487
Pro Evolution Soccer 5 / Winning Eleven 9 - konzolon
-
#127 Meg van már vagy egy hete de, és már egy csomószor neki ugrottam de még mindig nem tetszik. A Grafika az ok. Na de az egész annyira japán. Meg hát anéha licence néha nem. Meg nem lehet szerelni normálisasn. Tök tiszta minden. Nem tudom..... Valami hiányzik belőle ami a Fifában meg van. Tudja valaki mi az? Én sem. De egyszerűen avval több időt el lehet tölteni. -
#126 nyomogasd az R1-et:) -
#125 Sajna én 10 perc után agyvérzést kapok ha nem elég gyors a játék,mindig fast-re állítom.
Asszem inkább nem veszem meg,nemkéne kidobnom 15 rugót. -
csaneszman #124 Ja! Még csak annyit, hogy boxos pro evolution 5-ről kérdeztem.. -
csaneszman #123 Javítom magam ...lent elütöttem ..szóval nforce-t akartam írni. -
csaneszman #122 Sziasztok! Valaki nem tudja esetleg, hogy az nforde-n sugárjel van a pro mellett ami tudvalévően hibát jelöl. Szóval aki leszedte a RiOt-os barátunk törését az tud vele nyomulni? -
#121 Az irányitást úgy kutyulod ahogy akarod,a játék sebessége pedig sztem pont megfelelő... -
#120 Kipróbálod valahol és megtudod :) -
#119 Érdekelne a PES5 irányítása ha majd meg-e veszem:)
Passz?Lövés?Futás? Be-e lehet állítani a játék gyorsaságát,mert én meghalok ha fosch lassú :hmm -
fenomeno #118 Mez, játékos, cimer készítéshez nem tudtok valamit tippet adni, hol található a neten. (PES5) -
fenomeno #117 12 000 Ft -
#116 mennyiért adták? -
#115 ausztriaba 2-3 héttel a hivatalos megjelenés előtt árulják már magát a játékot(tok,boritó,füzetke nélkűl)azt csinálnak hozzá boritot és ha nem lehúzos helyen veszed akkor olcsóbban adják mint az origit. -
#114 ja vágom,mikor origivel nyomultam énis náluk vettem a cuccokat;) -
Bazijoe 2 #113 Pal-os.
A Pecsába vettem , a srác aki kint árul nekik van üzletük a Gömb utcában.
Már más játékot is vettem náluk eredetiben jóval a hivatalos megjelenés elött! -
#112 De PAL-os?:P
Mert Cheap barátom már arulja , csak nem tom , h :P
Mert boltban hivatalosan Október 21.-én jelenik meg! -
Bazijoe 2 #111 Origit vettem!! -
Bazijoe 2 #110 Nem Eredetibe! -
#109 warezba? -
Bazijoe 2 #108 Ma megvettem a Pro 5-öt.
Szerintem király játék!
Ezerszer szebb és jobb mint a FIFA 2006.
-
#107 nyomogasd az x-et és ugy fuss az ellenre az a "szabályos" szerelés(fokozattól függ hogy mennyire hasznos,vagy a négyzetet hosszan akkor meg a csapattásraid megprobálják leszerelni az ellenfelet... -
#106 Hát normális szerelés nincs, szerintem. Legfeljebb he pont szembe tudsz menni az ellenfeleddel. mondjuk még csak kipróbáltam egy órára. Mrt elösszőr a FIFÁ-t nyomom unalomig. -
mohuska #105 mindenki normálisan eltudja szedni a labdát az ellenfelétőőőőőőőő?!?!?!?!?!? kurvára idege-shit!!!!! adjatok tanácsot! Vagy nincs? Mindég szenvedni kell? -
mohuska #104 leszedte Ati..... -
#103 Na megnéztem.
Annyira nem kellene elájulni ettől a játéktól.
A grafika játék közben szép, jók a hazai drukkerek is. De a játszhatóság nem az igazi(vagy nekem kell még bele jönnöm).
Nem tudom.... a csapatok meg nincsenek valami jól eltalálva. Az a sok kamu csapat. Na majd pár óra játék után újra átgondolom.
-
#102 Találtam...... -
#101 honnan van meg nekeD?:)
-
#100 remélem én nem azt kapom meg :o -
mohuska #99 network nincs rajta.....
semmi extra....1enlőre még annyit nem játszottam vele, h lássak ilyeneket -
#98 Mármint PES 5 BÉTA, nemde? -
#97 és mik a változások a WE-hez képest?nekem azt magyarázták hogy ez még nem a bolti verziós,vmi bugot vettél észre vagy iányosságot? -
mohuska #96 Pes 5 megy má nálunk..... -
#95 Na mára meg lessz végre. Kiváncsi vagyok. -
#94 Baz megvan a SonicCD ááááá
A MD volt eddig a létező legjobb konzol ez nem vitás -
#93 Ha azt mondom neked,hogy grafikában a ps2 verzió szebb,mint az Xboxos FIFA,akkor az jelent valamit?És hangulatosabb,tényleg jobban irányítható,van benne kihívás. -
Gabe18 #92 Akkor játsz a Fifával,abban vannak szép licenszek... -
#91 Helló!
Ha jól veszem ki ebben a játékban csak a játszhatóság ér valamit? Meg a grafika?
Az nem lehet valami nagy szám, ha az aktuális licenszek nincsenek meg. Vagy tévedek? Valaki mesélhetne nekem, mielött megszerzem. -
#90 Ja tudom , de most arra sincs moneyem :=( -
#89 nagyon durva ez a WEMERICA patch!Mikor a magyarokkal voltam ilyen zászlókat vettem észre a pályán:Békéscsaba,vác,magyarország,hajrá magyarok!!...Ez már nekem is sok:D -
#88 vinyóról tudnád nyomni és chip sem kéne hozzá:) de ez titok:)