585
  • Szaszura
    Ja van bizony ua mint a Gt4-ben és még egy plussz van egy olyan lehetőség,hogy a replay ből a gép automatice kiollóz képeket a szerinte legjobb pillanatokból!!!!!Nem rossz!
  • mohus
    van benne photo mode?
  • Brash
    Nagyon szépen köszi! Csak az a baj, hogy az ügyes bátyám törölte a mentésem! Sebaj, újrakezdjük. :D
  • Szaszura
    Hi!!A Race eventben a sunday cup-ba racing géppel lehet bemenni,750cc vagy kisseb hengerűrtartalommal!!
  • BenedekFeco
    Erre még én sem jöttem rá:-(( De már egy hete nem jutok a gép elé....
  • Brash
    Írja le valaki légyszives!
  • Brash
    Valaki?
  • Brash
    Sziasztok!
    A Race Envent-nél a (5) SundayCup-ba milyen motorral enged be? Mert próbáltam sokkal, de mindig hibát ír.
  • BenedekFeco
    Kb10.-ke óta. De mivel a melóhelyen 12órázom,így napi 1-2órát tolom.
  • Sland
    mennyi idő alatt?
  • BenedekFeco
    Nekem már az összes megvan:-))
  • Sland
    én most a hayabusát próbálom megnyerni de nagyon nem megy...
  • BenedekFeco
    Nincs mit.Ezért vagyunk.:-)
  • Brash
    Köszi szépen. Megpróbálom.
  • BenedekFeco
    Először a Challenge Mode-ban nyerj nagyobb mocikat.(ami tetszik,kiválasztod lesz egy versenyed álltalában egy ellenfél ellen)Aztán ha megyerted, a gép ott lesz a Garage-ban.
  • Brash
    Race Event azthiszem ... ahol először kis robogót ad be és már RG meg TZR meg NSR250 ellen.
  • BenedekFeco
    "küldetéssorozat"??? Hol?
  • Brash
    Sziasztok!
    Az első küldetéssorozatot, hogy a fenébe lehet végigvinni? Amikor kis gyenge ...-kal kell menni erősebb gépek ellen.
  • Csiaki
    Hogy dobtad el azt a Hayabusát?
  • BenedekFeco

• Brash
    Rendben. Köszi, visszaolvastam. :) Bocs a sok kérdezősködésért.
  • BenedekFeco
    Ja,nekem is.Elvileg április közepén jön az EU változat.
  • Sland
    igen
  • Brash
    És várható egy nem Japán verzió a közeljövőben? :)
  • Sland
    csak japán van :(
  • Brash
    Neked is ez a Japán verzió van meg?
  • BenedekFeco
    Garázsba
  • BenedekFeco
    Nincs adás-vétel.A challennge-mode-ban kell megnyerni a mocik "kulcsait",és ezekkel együtt a gépek a gázsba kerülnek,amikkel indulhatunk a versenyeken és újabbakat nyerhetünk.Kb ez a szitu.
  • JGTC
    Oh YEEAH MV!!! Drága volt?
  • BenedekFeco

• BenedekFeco
    Lehet.Nekem per-pill 102db moci áll a garázsban.
  • Brash
    Észrevettem. Elég jó játék, de mégiscsak hiányzik belőle valami. Az élethű dolgok. 1-esbe szinte tolni kell holott ez motoroknál pont nem így van. Nah de mindegy. Azért köszi. Eljátszogatok majd vele. Egyébként lehet szert tenni benne több motorra is vagy a Race csak dísznek van? :)
  • BenedekFeco
    Tuningolni nem lehet,legalábbis én még nem találtam ilyet a játékban.Néhány beállítást lehet csak eszközölni az erre alkalmas gépeken(telók,fékek,kipufogó,és a vátó).Ezt sem lehet minden gépnél,csak az "utcai sport-"és a versenymotrokon.(bocs,ha hülyeséget írtam,én nem vagyok nagy motoros:-))
    "Erősiteni" a kipufogó beállításával lehet,de ez sem számottevő kb.7-8LE
    Játszottál már a Gran Turismo sorozattal?
    Kb pont annyira erőtlenek,a motrok,mint abban az autók.:-))
    Sok laikus,és kocka PC-s azért húzza le a GT-kat,mert 5perc játék után kijelentik,hogy nincs sebességérzet,meg nem törnek,meg nincs élsimítás,felbontás,meg bla,bla,bla...:-))
    Ez "csak"egy játék!!! "A" játék. És szerintem magasan a legélethűbb,legjátszhatóbb.
  • Brash
    Sziasztok! Friss konzolos vagyok. Azt szeretném megtudni, hogy ebben a játékban lehet tuningolni vagy fejlődnek a motorok mert nagyon gyengének találom öket. Szeretnék valami infot a játékról, hogy míért ilyen erőtlenek. Nem beszélek hülyeséget mert motoros vagyok és tudom minek, hogy kellene mennie. Jah még annyit szeretnék, hogy lehet e a motorok erösségét állítani. Előre is köszi!
  • Csiaki
    Videót nem tudtok csinálni?
  • Sland
    lejött a Tourist Trophy. Holnap kiírom és kipróbálom aztán beszámolok.
  • BenedekFeco
    Sajna nincs,csak az adott versenyben megtett km-eket számolja a sebességmérő alján.
  • Csiaki
    Amúgy van benn olyan funkció mint a GT4-ben hogy számólja az összes megtett km-t az adott paripával?
  • Csiaki
    Mit megy az Gixer meg a Haya? Tudja azt amit valóságban?
    Asszem ezt a kettőt rongyosra fogom hajtani benne!
  • BenedekFeco
    A mai adag: