2482
Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
  • NeoMaN
    Hogyne...
    Itt nem az edzővel van baj, hanem az egész MLSZ-el...

• B0B0
    Énnekem is megfordult a fejemen mostanság :)
  • AnuluWork #2040
    Ide akartam, nem a válogatott topicba. Szóval:

Most már nyugodtam ki lehet jelenteni:

Ha ki akarunk jutni egy vébére, le kell szerződtetni Guus Hiddinket. Azt hiszem ez a faszi mégis tud valamit. Négy éve, illetve amikor Japánt lenyomták az idei vébén már kialakult bennem ez a gondolat, de gondoltam megvárom a horvát meccset, mert ki tudja, hátha csak mákista az ipse. De azt hiszem nem. Ez a faszi érti is amit csinál: szarból épít várat. Nem Bozsik meg Détári kell ide, hanem tényleg egy szakértő. Amint felszabadul az ipse, le kell szerződtetni.
  • fradista91
    Szerintem ebben a topikban is érvényes a "trágár beszédet és a csapatok szídását mellőzd a topikban"!
  • Grenzjager
    de tény hogy akkor kevesebb nézőt vonzó bajnokságért, kevesebbet fizet, magyarul ha Fradi, Újpest nélkül a bajnokság, akkor lehet hogy legjobban a Paks szívja meg...
  • B0B0
    Engem!!! Kurvára élvezném a két főseggfej nélkül! :) És nagyon sokan így vannak vele
  • Grenzjager
    De el kell ismerni, egy Fradi, Újpest nélküli bajnokság kit érdekelne??
  • [Jakuza]
    Ne legyel kivancsi.
    elore megmondom mi fog tortenni.
    Osszekaparjak ezek a csapatok a penzt es az MLSZ hetes csuszassal engedelyezi nekik az indulast.
    Ugyanez tortenik mar evek ota.
    Egyszeruen rohej az egesz ami itt zajlik.
    De miutan Piszokteleki megkaparintotta az MLSZt maganak, egybol elkezdte az MLL-t megcsonkitani, azt az MLLt amit ok alakitottak meg azert hogy az MLSZben ok legyenek az urak, egybol megfosztottak egy csomo jogi formulatol, nehogy az MLLbol ujra indulhasson olyan torekves, hogy ujra megbuktassak az MLSZt.
    Egybol lathato az egesz.
    Mar nincs szukseguk ra, elkezdtek modszeresen leepiteni.
    Bedobtak a koztudatba, hogy ok aztan most megvaltoztatnak mindent, aki nem fizet nem jatszik stb.
    De minden marad a regiben csak az igeretek valtoznak.
  • B0B0
    Törvénybe van foglalva, hogy a Fradi nem eshet ki! Ebből sem lesz semmi!
  • lord nihilus
    kíváncsi leszek majd a végkifejletre
  • Grenzjager
    Felülvizsgálhatja évi több száz millió forintos szerződését a hazai profi futball-liga mérkőzéseit sugárzó RTL Klub, miután a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága 6 csapat, közte az FTC és az Újpest nevezését is elutasította.
    - Ha nem kerülnek be azok a klubok a bajnokságba, amelyek a potenciális nézőszámuk miatt meghatározóak az RTL Klub számára, akkor újra kell értékelni a megállapodást - jelezte érdeklődésünkre Kolosi Péter, a Borsodi Liga meccseit sugárzó kereskedelmi adó programigazgatója.
    Korábbi sajtóértesülések szerint az RTL Klub évente mintegy 300 millió forintos összeget fizet. A tévétársaság 2004-től sugározza az első osztályban szereplő klubok találkozóit: a legnézettebb összecsapások között tartják számon a most elutasított FTC és az ÚFC mérkőzéseit is. Az MLSZ versenybizottsága a fent említettek mellett másik 4 csapat: az FC Fehérvár, a DVTK, az FC Sopron és a Honvéd nevezését utasította el, mert azok a korábban felvett reorganizációs hitelüket nem fizették vissza.
    A határozat még nem jogerős, a klubok fellebbezhetnek. Amennyiben az eredeti döntés marad érvényben, akkor azt feltehetően mindenki sejti, hogy a Ferencváros és Újpest nélküli magyar bajnokság piaci értéke a felét sem érné el az eddiginek...
    (vg.hu)
  • B0B0
    Nem értem azt az embert
  • Grenzjager
    teljesen igazuk van!!!

amúgy is így venné fel a telefont,hogy "Halló bazdmeg!'
  • Zséé
    Pintér csak siker esetén
    Budapest, június 10., 10.10 A Vasas edzőjét nem lehet elérni.

Mint ismeretes, összeállítást készítettünk, amelyben az NB I-es csapatok vezetőedzőit kértük arra, hogy értékeljék a szezont, illetve beszéljenek a jövő várható terveiről.
    Az összeállítást a hét elején kezdtük el csinálni, de egyvalakit nem sikerült elérni: Pintér Attilát.
    A Vasas vezetőedzője a jelek szerint csak siker esetén hajlandó "szerepelni", a kudarcokat nem szívesen vállalja fel. Pedig játékosként éppen hogy megtanulhatta: nem csak győzelmekből áll az élet.
    Ezen a téren példát vehetne idősebb kollégáitól, és nem biztos, hogy telefonjának kikapcsolása, vagy a "most éppen nem érek rá" struccpolitika tesz naggyá egy edzőt.
    Mi a magunk részéről mindenesetre sajnáljuk a Vasas szurkolóit, akik Pintér esetleges értékeléséből talán megtudhatták volna, miért esett ki az első osztályból a nagymúltú klub.
    Ez egyébként azt jelenti, hogy nem csak némely játékosok, hanem edzőjük is semmibe veszi a neki kenyeret adó klub szurkolóit.

Ha egyszer az nb1.hu begorombul...
  • Grenzjager
    egyik sem
  • Zséé
    és azóta sem került elő? :O
  • Grenzjager
    iwiwre meg a testvére lépett fel, h keresi
  • Grenzjager
  • Grenzjager
    gportalról nem jelenik meg a kép?
  • Grenzjager
    pár hónappal ezelőtt ugyanott, szinte centire egy 17 éves futballista is "eltűnt" -> http://strehogergo.uw.hu/

érdekes, és ha jól tudom (fórumokból) mindketen ugyanabba a hajógyáriszigeti diszkóba igyekeztek ("Spoon" a neve"), mindketten szombaton.....

...
    STREHÓ GERGŐ

RAJNAY ZOLTÁN
  • Zséé
    Eltűnt egy futballista

Budapest, június 8., 20.35 Rajnay Zoltán szombat éjjel óta nem ad életjelt magáról.

Szombat éjszaka a Hajógyári szigeten látták utoljára Rajnay Zoltánt, az NB III-ban szereplő Tura játékosát. Az élvonalbeli Csőszer FC Tatabánya védőjének, Rajnay Attilának az öccse utoljára akkor, éjfél után (pontosan 0.37-kor) telefonált egy barátjának, a társaság tagjai azonban hiába várták, hogy csatlakozik hozzájuk – egy óra tájban felhívták, de már ki volt kapcsolva a mobiltelefonja.
    A fiatalember általában a testvérével járt szórakozni, soha nem fordult elő, hogy ennyi ideig ne jelentkezzen. A Pénzügyi és Számviteli Iskola hallgatója, egy nemzetközi könyvelő cégnél dolgozik, felsőfokon beszél németül. Ismerői szerint esetében szó sem lehet felelőtlen kalandról, aggódnak érte, ezért kérik a nyilvánosság segítségét.
    A 24 éves, rövid szőke hajú, 188 cm magas, 85 kilós Rajnay Zoltán eltűnésekor rózsaszín galléros pólót és farmernadrágot viselt. Kérik, amennyiben valaki tud róla, hívja a XI. Kerületi Rendőr-főkapitányságot a 381-4300/195-ös telefonszámon!

Azért érdekes, hogy eltűnt de azért iwiw-re júnuis 8.-án 00:25-kor bejelentkezett :DDD
  • Monoton
    LOOOOOOOOOOL
  • Grenzjager
    fantasztikus, a kisteleki most arra veri a véres nyálát, hogy Szingapúr, Új-Zéland, Kelet-Timor és Ruanda is a magyar-horvát EB pályázatot támogatja!

GRATULÁLOK kisteleki! GRATULÁLOK MAGYAR SPORTDIPLOMÁCIA!!

De az "EB" Európa Bajnokságot takar!!!!!!!

sötét állatok
  • B0B0
    Kisteleki, hogy vigyorgott tegnap. Örült a feje
  • Láma!
    no comment
  • Monoton
    ????????

függ a köv. 24évtől??? vagy mi 24?
  • Beni521
    24
  • Monoton
    egyértelmű! /függ a következő évektől :DDD/
  • Monoton
    várjál még lehet jön Mátyus :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Grenzjager
    "Király utáni időszakra" te kit választanál?
    Fülöp?
  • szanics
    Szerintem kapusposzton vagyunk annyira jók, hogy nem vesztenénk semmit akkor sem, ha a mostani három név közül állna valamelyik a kapuban.
    A védelem összeállítása, illetve a szűrőember kiválasztása nálunk a legnehezebb kérdés.
    Na most ha előbbiben Sebők Vilit, utóbbiban Molnár Balázst sikerül kiválasztani, akkor nagy gáz van...
  • Takezó
    Sebők végre, erre vártam mióta:D
  • Monoton
    NOOOOOOOOOO!!!

Do you? :P

• banok
    are you stupid?
  • banok
    egyetlen Championshipben játsszó magyar sincs a keretben. Gondolom ők pihennek. Rabóczki meg igen jó kapus így szerintem elfér... Én inkább Csernyánszkyt küldeném el.
  • Monoton
    Mátyus? :DDDDD

• B0B0
    Végülis mondasz valamit
  • [Jakuza]
    Ki beszelt arrol, hogy nem Kiraly az elso szamu kapus, en a valogatasi modszereirol beszeltem.

Pl mit keres a 3 nev kozul Raboczki es Vegh a keretben ?
    Hol van pl Fulop Marton ?
    Miert nem lehet a fiatalokra epiteni meginkabb?
    Jo hogy nem behivja Lipcseit.
  • szanics
    Na őt én sem, meg még pár nevet - Sebők Vili... bazzzzz...... :-O
  • Láma!
    csak öt nem érted??
    okos ember vagy...:D