MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt hiszem, Bozsik egy értelmes, normális ember, aki valóban nagy lehetõségnek tekinti a válogatottat, így még sokkal jobban jártunk, mintha valamelyik "öreg" Mezey-bérenc ült volna le a padra, ahogy Te is jósoltad, így azt hiszem, ebben Te tévedtél (csak a mihez tartás végett).
De azt hiszem, a lényeg most az, hogy Bozsikot ne cseszegessék úton-útfélen azért, mert elvállalta ezt a posztot, hanem induljon tiszta lappal mindenkinél. Nem gondolom, hogy õ a legjobb edzõ a világon vagy Magyarországon, de legalább fiatal, energikus ember, szóval még mindig nem a legrosszabb választás.
Úgyhogy nyugalom, relax, visszafogottság és szerénység. Különben még a végén MLSZ-elnök leszel...
FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Csak a rohogestol kisse furan gepeltem. :)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"- Olyan szakvezetõt javasolt Joseph Blatter, aki élete fõ mûvének tekinti a magyar válogatott irányítását, és az életét teszi fel erre a munkára. Bevallom, meglepett ez a javaslat, ami megfontolásra érdemes - jegyezte meg Kisteleki"
LOL
Es MEGALOL
Jon vegre a Bozsik aki az elete fo muvenek tekinti a valogatottat.
Igaz muve meg nem sok volt, de az is mar valami.
Itt teheti a koronat fel az eddigi munkajara. <#hehe>#hehe>
Mondjuk az szamomra eleg erdekes, hogy a Blatter mondja meg Kistelekinek, hogy ki legyen az edzo, de ez ugytunik mar csak reszletkerdes.
Most a Kisteleki helyett gondolkozni kell masnak, hogy ilyen otleteket kaphasson, vagy mas beszivarogtak hozzank is a FIAs felforgatok ? <#buck>#buck>
Igy leadta a mercet?
Most nyert ertelmet igazan Szanics vergodese a #883-as irasban, amit Ramore felvetesere irt a neves kulfodi edzorol, amire ezt valaszoltam es utana sokaig ragta a gittet, hogy neki lesz ebben is igaza.
"Latom te nagyon bedoltel a Kisteleki igergeteseinek.
En 0.000001% eselyt latok arra, ha a Kisteleki atvenne az uralmat, hogy kulfoldi edzot hozzon.
Siman valamelyik bratyizos haverjat ultetne a szekbe, meg azon se lepodnek meg ha megvalasztasa utan, nem valami Meszoly,Tornyi fele embere ulne a szovetsegi kapitany szekbe.
Bar meg a Detari is bekerulhetne a kepbe, mondjuk az teny hogy az meg jobb lenne mintha az elobbiekben felsoroltak kozul kerulne Mattheus helyere."
Nos beul a haverjuk, Bozsik szemelyeben.
S lam a magabiztos szanics aki ezt irta: "Ha Kisteleki lesz, akkor 99,9%" tokeletesen realisan latta a helyzetett.
Mindossze 99,9%-t tevedett.
Siman elkellene mennie josnak, hatha talalkozik Lynch biroval. <#eplus2>#eplus2>
meg sincs neki
milyen igaz.
a legkönnyebb csopban vagyunk, és igy elbaszták
"Matthäus után ismét olyan szakemberek kezébe került a válogatott irányítása, akiknek nincs meg a pro licenszes edzõi végzettsége."
17:11 Merkel munkaebédre hívta a német válogatott kapitányát (HírTV)
Angela Merkel szövetségi kancellár támogatásáról biztosította Jürgen Klinsmannt, a német labdarúgó-válogatott ...
17:07 Bozsik Péter az MLSZ jelöltje (HírTV)
Megnevezte szövetségikapitány-jelöltjét a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége, mégpedig Bozsik Péter az Arany...
17:00 David Villa 2013-ig hosszabbított a Valenciával (Topfoci.hu)
A spanyol Valencia labdarúgócsapata 2013 nyaráig meghosszabbítaná válogatott csatára, David Villa szerz...
16:56 Bozsik lesz a szövetségi kapitány (MNO)
A Magyar Labdarúgó-szövetség ma sajtótájékoztató tartott, amelyen bejelentették, hogy Bozsik Péter lesz a magy...
16:50 A Bozsik-Détári páros a magyar válogatott élén (NOL)
A Magyar Labdarúgó Szövetség Bozsik Pétert kérte fel a válogatott szövetségi kapitányi posztjára, Détári Laj...
16:49 Bozsik Péter az új szövetségi kapitány (Index)
A Zalaegerszeggel 2002-ben bajnoki címet szerzõ szakember másodedzõje, a világválogatottban is szerepelt Détár...
16:48 Bozsik a szövetségi kapitány, Détári a pályaedzõ (Ma.hu)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Bozsik Pétert kérte fel a válogatott szövetségi kapitányi posztjára, Détár...
16:42 "Jaaaj szegény Újpest!" - Versenyügyi eljárás a Vasas óvása ügyében (Hirado.hu)
A Vasas március 10-én óvást nyújtott be a Magyar Labdarúgó Liga Versenybizottságához a Borsodi Liga 17. fordul...
16:38 Bozsik lesz a kapitány, Détári a segítõje (Sportfórum)
Az InfoRádió értesülései szerint Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke Bozsik Pétert kérte ...
16:37 Sorsoltak a Magyar Kupában (Hirado.hu)
A továbbjutás egy mérkõzésen dõl el
16:35 Benitez 2010-ig hosszabbított a Liverpoollal (Index)
A BL-címvédõnél az idei korai búcsú ellenére is töretlen a bizalom a spanyol szakember iránt.
16:33 Bicskei változásokat vár (Hirado.hu)
A szakember szerint szakmai igazgató is kell az MLSZ-be
16:30 Megbüntették Alpayt és Zivkovicot (Topfoci.hu)
A labdarúgó Bundesligában szereplõ 1. FC Köln vezetõsége komoly pénzbüntetést szabott ki két játékosára...
16:30 MLSZ: Bozsik Péter lesz az új szövetségi kapitány (MTI)
Szövetségi kapitánynak Bozsik Pétert, a válogatott pályaedzõjének pedig Détári Lajost kérte fel a Magyar Labda...
16:30 Bozsik Péter lesz az új szövetségi kapitány (Hirado.hu)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Bozsik Pétert kérte fel a válogatott szövetségi kapitányi posztjára, Détár...
16:28 Bozsik Péter lesz a magyar futballkapitány (Origo)
16:28 Real Madrid: Del Bosque mégis visszamenne (MNO)
Vicente del Bosque nem zárta ki annak a lehetõségét, hogy mint vezetõedzõ, visszatérjen a Real Madrid kispadjá...
16:27 Haláli ugrás, haláli gyõzelem (Origo)
Eric Roner a sí- és a bázisugrás elemeit vegyítve gyõzte le a Yellowstone Nemzeti Park egyik legveszélyesebb h...
16:26 Benitez marad Liverpoolban (Hirado.hu)
Rafael Benitez, az FC Liverpool spanyol vezetõedzõje négy évvel meghosszabbítja szerzõdését az angol klubnál
16:26 ’Vasárnap Schumacher nyer’ (Index)
A ferraris menedzsere biztos a sikerben, Alonso szórakozásra, Raikkönen javításra számít Malajziában.
16:20 A Bozsik-Détári kettõs a magyar labdarúgó-válogatott élén (inforadio.hu)
Az InfoRádió úgy értesült, hogy Bozsik Pétert kéri fel a Magyar Labdarúgó Szövetség szövetségi kapitánynak. Ki...
16:20 "Drámai fotó" egy látványos "F1" balesetrõl (Hirado.hu)
Mellékelt fotónk szerencsére csak a napi humor kategóriába tartozik...
REAL MADRID
Bozsik egyáltalán nem kapitánynak való! Azért mert szerzett egy bajnoki aranyat? Na bumm és utánna semmit nem tudott csinálni. Megverte a ZTE a MU-t az irányítása alatt? Meg, de ez lehet hogy megrendezett dolog volt a MU részérõl hogy minél többen menjenek ki a visszavágóra.
Másodedzõ Détári! Jó játékos volt de edzõként nem bizonyított csak botrányok voltak körülötte!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
REAL MADRID
Ettõl eltekintve viszont sajnos azt kell mondanom: igazatok volt Kistelekivel kapcsolatban. Én sajnálom a legjobban, beugrottam, tévedtem. Sorry.
hát #1908 <#mf3>#mf3>
REAL MADRID
szegény bozsiknak van egy bajnoki aranya, azota talán nem is dolgozik sehol. ezt aztán frankon megcsinálták
és megint kezdõdik minden elõlrõl :(
REAL MADRID
"3. eredményes edzõi tevékenység álljon mögötte;"
NC
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
de ide nem irhatom, mert ban lesz. de azért ennyit megengedtek ugye?
<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
nevetséges az egész
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
NO COMMENT!
REAL MADRID
Az új szövetségi kapitány:
1. magyar állampolgár legyen;
2. legyen meg a legmagasabb edzõi végzettsége, vagyis szükséges a pro-licenc;
3. eredményes edzõi tevékenység álljon mögötte;
(Szempont lehet: a bajnokság élcsapatainál eltöltött évek száma, edzõként magas mérkõzésszám, ha az illetõ volt már bajnokcsapat mestere, vagy éppen kiérdemelte már Az év edzõje címet, ha jártas a nemzetközi labdarúgásban.)
4. Integráló személyiség legyen, aki szakmailag, emberileg és morálisan hiteles, ne ossza meg az edzõi társadalmat
A szerzõdés idõtartamára kettõ plusz két évet javasol a testület."
Ez a 4 feltétel garantálja, hogy a következõ szövetségi kapitány semmilyen eredményt nem fog elérni...
(Mellesleg ennyit Kistelekirõl: "nagy nevû külföldi szövetségi kapitányt szeretnék")
így állnak most az államiban:
1. ATLÉTICO 28 pts
2. Rio Branco 25 pts
3. J. Malucelli 25 pts
4. Iraty 21 pts
5. Cianorte 19 pts
6. Galo 14 pts
7. Nacional 11 pts
A szövetségiben meg akkor is ott a Botafogo, a Cruzerio, a Corinthians, a Flamengo, a Fluminense, a Palmeiras, a Santos, a Sao Paulo, meg a Vasco da Gama csak a nagyok közül, és itt Matthäus-éknak a középmezõny is írtó magas.
Nyilván szakmailag õ is nagyon nagyra értékelte ezt, ezért döntött úgy, hogy egy kicsit gondolkozik azon: mit is keres õ Brazíliában?
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
REAL MADRID
REAL MADRID
most nem tom mit kell ezen igy felakadni :(
REAL MADRID
figyu....
amúgy meg písz már srácok, egyikõtök se kisteleki, nemde?: )
Flémelést??? ezt te mondod a te topikod cirka 68 ezer hozzászólásával??
légyszi vedd le a nevem a témaindítóról, mert közöm sincs témához
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
mellesleg mint topiknyitó igazán észrevehetted volna, hogy több itt a "Kisteleki és baráti köre" mint a Matthäus komment