487
Pro Evolution Soccer 5 / Winning Eleven 9 - konzolon
  • Ortopéter
    Meg van már vagy egy hete de, és már egy csomószor neki ugrottam de még mindig nem tetszik. A Grafika az ok. Na de az egész annyira japán. Meg hát anéha licence néha nem. Meg nem lehet szerelni normálisasn. Tök tiszta minden. Nem tudom..... Valami hiányzik belőle ami a Fifában meg van. Tudja valaki mi az? Én sem. De egyszerűen avval több időt el lehet tölteni.
  • mohus
    nyomogasd az R1-et:)
  • Winz
    Sajna én 10 perc után agyvérzést kapok ha nem elég gyors a játék,mindig fast-re állítom.
    Asszem inkább nem veszem meg,nemkéne kidobnom 15 rugót.
  • csaneszman
    Ja! Még csak annyit, hogy boxos pro evolution 5-ről kérdeztem..
  • csaneszman
    Javítom magam ...lent elütöttem ..szóval nforce-t akartam írni.
  • csaneszman
    Sziasztok! Valaki nem tudja esetleg, hogy az nforde-n sugárjel van a pro mellett ami tudvalévően hibát jelöl. Szóval aki leszedte a RiOt-os barátunk törését az tud vele nyomulni?
  • Solidus
    Az irányitást úgy kutyulod ahogy akarod,a játék sebessége pedig sztem pont megfelelő...
  • Kaplan
    Kipróbálod valahol és megtudod :)
  • Winz
    Érdekelne a PES5 irányítása ha majd meg-e veszem:)
    Passz?Lövés?Futás? Be-e lehet állítani a játék gyorsaságát,mert én meghalok ha fosch lassú :hmm
  • fenomeno
    Mez, játékos, cimer készítéshez nem tudtok valamit tippet adni, hol található a neten. (PES5)
  • fenomeno
    12 000 Ft
  • DoNorBi
    mennyiért adták?
  • DoNorBi
    ausztriaba 2-3 héttel a hivatalos megjelenés előtt árulják már magát a játékot(tok,boritó,füzetke nélkűl)azt csinálnak hozzá boritot és ha nem lehúzos helyen veszed akkor olcsóbban adják mint az origit.
  • DoNorBi
    ja vágom,mikor origivel nyomultam énis náluk vettem a cuccokat;)
  • Bazijoe 2
    Pal-os.
    A Pecsába vettem , a srác aki kint árul nekik van üzletük a Gömb utcában.
    Már más játékot is vettem náluk eredetiben jóval a hivatalos megjelenés elött!
  • Kaplan
    De PAL-os?:P
    Mert Cheap barátom már arulja , csak nem tom , h :P
    Mert boltban hivatalosan Október 21.-én jelenik meg!
  • Bazijoe 2
    Origit vettem!!
  • Bazijoe 2
    Nem Eredetibe!
  • DoNorBi
    warezba?
  • Bazijoe 2
    Ma megvettem a Pro 5-öt.
    Szerintem király játék!
    Ezerszer szebb és jobb mint a FIFA 2006.
  • DoNorBi
    nyomogasd az x-et és ugy fuss az ellenre az a "szabályos" szerelés(fokozattól függ hogy mennyire hasznos,vagy a négyzetet hosszan akkor meg a csapattásraid megprobálják leszerelni az ellenfelet...
  • Ortopéter
    Hát normális szerelés nincs, szerintem. Legfeljebb he pont szembe tudsz menni az ellenfeleddel. mondjuk még csak kipróbáltam egy órára. Mrt elösszőr a FIFÁ-t nyomom unalomig.
  • mohuska
    mindenki normálisan eltudja szedni a labdát az ellenfelétőőőőőőőő?!?!?!?!?!? kurvára idege-shit!!!!! adjatok tanácsot! Vagy nincs? Mindég szenvedni kell?
  • mohuska
    leszedte Ati.....
  • Ortopéter
    Na megnéztem.
    Annyira nem kellene elájulni ettől a játéktól.
    A grafika játék közben szép, jók a hazai drukkerek is. De a játszhatóság nem az igazi(vagy nekem kell még bele jönnöm).
    Nem tudom.... a csapatok meg nincsenek valami jól eltalálva. Az a sok kamu csapat. Na majd pár óra játék után újra átgondolom.
  • Ortopéter
    Találtam......
  • mohus
    honnan van meg nekeD?:)

• Ortopéter
    remélem én nem azt kapom meg :o
  • mohuska
    network nincs rajta.....
    semmi extra....1enlőre még annyit nem játszottam vele, h lássak ilyeneket
  • Neme.
    Mármint PES 5 BÉTA, nemde?
  • DoNorBi
    és mik a változások a WE-hez képest?nekem azt magyarázták hogy ez még nem a bolti verziós,vmi bugot vettél észre vagy iányosságot?
  • mohuska
    Pes 5 megy má nálunk.....
  • Ortopéter
    Na mára meg lessz végre. Kiváncsi vagyok.
  • mb66
    Baz megvan a SonicCD ááááá
    A MD volt eddig a létező legjobb konzol ez nem vitás
  • Max 36
    Ha azt mondom neked,hogy grafikában a ps2 verzió szebb,mint az Xboxos FIFA,akkor az jelent valamit?És hangulatosabb,tényleg jobban irányítható,van benne kihívás.
  • Gabe18
    Akkor játsz a Fifával,abban vannak szép licenszek...
  • Ortopéter
    Helló!
    Ha jól veszem ki ebben a játékban csak a játszhatóság ér valamit? Meg a grafika?
    Az nem lehet valami nagy szám, ha az aktuális licenszek nincsenek meg. Vagy tévedek? Valaki mesélhetne nekem, mielött megszerzem.
  • Kaplan
    Ja tudom , de most arra sincs moneyem :=(
  • DoNorBi
    nagyon durva ez a WEMERICA patch!Mikor a magyarokkal voltam ilyen zászlókat vettem észre a pályán:Békéscsaba,vác,magyarország,hajrá magyarok!!...Ez már nekem is sok:D
  • mohus
    vinyóról tudnád nyomni és chip sem kéne hozzá:) de ez titok:)