Pro Evo 5 /WE9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DoNorBi
most ezt hogyérted?nézd meg a 78-as kommentemet ott egy ps2-es patch ami nekem tök jól muzsikál!

Haverok, Buli, Fight Club!

Stairan
A Puskás Ferenc Stadion-t, hogyan lehet belerakni, el tudnád mondani?

Nem tudom, hogy ez a PES5-ben hogy mukodik (gyanitom ugyanugy), de a 4. reszben az R2+valamelyik iranygomb kombot hasznalhattuk a fejeles ill. kapasloves elotti helyezkedesre; valamint az R1+R2 kombinacioval (supercancel) teljesen mi vesszuk at a jetekos iranyitasat, szoval oda futunk es helyezkedunk vele, ahova akarunk. Megjegyz.: a supercancel hasznalata neha igen korulmenyes, lassan kapcsolodik at, sot gyakran lesrefutas a vege. De olykor igencsak hasznos: pl. ha azt akarjuk hogy a jatekos hagyja kimenni a labdat az oldalvonalon kivulre.
IGAZ!!!
nincs ilyen szerintem.....

de jó lenne már valami bumm....

Ortopéter
O.k. a patch. Csak nem ps2-höz

Ja amugy azt nem tudja valaki, h hogyan tudok tamadokent fejelni ? mert mindig az nyeri a fejparbajt (majdnem), aki vedekezik vagy alul van, nincs valami beindulas vagy beelozes gomb pl erre a fejeles dologra?
a pes5hoz (nem a we9hez) jott ki valami ilyen nagy volumenu patch ? mint ez a lentebb irt vagy pl mint pes4hez a wolf ?

(pes 5 hoz kell 😄)
Neme.
Jaja, menj végig a practice menüpontokon, és gyakorolj. Ebben a játékban nem egyetlen embert irányítasz, hanem egy egész csapatot terelgetsz. A legjobb foci szim.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

mohus

meg lehet patchelni full liszensz és friss minden...
sõt ilyet is lehet ha akar valaki...

mert nem ismered a cseleket mozdulatokat...
adtál be egy lasztit is úgy oldalról hogy L1-et nyomvatartva majd kétszer kör egymás után??

szerelni r2 nyomvatartása mellett lehet...pl és egy rakás COMBO van még...

a FIFA egy ÁRKÁD MÁZOS VALAMI AMATÕRÖKNEK

tudod valaki burnoutól, mert olyan kedve van valaki meg gt-zik gtr-ezik lfsezik kormánynal, ha szimezni akar...

meg nézd meg ezt is, ha nem vagy lusta...
HUN vs SWE...nekem sikerült😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ortopéter
Meg van már vagy egy hete de, és már egy csomószor neki ugrottam de még mindig nem tetszik. A Grafika az ok. Na de az egész annyira japán. Meg hát anéha licence néha nem. Meg nem lehet szerelni normálisasn. Tök tiszta minden. Nem tudom..... Valami hiányzik belõle ami a Fifában meg van. Tudja valaki mi az? Én sem. De egyszerûen avval több idõt el lehet tölteni.

mohus
nyomogasd az R1-et😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Winz
Sajna én 10 perc után agyvérzést kapok ha nem elég gyors a játék,mindig fast-re állítom.
Asszem inkább nem veszem meg,nemkéne kidobnom 15 rugót.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Ja! Még csak annyit, hogy boxos pro evolution 5-rõl kérdeztem..
Javítom magam ...lent elütöttem ..szóval nforce-t akartam írni.
Sziasztok! Valaki nem tudja esetleg, hogy az nforde-n sugárjel van a pro mellett ami tudvalévõen hibát jelöl. Szóval aki leszedte a RiOt-os barátunk törését az tud vele nyomulni? <#wow1>
Solidus
Az irányitást úgy kutyulod ahogy akarod,a játék sebessége pedig sztem pont megfelelõ...

.:SOLIDUS:.

Kaplan
Kipróbálod valahol és megtudod 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Winz
Érdekelne a PES5 irányítása ha majd meg-e veszem😊
Passz?Lövés?Futás? Be-e lehet állítani a játék gyorsaságát,mert én meghalok ha fosch lassú :hmm

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Mez, játékos, cimer készítéshez nem tudtok valamit tippet adni, hol található a neten. (PES5)
12 000 Ft
DoNorBi
mennyiért adták?

DoNorBi
ausztriaba 2-3 héttel a hivatalos megjelenés elõtt árulják már magát a játékot(tok,boritó,füzetke nélkûl)azt csinálnak hozzá boritot és ha nem lehúzos helyen veszed akkor olcsóbban adják mint az origit.

DoNorBi
ja vágom,mikor origivel nyomultam énis náluk vettem a cuccokat😉

Pal-os.
A Pecsába vettem , a srác aki kint árul nekik van üzletük a Gömb utcában.
Már más játékot is vettem náluk eredetiben jóval a hivatalos megjelenés elött!
Kaplan
De PAL-os?😛
Mert Cheap barátom már arulja , csak nem tom , h 😛
Mert boltban hivatalosan Október 21.-én jelenik meg!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Origit vettem!!
Nem Eredetibe!
DoNorBi
warezba?

Ma megvettem a Pro 5-öt.
Szerintem király játék!
Ezerszer szebb és jobb mint a FIFA 2006.
DoNorBi
nyomogasd az x-et és ugy fuss az ellenre az a "szabályos" szerelés(fokozattól függ hogy mennyire hasznos,vagy a négyzetet hosszan akkor meg a csapattásraid megprobálják leszerelni az ellenfelet...

Ortopéter
Hát normális szerelés nincs, szerintem. Legfeljebb he pont szembe tudsz menni az ellenfeleddel. mondjuk még csak kipróbáltam egy órára. Mrt elösszõr a FIFÁ-t nyomom unalomig.

mindenki normálisan eltudja szedni a labdát az ellenfelétõõõõõõõõ?!?!?!?!?!?<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1> kurvára idege-shit!!!!! adjatok tanácsot! Vagy nincs? Mindég szenvedni kell?

leszedte Ati.....

Ortopéter
Na megnéztem.
Annyira nem kellene elájulni ettõl a játéktól.
A grafika játék közben szép, jók a hazai drukkerek is. De a játszhatóság nem az igazi(vagy nekem kell még bele jönnöm).
Nem tudom.... a csapatok meg nincsenek valami jól eltalálva. Az a sok kamu csapat. Na majd pár óra játék után újra átgondolom.

Ortopéter
Találtam......

mohus
honnan van meg nekeD?😊

Ortopéter
remélem én nem azt kapom meg :o

network nincs rajta.....
semmi extra....1enlõre még annyit nem játszottam vele, h lássak ilyeneket

Neme.
Mármint PES 5 BÉTA, nemde?

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

DoNorBi
és mik a változások a WE-hez képest?nekem azt magyarázták hogy ez még nem a bolti verziós,vmi bugot vettél észre vagy iányosságot?

Pes 5 megy má nálunk.....

Ortopéter
Na mára meg lessz végre. Kiváncsi vagyok.

mb66
Baz megvan a SonicCD ááááá
A MD volt eddig a létezõ legjobb konzol ez nem vitás

www.hordamusic.hu

Max 36
Ha azt mondom neked,hogy grafikában a ps2 verzió szebb,mint az Xboxos FIFA,akkor az jelent valamit?És hangulatosabb,tényleg jobban irányítható,van benne kihívás.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Akkor játsz a Fifával,abban vannak szép licenszek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ortopéter
Helló!
Ha jól veszem ki ebben a játékban csak a játszhatóság ér valamit? Meg a grafika?
Az nem lehet valami nagy szám, ha az aktuális licenszek nincsenek meg. Vagy tévedek? Valaki mesélhetne nekem, mielött megszerzem.

Kaplan
Ja tudom , de most arra sincs moneyem :=(

DoNorBi
nagyon durva ez a WEMERICA patch!Mikor a magyarokkal voltam ilyen zászlókat vettem észre a pályán:Békéscsaba,vác,magyarország,hajrá magyarok!!...Ez már nekem is sok😄

mohus
vinyóról tudnád nyomni és chip sem kéne hozzá😊 de ez titok😊