585
-
#145 Ja van bizony ua mint a Gt4-ben és még egy plussz van egy olyan lehetőség,hogy a replay ből a gép automatice kiollóz képeket a szerinte legjobb pillanatokból!!!!!Nem rossz! -
#144 van benne photo mode? -
Brash #143 Nagyon szépen köszi! Csak az a baj, hogy az ügyes bátyám törölte a mentésem! Sebaj, újrakezdjük. :D -
#142 Hi!!A Race eventben a sunday cup-ba racing géppel lehet bemenni,750cc vagy kisseb hengerűrtartalommal!! -
#141 Erre még én sem jöttem rá:-(( De már egy hete nem jutok a gép elé.... -
Brash #140 Írja le valaki légyszives! -
Brash #139 Valaki? -
Brash #138 Sziasztok!
A Race Envent-nél a (5) SundayCup-ba milyen motorral enged be? Mert próbáltam sokkal, de mindig hibát ír. -
#137 Kb10.-ke óta. De mivel a melóhelyen 12órázom,így napi 1-2órát tolom. -
#136 mennyi idő alatt? -
#135 Nekem már az összes megvan:-)) -
#134 én most a hayabusát próbálom megnyerni de nagyon nem megy... -
#133 Nincs mit.Ezért vagyunk.:-) -
Brash #132 Köszi szépen. Megpróbálom. -
#131 Először a Challenge Mode-ban nyerj nagyobb mocikat.(ami tetszik,kiválasztod lesz egy versenyed álltalában egy ellenfél ellen)Aztán ha megyerted, a gép ott lesz a Garage-ban.
-
Brash #130 Race Event azthiszem ... ahol először kis robogót ad be és már RG meg TZR meg NSR250 ellen. -
#129 "küldetéssorozat"??? Hol?
-
Brash #128 Sziasztok!
Az első küldetéssorozatot, hogy a fenébe lehet végigvinni? Amikor kis gyenge ...-kal kell menni erősebb gépek ellen. -
#127 Hogy dobtad el azt a Hayabusát? -
-
Brash #125 Rendben. Köszi, visszaolvastam. :) Bocs a sok kérdezősködésért. -
#124 Ja,nekem is.Elvileg április közepén jön az EU változat. -
#123 igen -
Brash #122 És várható egy nem Japán verzió a közeljövőben? :) -
#121 csak japán van :( -
Brash #120 Neked is ez a Japán verzió van meg? -
#119 Garázsba -
#118 Nincs adás-vétel.A challennge-mode-ban kell megnyerni a mocik "kulcsait",és ezekkel együtt a gépek a gázsba kerülnek,amikkel indulhatunk a versenyeken és újabbakat nyerhetünk.Kb ez a szitu. -
#117 Oh YEEAH MV!!! Drága volt? -
-
#115 Lehet.Nekem per-pill 102db moci áll a garázsban. -
Brash #114 Észrevettem. Elég jó játék, de mégiscsak hiányzik belőle valami. Az élethű dolgok. 1-esbe szinte tolni kell holott ez motoroknál pont nem így van. Nah de mindegy. Azért köszi. Eljátszogatok majd vele. Egyébként lehet szert tenni benne több motorra is vagy a Race csak dísznek van? :) -
#113 Tuningolni nem lehet,legalábbis én még nem találtam ilyet a játékban.Néhány beállítást lehet csak eszközölni az erre alkalmas gépeken(telók,fékek,kipufogó,és a vátó).Ezt sem lehet minden gépnél,csak az "utcai sport-"és a versenymotrokon.(bocs,ha hülyeséget írtam,én nem vagyok nagy motoros:-))
"Erősiteni" a kipufogó beállításával lehet,de ez sem számottevő kb.7-8LE
Játszottál már a Gran Turismo sorozattal?
Kb pont annyira erőtlenek,a motrok,mint abban az autók.:-))
Sok laikus,és kocka PC-s azért húzza le a GT-kat,mert 5perc játék után kijelentik,hogy nincs sebességérzet,meg nem törnek,meg nincs élsimítás,felbontás,meg bla,bla,bla...:-))
Ez "csak"egy játék!!! "A" játék. És szerintem magasan a legélethűbb,legjátszhatóbb. -
Brash #112 Sziasztok! Friss konzolos vagyok. Azt szeretném megtudni, hogy ebben a játékban lehet tuningolni vagy fejlődnek a motorok mert nagyon gyengének találom öket. Szeretnék valami infot a játékról, hogy míért ilyen erőtlenek. Nem beszélek hülyeséget mert motoros vagyok és tudom minek, hogy kellene mennie. Jah még annyit szeretnék, hogy lehet e a motorok erösségét állítani. Előre is köszi! -
#111 Videót nem tudtok csinálni? -
#110 lejött a Tourist Trophy. Holnap kiírom és kipróbálom aztán beszámolok. -
#109 Sajna nincs,csak az adott versenyben megtett km-eket számolja a sebességmérő alján. -
#108 Amúgy van benn olyan funkció mint a GT4-ben hogy számólja az összes megtett km-t az adott paripával? -
#107 Mit megy az Gixer meg a Haya? Tudja azt amit valóságban?
Asszem ezt a kettőt rongyosra fogom hajtani benne! -
#106 A mai adag: