TT: The Real Riding Simulation

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DoNorBi
nekem az nem tetszik hogy az idáig kiadott képeken,videón csak 2 motor van a pályán,ugye nem ez lesz a végleges szám?

Haverok, Buli, Fight Club!

Tehát mikor jön?

de jó lenne már valami bumm....

nálam még mindig semmi.....

JGTC
nekem is csak akkor jön be ha beírom a címet, a kinkre is szaraxik

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

MikX

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
hihetetlen, most meg jó a kép?!!?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Énsemlátom, de ha beírom a címet akkor megjelenik...

Jóah!
Full GT errõl a képrõl legalábbis...

UNREG
JGTC
az mint nálam 😄 piros X

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

UNREG
Mi nem jött össze? Én látom.
Nálad mi van?

ez nem jött össze...

UNREG
Ez az?

még jó...most má leálltam 1 kicsit, meguntam...
te se tolsz mostanság....

JGTC
már látom elõre, hogy arról is dobálod be a képeket....

És ezzzzzz mikó jön?
Brum Brum....Lesz végre Hayabushám (ha így írják).....sajnos csak a feka boxba, de legalább ott lesz.<#worship><#szeret>

Super Mario
Hála a fejlesztõknek. <#worship>

https://supermario4ever.wordpress.com

JGTC
végre valami minõségi cucc PS2-re <#eljen>

DoNorBi
igen én is erre gondoltam mert elõszõr voltak olyan álmaim hogy akár 10 is aztán beugrott hogy emberekkel már nem is kevesebb poligonból áll mint egy autó a gt4be szerintem.Remélem lesznek bukások is benne mint a Moto GP4be😄

Remélem, hogy az a 2005 4. negyedévi bejelentés nem hülyítés, és igaz az európai megjelenésre. 😊
Nagyon várom.

mohus
megint odacsapunk a pcseknek😊 egy öt éves HW-rel😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
azé a motorosoka tis meg kell csinálni ...az sok poly

gt4ben a kabrió esetén két verda
vízes pálya esetén 2 verda

én örülök ha hat lesz

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Yeltzin
ha szépek a pályák, az se baj, ha egyedül kell motorozni 😊

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Sztem akár 8 is lehet majd!Rég vártam már ilyen játékra ahol utcai motorokkal lehet menni!Jómagam is motorozom

DoNorBi
szerintetek hány motor lesz a pályán a versenyen?Én úgyszint 6ra(GT4) esetleg 8ra tippelek.

MikX
Megnéztem máshol a videót, naonottvan!
Tiszta GT gfx-e van!

Nagyon jó játéknak ígérkezik, csak lenne már itt<#vigyor2>

MikX
Nemhinném hogy benned van a hiba 😄D

Akkor elnézést...Nekem megy még most is!Innen is és a hsw-rõl is!

MikX
Nekem nem 😞
Sõt még a hsw oldaláról sem nyitja meg...
<#nemtudom>

Yeltzin
nekem jó volt

Yeltzin
ideje leárazni a PS2-t, jön a karácsony, körvonalazódnak a meglepik... 😊

MikX
Nemjó a link...

MikX
Konkrét naon!

Ha a Polyphony Digital csinálja, akkor biztos, hogy jó lesz!

Tourist Trophy: The Real Riding Simulation

Íme a videó!
(bocs, hogy nem egy hozzászólásba tettem)

Sziasztok!

"PS2 tulajdonosok elégedettek lehetnek, hiszen a Gran Turismo 4 után ismét egy új program fejlesztésébe kezdett a Polyphony Digital, azonban ezúttal az autóktól kicsit eltávolodva most majd motorokon tehetjük próbára a tudásunkat.
A játékban olyan motorok nyergében száguldozhatunk majd mint a Honda CBR600RR, Honda NSR250R SE, Honda CB750F, Honda CBR1100XX, Yamaha YZF R-1, Yamaha MT 01, Yamaha TZR 250 SPR, Yamaha Grand Majesty 250, Kawasaki ZRX1200R, Kawasaki Ninja ZX-10R, Suzuki GSX1400, Suzuku Hayabusa, Suzuku GSX-R600."

info: hsw.hu

A hsw.hu oldalán megtalálható egy videó!Szerintem érdemes megnézni!Jó játék lesz!

üdv.

← ElőzőOldal 12 / 12