585
-
#305 Mindössze három hozzászólással a Tied előtt írták...... -
#304 Mikor jön kijajáték ? -
#303 nekem is megvan:)
Motorlandon pl elég körülményes vele bármit is utólérni:)bazi nagy moci -
#302 -
#301 Ma voltam Ausztriában 1 Ps boltban, 2 hét múlva jön a boltokba az eredeti EU verzió! -
#300 GSX 1300R Hayabusa RM Nekem is tetszik. :P -
Repül a,repül a ...
-
#298 :D -
#297 Még nem mentem vele, szerintem ez olyan a TT-ben, mint a GT4-ben a 4 fekete LM kocsi. Legalábbis feketének fekete. :D -
#296 és abban mi a különleges? hogy néz ki? csak a színében más, vagy erőileg is? -
#295 Miutén megnyerted a 22. bajnokságot, megjelenik egy végső, 23.
Ide csak a Suzuka8H motorokkal mehetsz és ha jól emlékszem a negyedik futam után adja ezt a Hayabusát. -
#294 # GSX 1300R Hayabusa RM (2005) megvan. ezt megnyertem.
# GSX 1300R Hayabusa Special Colour (2005) de ez hol van? -
#293 # GSX 1300R Hayabusa RM (2005)
# GSX 1300R Hayabusa Special Colour (2005)
Ezek hol vannak és mit tudnak? -
#292 Nah nekem is vannak képeim most.
-
#291 Képeket pls!!!Ne csak a "sajátjaimat" nézzem...:-)) -
#290 Szóval inkább tippeket se adjak? :D -
#289 Versenyeknél a jobb felső sarokban van egy R, vagy egy S betű, ez dönti el, hogy verseny, vagy utcai motorokkal mehetsz adott helyre. Több helyen viszont jóval szorosabb kritériumok vannak, van, ahol csak egy típussal mehetsz, az utolsó széria öt versenyén (ami a TT World Series megnyerése után lesz elérhető) meg például csak a spéci öt Suzuka8H motorral. -
#288 Yeeeee-haaaaw! :D
Végre nekem is meglett. Már csak az van hátra, hogy a Challenge módban az összes lehetséges színben megnyerjem az összes motort. :-))))
-
#287 Nah ma nem tudtam játszani egy percet sem.
De holnap egész délután ezt fogom nyomatni. Addig nem nyugszom amíg legalább a junior licence arany nem lesz teljesen.
Egyébként melyik motorokat a legérdemesebb megnyerni? ( Tudom, hogy az összeset, de ha nem akarok most mindent megnyerni... :D )
Most van 8 Suzukim, mind speed, kivéve a 2 GSX 1400-et meg 1 honda meg 1 yamaha meg 1 kawasaki, 2 BMW de azok is a leggyorsabbak, RM-ek. Azokkal lehet több kategóriában menni, vagy csak a versenymocik között? -
#286 nagyon jók a tippek,
de szerintem mindenkinek más a "vezetési" stílusa...
szóval a legjobb tipp a gyak,gyak,gyak.....és sose ragadjon le senki egy beidegződésnél, ami jó az egyik mocinál egy másiknál tuti nem jön majd be:) -
-
#284 Köszi! Most akkor elkezdek próbálkozni. :P -
#283 Ha valamit elsőre meg tudtál csinálni aranyra, akkor 100%, hogy előbb-utóbb az összes arany lesz. de inkábbelőbb, mint utóbb. Rá kell szállni a feladatra és szokni adott pályán az adott motort és addig menni, amg arany nem lesz. Én a vezetési stílust Body Lean-re állítottam, így kicsit lassabban kell befordulni a kanyarokba, de kifele jóval gyorsabban lehet menni és így egyenesekben sok időt nyerhetsz. Plusz kigyorsításkor Pro módban kicsit segít, ha hamarabb függőlegesre tudod állítani a motort, mert ilyenkor az esetek túlnyomó többségében nyugodtan lehet teljes gázt adni egyszerre, mert nem fog kipörögni a kerék, ellenben döntött motornál adagolni kell. Normál módban ilyennel persze nincs gond, ott kipörgésgátló is van. Kigyorsításkor általában tényleg érdemes egyszerre a Tuck gombot nyomni, de néhány kanyarban csúnyát lehet taknyalni ennek következtében, mert ilyenkor a versenyző nem rakja ki a térdét, úgy kanyarodhatsz és ha nagyon megdől a motor és leér valami rajta a földre akkor nem lesz jó Neked... -
#282 :D -
#281 Nincs tuti módszer.Gyakorolni kell.A lehető legyorsabban kell menni a lehetséges legegyenesebb íven(rázóköveket ki kell használni),plusz én a kanyarból kigyorsításnál nyomom az L2-őt,ezzel kisebb lesz a légellenállás.
A GT összes részét végigtoltam,volt egy csomó olyan feladat,amire azt mondtam hogy nem lehet megcsinálni aranyra.Fizikai képtelenség:-)Volt olyan feladat a GT2-ben, amit egy hónapig mindennap megróbáltam minimum 50-szer,és túlléptem az arany időt 0.002-vel!!! Akkor mondtam azt,hogy ilyen nincs...Akkor új joy-t kellett vennem,meg új barátnőt keresnem:-)) Aztán egy hétig elő sem vettem,a játékot.Utána elsőre megcsináltam,majdnem egy másodpercet vertem az időre...
-
#280 Nah már kész van minden licence, és az első licence full arany. :P
A super licenceben a special stage( vagy route, nemtom) 5-t elsőre aranyra megcsináltam. Valszeg nem fogom tudni az összeset megcsinálni aranyra, de hát ez van :(
Tipp vagy valami hogy könnyebb legyen? -
-
#278 oh az a vmax nekem is nagyon tetszik
nemcsoda hogy abból lett az első videóm -
Már én is úgy 80% körül járok :-))))
Nagyon leköt a játék, nem úgy, mint a GT4 sajna, pedig az előző részei mellől szinte felállni sem tudtam, amíg kész nem voltak. :-( -
#276 Asszem most elkezdem az USA verziót.... -
-
#274 Ééééés,iiiiigeeeen!
Hát ez kész.Nehéz szülés volt.Lesz egy bonusz 22-dik versenysorozat.Na itt a két utsó versennyel tegnap óta szenvedtem....
Nincs vita,szerintem magasan az eddígi legjobb motoros game-mel volt dolgom.
Űberkirálymegabrutál.Remélem folytatják majd PS3-on is. -
#273 hmmm...én még PS1-en nyomom a GT2-öt, a grafika finoman szolva is elavult; de(!!!) nem vagyok sem autos, sem motoros fan, csak neha elöszedem a GT2-öt... PC-n, az elmeletileg gyenge(633mhz celerongy+geforce2) gépemen joval szebb autosok is elindulnak; de PC-n meg semmilyen autost sem tolok...Egy sincs oylan jatekelmenyre mint GT + jatszhatosagra, hangulatra sem...A hangulatot kell nézni...meg talan azt hogy riccenés nélkül megy... :-P -
#272 ezek
és így nyerhetőek
7 HONDA CBR 1000RRW Suzuka 8H ‘05 win the TT World Series (winning this series will also unlock the “special machine” races)
MORIWAKI MOTUL TIGER RACING CBR 1000RR Suzuka 8H ‘05 win the Super Sports 600 Series
TRICK*STAR ZX-10R Suzuka 8H ‘05 win the 80’s Heros Series
YOSHIMURA SUZUKI JOMO with SRION GSX-R 1000 Suzuka 8H ‘05 win the Super Bike 1000 Series
YSP & PRESTO Racing YZF-R1 Suzuka 8H ‘05 win the 250cc Competition Model Series
-
#271 Igen, eddig a versenymotoroknál mindig én állíthattam be a rajtszámot, a TMAX kupánál (ez volt az első és egyetlen bajnokságom eddig) meg nyertem egy 1-es rajtszámot arra a motorra, amivel mentem.
Játékkal töltött idő/nap nálam nagyon játékállományfüggő, ez a game nagyon megfogott, a héten csak ezzel játszottam eddig napi 3-4 órát.
Előző héten viszont szinte nem is ültem PS2 előtt - nem igazán volt mi elé leülni. -
#270 Ezek fix számmal jönnek.A többi nyereménymotor között vannak olyanok,amelyeknek te tudod beállítani a rajtszámot.de ilyenekkel szerintem már te is
találkoztál...
Hány órát játszol egy nap? -
Előző kérdésre meglett a válasz valószínűleg, itt egy új:
a rajtszámot Te állítod be amire szeretnéd, vagy ezek fix rajtszámmal jönnek? -
#268 Spéci nyereménymotorok, amikhez hozzájuk passzoló öltözet is jár? -
#267 -
#266 A világ összes pénzéért sem cserélném le.
De szerintem csak a kettő felső kép ződ, ergo inkább a fényképező miatt tűnik annak, furcsálltam is, hogy a fényképezőm annál a kettő képnél 1/8-ad mp, az alsó kettőnél meg 1/4 mp-es zársebességet használt...
Más: a második képen 5 kis üres "kártyalap" látható. Azokra mi kerül majd? Az első hét versenykategóriát is lenyomtam, meg a Heavyweight sorozatot is, de eddig még üresek maradtak... :-\