487
Pro Evolution Soccer 5 / Winning Eleven 9 - konzolon
-
mohuska #167 nem nem jött renbe....mind1 nekem jó így is.....
ja ez a bíró a büdös .......annyát japánnak a konaminál aki azt hiszi ilyen a foci..... -
mohuska #166 úgy tűnik semmiben nem egyezik az ízlésünk.....roony ,lampard,essien,c.ronaldo?!?!?!?!?!?!!?
óh anyám....:) -
#165 Master Ligát eléggé lekönnyítették azzal hogy már a legelején ingyé bárkit leigazolhatsz(rooney,henry,hleb,lampard,essien,ronaldihno,c.ronaldo),röhögve megcsinálom a division 2-t 5*ba utána meg még könnyebb lesz ha igazolok hozzá embereket -
#164 pergősebb lett, kb mint pes4....csak az a fránya bíróóóóóóóóóóóóóó
Man.Utd mini mezvideó -
#163 úgy hogy a madrid mez is teljesen OK, neked rendbejött mután törölted az option file-t? -
mohuska #162 na én is azt mondom h jó.....vagy ezt h értetted?
"érdekes nekem itthon a wincsin a nesta patch teljesen korrekt" -
#161 Köszke,utána nézek a dolognak. -
#160 miért, mivel lett jobb a játékement az eredeti pes5höz képest? -
#159 "most van valami(nemtom a nevét)és nekem tettszik.....valami Nesta Mix patch de ez nem tuti...."
érdekes nekem itthon a wincsin a nesta patch teljesen korrekt...
majd még buherálunk rajta
mindenesetre a játékmenet sokkal jobb lett az eredeti pes5höz képest nem? -
mohuska #158 kössz...a 4-el nem nyomtam csak a we 7-el abba meg könnyű volt
Hallod beigli inkább tanulj meg jáccani me béna vagy hahahaha
te lusta vagy és nem jössz futni
hajrá Real -
#157 Letöltöttem a DJPELLE KITS Patch-et...
Vki nem tudja hogy kell felpakolni? -
#156 attól függ hogy hanyadik vagy a világranglistán meg attól is hogy hány éves szerződése van az adott csapatnál.Ha 5* alatt nyomod akkor láthatod hogy mennyire nehéz megszerezni.
Különben a 4ben is így volt... -
beigliboy #155 bármennyit ajánlhatsz, neked nem adják oda! meg amúgy is, minek neked? ő az én csapatomban van! -
mohuska #154 nemtudjátok hogy Ronaldinho-ra mennyit kell ajánlani h odaadja? Vagy függ ez valamitő?hogy mikor milyen passzba van a gép? vagy mi a fa..?! -
mohuska #153 most van valami(nemtom a nevét)és nekem tettszik.....valami Nesta Mix patch de ez nem tuti.... -
#152 Néztem a www.pesinsight.com-ot de ez sem az igazi... -
#151 Mohus mester!Ha majd tudsz valami tuti patch infót a PES5 PS2-es verziójához légyszi szólj.Elég béna lehetek mert én még egy valamire valót se találtam.THX -
#150 arról van szó, de csak tudattam, hogy kint van a warez verza, nemtom honnan lehet szedni -
#149 PC Verzióról van szó??? Kérlek privátban küld már el a linket!
-
#148 ja ezt nemis ide akartam, bazzz -
#147 Pro Evolution Soccer 5 (c) Konami *DVD* RELOADED 46x50 MB -
#146 na megszereztem a PES5-öt.
hát a WE után eléggé fura érzést keltett bennem(árkádosabb játékmenet)
Azt nemmondanám hogy rosszabb,mindenesetre nekem szokatlan... -
#145 Gondolom nem sokan toljatok a jatekot X-boxon, azert belinkelem ide ezt.
Csinaltam egy PES5 kontrollerkiosztást (x-boxra) egy ket tippel.
UI: Par napja kerdeztem a 2vs2 jatekrol, amire sajna nem jott valasz. Azota mar tudom, hogy X-box LIVE-on csak két konzol (account) tud osszecsatlakozni, tehat a 2vs2 jatek csak 1-1 guest-tel lehetseges! -
#144 most töltöttem le hozzá patchet...
4 adagban...szeretném hétvégén a kiteket kivégezni meg a hangokat berakni
a PES5 a WE9hez képest ps2-ön gyorsabb pergősebb jobb... -
mohuska #143 te tolod ezt most vagy valami mással játszol?
me kijöhetnél h rongyá verjelek:) -
#142 Olvastam, hogy az X-box-os verzioban lesz 2vs2-re is lehetoseg interneten keresztul (X-box LIVE-on). Azt nem tudjatok hogy ez 2db konzolt jelent 1-1 guest-tel vagy pedig 4 kulonallo (konzollal rendelkezo) jatekost?? -
#141 sajnos nincs hozzá energiám...
továbbra is javaslom a
www.pesinsight.com oldalt...ott mindenki továbbképezheti magát -
#140 igazi kudarc vagy.... -
#139 www.pesinsight.com ott nézz körbe a downloadsnál
ja és regisztrálj előtte -
#138 így van
én R2-vel helyezkedem alá:) -
#137 most ezt hogyérted?nézd meg a 78-as kommentemet ott egy ps2-es patch ami nekem tök jól muzsikál! -
#136 A Puskás Ferenc Stadion-t, hogyan lehet belerakni, el tudnád mondani? -
SnEaK MASTER #135 Nem tudom, hogy ez a PES5-ben hogy mukodik (gyanitom ugyanugy), de a 4. reszben az R2+valamelyik iranygomb kombot hasznalhattuk a fejeles ill. kapasloves elotti helyezkedesre; valamint az R1+R2 kombinacioval (supercancel) teljesen mi vesszuk at a jetekos iranyitasat, szoval oda futunk es helyezkedunk vele, ahova akarunk. Megjegyz.: a supercancel hasznalata neha igen korulmenyes, lassan kapcsolodik at, sot gyakran lesrefutas a vege. De olykor igencsak hasznos: pl. ha azt akarjuk hogy a jatekos hagyja kimenni a labdat az oldalvonalon kivulre. -
SnEaK MASTER #134 IGAZ!!! -
mohuska #133 nincs ilyen szerintem..... -
#132 O.k. a patch. Csak nem ps2-höz -
kezu #131 Ja amugy azt nem tudja valaki, h hogyan tudok tamadokent fejelni ? mert mindig az nyeri a fejparbajt (majdnem), aki vedekezik vagy alul van, nincs valami beindulas vagy beelozes gomb pl erre a fejeles dologra? -
kezu #130 a pes5hoz (nem a we9hez) jott ki valami ilyen nagy volumenu patch ? mint ez a lentebb irt vagy pl mint pes4hez a wolf ?
(pes 5 hoz kell :D) -
#129 Jaja, menj végig a practice menüpontokon, és gyakorolj. Ebben a játékban nem egyetlen embert irányítasz, hanem egy egész csapatot terelgetsz. A legjobb foci szim. -
meg lehet patchelni full liszensz és friss minden...
sőt ilyet is lehet ha akar valaki...
mert nem ismered a cseleket mozdulatokat...
adtál be egy lasztit is úgy oldalról hogy L1-et nyomvatartva majd kétszer kör egymás után??
szerelni r2 nyomvatartása mellett lehet...pl és egy rakás COMBO van még...
a FIFA egy ÁRKÁD MÁZOS VALAMI AMATŐRÖKNEK
tudod valaki burnoutól, mert olyan kedve van valaki meg gt-zik gtr-ezik lfsezik kormánynal, ha szimezni akar...
meg nézd meg ezt is, ha nem vagy lusta...
HUN vs SWE...nekem sikerült:)