585
-
#185 de mondjuk a tuning alatti különbséget se mindig érzem :( -
#184 ja nem nagyun ugrik meg a gép az emberrel 1-es ben
-
Brash #183 Szerintem arra gondol, hogy egyesben erőtlen az egész. -
#182 Mit értesz az alatt hogy kurva gyenge részletezd?? -
Rohamoszti #181 De titeket nem zavar hogy ennyire kurva gyengék a motorok? -
#180 Gyakorlás,gyakorlás,gyakorlás.:-)
Nekem is baromi nehéz volt elsőre.Motrokat nem lehet jobban fejleszteni,nem lehet őket venni,eladni sem.Mindet meg kell nyerni a "motornyerős"részben,majd ezekkel a különböző versenyeken indulva ujabbakat nyerni. -
#179 Hali
Csak nekem nehéz a játék? Iszonyat. Nagyon tetszik meg minden. De!
Miért van az hogy az elején már az első versenyeknél minden ellenfél szinte azonnal ott hagy a francba? Eddi talán ha három versenyt ha megnyertem :(
Ja meg vagy négyet a motor nyewrős résznél. Ja és ebben nem lehet venni motorokat? És nem lehet bővebben fejleszteni? Mert ahogy elnéztem csak minimális a lehetőség erre. se tuning se külcsin?
De persze csak egy napja van meg. Lehet, hogy csak béna vagyok... -
Rohamoszti #178 mit ajánlasz?:D De kurva jol fog gyorsuli a motor vagy csak ilyen 1-2 másdoperces cuccok fognak látszani?Szal bőven jobb lessz?:) -
#177 Egykerekezni a legegyszerűbben úgy tudsz,hogy a testsúlyodat hátrahelyezed(bal analog hátrahuz)innen már csak az ügyességeden múlik!Arcade módban(már ha erre gondolsz) sztm nem lehet álligatni olyan alaposan csak Quick setupolni assziszem próba cseresznye -
Rohamoszti #176 És ha ezeket beánlítotam normálisan 1 kerékre fog álni amikor keményen oda nyomok neki?És ha simán nem garázsosat nyomatok hanem normális gémet ott is be lehet állitani a cuccokat hogy ugy menjen mint egy igazi 1000 res?:D
THX -
Rohamoszti #175 És ha ezeket beánlítotam normálisan 1 kerékre fog álni amikor keményen oda nyomok neki?És ha simán nem garázsosat nyomatok hanem normális gémet ott is be lehet állitani a cuccokat hogy ugy menjen mint egy igazi 1000 res?:D
THX -
#174 Jaj a lényeg bocsesz!!A váltóáttételen(jele egy fogaskerék)belül a csuszkákkal tudod állítani a fokozatokat(1-2-3stb)és legalul pedig a végsebességet adhatod meg!!! -
#173 Hello!!Az ikonok között(pl:garázsban,futamok előtt)keresd meg a piros szerszámosdobozt,nyomj rá és ott többek között tudod állítani a futóművet,fékeket,váltóáttételt(ez kell neked)gumikat,kipufogót!!! -
#172 WTF? -
Rohamoszti #171 Sziasztok!!!Hajjátok nem tudjátok megmondani hogy hol kell beállitani a motorok gyorsulását és hogy jol mérje a végsebeséget me pl egy 1000 resnél olyat csinált nekem hogy 1 esbe 160 és igy tovább...Lécci HELLP:DD
THX -
#170 hehe:) ezért illik eredetiben megvenni...
amúgy a vinyóról a legjobb GT4-ezni....töltési idő ohne -
#169 Remélem, hogy ezt sikerül megírni mert a Granturismo az nem ment vagy ötödszörre sem. -
#168 igen. -
#167 Az lehet, hogy már megjelent az amcsi verzió? -
#166 Ő már az angol verzióról beszélt... -
Brash #165 Ez kijön egykerékre? :D -
#164 Én sem szedem le a karattyok miatt, inkább megvárom az angol verziót és megveszem ócsóé -
#163 Legjobb tudomásom szerint megjelenik nálunk is,mostanában valamikor.
Április-május. -
SomebodyEra #162 Amúgy tutira meg fog jelenni itthon?Mert ha nem, akkor teszek valamit az ügy érdekében, hogy fusson esetleg másoltál is... -
#161 az rossz :( -
SomebodyEra #160 Nincs kichipelve a gépem -
#159 töltsd le -
SomebodyEra #158 Áhhh mikor jön már itthon ki! Nem bírom már kivárni! -
#157 Lemaradt a neve: YOSHIMURA X-1 -
#156 Eddígi leggyorsabb gépem:344Km/h
1299cc,190Hp/9800,142NM/7000
150-nel megy egyesben:-))
-
#155 már meg is van -
#154 Thx!
Kint van az USA verzió... -