MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Ha jol emlekszem BL-be juttatott egy Jugoszlav csapatot, ami mostanaban nem igazan sikerult masnak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Ramore arra próbált rávilágítani, hogy a vízilabda és a kajak-kenu PIACKÉPTELEN, és ez így is van, mert médiaszempontból mindkettõ teljességgel érdektelen.
1. Eurosport-közvetítések: az Eurosport ugye azokat az eseményeket tudja élõben közvetíteni, aminek közvetítési jogát egész Európára - lehetõleg minél olcsóbban - meg tudja vásárolni. A kajak-kenu ilyen, ezért láthattál élõ közvetítést Zágrábból, és láthatsz idén Budapestrõl.
2. Vízilabda: ezt is láthattad a tv-ben, mégpedig azért, mert ez együtt volt az úszó vb-vel, amit közvetített az EuroSport. Az úszó vb a csatorna által kiemeltként kezelt események egyike (legfõbb ugye a Tour de France).
Ez azonban nem változtat azon, hogy a vízilabda közvetíthetetlen, nincs benne pénz, mert az események 80%-a víz alatt zajlik, és ezért a játékvezetõk által igencsak befolyásolható.
Kik veszik komolyan a vízilabdát? A szerbeken és rajtunk kívül még kb. 3 olasz tartományban és Spanyolország egyes vidékein, nem sokan.
EZ NEM AZT JELENTI, HOGY NEM CSODÁS AZ, AMIT A MAGYAROK ELÉRNEK, AZT VISZONT IGEN, HOGY EGYIK SPORTÁG SEM JÓL SZPONZORÁLHATÓ, MERT A TÉVÉS MEGJELENÉSE EGYÁLTALÁN NEM IZGALMAS.
Hogy on is legyek, a labdarúgásba nem véletlenül ölnek mindenhol óriási pénzt. Azért teszik, mert megéri.
Ezért nem Benedek Tibor, hanem Ronaldinho keres heti 100.000 fontot.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
1. Eurosport, a Zágrábi Világbajnokságot emelt óraszámban közvetítette, és ez Szegeden is így lesz. Konkrétan az Eurosport hivatalos honlapon külön cikben foglalkoznak ezzel, hogy miért vagyunk ennyire jók kajak kenuban.
2. Hogy vizilabdát nem közvetít? Ezseigaz
Én nyáron Szófiában az Eurosporton néztem pl a Jugo-k elleni döntõt.
Ugye nyáron nem volt olimpia.
3. Az Eurosport közvetít többek között Snookert, Skeletont, Biatlont.
Sztem sokan nemis tudják pontosan mind a hármat, hogy mi.
Nem ez az értékmérõje a sportágaknak.
4. Mind a Vizilabda és a Kajak-Kenu egyike a legtradicionálisabb sportágaknak.
Érdemes megnézni az elsõ versenyek évszámait.....Olimpiák állandó sportágai nagy hagyományokkal.
Nem kötelezõ szeretni ezeket a sportágakat, de meg kéne becsülni a bennük eredményeket elérõket. Pont azokat kéne támogatni akik eredményeket képesek elérni és ezért dolgoznak is elég keményen.
És itt beszélhetnénk úszókról, kézilabdásokról is akik szintén nem kapják meg azt a támogatást amit megérdemelnének.
DE mivel nem ez a fórum témája itt le is zárnám
Amúgy az Isten mentsen meg attól, hogy kiderüljön: Matthäus jó edzõ, mert ebben az esetben a magyar foci tényleg becsukhatja a boltot, ha murinnyó jön is ide...
de attól még mod. szal ha szol, akkor minden kérdés nélkül, átrakják.
Hat nem egeszen moderator.
Bunti joga pl nincsen. 😛
ON.
Majd az ido eldonti, hogy Lothar milyen edzo, szvsz latni fogjuk meg a Bayern kispadjan is talan.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
a válogatottról van szo. a magyar foci topik ugyis halott, hadd beszéljünk már itt rola.
"Kisteleki István esetében rövid gondolkodás után azt mondta Matthäus: 'Legalább annyit árt a magyar labdarúgásnak, mint az elveszített 1954-es világbajnoki döntõ.'"
A medve nem játék.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mint kedves Szanics es Meszoly "ur" kifogasnak vetette fel, hogy tul sok jatekost probalt ki, amikor 70nel jart ket ev alatt.
Nos Meszoly "ur" alias Csotany Muki arra mar nem emlekszik, hogy amikor o volt a kapitany hazai edzokent, nem egeszen ket ev alatt 1990-91 kozott, 58 jatekos szerepelt nala, ugy hogy o ismerte is a jatekosokat.
Az akkor nem volt kifogasolhato ?
Biralta allitolagos penzfelvetelei miatt, o aki a totobotranyban szerepelt es elmeletileg 10 eves eltiltast kapott.
A szereto fogadtatasrol meg annyit, hogy az ujsagirok annyira a keblukre emeltek, hogy meg megsem jott de mar elkezdtek szapulni, hogy alairt suttyomban mas csapatokhoz, es hogy nincs edzoi licence.
Nos en emlekszem akkor meg ez nem volt olyan nagy baj, amikor 18 NB1-es edzo kozul 2nek volt mindossze meg.
Sot mai napig vannak olyan parthu katonak, akik nem rendelkeznek vele.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"Never say never!\" W Churchill
Eredményei ? Cirka annyi mint a Csanknak, Gelleinek, mert több pontot nem szereztünk, de legalább segített eladni a magyar focit. X milliót lopott õ, vagy Pellady, vagy a der Ball Kft??? 3X-et tettek be a kasszába. Az majd lehet hogy jön aki semmit sem lop, de majd X-nek a huzsadát tudja majd beletenni.
Az pedig, hogy ilyenek a játékosain???
Ez mind a Mészöly-Reszeli-Tornyi-Mezey-Kisteleki banda nevelte fel!! Nics egy sztár játékosunk.... Gera?? õ azért messze van a sztár jelzõtõl... ott birmingham hamradik számú csapatában, annál az elõvárosinál sztár, de nem lesz õ sem a Tottenham sem az Aston Villa játékosa.
A magyar edzõk pedig mind, mind bizonyítottak, hogy mit tudnak. Tornyitól egészen Supkáig. Mert legalább ha olyanok fikázták volna Matthäust akik láátak valaha címeres mezt (nem is 150-szer!!!), akik játszottak volna VB-n (Lothar például 5 VB-n szerepelt) és nem csak bebaszva a kocsmában nézték a meccset a többi alkoholista ifi edzõvel a klubból....
A következõ szövetségi kapitány kijutatt minket a 2008-as EB-ére????
sajnos nem fog
SZÓVAL, MOST ÍGY MÉG NEM ISMERVÉN KILÉTÉT, DE AZONNAL MONDJON LE !!!!!!
Normális vagy??? Most mit kell ilyeneket mondani?? Hát még én is, és mindenki csak mondogotta, minek ide külföldi, ezekkel a szerencsétlen magyarokkal nem lehet mit kedeni. Meg rengeteg vicc is született, hogy a megváltó Lothar, stb. Aztán elkezdtek a meccsek érekesek lenni, akkor állt mellé sok ember. Vagy szerinted mindenki naiv, meg nem ért semmit a focihoz, és te meg a társaid, akik fúrták Matthaust, õk a helikopterek? 😄DDDD Egyébként meg sztem törõdjünk bele, a magyar fociból amig élünk nem esz semmi. De nem értem mit stresszelik ezzel a népet, sielést, meg a baseballt sem erõlteti senki 😄D, és tökéletesen elvagyunk törõdnének inkább a vizilabdásokkal, vagy a kajak-kenusokat
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Hát lássuk csak...
1. A barátságos meccsek gyõzelmei után mindenki oda volt - teljes joggal a válogatottól (skót 3-0, német 2-0), agyba-fõbe dicsérték a kapitányt is.
2. NEM emlékszem olyan kapitányra, akinek kedvéért lecserélte a szakkommentátort a találkozókat közvetítõ televíziós csatorna, most a horvát meccs után ez történt.
3. NEM emlékszem olyan kapitányra, akinek csapatához annyira pozitívan állt volna hozzá a kommentátor, mint a Matthäus-csapathoz Fülöp.
4. NEM emlékszem olyan kapitányra, aki keddenként a sportnapilap hasábjain arról írhatott fél oldalon, amirõl csak akart.
egy edzõt az eredmények minösitenek, a magyarokat az eredménytelenségeik.
egervári is mijen jo edzö, mert bajnok lett a dunaferrel, meg az mtkval. a vasanál meg megbukott nem is gyengén. mijen jo edzö bicskei, elzavarták malajziábol, ha jo edzök lennének, el sem vállalnának olyan szerepkört, amiben tuti a bukás. de ök ezt nem látják, mert kóklerek
egyébként az egyik leg-hozzánemértöbb magát edzönek nevezõ ember(?).