak-Kenu egyike a legtradicionálisabb sportágaknak.
Érdemes megnézni az elsõ versenyek évszámait.....Olimpiák állandó sportágai nagy hagyományokkal.
Nem kötelezõ szeretni ezeket a sportágakat, de meg kéne becsülni a bennük eredményeket elérõket. Pont azokat kéne támogatni akik eredményeket képesek elérni és ezért dolgoznak is elég keményen.

És itt beszélhetnénk úszókról, kézilabdásokról is akik szintén nem kapják meg azt a támogatást amit megérdemelnének.

DE mivel nem ez a fórum témája itt le is zárnám
szanics
Lehet, csak nem sokáig...
Amúgy az Isten mentsen meg attól, hogy kiderüljön: Matthäus jó edzõ, mert ebben az esetben a magyar foci tényleg becsukhatja a boltot, ha murinnyó jön is ide...

Ramore
szerintem is, csak idõ kérdése
Láma!
pl pheelnek meg törlési joga nincs.
de attól még mod. szal ha szol, akkor minden kérdés nélkül, átrakják.

[Jakuza]
Off
Hat nem egeszen moderator.
Bunti joga pl nincsen. 😛

ON.

Majd az ido eldonti, hogy Lothar milyen edzo, szvsz latni fogjuk meg a Bayern kispadjan is talan.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

B0B0
Nem értem miért baj, ha vitázunk?????

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

most meg met?
Láma!
moderátor, szal igen😊

Ramore
majd pont õ fogja eldönteni, hol a helye ennek a topiknak, nem?
Láma!
most miért?
a válogatottról van szo. a magyar foci topik ugyis halott, hadd beszéljünk már itt rola.

a.carkey
😊

"Kisteleki István esetében rövid gondolkodás után azt mondta Matthäus: 'Legalább annyit árt a magyar labdarúgásnak, mint az elveszített 1954-es világbajnoki döntõ.'"

A medve nem játék.

gabber_saviola
elég sok az off mostanában,ha ez fog tovább itt menni akkor lehet hogy a gumiba kéne menni a topiknak....

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

B0B0
Van benne valami 😊

Ramore
Az egyáltalán nem biztos, hogy Matthäus valóban nem a labdarúgás-tudomány nagydoktora, ezt a magyar válogatottal elért eredményei alapján Te ki mered jelenteni? Bátor gondolat, szerintem ilyen hátbatámadások mellett, ilyen kutyaütõ játékosokkal ez a maximum, amit ki lehet hozni ebbõl a trutymóból.
lehet hogy külföldire kéne bízni még az MLSz elnöki pozicíót is

Ramore
én a véleményed végével nem értek egyet, támogassa a vizilabdát és a kajak-kenusokat az, akinek nincsen jobb szórakozása! én a focit szeretem, ahogyan a nagyvilágban velem együtt elég sokat, a vizilabda és a kajak-kenu az egy citrom pótló pirula a magyaroknak, ugyanis ott legalább vannak sikereink, amúgy piacképtelen sportágak, és a világ nem igazán foglalkozik velük, a CNN, vagy a Eurosport még nem is közvetített soha, talán az olimpián.
[Jakuza]
Meg valamit hozzatennek.
Mint kedves Szanics es Meszoly "ur" kifogasnak vetette fel, hogy tul sok jatekost probalt ki, amikor 70nel jart ket ev alatt.
Nos Meszoly "ur" alias Csotany Muki arra mar nem emlekszik, hogy amikor o volt a kapitany hazai edzokent, nem egeszen ket ev alatt 1990-91 kozott, 58 jatekos szerepelt nala, ugy hogy o ismerte is a jatekosokat.
Az akkor nem volt kifogasolhato ?
Biralta allitolagos penzfelvetelei miatt, o aki a totobotranyban szerepelt es elmeletileg 10 eves eltiltast kapott.
A szereto fogadtatasrol meg annyit, hogy az ujsagirok annyira a keblukre emeltek, hogy meg megsem jott de mar elkezdtek szapulni, hogy alairt suttyomban mas csapatokhoz, es hogy nincs edzoi licence.
Nos en emlekszem akkor meg ez nem volt olyan nagy baj, amikor 18 NB1-es edzo kozul 2nek volt mindossze meg.
Sot mai napig vannak olyan parthu katonak, akik nem rendelkeznek vele.

McFrost
ez így van!!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

JackDaniels
<#eljen><#taps><#eljen><#worship><#eljen><#taps><#eljen>

\"Never say never!\" W Churchill

Adva van a magyar foci, ami egy rakás szar. Ezt lehet szerintem szépíteni, de az, és még a közeli jövõben az is marad, mert semmilyen javulásnak nem láthatóak már a jelei. Matthäus valóban nem a labdarúgás-tudomány nagydoktora, de PR szempontokból kitûnõ. Blazevic, Milutinovic nem lett volna ekkora fogás. (a DSF élõben közvetítte az egyik magyar meccset több milliós némeotszági nézettséggel, ilyen azelõtt sem volt, és nem is lesz soha, max ha VB-n vagyunk)
Eredményei ? Cirka annyi mint a Csanknak, Gelleinek, mert több pontot nem szereztünk, de legalább segített eladni a magyar focit. X milliót lopott õ, vagy Pellady, vagy a der Ball Kft??? 3X-et tettek be a kasszába. Az majd lehet hogy jön aki semmit sem lop, de majd X-nek a huzsadát tudja majd beletenni.

Az pedig, hogy ilyenek a játékosain???
Ez mind a Mészöly-Reszeli-Tornyi-Mezey-Kisteleki banda nevelte fel!! Nics egy sztár játékosunk.... Gera?? õ azért messze van a sztár jelzõtõl... ott birmingham hamradik számú csapatában, annál az elõvárosinál sztár, de nem lesz õ sem a Tottenham sem az Aston Villa játékosa.

A magyar edzõk pedig mind, mind bizonyítottak, hogy mit tudnak. Tornyitól egészen Supkáig. Mert legalább ha olyanok fikázták volna Matthäust akik láátak valaha címeres mezt (nem is 150-szer!!!), akik játszottak volna VB-n (Lothar például 5 VB-n szerepelt) és nem csak bebaszva a kocsmában nézték a meccset a többi alkoholista ifi edzõvel a klubból....

A következõ szövetségi kapitány kijutatt minket a 2008-as EB-ére????

sajnos nem fog

SZÓVAL, MOST ÍGY MÉG NEM ISMERVÉN KILÉTÉT, DE AZONNAL MONDJON LE !!!!!!

Inkább azt mondom, puha voltál! 😊 (Hmmm, vajon erre miért nem válaszolt a barátunk? <#vigyor1> )
Hagyd már. Nincs elég agykapacítása, hogy belássa, nincs igaza. A saját kis világában él, ahol minden úgy van, ahogy azt õ gondolja
DJ Bee18
"Magyar szövetségi kapitányhoz még senki nem állt hozzá olyan pozitívan, mint Matthäushoz"

Normális vagy??? Most mit kell ilyeneket mondani?? Hát még én is, és mindenki csak mondogotta, minek ide külföldi, ezekkel a szerencsétlen magyarokkal nem lehet mit kedeni. Meg rengeteg vicc is született, hogy a megváltó Lothar, stb. Aztán elkezdtek a meccsek érekesek lenni, akkor állt mellé sok ember. Vagy szerinted mindenki naiv, meg nem ért semmit a focihoz, és te meg a társaid, akik fúrták Matthaust, õk a helikopterek? 😄DDDD Egyébként meg sztem törõdjünk bele, a magyar fociból amig élünk nem esz semmi. De nem értem mit stresszelik ezzel a népet, sielést, meg a baseballt sem erõlteti senki 😄D, és tökéletesen elvagyunk törõdnének inkább a vizilabdásokkal, vagy a kajak-kenusokat

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Láma!
dehogy bûn,leygél csak dvtk drukker, és fradista létemre is jobban szeretem öket mint pl a debrecent, de a tornyit nem😛

JackDaniels
Mondom, tedógod.😊 Neked kókler. Én a magyar viszonyokban említettem, az tuti, hogy nemzetközileg itt minden magyar edzõ a senkitõl is lejjebb van. Nekem Tornyi picit közelebb áll a "szívemhez" mer hülye DVTK drukker vagyok miskolci létemre.😊 Szorri ha ez bûn, majd leülöm.😊))

B0B0
A Csank-féle csapatról ódákat zengtek a Jugók meccsek elõtt, hogy pótselejtezõsek....

B0B0
Anno a Mészöly úgy összeveszett a Knézyvel, hogy évekig nem is beszéltek és köpködték egymást....

B0B0
"A barátságos meccsek gyõzelmei után..."<-- ez nem akkor volt amikor idejött, hanem akkor amikor már néhány meccsen túl volt a csapat. Basszál már le valakit azért, mert gyõz a csapata!

B0B0
Bicskei minden csütörtökön egyoldalas interjút adott a Nemzeti Sportnak.....

Ramore
a felsorolásoddal egyet értek, szerintem ez ki is jár a mindenkori szövetségi kapitánynak, legyen az akárki.
szanics
Majdnem így volt.
Hát lássuk csak...
1. A barátságos meccsek gyõzelmei után mindenki oda volt - teljes joggal a válogatottól (skót 3-0, német 2-0), agyba-fõbe dicsérték a kapitányt is.
2. NEM emlékszem olyan kapitányra, akinek kedvéért lecserélte a szakkommentátort a találkozókat közvetítõ televíziós csatorna, most a horvát meccs után ez történt.
3. NEM emlékszem olyan kapitányra, akinek csapatához annyira pozitívan állt volna hozzá a kommentátor, mint a Matthäus-csapathoz Fülöp.
4. NEM emlékszem olyan kapitányra, aki keddenként a sportnapilap hasábjain arról írhatott fél oldalon, amirõl csak akart.

Láma!
ok, szerintem kókler. kicsit sem konyit a labdarugáshoz. egyetlen eredménye sincs. minden magyar edzönek ez a baja, eredményként kezelik, hogy volt egy vagy 2 jo évük. ki nem szarja le?
egy edzõt az eredmények minösitenek, a magyarokat az eredménytelenségeik.
egervári is mijen jo edzö, mert bajnok lett a dunaferrel, meg az mtkval. a vasanál meg megbukott nem is gyengén. mijen jo edzö bicskei, elzavarták malajziábol, ha jo edzök lennének, el sem vállalnának olyan szerepkört, amiben tuti a bukás. de ök ezt nem látják, mert kóklerek

JackDaniels
Amikor a DVTK-t felvitte az NBII-ból az NBI-be, majd pedig õszi harmadik volt velük, aztán pedig tavaszra a Fasszopó Kövy az akkori klubelnök szétzavarta alóla a csapatot. Ha szted kókler, akkor emlegesd. Tedógod.

Láma!
nem kéne tolvajként emlegetni?
rendben, de kóklerként emlegethetjük nem?

B0B0
Eddig csak hárman cáfoltak meg téged. Mondom én. Hozod a formád! <#hehe>

JackDaniels
Azt nem teljesen vágom, hogy Tornyiról miért mondjátok hogy lopott, amikor is Õ csak aláírt egy olyan szerzõdést, amiben xmilliót ígértek neki. NEM Õ KÉRTE hanem ígérték neki a nagyeszû klub vezetõk(DVTK, Kispest) Õ csak elfogadta és amikor a klubok nem fizettek, kvázi egyoldalúan szerzõdést szegtek, akkor õ ment a pénzéért, teljesen jogosan, a bíróságra. Ha egy ilyen szerzõdést elétek tennének, közületek is bárki aláírná!! Tornyi nyugodtan jöhet Miskolcra a haja szála sem fog meggörbülni, sõt itt kedvelik, nem úgy mint a fasszopó Reszelit aki valóban lenyúlt innen 40millát. Sztem Tornyit nem kellene tolvajként emlegetni!

JackDaniels
Pedig így vót, emlékezz csak!

Láma!
na igy mindjárt jobb😛

ööö, sztem de... az elején baszogatta már minden fasz.
szanics
😄DDDDDDD

szanics
Na ez marhára nem igaz.

McFrost
kabaré show az egész magyar foci, hányok tõle, ha valaki akar tenni valamit a többi kiutálja(Mattheus,Csank, Novák Dezsõ), ha valami jól megy kiárulja(Debrecen,Ftc), ki mennyit tud ellopni(Reszeli,Bognár,Tornyi)

McFrost
mindegy a lényeget érted

Láma!
szerintem egyik csapatot sem ö emelte ki, illetve ha ki is emelte, akkor utána vissza is taszitotta, mert ugye a perek...
egyébként az egyik leg-hozzánemértöbb magát edzönek nevezõ ember(?).

McFrost
elnézést , arra gondoltam hogy a szarból kiemelte a Honvédot és a DVTK-t aztán kibaxták, nem emberi mivoltála céloztam!