200
Miért szereted, vagy nem szereted az ingyenes tárhelyszolgáltatókat?
-
#160 Elvileg van valami kitétel, hogy oda is csak legális cucc mehet :) -
blackgamer #159 nem, olyan hely ahova pénzért rakod fel a cuccokat, annyi a különbség hogy nem te fizetsz hanem aki letölti
a wareznak egyfajta weben megtűrt változata, de nem ártana ha valaki beszüntetné az összest -
#158 Az olyan web, amire olyan "saját" anyagot raksz fel, amiből pénzt szeretnél látni :P -
blackgamer #157 tudom, bizonyos anyag annak számít, de az smsweb mi ha nem warez? -
Cat #156 tvből felvett anyag is warez. -
blackgamer #155 erre nem vennék mérget, uw smswebre haver feltöltött tvből felvett anyagot, küldöm az emeltdíjas sms-t, erre törlik, és a reklamációmra szemtelenül a fejemhez vágják hogy nem warez szerver
érdemes uw-t hanyagolni! -
#154 atw-ről annyit hogy mindent illegális tartalomnak néz nem hajlandó letölteni azt a rohadt mp3-at és belehallgatni hogy az éppen saját szerzemény-e vagy nem vagy éppen az az avi egy saját oktató film vagy tényléeg egy illegális tartalom! 2 ember lehúzza és a 3. már nem tudja mert töröltek szó nélkül az uw legalább mailban értesít ha gondja van! -
Kabuki #153 Az Ultrawebről meg csak annyit, hogy a világ legnépszerűbb ingyenes website redszerének (e107) legújabb verzióját egész egyszerűen nem lehet telepíteni... ATW sokkal jobb megoldás! -
Kabuki #152 az srv.hu-val mi lett mert már napok óta elérhetetlen?!! -
#151 miért jó a cpanel? -
Greegko #150 Na nekem van 1-2 ingyen weboldalam :
1. Extra.hu Nincs reklám, van Mysql - PHP minden ami kell
2. pweb.info Na ez 1 full host itt is minden van és még hozzá CPANEL !!! Magyarok nem hiszem hogy ismerik.
3. trap17.com Cpaneles ez is !!! nincs hirdetés de ez nem a legjobb a 2. a tuti :) -
#149 lehet ha nem ütközik az mp3 szerzői jogokba! -
#148 extrán lehet mp3-at feltenni? -
#147 van ott egy két érdekes hozzászólás meg kiveséztük(zük) a dolgot :) -
#146 Ja :) Át is megyek oda :) -
#145 html php csshelp topikban is erről van szó.... -
#144 Eddig nekem az extra-val egy gondom van: Hogyan tudok hozzájuk átregisztrálni egy domaint? válasz nem jött még a kérdésre.
Egyébként meg nem értem, hogy hogyan képesek ezt a szolgáltatást fenntartani, mert megnéztem a weboldalam, és kizárólag az általam kreált kód volt benne, semmi reklám. -
#143 jah nem tom jársz-e a 0day részébe a forumnak de ha megnézed az atw-t mindenki szídja azok suttyók! ész náélkül törölnek mindent! -
#142 ez atwre vonatkozik -
#141 az extrán? mi volt a zene számok címe? mert ha hasonlít valamire akkor nem fogják emghalgatni! az oldaláról elérhető volt az öszes zene? igényes oldal volt? nem csak belinkelve egy html-be oszt kész? az ilyenek csak letöltögetés miatt csinálnak oldalt és ezt próbálják kiszürni! -
#140 ööö, egyik ismerősöm csinált egy csomó projectben (zene) részt vett, ezeket feltette a weblapjára, mivel cdn nem jelentek meg, de mindig törölték neki...pedig az a saját cucca volt...szal :C -
#139 Valóban, akkor már nincs iylen. -
#138 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1043617395 itt olvass vissza nézd meg tesztelték! -
#137 extra.hu-n tiltott a külső linkelés -
#136 nem hiszem hogy ilyenekre rárakják az illegális jelzőt! -
#135 attól függ mi az illegális tartalom...pl felteszem a saját játékomat, videmat, képeimet meg zenéimet, akkkor nem kéne leszedniük... illetve ha felteszek olyan zenét, amit módosítás nélkül bárhol lehet terjeszteni (disco számok9 és arra is azt monjdák, illegális:C -
#134 elvileg nincs csak annyi hogy illegális tartalom nem lehet :) -
#133 fáljméret meg ilyenek? feltöltéskorlátozás? a v1 lekorlátozta afeltöltést, és így nagyon lassú mire egy fájt feltöltök:( -
#132 igen és olkyor a felső banner reklám 5x jelenik meg és az oldal meg be se tölt!
extra.hu 1 giga tárhely+reklámenteség! most olvastam az egyik topikban! -
Cat 02 #131 www.cjb.hu korlálan tárhely és gyors
csak max fájléret 4 mega -
#130 de ez ingyenes senki nem akar fizetni ezért
ha mégis, akkor tuti h ezeszer utánajár mibe fektet bele -
#128 nemértem mármint amit regezni akarsz az lenne hoszabb 15 karakternél és csak 15-öt enged az uw? :D mit akarsz te 15 karakterből? :D -
#127 csak nem lehet regizni rá:(
-
#126 működik az srv -
#125 az uw jó lenne, de sajnos túl hosszú lenne a domainnevem....:D szla hoszabbnak kell h legyen mint 15 -
#124 az srv mintha megszünt volna multkor a rege nem volt elérhető csatlakozni se lehetett! az uw meg frisítette az oldalát meg gondolom a serverét is mert 3 napig sekép se hang felölle de szerencsére most helyreált :) -
#123 nah a dox-al nem lehet elérni az ftp-t, semmit nem is tudok feltölteni, az srv meg nem küldi az emailt -
#122 de nincs rajta egy deka videó sem -
killer1983 #121 EZ hülyeség az én oldalam már két hónapja fönn van; és 485Mb adat vann fönn amit bárki letőlthet ingyen -
4ndr3j #120 1) egy one
2) kettő two