200
Miért szereted, vagy nem szereted az ingyenes tárhelyszolgáltatókat?
-
#119 úgy lesz >.< -
#118 tedd a v1-re már mondtam:D -
#117 akkor lehet hogy ezért nem megy az MSNFAQ! az is cjb-re van rakva :\
ON -
#116 némelyik oldal nekem is 404, de csak egy vékony reklámcsíkot látok -
#115 Különösebben nem izgat az avi, meg az mp3 de ha beteszed egy zipbe, már nem mp3 a kiterjesztése. :D
Annál jobban érdekel a MySQL adatbázis ill. a PHP. -
#114 jah!
amugy a CJB-vel az agond, hogy fáljkorlátos! néhány fájtipust nem enged fel! pl mp3, avi, stb.... nemtom pontosan de az mp3-at nem szereti! -
#113 a bibi ott van hogy némelyik oldal nem elérhető és csak 8-10 reklámcsík jelenik meg! nagyon kezdetleges a cjb-még! -
#112 Nem, 24 domain név közül választhatsz. Annak az aldomainját kapod meg.
felhasználóneved.24közülvalami.hu
őaz egyébként -
#111 Saját domain név
de csak 24 közül lehet választani! vagyis csak 24 emberke használhajta, adott hostnéven! -
#110 Hol a bibi?
Ingyenes tárhely
* Korlátlan tárhely
* 24 domain név közül választhatsz
* PHP / MySQL használat
* PHP mail() függvény használata
* Reklámmentesítés (rejtett frame nélkül)
* POP3/IMAP e-mail fiók (SSL)
* Saját e-mail cím
* Virus és spam szûrés
* Saját domain név (sajátnév.hu)
* Saját fórum
* Saját Hírlevél
* Saját chat
* Gigabites kapcsolat
* Regisztráció keresõkbe
* 24 órás felügyelet
* Külföldrõl is elérhetõ!
* Rendszeres (napi) adatmentés
* 99,9%-os rendelkezésreállás -
#109 mint írtam, lúzerek és nem értenek hozzá! -
4ndr3j #108 MySQL ügyben a FAQ menüpontban le van írva minden, ami kellhet. Ha valami juzerszempontból lényeges még mindíg nincs, akkor tessenek szólni.
Ákombákom: ez nem pont egy felhasználási mód, de miért nem reggelnek tárhelyet vagy miért nem csinálsz egy ilyen ftp accot? Tipp: ha nem terheli a szénné a szervert valami, azt nagyon kis eséllyel lehet észrevenni és nem is foglalkozunk ilyesmivel. -
#107 ilyen soha sem lesz -
#106 arra használom, hogy ha msnbe akarok küldeni egy nagyobb méretű fájt, akkor a tárhelyemre teszem fel. de sok mindenkinek megtetszett az oldal, másnka is kellet ilyen, csináltam is, de nem nagyon értenek a géphez, FTP-hez meg egyáltlaán nem. Ha adminfelületre betudnának lépni, ők is tudnánka feltenni a sajátukra dolgokat. -
#105 És nincs phpmyadmin, legalábbis én nem találtam.. -
4ndr3j #104 No. Mire kell egy tárhelyen közvetlen rendszerhívás és milyen mail az, amit PHPMailerrel nem lehet elküldeni? Biztos forrásból tudom, hogy a V1-en magára az admin oldalra is tök ua. beállítások vonatkoznak, mint a többire. :D
Más. Nem egyszer lett csutkára kihajtva a szerver sávszélje, ami effektíve egy DoS volt. Mindezt olyan smswebes felhasználással, ami warezftp-nek nézte a gépet, nemaz. Olyan is volt, hogy a távolkeletről dosolták szénné a gépet vagy a fairlight fórumról jött (onnan klikkeltek) 500 000 kérés néhány percen!! belül. Nem cél, hogy használhatatlan legyen a szolgáltatás, ezért kényszerűen be kell vezetni néhány restrikciót. Ilyenek az ftp acc továbbadós warezftpcsinálós, a feltöltök 300MB-nyi hibás/rossz/jpgnekálcázott valamit és aztán dosolok vele c. műsorok. Aki tényleg rendesen szeretné használni, az pedig mind-mind ezeknek látja a kárát.
Ákombákom: miért nem tudsz belépni az admin felületre és mire használod? -
#103 amire én használom, jó az:DDD bár ez miatt nem tudok belépni admin felületre!:( -
#102 v1.hu:
A szerveren tiltottak a közvetlen rendszerhívást lehetővé tevő, a process indító és lezáró valamint a mail() függvények.
Hát ... (képzeljen ide mindenki mindenféle átkot) -
Greegko #101 Én azokat a weboldalakat használom ahol nincs reklám.
1. Szerintem a hirdetés a legfontossabb hogy mi van az oldalon. Pl nekem olyan sok weboldalam van hogy csak na és semelyiken sincs hirdetés :) vagy kiszúrók velük vagy pedig olyat választok. Olyan weboldalam már tök kevés van ahol van framer vagy a többi.
2. A php - mysql Ha nincs akkor el is felejtem a weboldalt :)
3. Az url hát végülis ez nem nagyon lényeg mert meg lehet oldani try.hu -val
4. Meg az is fontos hogy engedjék hogy reklámazhassak oldalakt (pénzkeresésre gondoltam) Pl mint a google vagy a Yahoo vagy még sorolhatnám.
Szerintem ezek a fontosabb jelemzők amivel én válogatok weboldalak között.
Remélem tudtam segíteni -
#100 ehhe :D -
#99 nem is tudtam, hogy van ilyen:
"ucsk.dox.hu - Hiba!
Az oldal meghaladta a napi engedélyezett maximális adatforgalmat" -
#98 Egyébként régi dizájn. 1-szer elkezdtem egy újat, de meguntam , vagy mittomén -
#97 nem akarlak elkeseríteni de mindkettő, viszont nagyon hasznos:) -
#96 ha az atw-nél veszel domain nevet akkor ők is reklámentes tárhelyet adnak ingyen! bár ha jól tudom ott is törölgetnek nem nagyon törödnek vele :D -
#95 phpben nem valami stim, a többit nem néztem! de próbáld ki. sztema v1 az első számu ingyenes tárhely szolg. -
#94 És mennyire jó az itteni tárhely? MySQL és PHP érdekelne, bírja az adatbázisterhelést a kicsike? (a v1.hu-ra gondolok) -
#93 bejön most már nekem is... -
#92 www.v1.hu -
#91 randa? Melyik? -
Darkboy #90 nekem bejön... -
#89 v1.hu? ez nem jön be...
mi a pontos cím? -
#88 tényleg fura...:D -
Darkboy #87 Én v1.hu-tól veszek domaint :) Így a tárhelyet sem kell fizetni :)) -
#86 az! nem jutott eszmbe, na [: -
#85 így már más webhostingnak hívják :) -
#84 fizetett tárhely na :D -
#83 attol még hogy váltasz domainre attól még nem lesz tárhelyed :D -
#82 1. amit sokan írtak, az az hogy sokszor ok nélkül törölnek
2. sok karbantartás miatt leáll az egész szájt és nem 2 percre
3. korlátozva van hogy mekkora fájlt lehet feltenni
többekközt ezért is váltok domainre, ami ingyen van az szinte sose jó. -
#81 és csak 300 megát adnak -
#80 bár biztos ki lehet játszani ott is a rekit :D